Felvételeket szivárogtattak ki nyuggerező és halott csecsemőkkel viccelődő fideszesekről – megrázó tartalom

Nyilvánosságra került olyan leleplező videó, ami rávilágít a Fidesz ifjúsági csoportjának, a Fidelitasnak valódi arcára. A titokban készített videó és hangfelvételekből kiderül többek között az is, hogy miért hozták létre a 888.hu hírportált, valamint hallható, hogy Fidelitas tagok az időseket nyuggerként emlegetik, valamint halott csecsemőkön viccelődnek.

A tényfeltáró sorozatot az online nézhető n1tv ‘extra felderítő’ műsora készítette, akik beépülve jutottak be a Fidelitas nyári szabadegyetemére.

A politikusnak készülő diákok többek között viccelődnek melegekkel, halott csecsemőkkel, az idős embereket csak nyuggernek hívják és mint kiderült, az erkölcsi norma sincs túl magasan a nyári táborban.

A sorozat második részében Fidelitas tagok nevét is nyilvánosságra hozzák, miután Kosa Lajos megkérdőjelezte a felvétel hitelességét. A felvétel folytatásában továbbá kiderül, hogy ma már nem elég fideszesnek, orbánistának kell lenni.

Orbánista témában már dal is született, melynek szövege a következő:

(…Szabadságot a Soros-bérencektől
Európa nem a Junckeré
Szabadságot a Soros-bérencektől
Európa már a Viktoré!)

Természetesen mi se tudjuk garantálni, hogy a videók hitelesek, nem állítjuk, hogy hitelessége megkérdőjelezhetetlen. Mindenesetre már csak ha egy része is igaz ezeknek, már az is borzasztó, hisz belőlük lesznek a jövő politikusai, Ők a Fidesz jövője és reménysége.

32 Comments

 1. Ezek az eszeveszett fiatal fideszesek, csupán fel akarnak nőni az ország főg@cijéhez! A siker garantálva van!

 2. Önállótlan gondolkodású, befolyásolható fiatalok, akik ott közösen erősnek érezték magukat. Jókat ettek, ittak, buliztak, viccet meséltek. Magyarországon humanizmus kell, nem orbánizmus. Egyoldalú fideszes eszmék elfogadtatása, beépítése a gyerekek fejébe nem bűn? Mi lesz, ha csalódnak vezetőikben, az ország és életkörülményeik alakulásába, a mantrált hitükben? Ha minden úgy alakul, ahogy jelenlegi vezetőink akarják, akkor lesznek-e ők majd önállóan létező polgárai hazánknak? Tudják, hogy orbáné Európa? Kitől? Mióta és mit tesznek majd érte?

 3. Nagyon el vannak szállva maguktól, A “fiatalság nem érdem,csak egy átmeneti állapot” !!Lehet , hogy sokukból nem lesz nyugdíjas sem !!!!

 4. Jezusom! Gondolom osfideszes csaladokbol jonnek. En biztos kitagadnam a gyerekem, ha csatlakozna ezekhez a szornyekhez!!! Micsoda jovo var rank!!!!

 5. Kevesen vannak az országban, akik olyan hosszú Soros-bérenc múlttal rendelkeznek, mint g. Orbán.
  Ki tudja még rajta kívül bizonyítani, hogy 25 évig nyalta Soros ülepét?

 6. Ezek a “mi” gyermekeink ám,csak Orbán által átmosott agyakkal. Van otthon a családoknál bőven tennivaló.

 7. Ezekből a gyerekekből egyidő után ha elvész a zsíros kenyér, akkor ezek lesznek a jelenlegi uralkodó párt legnagyobb ellenfelei.Ugyanis nem mindenkinek jut majd nagy karéj belőle. Nézzük csak mi lett a kommunista ivadékokból. Nagy keresztények és a vörös csillagot -munkásmozgalom jelképét- üldözők.

 8. Mi lett? Fosztogato, az volt a nagyapja, apja, anyja, hiszen a 27 ev alatt dontoen ex komcsik, ex kisz titkarok, ex mszmp tagok vittek az orszag vezeteset, ezek munkas-paraszt ivadekok, jogi es kozgazdasz diplomaval, birok, ugyeszek, rendorok, vallalkozok, bankarok, megelhetesi politikusok, ami meg borzaszto, hogy a fortelmes buneikert se az apjuk, se ok nem lettek soha buntetve, pedig hoherok, AVH -sok, tizezreit soha nem szamoltattak el, es a hatalomba lehettek besugok, kituntetessel, magas vegkielegitessel, nyugdijasok, a velemenyem szerint.

 9. Ez valami elkeserítő! Milyen nevelést kaptak ezek a befolyásolható,agyatlan kis senkik? Borzalom! ! ! Sem beszélni,sem gondolkodni nem tudnak………de mivel is gondolkodnának,ezeknek valami űr van az agyuk helyén! Csak gratulálni tudok ennek az őrült bagázsnak,hogy ilyen kis véglényeket termel ki!

Leave a Reply

Your email address will not be published.