Gulyás Márton keményen tökön rúgta a Habonyi médiát – ennek te is örülni fogsz

Gulyás Márton június 16-án indított pert a két orgánum ellen, amiért a róla megjelenő cikkek  sértették emberi méltóságát, magánélethez való jogát és képmáshoz való jogát. Az aktivista ezeknek a jogsértéseknek a megállapítását kérte.

Nem jogerősen első fokon a Riposttól 3.5 millió forintot, az Origótól 800 ezer forintot nyert el Gulyás, amiért a lapok nem tartották tiszteletben magánéletét.

Az aktivistát ez a két lap „buzizta fel”, miután aktivista társával kiengedték őket az előzetesből, ahová azért kerültek, mert narancssárga festékkel dobálták meg a köztársasági elnöki hivatalt.

A két lap, miután kiengedték Gulyást, arról cikkezet, hogy első dolga volt felkeresni  egy homoszexuális párkereső oldalt, Gulyás profiljáról képeket közöltek, és egyben leleplezték homoszexualitását is, amit Gulyás korábban nem kötött a nyilvánosság orrára.

Az aktivista nemhogy összeomlott volna, hanem bátran kiállt a nyilvánosság elé, mint az első, Magyarországon „felbuzizott” ember, coming outolt, és pert indíttott a szennylapok ellen.

forrás: 444.hu

 

2 Comments

  1. Annyit megjegyeznék hogy nem ő volt az első akit buzinak tituláltak, hanem Vona Gábor. Azért is fizetett a valótlanságot állíto híroldal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.