Drága Nyugdíjasok! Ezek nem ti vagytok! Megmutatjuk, kik járatják le a magyar időseket

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A kormányhatalom jelenleg az ellenzéki pártok által generált véres tüntetésekkel riogatja a lakosságot. Szerintük az utcára vonuló tüntetők veszélyt jelentenek majd az emberekre, hisz nyíltan kijelentették, polgári engedetlenséget foganatosítanak majd. Az Origo a napokban arról cikkezett, hogy Vona Gábor csapatai támadják meg a nyugdíjasokat lépten-nyomon. De nézzük, mennyire békések a Fidesz szimpatizánsok. Milyennek látja őket a kormánymédia, és milyenek ők a valóságban.

A Fidesz birtokában lévő közmédia figyelmét valahogy mindig elkerüli a valóság azon része, ahol az ő pártjuk szimpatizánsai generálják a verekedést, trágár és artikulálatlan ordibálással zavarják meg az egyébként békés demonstrációt, tüntetést.

Sőt, van olyan csatorna, ahol éneklő, Orbánt éltető nyugdíjast szerepeltetnek, megmutatva, hogy ők mennyire szelídek, békések és ártatlanok.

Ezzel szemben viszont van egy másik arca is a Fideszes híveknek, melyet letagadni nem tudnak, hisz még ha a kormánymédia nem is mutogatja őket, azért fellelhető a róluk készült videó.

Mindenkinek szíve joga eldönteni melyik a valóságosabb. Az éneklő nyugdíjas az Echo tv-ben, vagy a trágár és mocskolódó szavakat kiabáló, verekedéstől sem visszariadó pártszimpatizánsok.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • József Halasi

  lemaradtam valamiről?ki és miért rendezne tüntetést?szerintem aki ilyent szervezne tisztába van vele,hogy a mocskos fidesz elküldené a provokátorokat és akkor tényleg balhé lenne de az embereknek több eszük van a fidesz szopjon faszt

 • Mária néni

  Sivalkodjatok, libsik

 • Bátor István
 • Bartha Péter
 • Nimcsovics Gergely

  Milyen ember az aki 20–30 evvel idossebb kor kulombseg ellenere is kezet csokolja Orban Viktornak , de ez meg elmegy, mert egy ostoba oreg emberszabasu teszi aki csak most maszott le a farol, es nincs benne semi emberi, De milyen szemet egy emberszabasu allati szinten alat elo becstelen durung az aki meg engedi is azt hogy nalanal, 20 – 30 evvel idossebb ferfi csokolgassa a kezet, egy patkany buzerens, meg jo hogy a nyilvanosag elot nem kezdtek csokolozni, undorito, es Orban a muvelt miniszterelnok, na barom Orban hivok buszkek lehettek az Orbanotokra.

  • Mária néni

   Sivalkodj!

   • Nimcsovics Gergely

    Igen en sivalkodok , te pedig, tevenkurva vigyorogj, mert te meg az orban szintet sem ered el.es veled egyut meg sokam Magyarorszagban.

    • Mária néni

     Sivalkodj, én vigyorgok. Ez a rend, szolga.

     • Nimcsovics Gergely

      Maria neni a segluk szolga az te vagy ven banya, mert a hulye megjegyzeseidbol, tisztan kovetkeztetheto, hogy Orban segget nyalod de ugy rendessen, vagy is egy nyomorult berenc es agy nelkuli szolga vagy, meg a lelkedben is. na most mar csak azt kellene elmondanod , mi a f@szon is vigyoroksz ven banyalo.A sajat idiotasagodon, szolgalelkusegeden, ennyire, legalabb is itt a kepen, te is a leg hulyebb fideszes nyugdijasok kozul valo lehetsz, azt hiszem lattalak is a bunyozok kozott de ott hulyebbnek neztel ki, talan festetted magad, draga, Maria, nehogy felismerjenek??, a hozzad hasonlokat a szagarol is fel lehet ismerni, szellel szemben 20 km -rol, mert mar rohadtok sok kripta szokeveny, Meg van Marineni alruhaban csokolgatja Orban kezet, lebuktal ven boszorkany, undorito egy ven szemet, en is nyugdijas vagyok, de ha az en orrom ala dugdosna a kezet ez a szemet, akkorat vagnak ra hogy Marinenivel kellene a segget torolgettetni. egy darabig, Istenem emberek meg oregszenek es tenyleg elmegy az eszuk, igy megalazni onmagaban az embert, ez nekem nagyon magas hogy megertsem. Magyarok ha meg oregszunk tenyleg muszaj enyire hulyek legyunk, vagy azert a szemet rohadt par ezer forint nyugdijert igy meg kell alazzuk onmagunkat, ti keppessek lennetek erre, amit ez az oreg csinal, ha a kepre nezek hanyingerem van,a anyugdijasoktol, pedig en is tul a 70 even, de nem tudnam elkepzelni, magma, ebben a szituacioban, en inkabb ehhen doglenek.Szegyellem magam hogy kozetek tartozom Magyar nyugdijasok, akinek nem inge attol bocsanatot kerek es remelem tobben vannak azok akiktol bocsanatott kell kerjek mint azok akitol nem a tobbiek pedig, magukra kaphatnak az ingjulet.

     • Mária néni

      Ezt már szeretem! A hosszú sivalkodás jó.
      Szeretem, ha sivalkodtok, mert az azt jelenti, hogy jól mennek a dolgok.