Halálosan megfenyegették a korrupció-feltáró Hadházy Ákost és családját – erős tartalom következik

Kép forrása: Facebook

Hadházy Áks a korrupcióinfó szerkesztője vasárnap délelőtt tette közzé az alábbi kiírást:

“A kislányom ma egy éves. Ezért is érintett nagyon rosszul ez mai üzenet. A “bűnöm”, hogy feltártam: Lázár János felesége kurátor egy alapítványban, amelyik koraszülöttek segítése ürügyén elképesztő módoon próbált elképesztően sok pénzt elherdálni (http://www.korrupcioinfo.hu/korrupcioinfo/koraszulott/)

Tegnap az alapítvány egy kirakatrendezvényen próbálta tisztára mosni magát, de az elképesztő összegekre (pl. ÓRÁNKÉNT 50 ezer forintért akartak 50 MILLIÓÉRT módszertani tanulmányt iratni, hogy hogyan kell segíteni a koraszülöttek szüleit, vagy 3xHAVI 900EZER forintért akartak ingatlant bérelni Gyulán, Szegeden és Kecskeméten) nem adott magyarázatot. Ehelyett egy orvossal akart lejáratni, aki szerint én “tejeszacskóhoz” hasonlítottam a koraszülötteket.

A magát “magyarnak” és “híradónak” nevező sajtótermék videója csak ezt tartotta érdemesnek bemutatni, valamint hazudott egy hatalmasat arról, hogy én a szakmai célokat megkérdőjeleztem volna. Természetesen nem tettem. A megbeszélésen egyébként arról beszéltem, mennyire becsülöm és csodálom a koraszülött gyermekeket kezelő kollégákat, mert tisztába vagyok vele, hogy ez milyen elképesztően nehéz ága az orvoslásnak, nem utolsó sorban a kicsinyek mérete miatt. Azt is elmondtam, hogy én állatorvosként gyakran kényszerülök a gazdiknak elmondani, hogy a kiskutyájuknál nem tudjuk ugyanezt megtenni, mert a kiskutya még a koraszülött kisgyermeknél is kisebbek, pedig ők is nagyon kicsinyek: 900 gramm az bizony egy liter tejnél is kisebb. Az, hogy azokkal a gyerekeken ma már sokszor tudnak segíteni, az maga a csoda. Ezzel azt is szemléltettem, hogy ezek a kisdedek a legkiszolgáltatottabb embertársaink: az ő ürügyükön lopni pedig a legnagyobb gazemberség. 

A csatolt gyalázkodása különösen fáj azért is, mert jómagam is érintett vagyok. Feleségemmel két éve vesztettünk el egy kisbabát. Nehezen tudok ennél nagyobb fájdalmat elképzelni. DE MINDENT EL FOGOK KÖVETNI, HOGY A KORASZÜLÖTTEK ÜRÜGYÉN NE LOPHASSANAK EL EGYETLEN FORINTOT SE” – zárja sorait a politikus. A fenyegetéshez képeket is csatolt.

szentul

szentul2

371 Comments

 1. Mit lehet várni egy elvakult fideSS patkánytól?? Persze ezeknek nagy a pofájuk, de ha valaki elkapja őket, akkor sírnak mint a sebes seggű csirke. Erős a gyanúm, hogy ennek a retek fideSS köcsögnek, az anyja meg az apja testvérek voltak. A beltenyészet ronda dolgokat tud produkálni.

 2. Te vén patkány, van képed mindenhova bepofátlankodnod ? Miért nem a te stílusodról pofázol, arról a fideszes seggnyaló beteges hajlamaidról?

 3. Nem tetszik az ellenvélemény? Megszokta a kommunizmusban, hogy csak maguk, komcsik pofázhattak?
  Hát így járt öreg, ennek vége.

