Soros György keményen kiosztotta Orbánt: “Megpróbálta politikáját kettőnk személyes konfliktusára építeni”

forrás: mti

Az orbáni propagandagépezet középpontjában már hónapok óta Soros György áll. Szinte nevetséges módon mindenhol Soros Györgyöt vélik felfedezni a fideszes politikusok.

Ágoston László egy remek videót tett közzé Soros György beszédéről, amiben beszél Orbán és az ő konfliktusáról is.

Az, hogy mi mindent köszönhet Orbán és bandája Soros Györgynek, arról a Pesti Bulvár írt korábban.

Külföldi pénzen kinevelt ügynökök – Soros Györgytől kapott pénzt a Rajk- és Bibó-szakkollégium is, (innen csírázott ki a Fidesz) 11,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást (mai értéken számolva 230 millió forint)

Soros katonái – A Fidesz (még nem pártként) fénymásolóra, irodai székre, kis itókára, meg egy kis parizeres szendvicsre 4 milliót kapott Soros Alapítványától, ez ma 125 millió forintot érne.

Aljas Soros-bosszú – Orbán Viktor a Soros György által támogatott Közép-Európa Kutatócsoport és a szintén Soros-pénzből alapított Századvég c. folyóirat szerkesztésében vállalt munkái után 1988-tól havi 5-10 ezer forintot tett zsebre, emellett havi 5-10 ezerrel még kitömte az öreg liberó bankár, így miniszterelnök úr mai árfolyamon számítva kb. 300 ezer forinttal volt beljebb.

Soros mindent elintézett – 1989-ben Orbán – Soros pénzén – ösztöndíjasként Oxfordban tanult.

Soros nyugatra csábítja a migránsokat – Deutsch Tamás, Kövér László, Németh Zsolt, és Szájer József szintén Soros-pénzeken tanulhatott nyugati iskolákban.

A letagadott Soros-hálózat – Schmidt Mária, a Terrorpláza igazgató asszonya, milliárdos médiamágnás, mai értéken 30 millió forintot vághatott zsebre két társával együtt egy úgynevezett “kutatásra”. Egy jeruzsálemi konferenciára is elutazhattak, ingyen, de Soros György annyira kibabrált vele, hogy Schmidt még az amerikai Indiana University-n is tanulhatott.

Soros torz világképe – Kósa Lajos valamiért kapott pénzt arra Soros alapítványától, hogy részt vehessen a CEU elődjének tartott 1988-as dubrovniki nyári egyetemen.

Soros bérencei – A bajszos Áder János szintén Soros-ösztöndíjas volt, így ő is kénytelen volt ingyen az egyetemen tanulni, Habony Árpád a magyar média alfája és ómegája pedig 7 milliót kapott arra, hogy könyv és papírrestaurátor lehessen, ha egyszer nagy lesz.

Soros György “civil” csápjai – Fellegi Tamás mai értéken 2,5 milliót kapott Phd diplomájára, amit a Connecticut University-n szerzett meg.

Arról, hogy ki kapott még némi ingyen pénzt a gonosz Soros Györgytől itt olvashat.

A fenti listában vastagon kiemelve a Fidesz-közeli médiában Soros Györgyről született írások címei, kiemelt mondatai, vagy a véleményvezéreik itt-ott megjelent gondolatai.

83 Comments

 1. Ki a fene ez a senki által meg nem választott vénember, akiben semmi emberi érzés, csak az összeharácsolt pénzek forgatása, dolgoztatása munkál? Mindenki hajbókol neki, államfőként fogadják, miközben országokat, valutákat tett tönkre. Egy sima pitiáner spekuláns, csaló, aki tudását pénzfialtatásra használja. Ha lenne benne humanitárius vonal, akkor nem civil szervezeteket, médiákat pénzelne amivel felforgató tevékenységeket végezne, hogy a zavarosban halászhasson, hanem a szegény országokat segítené, fejlesztéseket, természeti katasztrófák utóhatásait segítené eltüntetni. Csak az nem fial, nem hoz neki pénzt. A hurrikán után ha hazafi lenne, az újjáépítésre költene milliárdokat és a vagyonukat elvesztett amerikai embereket segítené.

 2. Amit felolvasott az mind hazugság/megtévesztés. Csak néhány – Nem beszélt semmilyen személyes konfliktusról, viszont utalt ideológiai ellentétre…. Soros Európai Unió erősödését látja – én a bukását…. Milyen demokráciát akar kívülről behozni? Mégis milyen demokráciát? A no-go zónákat stb. Kinek mit jelent a demokrácia? Egész Nyugat Európa egy káosz, van kétmaréknyi ember, akik mindent figyelmen kívül hagyva akarják érvényesíteni saját érdeküket és semmibe veszik Európa polgárait.

 3. Mariska a barna nyelvű fütyisz-csicska, a csekély műveltségű
  kommentgép, a türhő baromarcú beszólogató…nem is kell tudomást venni a csimbókról!

