Olyat tettek a fiatal magyar rendőrökkel, ami nem maradhat büntetlenül – szörnyű történet következik

Fotó: Krizsán Csaba / MTI - (nol.hu)

A Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) adta ki az információt, miszerint a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban tanuló diákok teljes próbaidős állományt, tehát nagyjából 300 fiatalt vezényeltek le a határra élelmezési ellátás nélkül.

Az FRSZ tudomása szerint a próbaidősök semmiféle előzetes tájékoztatás nem kaptak a vezénylésről és az ellátásuk sem volt megszervezve. A diákokat hajnalban indították útnak, nem kaptak élelmet sem induláskor, sem az érkezés után. Körülbelül 10 óra éheztetés után közölték velük, hogy ne számítsanak semmi jóra, mert élelmezésben nem fognak részesülni. Akinek volt módja, lehetősége, az bevásárolt, de sokan nem tudtak magukról gondoskodni.

Egyes információk szerint olyan tájékoztatás is elhangzott, miszerint a szeptember 4.-én kezdődő és előreláthatóan 2018. január 08-ig tartó vezényléses időszakban semmilyen többletjuttatást nem fognak kapni a próbaidős állomány tagjai. Nem térítik meg az élelmezéssel kapcsolatos költségeket és nem lesz külön napidíj sem.

A szakszervezet nyilatkozatában kiemelte, hogy amennyiben az információk helytállóak, úgy természetesen nem tudják elfogadni azt, hogy a pályakezdő fiatalok hátrányosabb bánásmódban részesüljenek, mint a megyei rendőr-főkapitányságokról átrendelt állományok. Az FRSZ rendelkezésére álló információk alapján, a szervezetlennek tűnő intézkedéssel kapcsolatban számtalan kérdést fogalmaztak meg, melyek kivizsgálását és megválaszolását kérik az országos rendőrfőkapitánytól.

104 Comments

 1. A felcsúti ” geci ” nem szereti a kövér egyenruhásokat. Lehet, hogy ezért nem gondoskodnak róluk??? Szegény kölykök, azt hiszik, hogy ez életpálya, de majd megtudják, hogy ez inkább halálpálya.

 2. Igaza is van Kedves Ágnes! Inkább maradjanak otthon a ” mamahotelben ” , és tartassák el magukat a szüleikkel.

 3. Nem kell finnyáskodniuk, nem tartottak fegyvert egyiknek sem a fejéhez, hogy márpedig rendőrnek kell lenniük! Önként vállalták, le lehet bármikor szerelni! Aki volt katona tudja mit jelent, hogy kilőtték a konyhát; hetekig hideg kaján, ha az is volt egyáltalán, mégis túléltük. Nem árt egy kis koplalás és kiképzés, úgy is ha valódi rendőrök lesznek vissza élnek majd a “mundér biztosította becsülettel.” Mert ezek sem lesznek különbek, mint a maiak, nem az ország – a társadalom érdekét védik esküjükhöz híven, hanem a Fideszét!

 4. fittnesz guruk lesznek.mint norbi:)))).kapnak ők enni csak nem annyit amennyit szeretnének.ez tényleg a kiképzés része.hiszen ha esik az eső vagy a hó akkor is helyt kell állni.az éhségérzet nem lehet kifogás.

 5. Ezt a cselekményt még a leg elfajzottabb bünözői csoportnál sem lehet megtorlás nélkűl hagyni.Az önös hibájuk miatt a Nemzet szolgálatában álló kiképzett szakembereket ilyen megalázó helyzetbe hozni Ez az intézkedés Nemzetbiztonsági kockázatot hordoz magában.Ez katonai bűncselekmény!

 6. Minden szakmában vannak gazemberek, és a rendőri vezetőkről tudjuk kihez lojálisak, de tanulókkal szembe ne ezt a “minek ment oda” mentalitást alkalmazzuk már. Elég kiszolgáltatottak így is mint látszik, ha már azok is ekkora faszkalapok akiknek a gondjaira lettek bízva legalább mi álljunk ki mellettük.
  A “minek ment oda” jó lesz a lefagyasztott lombiksejteknek, az legalább vicces.