 4. Itt a következő alpári liberális. Mintha én rendeltem volna ide őket szitkozódni, hogy bizonyítsák az igazamat.
  MINDEN LIBSI ALPÁRI

 5. Erdei tanulj már meg olvasni meg értelmezni , ne idétlekedj meg ne fenyegetőzz mert véletlelenül te leszel seggbe rugva!

 6. Fidesznek életeleme a lopás! Még a legmagasabb szinteken is ! Nézzétek csak meg az azeri gyilkos kiadását és az ezért kapott több millió dolláros fizetséget! BIZONYÍTOTT!

 7. Az ilyen aljadék megnyilvánulások miatt lenne fontos, hogy a büntetésvégrehajtási intézetek ügyével is foglalkozzanak, különben nem lesz hova elzárni a társadalomra veszélyes embereket.

 8. Ne aggódj! A spanom szeretettel várja őket a telkén az Ural déli lejtőin egy laza famunkára- Az étkezés a norma függvénye valamint a maci jóindulata és akkor loboéról még nem szóltam. Mária néni is oda kerül Wittneri beosztásba.:-)

 9. Istenem hová jutott ennek az országnak a lakossága? Ilyen szókincset? és még nem is szégyelli magát, hát az ember n em talál szavakat.!!

 10. Még a profilképed is lopott, amúgy ráhibáztál, mert a A 92 éves, apró, bájos és büszke hölgy, aki minden reggel nyolc órakor teljesen öltözött, haját divatosan összehúzza és tökéletesen alkalmazza a sminket, annak ellenére, hogy teljesen VAK, ápoló otthonra költözött . Hát te is vak vagy, vagy nagyon jól megfizetnek a trollkodásodért. Tiszteletem az ápolóknak, hogy elviselnek téged.

  https://watergirlblognz.wordpress.com/2015/10/31/92-year-old-shares-5-rules-to-happiness/

 11. Mari anyoval nem kell foglalkozni.. Hogy lenne kepe, amikor nincs is kepe?? 🙂 Egy nicknev moge rejtozkodo senki, aki arra elvez el, ha valaki szora meltatja.. Igazi feed ass termk es hivo… Nem kell ra reagalni es nem kell hozza szolni… Ignoralni kell az ilyen egy bites feed ass egysejtueket.. 🙂

 12. Kérem, próbáljon magyarul írni. A magyarban ékezeteket használunk, csak a legprolibbak annyira lusták, hogy nem használnak ékezeteket.

 13. Lehet ezt máshonnan is nézni Marika néni, de az emberek igazságérzetét pártállástól függetlenül mindig bántani fogja, ha valakit csak azért zárnak el, mert vannak gondolatai, véleménye, míg másokat meg azért sem, ha halálosan megfenyegetnek valakit. Van erre példa – ha a mercis gázolóra gondolunk – de azért előbb-utóbb szépen a helyükre kerülnek ezek a dolgok.

 14. Na az ilyen agyatlan vénasszonyokat kritizálta a Jobbik!A nyugdíjasok többsége is szégyenkezik ön,és az önhöz hasonlók miatt!

 15. Mostanában összemossák a szólásszabadságot és a destruktív uszítást, halálos fenyegetéseket. Sokan visszaélnek a szabadsággal. A demokrácia civilizált embereknek való. Tessék megnézni itt a magukat liberális, demokratáknak vallókat, hogy milyen alpári módon sértegetnek engem, mert más a véleményem.

 16. Mariska ez a bunkó nem liberális, ne keverd a szezont a fazonnal, ez egy ostoba fenyegetőző állat, akit ha elkapna valaki nyüszítene mint a féreg!

 17. A magát “jóravaló nénikenek” titulált Mária néni lételeme a gyűlölködés!De azért hosszú életet kívánok!

 18. Kedves Asszonyom!
  Ezt miért gondolja, ha meg így gondolja akkor miért tartja fontosnak?
  Miért nevez engem köcsögnek, amikor én soha nem sértegettem önt?

