Valós veszélyre figyelmeztet Ceglédi Zoltán: így segíthetik a kispártok győzelemhez a Fideszt

Forrás: cegledizoltan.hu

Ceglédi Zoltán a Facebook-oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy a számottevő támogatással nem rendelkező pártok jelöltállítása milyen felelősséggel jár és milyen veszélyeket hordoz magával.

A politikai elemző azt írja:

“Tegnap instagramon jött szembe egy hirdetés, amiben az LMP társelnöke, Szél Bernadett az Új Pólus mellett érvel, ma pedig Bojár Gábor, a Momentum egyik fontos mecénása hívja fel az általa támogatott pártot, hogy kössön szövetséget a többi kis párttal. Meglepő fejlemények, de egyre többet fogunk erről beszélni.

És még egy dologról, amit ma már érintettünk: akár az LMP, akár a Momentum 106 egyéni jelöltjét vizsgáljuk, az megkerülhetetlen tény, hogy ez a 2X106 jelölt a ma ismert számok alapján pontosan nulla mandátumot fog begyűjteni, amennyiben az őket jelölő pártoknál nagyobb, további baloldali szereplők (MSZP-DK) helyi jelöltjeire ráindulnak. Ugyanakkor ezzel hozzájárulhatnak a billegő körzetekben a fideszes jelölt győzelméhez.

Nem vitatom el a jogukat a külön egyéni jelöltállításhoz, de jár vele az a felelősség is, hogy Miskolctól Erzsébetvároson át Pécsig így sok helyen győzelemhez segíthetik a Fideszt.”

Te mit gondolsz a jelöltállításról? Várjuk a véleményed kommentbe!

9 Comments

  1. Milyen szánalmas, hogy valaki úgy határozza meg magát, hogy anti-valaki más. Egyszerűbb lett volna a “senki” és kifejezőbb is,

  2. Te meg dugulj már el ezzel a sivalkodó kifejezéseddel. Megbuggyantál már, mert ilyen nézeteket csak a demens (feledékeny) beteg emberek vallanak.

  3. hétfön ut hid vasut lezarast még nem vezetik be azonnal a közvetlen népszavis választast es ellnörzest.partok parlament nyet,csak egyéniindulok eloselejtezökkel kötelezö minden csatorna közvetitese es a 3-10 legjobb-legyen 10-indul az elektronikus valasztason .aki a legtobbet kapja mindent visz.a nép folyamatos népszavival ellenörzi hatarozatlan ideju felmondasi ido nélkuli szerzödes kereteben

  4. A “nemösszefogás”, a kispártok, és azok tagságának a haza iránti felelőtlensége.
    Erről lehet még ezer, és 1 esszét (kommentet, szösszenetet, meg még a fene tudja mit) írni, de valszeg, nem érdemes.
    De szvsz több kis pártnál felmerül a gyanú, hogy valójában jól el vannak (el lennének) a fidesz árnyékában.

Leave a Reply

Your email address will not be published.