 7. Ha mindenki igy gondolkodna akkor nem lennenek rendorok, tuzoltok es noverek !!!! /Szerintem ez a haroam a kritikus szakma! /Akkor nem igazan tudom ,hogy sokan mit kezdenenek !!!

 8. wereko a nagy kamu
  Be vagy töltve az őszi megmozdulásokra? Mi a feladat? Továbbképzés lesz, hogy hol kell belekötni emberekbe? Kopaszokkal együtt?

 9. Kismillió gerincesebb szakma és az egész világ áll nyitva előttük ahelyett, hogy olyan melót válasszanak, ami ezt a rohadt helyzetet konzerválja. Bár ha egyszerűen szeretnének olyan szakmát, ahol a segédházmesteri ösztöneiket gyakorolva leteperhetnek és megbilincselhetnek minden boldogtalan panasztevőt, akkor bizonyára megéri nekik elviselni a szívatást, hogy majd később ők szívathassanak.

 10. Nem látom a “mária néni”-t!!!
  Hol vagy, te büdöspofájú mocskos troll banyek?
  Tán ott van közöttük valamelyik gyereked, unokád, és most viszed a kaját neki?
  Vagy ez már a te ingerküszöbödet is elérte?

 11. Ma a rendőrök határozottan nem említhetők egy napon, egy lélegzetre a másik két segítő szakma képviselőivel. Olvasgass csak utána.

 12. Legalábbis ameddig a ragyás a belügyminiszter – na ezért kell elmenni jövőre szavazni a szavazóládákhoz.

 13. Ha ebből lenne bármilyen ügy az akkor is csak jövőre a választások után, orbán, és polt leváltása után! Addig fektetni fogják…sajnos.

 14. Na álljon meg a gyászmenet ! ezek még nem rendőrök,hanem rendőr szakközépiskolások,és nagy valószínűséggel ez is beletartozik a kiképzésükbe !! Gondolom minden jóérzésű ember tiltakozik az ilyenfajta bánásmóddal szemben,csakhogy—-nem tudjuk hogy ezek e fiuk milyen szerződést kötöttel ,az erőszakszervezettel, és ennek hiányában-se pró–se kontra, véleményt,nem lehet formálni !!!!!!!!!!!

 15. Ez sztem törvénytelen. A rendvédelmi szolgálatoknál szabályzatok írják elő, milyen munkavégzés (szolgálati beosztás) esetén milyen ellátás jár a munkát végzőnek.

 16. En igazabol arra gondoltam,hogy a harom legrosszabb szakma es legmegfizetlenebb!!! Es,hogy hala,hogy vannak meg akik erre a szakmara adjak a fejuket,bar abban igazad van ,hogy mig van rendori tulkapas a rendori szakmaval valo visszaeles addig a masik kettore ez nem vonatkozik!!!!

 17. Szegény rendőr ipari tanulók.
  A szülők is a gyerekek is (20-22 éves
  emberek) fel vannak háborodva, mert kivitték a gyerekeket a határra,
  maguknak kell az élelmezésről gondoskodniuk, van olyan szálláshely ahol
  csak három hűtő, egy mikró meg gáztűzhely van.
  Mutattak egy bejátszást, hogy a szálláshelyen (családi ház) tűzet rakott egy fiatal és zacskós levest melegít csajkában.
  Nos
  Szakmai gyakorlaton vannak (szar ügy).
  Napi ellátmányt kaptak, AMIBŐL MAGUKNAK KELL MEGVENNI NAPI SZINTEN A KAJÁT…azt ami éppen a fogukra való, amit ők szeretnének.

  Amennyiben valaki annyira képes, hogy az ellátmányából zacskós levest
  vegyen, egyen…az megérdemli. Kedves anyukák így nevelték valószínűleg.
  Tanulók, ez időszak alatt 220ezer bruttó fizetést kapnak.
  Majd rögtön sírva kell az országnak fakadni…

  UI…valós tényeket kellene közölni…nem uszítani az embereket…ellátmányra megkapták a napi díjat, utólagos elszámolásra még költségtérítést is kaptak…felfújtak megint hírérték növelés miatt valamit. Pártfüggetlenül írtam mindezt (mielőtt megkövezne bárki..xarok én mindegyikre, egyik sem különb jelenleg a másiknál)

 18. De nem is a zsernyókhoz, ha nem akarok még jobban megsérülni. Ők ma a panasztevőt teperik le, bilincselik meg és kasztnizzák be. Már eljátszották a szakma becsületét.