 19. Nem Marika néni, nem mossák össze. Világosan elkülöníthető fogalmakat tetszik említeni. Ez itt fentebb egy halálos fenyegetés. Az ujjal mutogató megnyilvánulások és plakátok destruktív uszításoknak számítanak, hiszen a konstruktív megoldás helyett a másra kenés, hibáztatás ősi módszerével mossák le magukról a felelősséget, ami ugye senkinek sem használ. A szólásszabadság kulturált véleménnyilvánítási lehetőség. Ha felhívják a figyelmemet arra, hogy lopják a pénzünket, így Marika néni pénzét is, akkor minimum kivizsgálást fogok kérni, aztán az eredmény függvényében alkotom meg saját értékítéletemet. Ha nem igaz, akkor elkönyvelem, hogy uszítani akartak, ha igaz, akkor meg lehet akadályozni, hogy Marika néninek a pénze ne politikusok kedvteléseire menjen. A szabadsággal nem lehet visszaélni, felhasználni, megenni, meginni, az a hatalom, amire tetszett gondolni. Nem szeretném sértegetni Marika nénit, de az se segít ha Marika néni teszi ugyanezt.

 20. Mostmár csak az a kérdés, “”csak “” Hadházi képviselő urnak tünt fel ( bocsánat a nagyon durva szóért !! ) , az intézményesített Lopás ??, hogy -hogy más ellenzéki pártok neves képviselői hogy -hogy nem. Vagy ,bocsánat ez a “”kis “” tétel ,a milliárdok mellett már fel sem tűnik ??.

 21. Elvtársai vannak önnek! 😉 Amint látom kölcsönösségi alapon megy amit egymásnak írogatnak!!!Én csak ámulok, hogy egyesek mikkel töltik a szabadidejüket! Gondolom, se férj se család! Hajrá! Kellemes időtöltést!

 22. Hallgasd meg az elvakult fideSSes nyugdíjasokat, akik savval akarják leönteni azt, aki másképp gondolkodik, az, amit itt leírsz, pontosan azokra az elvakult fideSS.szekta tagokra jellemző.

 23. Nem azért sértegetnek, mert más a véleményed, hanem a stílusod miatt. Mert éppen te sértegeted azokat, akik nem veled értenek egyet!

 24. Már említettem magának, hogy ne kötözködjön velem. Mutasson több alázatot, savanyúszagú nyugger, mert az adómból kapja a nyugdíját. Ha legközelebb zabálja a farhátat, akkor hálával emlegesse a nevemet, mert én zabáltatom.

 25. Most éppen maga próbál uszítani. Kétszer is emlegeti, hogy az én pénzemet lopják. Arra apellál, hogy én is irigy, gyűlölködő ember vagyok, mint maga. Maguk, hivatásos uszítók az emberek legaljasabb ösztöneit akarják felkorbácsolni. Nálam ez nem megy, én nem vagyok irigy, gyűlölködő ember, mint maga.

 26. Márianénike, tudja mit jelent az, hogy trollkodás, hát az a tevékenység, amit most maga végez ki tudja mennyiért, gyüjtögessen csak, szüksége lesz rá…..

 27. Nézze, én nem provokálok senkit, leírom a véleményem. Ha viszont valaki személyeskedik, sérteget, arra reagálok.
  Maga például a csordaszellem hatására azt hiszi, hogy lekezelően tegezhet. Ha a maga stílusában válaszolok, akkor meg hüppög.

 28. Nemtem, nem e az van, hogy TERRORVESZÉLYHELYZET VAN.
  Jövő tavaszig meghosszabbítva!

  -Kíváncsian várom a fejleményeket…

 29. Nem akarom uszítani és nem is áll érdekemben uszítani. Azért megkérdezem: Miért állna érdekemben, hogy uszítsam? Azért írtam, hogy az Ön és az én pénzemet lopják, mert a közös érdekünkre próbáltam rávilágítani. Kikérem magamnak ezt a vádat és stílust, előbb tessék tükörbe nézni, aztán elgondolkodni azon, miért nem áll szóba magával senki sem itt a kommentelők közül. Azon is tessék elgondolkodni, pontosan melyik része volt irigy és gyűlölködő a hozzászólásomnak, hogy ne kelljen szégyenkeznie.

