Olyan interjú került elő Orbán múltjából, hogy nincsen az Habony stáb ami ezt kimagyarázná

Forrás: MTI

Sajnos az internet nem felejt és sok mindent megőriz a múltból. Érdemes megnézni ezt az interjút.

Orbán mostani politikáját figyelembe véve, ez is egy orbitális nagy hazugság.

Egészen elképesztő, hogy a mai napig vannak olyan emberek akik tényleg Orbán Viktort egy igazi demokrata hazaifnak tartják. Sőt, vannak akik még mindig rajonganak érte és Európa megmentőjét látják benne. Nagy baj van ebben az országban ha Orbán Viktorok lehetnek a miniszterelnökök.

149 Comments

 1. Ezt a gerinctelen köpönyegforgatót nem kell biztatni, mert amúgy sem tud mást, csak gyűlöletet szítani.

  Erre építette a Fidesz politikáját.

 2. Demokrata az, aki – hívő, aki a saját megvalósulásán és fennmaradásán tevékenykedik. A demokrata elítéli a számára nem kívánatos jelenséget! – Mint például a kommunizmust! Amiben még valójában senki nem élt! Mert kommunizmus még nem volt sehol a világon! Csak szocializmus! A szocializmus, az a Marxizmus és a Leninizmus egyesítése. A demokrata előszeretettel keveri a demokratikust a DEMOKRÁCIÁVAL! Pedig a demokrácia az NÉPHATALOM és nem egyes ideológiák és dogmák által kitalált népbutítás, csupán csak azért, hogy a saját önös érdekeiket minél jobban ráerőltessék másokra! A világban fennálló feudalizmust istenítik, de csak akkor, ha ők lehetnek hatalmon! 2016.02.16
  Ajánlom olvasásra a FÁMA 2008 című írásomat a http://velemenyek2.blog.hu oldalon. https://uploads.disquscdn.com/images/277094b125891ab532f3369e7258b8235d26eeb33ad39f84e6dca086b8f77741.jpg
  TENGERPICI 2017.09.12

 3. Bizony szánalmas, hogy az agyatlan fitymaszbirkák még mindig nyalják a seggét-talpát ennek a csúti suttyónak.

 4. Kedves együgyű Mária néni!
  Gondolom, el sem tudja képzelni, hogy vannak ám olyan emberek is, akik nem kizárólag az előzetesen mások által megcsócsált moslékot tudják csak visszaböfögni, hanem képesek a saját fejükkel, önállóan gondolkozni.

 5. Befogná ő a tied is ha lenne gerinced felvállalni magad, de olyan neked nincs, akár csak az agyad, eltűnt a fityesz rózsaszín ködében…..

 6. Mária nénike, olvassa már vissza a saját írásait. Elég nagy képmutatás pont magának gyűlölködőnek hívnia és ezért lekezelni mást. És még ilyen alpári stílusban taknyos kölköket se hallottam beszélni.

 7. Annyira szánalmas vagy, hogy már fáj. Most tényleg ilyen segghülye vagy hogy egy értelmews észérvre se tellik??? Negro világít a szádban az tuti…..

 8. Már elsőre is tök unalmas és fantáziátlan válasz volt, meg nem is kértem hogy bizonyítsd milyen buta vagy, úgyhogy ne tedd, tudjuk mi anélkül is 😀

 9. Pedig szóltam egy másik oldalon, hogy ne dobjanak ki, mert annyira mulatságos fideszbanya vagy. Lehet, hogy nem jól tettem? 😀

 10. mondtam már mária néni hogy mossa meg a mocskos pofáját mikor kihúzza a fityisz seggéből, mert szaros szemmel minden bronzosabbnak tűnik 😀

 11. Valami tévedés lehet. Soha nem járt a családunkból senki a Rigó utcában, ahol az anyád szobáztatott és ahol te szoktál strichrlni.

 12. Biztos a korral vagy a kórral jár hogy ilyen szenilis tetszik lenni, de már megint össze tetszett keverni az édes jó q..va anyukájával 😀

 13. Igen, kivételesen jól írtad, valami tévedés van. Nem is tudjuk hol van ez az utca, veled ellentétben aki úgy tűnik elég tág ismeretekkel rendelkezel az ott zajló beltéri munkálatokkal kapcsolatban. Saját tapasztalat vagy a kedves mamáé, esetleg közös???