 19. Nem akarok vitázni veled, de ez a hozzá állásod nagyon sok becsületes rendőrnek sérti az önérzetét. Ahol gyalulnak ott előfordul a forgács is. Igy van ez a te munkahelyeden is, ha dolgozol.Erős kritikánál ajánlanám a fotód kihelyezni. Ugy látom anonym szeretsz lenni.

 20. Egy igazi kiforgatott ballibsi hazugság az egész. Pont mint anno Kövér László ‘köteles’ beszéde. Már nem tudjátok mit hazudjatok….

 21. Ezt miért nem közölték a fiatalokkal,a rendőrök szakszervezetével az elejé?Beszartak a BM -ben és gyorsan ezt az intézkedést hozták UTÓLAG!!!!!Nem itt élsz,vagy csak az M1-et nézed?az a te bajod!!!!

 22. Ez egy kibaszott nagy kamu.Ez egy szarházi lázitó oldal.Aki meg megeszi az is egy senkiházi.Szégyeljék magukat .Ebből semmi nem igaz remélem aki kiagyalta ezt a szemétséget és lehozta írásban azt remélem megbüntetik lázitásért

 23. Hülye primitív barom .olvass már utána és akkor dumáljál.Bár te is egy balos bolsi vagy aki álmodozik a hatalom után

 24. A rendörség hivatalosan válaszolt a dologra és nem utólag hanem a gyakorlat időpontját már régen elöre közölték velük.napi dijat kapnak ingyen szállás stb.Ez rendörség és nem nyálas kis köcsög képző akik behajolnak a migránsoknak és várják a löketet hátulról.Aki kis nyálas buzi az menjen el irodistának és a határra rendőrnek.Én ugy irom ezt hogy a fiam rendőr és szolgál odalent. Felháboritó emberek vagytok.

 25. nem dolgozik sehol max a hibbant képzőbe járt és várja a jogalapon járó ingyen pénz meg a migránsokat .szereti a fekákat meg az arabokat

 26. Bakker a mai rendőrök mikor nyúltak a tetves libsi köcsög tüntetőkhöz.pedig jó lenne egy párat a falhoz csapkodni

 27. Nem fogtok örülni, amit írok, nem hiszem, hogy ez igaz, de ha igen, szeretném tudni, a levezényelt állományból tett panaszt valaki? ha igen, azt azonnal ki kell “vetkőztetni” ő nem odavaló, Ez egy fegyveres testület, lehet a kiképzés része is, ott férfiakat akarnak faragni belőlük, nem kislányokat, mert az ellenfél nagyon kemény férfiakból áll, úgy gondolják a feletteseik, méltó ellenfeleket képeznek ki, ennek része lehet étkezések kimaradása is. Azt vártam volna tőletek, ezeknek a fiataloknak “önbizalmat” adtok, hogy a rájuk bízott feladatot, maradéktalanul végre kell hajtani, mert az életük függhet tőle. A másik, ha netán ti nyeritek meg a választást, ezek a fiúk fognak titeket és családotokat megvédeni, mert ők lesznek akkor is ott és jaj nektek, ha “asszonyokra “bízzátok az életeteket, mert az ellenség nem kegyelmez. Ez jól véssétek az agyatokba, mielőtt írtok, ezzel Orbán Viktor nem lesz gyengébb, de mi a lakosság és a hazánk elveszhet! Jó éjszakát Nektek!

 28. Remélem a mocskos kurva anyádat is “geci”-nek nevezed! Te faszszopó rühes liberálfasiszta görény, te mindent elhiszel, amit ez a szemét ellenzéki banda össze-vissza hazudozik? Te egy szarkupac vagy, egy fizetett bérkommentelő, tetves senkiházi, rohadj szét ott, ahol vagy!

 29. Te ott voltál te patkány? Láttad, hogy mi van a helyszínen vagy csak a betegesen hazudozó liberálfasiszta megmondó emberek hazugságaira támaszkodsz?