 30. Maga hivatásos uszító. Hazugságokkal uszítja az embereket, az alantas ösztöneiket provokálja. Amikor pedig rajtakaptam, akkor sivalkodik, tagad, hazudik.

 31. A mariska ,fedőnév és ő egy fizetett trollnok,lehet hogy épp ő vagy egy ilyen csicska irogat, fenyeget ! Kinézetre lehet hogy csak egy kis görény ,nem is nő,de a beleszorult”lélek” ami féreg !

 32. Maga simán hülye gyűlölködő, nem lát már tisztán, keveri a szezont a fazonnal. És nem a tényekről ír, hanem uszítónak nevezi a hozzászólókat. Papagájmódra ismételgeti a g@ci szövegét. Vegyen be dupla Cavintont, mama. Akkor talán majd fölfogja, hogy itt egy ócska fideSS-es életveszélyes és mocskos fenyegetésekkel illet egy tisztességes és becsületes, értünk harcoló politikust. Erről nincs véleménye?

 33. A liberálisok például azért is harcolnak, hogy az ilyen debil vén tyúkok is elkároghassák a gonosz gondolataikat. A kisujjuk többet ér nálad, szemét gazember.

 34. Mit adózol te??? – Térj a fenti tárgyra, vén csoroszlya. Arról beszélj, milyen dolog ez a fenyegetés. Ha téged ilyen szavakkal fenyegetnének, bizony hogy rögtön rendőrség után ajvékolnál.

 35. Maga tele van gyűlölettel. Még az sem mentség az ilyen stílusra, hogy vélhetően részeg. Inkább legyen hálás, hogy van mit zabálnia. Az én adómból kapja a nyugdíjt, az ingyen BKV jegyeket és az SZTK-t. Kussoljon inkább.

 36. Nem tudom elképzelni, hogy egy bizonyos szinten a FACEBOOK ne figyelne, mi folyik az oldalán…..ez már minden szintet üt…..RETTENETES

 37. Sajnos szerencsétlen… De nem minden idős ember hülyül el, dédnagyapám szerencsésebb volt, ő 102 évesen is észnél volt, fel tudtam rá nézni, tiszteltem.

 38. Kedves asszonyom!
  Javaslom, hogy a profilképét cserélje ki olyanra, amelyiken nem az látható, hogy telecsinálta az ágytálját.

 39. Így vannak maguk ezzel. A fülöncsípik magukat, akkor terelnek. Maguk az emberiség söpredéke. Maguk uszítottak 24 millió románnal, maguk hergelik a nyugdíjasokat.

 40. Elvileg hivatalból kellene eljárást indítania a rendőrségnek,de a Pintérnek az ilyen nagyon tetszik.Végül is mit várhatunk a fidesztől.Pontosan ilyen primitívek.

 41. Mikor nyugdíjasokat emleget, csak a maga nevében beszéljen, szerintem a legtöbb nyugdíjas kikérné ezt magának. A románok meg halvány gőzöm sincs hogy jönnek ide. :’D

