Ez Orbán országa: bejelentést tett az ellenzéki politikus mégis őt teperték la rendőrök + videó

Egy Adolf Hitlert ábrázló kép miatt hívta ki a rendőröket a Klauzál téri piachoz Vajnai Attila, a Munkáspárt 2006 elnöke, de az árus helyett vele szemben intézkedtek a rendőrök.

A földre tepert Vajnai Attila maga mesélte el a történteket a hvg.hu-nak. Ezek szerint többször is felhívták a rendőrséget, hogy tegyenek valamit az árussal. A politikus a második telefonáláskor már bejelentette, ha nem tesznek semmit, spontán demonstrációt tart. Miután a közelben lakik, hazament a festékszóróért, hogy a piac előtti járdára felfesse, “STOP Nazism!”

Odáig jutott, hogy STO, mikor kiértek a rendőrök, és felszólították, hagyja abba. Befejezte a festést, arról viszont kialakult egy vita közte és a rendőrök között, hogy vajon egy spontán demonstrációt be kell-e jelenteni a rendőrségen 72 órával előtte vagy sem. Őt akkor nem igazoltatták a rendőrök, csak azt közölték, intézkedni jöttek.

Mindenesetre el akarta őket vezetni az árusig, aki miatt telefonált. A rendőrök nem hagyták, hogy bemenjen a csarnokba, hátulról elkapták és a földre teperték, a pólója is elszakadt. Erről videófelvétel is készült.

A videót az alábbi linken tekintheti meg: http://hvg.hu/itthon/20170910_vajnai_intezkedes

Miután rá is térdeltek, jelezte, hogy nehezen kap levegőt, rosszul van, ekkor kihívták a mentőt és egy székre ültették megbilincselve. A röntgenre még rendőrök kísérték, ám később azt mondták neki, szabadon távozhat. Nem gyanúsították meg semmivel. A röntgen nem mutatott ki törést, viszont a könyöke lehorzsolódott, mikor a földre vitték, így kapott tetanusz injekciót.

hvg.hu

34 Comments

 1. Ez a bejelentés ütötte ki a biztosítékot, pont Orbán példaképe miatt hívta a rendőrséget. Amennyiben hatalmon marad, akkor ez a szerencsétlen ország újra átélheti a nácizmus borzalmait!

 2. milyen gyávák a rendőrök, csak orvul, hátulról mernek támadni? Én nem hinném, hogy az édesanyjuk erre nevelte volna őket.

 3. Jogszerű és szakszerű intézkedés. 1. Nem festünk járdát, akkor sem, ha szeretnénk feltűnni végre valakinek. 2. A rendőr felszólítására igazoljuk magunkat. 3. Nem szegülünk ellen. 4. Ha mégis megtettük, akkor nem nyivákolunk a sajtónak, mint a kismacska. 5. A Hitler-portré a törvény szerint nem jogsértő.

 4. Férgek és ezek még közpénzből kapják a fizetést ?Lerak nám a hattára dolgozni ,hogy hasznosat is tegyen a piszok.

 5. Sivalkodik a provokátor. Megérdemelte.
  Ráadásul egy leányzó teperte le a mocskos komcsit. Gratulálok a rendőrnőnek!

 6. 1. Bíróság mondta ki (másik ügyben), hogy a járda befestése nem bűncselekmény, nem szabálysértés és a festéssel nem történt meg a rongálás. 2. Honnan tudja, hogy a politikus nem igazolta magát. 3. honnan tudja, hogy ellenszegült? 4. Hallotta nyivákolni a politikust (mint egy kismacskát), ugye? 5. Az attól függ. 6. Akkor miért távozhatott szabadon, miért nem gyanúsították meg semmivel? De nem kell válaszolnia. Ön tényleg provokátor. Ezért a gyenge próbálkozásért biztos nem fizettek sokat.