 30. Na mi van fideSS takony berágtál?? Néz már utána, hogy az anyád, meg az apád nem voltak e testvérek, mert valószínű, hogy egy ronda beltenyészet eredménye vagy. Puhapöcs, pedofil köcsög. Ezért kár volt abbahagynod a felcsúti ” geci ” leszopását. Buzi fiú.

 31. A személyes és gyönyörű hozzászólásotoktól függetlenül, sem a felcsúti, sem a szoci gecinek nincs köze az egyébként sajnos igaz történethez ! De ti ketten bebizonyítottátok pár perc alatt, hogy van élet az agyhalál után.

 32. Te meg egy rühös fidesznyik seggnyaló vagy nem különb a liberális férgeknél.Az ilyen fidesz imádó balfaszok miatt tart itt az ország.Hajrá Jobbik.

 33. … én meg a postásnak tanultam 40 éve..
  Kéthetente egyszer nekem is mennem kellett Sopronból a kapuvári postára szakmai gyakorlatra.. Hát a vonatjegyet kifizették , de én se kaptam se reggelit se ebédet…
  ….járt volna..?

 34. A fotóm kinn van, okold az applikációt, hogy ide nem adja hozzá. Amúgy meg a böcsületesek jelezzék a létezésüket, mert jelenleg a szemetéről hallunk, és vitya erőszakszervezeteként működnek.

 35. Amúgy most vetettem egy alaposabb pillantást a te fotódra, ezt a kivehetetlen, homályos, múltbeli izét nevezed te a magad felvállalásának?!

 36. Endre, mosd meg a szádat! Falus láthatóan csak Orbán Viktor legjobb barátját és egykori harcostársát idézte. Nem látod az idézőjelt?

 37. I simply want to say I am newbie to blogging and seriously savored you’re page. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You absolutely come with excellent posts. Kudos for revealing your blog site.

 38. Can I just now say such a relief to uncover a person that actually knows what theyre preaching about over the internet. You actually have learned to bring a worry to light and produce it important. More people need to look at this and can see this side with the story. I cant think youre less popular simply because you definitely provide the gift.

 39. Apple at the moment is made up of Rhapsody as an app, which is a superb start out, yet it is previously hampered by way of the incapability in direction of retail store locally on your iPod, and includes a dismal 64kbps bit price. If this adjustments, then it will to some degree negate this benefit for the Zune, nonetheless the 10 songs per month will still be a huge additionally within Zune Pass’ choose.

 40. Usually I do not learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, very great post.

 41. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 42. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 43. I think this is one of the most important information for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 44. Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually know what you’re talking approximately! Bookmarked. Please also talk over with my web site =). We can have a hyperlink trade arrangement between us!

 45. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 46. Between me and my spouse we have owned even further MP3 players over the decades than I can count, which includes Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etcetera. But, the remaining couple several years I’ve settled down in direction of just one line of gamers. Why? Given that I was joyful toward uncover how well-designed and enjoyment toward use the underappreciated (and greatly mocked) Zunes are.

 47. I’m so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 48. Sorry for the massive critique, still I am seriously loving the new Zune, and anticipate this, as effectively as the very good evaluations some other people in america consist of prepared, will support you determine if it’s the directly decision for on your own.

 49. Hello very nice website!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally…I am glad to seek out a lot of useful information right here in the publish, we need develop extra strategies in this regard, thank you for sharing.

 50. Very fantastic information can be found on weblog . “I don’t know what will be used in the next world war, but the 4th will be fought with stones.” by Albert Einstein.

 51. Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and net and this is really frustrating. A good site with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 52. I carry on listening to the newscast speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i find some?

 53. I will immediately grab your rss as I can not to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please allow me realize so that I could subscribe. Thanks.

 54. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 55. The fresh new Zune browser is surprisingly good, nonetheless not as Terrific as the iPod’s. It will work well, however isn’t as immediate as Safari, and is made up of a clunkier interface. If your self from time to time application on using the website browser which is not an issue, however if you happen to be building toward browse the world-wide-web alot in opposition to your PMP then the iPod’s larger sized display screen and improved browser may possibly be important.

 56. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.