 42. Egyebkent valaki beszel arrol is, hogy amugy a koraszulottekre szant penzt lopjak el eppen? Ugy latom mindenki a Maria neni nevezetu trollal foglalkozik akinek egyebkent igaza van, mert tenyleg alparian reagaltok az o hulyesegeire. Mindegy mit irtok neki, mert o egy troll es az a leteleme, hogy beleszoljon mindenbe, ezen rohog vagy nevet vagy recskazik vagy ami eppen bejon neki, DE azzal, hogy eppen ellopjak a penzt a csecsemoktol akik eletveszelyben vannak egy inkubatorban arrol senki nem beszel. Az hogy megfenyegettek ezt a poltikust az lenyegtelen…o egy politikus meghozza ellenzeki, van egy maffia kormanyunk akik barkit eltesznek lab alol ha eppen ugy hozza kedvuk. Ki hibaja, hogy meg hatalmon vannak…??? A MIENK…senki mase…szoval a Hadhazy tegyen feljelentest elvegre nevvel ellatva kapta a fenyegetest, a torveny szerint ez buncselekmeny elvegre halalos fenyegetest kapott, nem szep dolog, sot, gaz, hogy egyes emberek agyat igy ki lehet mosni, de ez is kinek a hibaja??? A MIENK!!!! Hagytuk, hogy ez a torpe kokain fuggo Vitya es sleppje ezt tegye…azt tette amit mi engedtunk neki…ajanlanam a demokracia gyakorlasat kedves magyar emberkek ami-es most valami meglepot mondok-nem a 4 evente valo szavazasbol all, azt egy majomnak is meg lehet tanitani…a demokracia nem ez…gondolkodjatok el magatokban vagy olvassatok rola mi is a demokracia. Tovabbi szep Vasarnapot. Neked is Maria neni…tovabbi jo trollkodast.

 43. Szépen sikerült képmutató írás. Tipikus liberális felsőbbrendűségi érzéssel telített, aki mindenkinél okosabb és helyrerakja az összes ostoba hozzászólót, mindenen felül érzi magát. Kár, hogy kilóg az alantas, gyűlölködő lóláb.

 44. Hihi…koszonom…egyetertek. Gyulolkodni nem szoktam de ha neked ez jott le szived rajta. Mondjuk unatkozni nem szoktal gondolom…ami amugy jo dolog. Amugy nemn vagyok liberalis…igazabol nem is ertem mi ez a jobb-bal…meg kozep…embernek szulettem…na mindegy nem is fontos. Szep vasarnapot néééked. 😀

 45. Szerintem is, de az a baj – van egy olyan érzésem – hogy bármit is szeretne elérni azzal amit csinál, pont az ellenkezőjét fogja elérni.

 46. Szerintem meg nyugodtan abba hagyhatja, mert csak papagáj módjára tudja ismételgetni önmagát. Betanult egy szöveget amivel hergelni szeretné az embereket. Már akit tud. Még arra sem érdemes, hogy megszólítsák, mert a Marika néni valójában nem is néni.
  Az esetleges reagálására meg nem fecsérlem az időm.

 47. Az ilyen hozzászólás minősithetetlen emberi lény ilyet nem tesz. Így egy megzavarodott elme képes megnyilvánulni! és az igazság akire ráolvassák fájdalmas

 48. Ha teszem azt, viktor mondana ilyesmit, félreértelmeznék, ahogy tette ezt a 2 általánossal sem rendelkező állampolgár, kapna egy hasonszőrű üzenetet, kettőig, vagy háromig kene elszámolni, hogy a TEK-et riadóztassák? Kettős mérce? Ejnye-ejnye.

 49. Mária néni..ha valaki érvel az nem gond, a személyeskedés az viszont igen..ráadásul miért vár tiszteletet amikor egy idős ember képe mögé bújva nem érvelve hanem személyeskedve trollkodik itt. Alap hogy az ember felvállalja önmagát és a véleményét..vagy ez egy keresztény, konzervatív új irány amit Ön képvisel? Huszonévesként azért is meglepő ez,mert ebben a korban azért az igazságérzet,a tisztesség még valamennyire megérinti a fiatalokat…Ön meg már alapból…tudom,tudom nem liberális-))..hanem mi is??-)))

 50. Írják itt többen, hogy egy unatkozó kölyök az. Nem szép dolog, hogy egy idős néni fényképe mögé bújik, mert így biztosan nem válaszolgatnánk neki ilyen türelmesen. Hergelni engem nem tud, max. kihoz a béketűrésemből, addig míg komolyan veszem, viszont ezen már túl vagyunk. Most már nevettet. 🙂 De igazad van, megyek én is a dolgomra..