 14. Látom már, hogy hiba volt, de a hibát lehet korrigálni.
  Kijaf@sz vagy te, hogy csak úgy elvitetsz?
  Arról beszélhetnénk, hogy ki a hazaáruló?
  Szerintem az, aki támogat egy ilyen országkifosztó rablóbandát, mint a kedvenceid.

 15. Már a saját szemednek és saját fülednek sem hiszel? Lúgot öntöttek az agyvized helyére? Ennyire vak és süket vagy?

 16. Nyilván egy “bátor” fidesztroll, szerencséten öregasszony képében. A tőlünk ellopott pénzből erre is telik.

 17. Mária néni = p r o v o k á t o r !!! a fidesz szóvivője…
  Ne válaszoljatok neki ! Mintha nem is lenne. 🙁 Ildikó

 18. Mi lenne ha addig nem válaszolgatnál míg nem csináltatsz szemüveget? Az meg a húgod volt. Amúgy szerinted kinek nem esik le hogy egy 6 osztályt végzett, 18 éves szabolcsi cigány vagy?

 19. Az ilyen kretén trollok, mint te is vagy, nem képesek semmilyen önálló gondolatra, hiszen nem azért fizetnek benneteket.

 20. Érdekes, nemi jellegedből adódóan esküdni mertem volna hogy Szabolcs járt benned. De hát ízlések és pofonok…..

 21. Kevés ilyen van mint Mária nagyasszony. Mindnyájan csak rá figyelnek. Szerintem a legjobban fizetett troll. A beszólások csak róla és neki szólnak.

 22. Még egy szó amit nem ismertem. De kigoogliztam! Te honnan tudod mi az a putri? Mert amint azt a mellékelt ábra mutatja nem az alapvető műveltségi szinted segített hozzá ennek a tudásnak a megszerzéséhez 😀

 23. Az egyikük már hál’ Istennek feldobta a bakancsot!! De még maradt a szopós marcsának egy csatlakozó cumi!!

 24. Tegyük fel, hogy ez egy potenciális Fidesz szavazó. Ilyenek fognak megint nyerni és ti megint szoptok 😆😆😆😆😆😆

 25. Igen és azt mondta, anyu, hagyd már ezt a buta, műveletlen, alpári cigányt, csak azért írogat mert a való életben egy ótvar senki és megpróbál kitörni belöle csak ahhoz is hülye hogyí tudja hogy kell jól.

 26. Na azért lenne jó ha nem lennél ilyen segghülye, hogy megértsd mit írnak mások rólad. Ehhez előnyt jelentene ha nem egy szánalmas kis suttyó cigánygyerek lennél tirpákiából. Amúgy tudom mire megy ki a játék, de olyan jókat tudunk így röhögni rajtad hogy nem fosztanánk meg magunk ettől az élménytől. Remélem van itt egy önjelölt hekker is aki egyszer közkinccsé teszi a valós éned te gyáva szar, aki név nélkül bomlasztasz és tegyük hozzá meglehetösen ügyetlenül mert a gógyid az hiányzik hozzá.

 27. Egyelőre a kisebbség, aki gondolkodik, és érti az összefüggéseket, és még nem is lopós. A többség lop, nyal, benyel, fél vagy éppen azt sem tudja, hogy hol van.
  Szép napok ezek, a legcsendesebb 2018-as forradalomra tessék készülni. Egy millió embert akarok látni bámulni, szótlan, szeretetben Budapest utcáin egyszerre.

 28. Hogy nem lopós? Na persze, csak rabló strómanjaival együtt, az a 7,5 millió dollár amit kipengették neki az azeri baltás gyilkos kiadatásáért az persze csak aprópénz volt!

 29. I wish to get across my appreciation for your generosity supporting those individuals that have the need for guidance on in this area. Your personal commitment to getting the message around had been exceptionally helpful and have usually enabled workers like me to attain their aims. Your personal informative key points indicates a lot a person like me and even more to my mates. Many thanks; from all of us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.