 4. Erre csak egy megjegyzésem volna.Akármit csinál,csak jobb lehet a megválasztott politikusoknál.Mert akit nem lett megválasztva,és mégis tisztelik,azt azért tisztelik ,mert már elég mindent letett az asztalra.Akit meg megválasztanak,annak bőven elég aljas hazudozónak lenni,meg pofátlan tahó,türhő bunkónak,aki előordítja azt, amit a szavazók hallani akarnak.Ezzel meg is lesz választva,mégha hülye mint a föld,és gazember is.Szóval,a mai világban az inkább pozitív valakire nézve,ha senki sem választotta meg,és mégis befolyásos ember.

 5. Azèrt azt hogy Magyarorszàgot ès Lengyerorszàgot a kohèziós pènzek elvonàsàval …kellene rendszabàlyozni..az unió töketlenkedèsèt ez ügyben be kell fejezni …. mint egy felhìvàs…roppant korrekt ,hazafias megnyilvànulàs….Ez egyèbkènt nem Orbànt èrintenè…elsősorban….Itt lessz a vàlasztàs dönteni ès elmenni kell….az új kormàny meg dönt ahogy dönt minden kèrdèsben……

 6. Megakadt a lemez? Selejt. Az a bajod, hogy csak egy rossz kereked van, de az hajtja a többit is. Defektes majom.

 7. Nem… a cikre vàlasz ès ha mèg nem esett le pejoratìvan kell èrtelmezni….a gondolatjel azèrt volt….tehàt nem korrekt ès nem hazafias ..egyszerűen ….ok ?

 8. Kedves kommentelő,a hazánkban működő multik nem igazán politizálnak,hiába szeretné a bal-liberál csürhe,ezen cégek javarészt a tulajdonosai/részvényesei felé tartoznak elszámolással.Erről ennyit.

 9. Amit mint gazdasági szempontból,nem kell messzire menni,Bosch,Mercedes,Audi,Siemens,Takata,GE,stb csak 20 napig nem exportálhatsz,Angela Muti országa mint a kártyavár összeomlik,és nem is irtam a lengyel beszállítókról.Kedves kommentelő nagyon is függ a V4-ektöl egész Nyugat-EU,sőt még az USA is.Ha tetszik ha nem,ezek tények,és a számok makacs dolgok.

 10. soros arra épit hogy orban nem meri kimondani hogy a maganpénzhatalom az egyik fél.orban arra épit hogy mi tudjuk ki soros-ugyanaz mint orban is,echte kümuves-de ugy csinál mintha nem tudnáes kedvunk szerint ugy harapdalja hogy azt erezzuk ez ám nekimegy a világhatalomnak.valojaban szarik rank csak a zsebet tömi meg maniakusan hataloméhes.egyik se kell de putyin még rosszabb mert a paks 2 kamattal ugyanabba a csöbe vinne orban amibe fekete kömuves janos vitt es még tavaly is fizette orban a tizenvalahany milliard dollár évi sarcot a folyamatos kamu adossagokra.tehát vagy forradalom vagy uljunk a picsankon.de orban akkor marad es az uzsoras 2 bejön sorosék mellé putyinnal.ha kamattalanit akkor jöhet paks2.ha nem akkor vagy csucsfegyverek a kamatra gyari aron vagy nyet hitel.esetleg szo lehet keszpénzert csak reaktor vasarlasrol vagy vvr440 ha még van vagy az uj.de ugyanigy jatszhat barmelyik gyarto csak azt nem ismerjuk de kamatmentesre johet barki

 11. Maga nem félti a valagát? Udvarias nyájas beszólásaiért egyszer valaki elkapja, de abban nem lesz öröme. Bár úgy vélem maga semmiképpen sem nő és szinte biztos vagyok benne, hogy nem is öreg, csak egy hőzöngő tahó.

 12. Ja ja, humanitárius segítséget kapott tőle ez a természeti katasztrófa és sleppje, aki most készül bebetonozni magát a miniszterelnöki székbe. Nálunk alig tud már szegény médiát pénzelni, mert az összes sávot kiosztották a hűbéresek között. Civil szervezeteket azért kell pénzelnie, mert az az egyetlen kassza, ahol eddig nem tudtak turkálni az enyveskezűek, (de már arra is hoztak törvényt). Az oktatást sem kell már itt támogatnia, hiszen a szakmunkásképzők is olyan szakembereket adnak az országnak, akik a médiához, földműveléshez, építészethez, turizmushoz de legfőképpen a gazdasághoz oly mértékben értenek, mint a csuti gázos.

 13. Egy egész ország erőforrása áll a miniszterelnök úr rendelkezésére, hogy Sorossal szembeni gyűlöletét kifejezze. Nem túlzás ez?

 14. Neki köszönhet mindent Orbán de még arra se méltatja az a mocsok senkiházi hogy köszönetet és tiszteletet adjon Soros úrnak. Aki egy igazi demokrata mint Gyurcsány Ferenc! HAJRÁ DK! HAJRÁ GYURCSÁNY FERENC LE A MOCSKOS HAZAÁRULÓ FIDESSZEL!