 51. Minden tisztességes felogású embert arra kérek csak, gondolkozva olvassa el föntebb, miről van szó valójában. És ha elgondolkodik, rá jön arra, miért van az, hogy az irgalmatlan sok uniós támogatás ellenére, miért tart még mindig itt az ország, az általános életszínvonalat tekintve.

 52. Remélem az ilyen gerinctelen féreg erdei gábor félék rövidesen elnyerik méltó”jutalmukat”! Annyi esze sincs,hogy felfogja,a hasonlat azt akarta szemléltetni,hogy milyen piciny egy jóval idő előtt született baba a 90 dkg-jával. És ezt a csöppséget megmenteni,ellátni,gondozni mily nehéz és nagy tudást,elhivatottságot igénylő feladat,hisz nem csupán etetni,pelenkázni kell,hanem életfunkcióit ellenőrizni,néha lélegeztetni,infuziót bekötni,gyógyszerezni stb. a piciny baba kézbe vevése is különleges,felfogta esetleg amit leírtam????

 53. Mi az hogy “hagytuk”…? Aki szavazott rájuk az fejezze ki így magát… A demokrácia pedig az lehetne , hogy már most nem ezek lennének még mindig hatalmon….

 54. Mária néni nevű kommentelőt figyelmen kívül kell hagyni!
  “Sajnos ide jutottak a liberálisok tehetetlen dühükben.” – ezzel a mondattal rodeózza végig az összes cikket, nagyon-nagyon nagy kommentelő. Beleköt mindenkibe, a cikkekhez nem tud hozzászólni. Értelmes emberek hagyják figyelmen kívül. Már több cikket olvastam, mindenhol ez a monológja, továbbá válogatott trágárságok jönnek belőle. Egy kretén pacák.

 55. A véleménye egy nagyon érzékeny, intelligens mariskát takar. Csak nem az IQ bajnok hegedűs csilluka párja?
  “Javaslom, hogy a profilképét cserélje ki olyanra, amelyiken nem az látható, hogy telecsinálta az ágytálját.”
  Lassan be lesz azonosítva…

 56. KEDVES MÁR IA NÉNI!!!a megb….m,meglincselem,anyádat kiásom és 20 feka négerrel megb..m. Na ezek tetszenek önnek?Biztosan tetszenek, mert e förtelmek ellen nem szólt egy szót sem. Csak azok a bűnösök, akik e förtelmeket olvasván felháborodtak. Na azokban igen sok gyűlölet halmozódott fel.De az Önnek kedves mocskosszájúak cuki pofák!!!

 57. Itt nagyon-nagy pénzek mozognak. Nem adják a hatalmat, óvni kell a kétharmadot (47%=68% náluk), betakarni a mocskot, mert ha lehullik, akkor gáz. Itt a jövőben minden elképzelhető. Egyre csak dúrvulni fog. Létrát azért ne vigyen a kocsiján. Ezt a pacákot, ha egyáltalán az simán fel lehet jelenteni. Ki tudják nyomozni, hogy honnan jött! Teljesen kifordították Hadházy szavait! Ez olyan mint a Vona nyuggerei szöveg. Ott is teljesen kifordították.

 58. ezt a förtelmet egy elmebeteg írta, lehet,hogy az Ön pártfogoltja.Ha az,akkor oktassa jó modorra. Nem mindenki szeret állandóan szexelni.

 59. Ide juttatta ez a közönséges kormány, és HÍVEI ! Remélem büszkék magukra!–Mária– egy liberális, ilyet soha nem tenne! –Tudod mi az hogy LIBERÁLIS ??