 7. Sivalkodik szó jelentése
  sivalkodik (ige)
  Fájl:Sivalkodik.jpg
  Fájdalmában vagy ijedtében éles hangon kiáltozik.

  Sivalkodik a gyermek, ha verik. Sivalkodik a malac.

  Eredet [sivalkodik < középmagyar: sival, sivall (visít) + -kodik (igeképző) < lásd: síp]

 8. Pontosan így van. A liberálisok sivalkodnak, mint egy malac, mert tehetetlen dühöt és fájdalmat éreznek, hogy a konzervatív Fidesz kormány mennyire sikeres, mennyire magukra maradtak maroknyian.

 9. Te szerencsétlen gondolkoztál ma már?hogy ilyen szöveget vágsz le.
  Hol öregedtél meg hol tudtál “tisztességesen” megélni és megöregedni?

 10. naja, harácsolásban és hazudozásban roppant sikeres… mondd, te nem itt élsz? vagy ennyire el vagy kötelezve, hogy nem látod a valóságot?

 11. Ezt írta önmagáról: “Becsületben megőszült, jóravaló nénike vagyok” Ez nyilvánvaló hazugság. Ön nem is nő. Hazudik sajátmagát illetően is. Akkor mit várhatunk, ha megszólal. Ön az ügyeletes, aki mindenre reagál. A válasza semmi érdemi dolgot nem tartalmaz. Csak azt, hogy gyűlölködik. Én tényeket írtam – amelyeknek utána lehet nézni – és rákérdeztem a kommentelő több állítására. De legyen itt a végén egy önt támogató vélemény is: Az is bolond, aki önnel szóba áll…

 12. Hitlert ábrázoló korabeli hanglemezborító árusítása nem ütközik törvénybe max nem etikus. Az ellenzék nagy hibája, hogy a törvényeket sem ismeri, sajnos így nem lehet politizálni.

 13. másig ügyben nem volt rongálás a festés, mert nem rontott, javított a járda állapotán, már-már művészi volt. Ezt nem követendően, a konkrét esetre mondta ki a bíróság. (ha a lakása előtti járdát minden nap rondán festékszóróznák akkor is ezt mondaná?) A politikus sosem állította, hogy igazolta magát. Az ellenszegülés bizonyított ha két rendőr mondja és nincs más bizonyíték.A politikus azt nyivákolt eltört egy bordája, hazudott, nem tört el. Könyöke horzsolódott ,erre kapott tetanuszt. Pipogya pöcs. Azért távozhatott szabadon mert a rendőrség közbeavatkozott a garázdaság szabálysértése közben. (A Büntető Törvénykönyvünk szabályai alapján garázdaság vétsége miatt
  büntetendő, aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást
  tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy
  riadalmat keltsen) Ha valaki vonyít egy nem létező bűncselekmény miatt árust molesztál, követelőzik és ezzel mást megbotránkoztat az garázdaság. Ha valaki nem sajnálja az idejét és feljelentést tett volna, nem engedik el kihallgatás nélkül. ETIKÁTLANNAK TARTOM A HITLERES HOROGKERESZTES CUCCOK ÁRUSÍTÁSÁT.De nem törvénytelen. A hisztizés vonyítás egy pasitól viszont idegesít.

 14. HA CSAK HÍRÉT HALLJA A MAGYAR RENDŐRSÉG, HOGY VALAKINEK NEM TETSZIK A NÁCI PROPAGANDA, AHHOZ KIMENNEK “INTÉZKEDNI” – természetesen a bejelentő ellen, az ország vezetői és főkutyái szerint ez rendben van

 15. szolasszabadsag 100%-os kell legyen .barmit irni venni eladni mondani stb.garazdasag ordibálás eröszakossag nyet.ez a minimum.ezert jutottunk ide mert fizetett eloskodo kis szarjankok az allando rettegesükkel szandekosan ide juttattak mindunket.lehet tapsolni…orbannak.a liberalis hösnek.még minden baj onnan jött..akárhogy is volt csomagolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.