 15. Nem adtam engedélyt, hogy itt mutogasd az undorító műfogsorod tE mocskos Corega-reklám, megegyeztünk nem is egyszer, hogy a témához illően kommentelsz !
  Havi 120ezret viszel a kasszámból és csak ennyire vagy képes ?
  Bércsökkentés lesz a vége, ha megszeged a szerződésünket, büdös cselédje !!

 16. Pontosan ezért vettem fel, hogy mellékvágányra vigye a vitát, de úgy látszik, most már nagyon önállósította magát, két pelenkacsere között sajnos már csak erre képes, kétszavú szótára van… És ezért fizessek neki továbbra is, nektek mi a véleményetek ?

 17. Mária néninek jó kapcsolatai vannak, már két őt leleplező írásomat levettette !!
  Ez még fog AVH-t küldeni a nem megfelelően kommentelőkre !!
  Az ötvenes években tanulta a módszereket, amikor a pincebörtönökben
  az ellenállókat kínozta !! Most a komcsi voltát igyekszik leplezni…
  Hát igen: A “jóravaló nénike” csak egy leples bitang !!

 18. Ez már sok! Soros durván beavatkozik Magyarország, Lengyelország és az Unió ügyeibe.
  Már olvasni is alig tud. Remélem, a Jóisten rövidesen magához szólítja, s többet nem tud szart keverni!

 19. Nagyon igaza van! Az egyetemén fizetett tanárok felbújtották, felhasználták a kormány ellen a kezük alatt tanult diákokat is, így sajnos nehéz lesz már a vakok szemét felnyitni!

 20. Mária néni… maga= fogyatékos !! pont az ellenkező ennek az értelme !!! Ez a cikk a soros féle megoldást dicsőítette ….erre a válasz gondolatjellel minthogy ez lenne pozitív ? Érti ? pejoratívan van értelmezve,.. írva a részemről …ha ezt nem tudja elsőre felfogni akkor esetleg elősször kérdezzen….utánna írja ki a maga hülyeségeit……

 21. Vén idióta anyádtól örökölted? Ezzel kontrollált az orvosod? Felesleges volt mert hülye maradtál!

 22. Kedves Mária nagyon nagyon szegényes a szó kincse, de az is koráhozképest általános inteligenciáról és az emberi méltóságát sem tiszteli még a saját Ön magát sem. Micsoda szégyen időskorára.

 23. Mária néni mindig itt van figyel és védi orbán seggét, nehogy már olyan próbálja, nyalni aki nem érdemli meg. Mária néni Sok szeretettel nyald tovább, a csontig.

 24. Amint olvasom szókincse alapvetően tükrözi mély keresztény konzervatív elköteleződését. Igazi polgár!!

 25. fényesre szopták az öreg faszát ezek a kutyák. mostmeg oda szarnak ahol ettek.geci ez mind.ez a sok roggyant agyu ezeket élteti holott ők is csak és csak eszközök az ő dőzsölésük miliárdossá válásuk eszköze a sok hüje. visitanak ha ezért egyszer fizetni kell de majd a kasszából az állam kasszábol könnyen kifizetik.. szép estét

 26. Mária “kussolsz, kamuprofil” néni!
  Ilyen egy judáspénzen megvett ember.
  Ne válaszoljon, tudom!
  Kussolsz!

 27. Orbán továbbra is a háttérhatalom céljainak kiszolgálója, csaholása csak ennek elfedését szolgálja. A kalergisták célja az európai nemzetállamok egybemosása és állampolgáraik identitásának lerombolása. Ehhez a bevándoroltatás eszközével – a neten is elérhető kalergi-tervnek megfelelően – egy új embertípust (az egyszerűség kedvért az euromesztic) hoznak létre. Magyarország viszont a kalergisták hátországa lesz, minél kevesebb és minél ostobább magyarral, akiknek többségét távol-keleti vendégmunkások fogják leváltani.
  A csapdát elkerülni csak az oktatás azonnali liberalizálásával, decentralizálásával és fejlesztésével, EU- és NATO-kapcsolataink erősítésével, a közmédia visszaszerzésével, a jogállam helyreállításával és Orbán és szűk csoportjának elzavarásával lehetne. Vagyis nem lehet, vagyis Kalergisztán polgárai leszünk vagy elköltözünk.

 28. Maria néni-nek mi baja? Orbán lobogtatja a Bözske utalványt az orra elött és vigyorog mint a tejbe tök? Közben milyen szépen nyilatkozik. Mélyen megható!

 29. Amit Soros művel az nem más mint megvesztegetés “bribery” az pedig a világon mindenütt büntetendő, de ugyanakkor elfogadni a megvesztegetést is az.Tehát szerintem nem csak Soros de mindenki aki akár az EU-ban akár Magyarországon elfogadja Soros pénzét és azt az ő vagyis Soros “tervének” megvalósítására használja mind egytől egyig BŰNÖZŐK.

 30. Ön eddig mennyit kapott Sorostól? Nekem ugyanis úgy tűnik, minél inkább szapulja valaki Soros Györgyöt, annál vastagabban részesült a támogatásában.

 31. Hi there I am so excited I found your website, I really found you by accident, while I was browsing on Aol for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic work.

 32. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published.