 60. Kedves Maria “néni” ha ön egy idös hölgy akkor milyen adorol beszél? Mert ön is más adojabol zabal! Vagy nem?

 61. Nem igazán értem, kivel is van most bajod!
  Hadházyval, vagy az őt fenyegető, mocskolódó Erdei Gáborral?
  Miért is kellene leszedni? Ne lássuk a jobboldali mérhetetlen gyűlölködést?
  Mert ha nem osztják meg, akkor az már nincs is?

 62. A bőség zavara.
  Itt volt egy civilnek mondható humanitárius tevékenység, a koraszülött babákat és a szülőket segítendő.
  Volt.
  Kaptak 1,2 milliárdot. (Lázárné, nem Lázárné, legyen nem érdekes) a csecsemőket segíteni.
  És ezekre baszták el az uniós pénzeket:
  “” szakértői díjakra, tanulmányok és kutatások elkészítésére, megrendelésre, marketingköltségekre 507 millió forintot szánnak, eszközbeszerzésre, beruházásokra és felújításokra 124 milliót, az alapítvány működtetésére, vagyis arra, hogy a pályázatban bemutatott célt meg tudják valósítani, 489,9 millió forint áll rendelkezésre. Ez a teljes keret több mint 90 százaléka, és a maradék néhány százalékból kell megoldani azt, ami a kezdeményezés valódi célja el azt is szemléltettem, hogy ezek a kisdedek a legkiszolgáltatottabb embertársaink: az ő ürügyükön lopni pedig a legnagyobb gazemberség”
  50 millió laptopokra. Na, melyik koraszülöttnek kell laptop?
  Az 1200 millióból csak a koraszülöttekre nem jut szinte semmi.

 63. Ostoba, hülye bunkó idióta, aki arctalanul, gyáván irkál szemétségeket egy szerencsétlen öregasszony képével, pedig nyilván egy fiatal, fideszes troll bújik meg mögötte gyáván!

 64. Szerintem meg kell nézni a hozzászólásait és rá lehet jönni, hogy nagyon jól megfizetik (nem minimálbért kap érte!).

 65. Mária:Nem nénizem mert ki tudja,hogy mennyi idős és ,hogy néni-e!Amennyiben Ön józanul és tiszta fejjel gondolkodik,akkor rá jön,hogy nem a liberálisok a mocskos szájú emberek,hanem az orbán hívők,hiszen csak provokálni és mocskolni tudják azokat akik nem értenek velük egyet,vagy tovább megyek,feltárják a lopásaikat!!!Lehet,hogy Ön is közéjük tartozik,akkor viszont kívánom Önnek,hogy hasonló levelet és megjegyzéseket kapjon,mert talán meg is érdemelné! Meg tudná mien érzés félteni a családját!!!!Üdv: egy nem hívő ember

 66. Önt is fel lehetne jelenteni rágalmazásért, jó hírnév megsértéséért a megjegyzéséért :

  ” torpe kokain fuggo Vitya es sleppje” Tudná ezt bizonyítani???

 67. Többször több helyen láttam,olvastam a bejegyzéseit.Jó lenne ha valódi képet tenne fel.Nem tudjuk kinek a képét használja,de az ő helyébe én feljelenteném magát!

 68. Aki nem is letezik igy ahogy kiadja magat!! Ellopot egy kepet es az moge bujik !! A fenykepen egy 92 eves vak idos holgy van!!!!

 69. Mária néni néven egy semmire kelő buzerátor bérírogató vagy .
  Itt lehet elérni a hozzád csatolt képet, te semmirekellő.
  https://www.google.hu/search?tbs=sbi:AMhZZit5tR3QnFD-Y9UQITR1WDUayYbqQNYLgTUXvjA7bdMrdBWnKST1aTYdK0SNTH_17gNGqVzjNkwW4tYsCtFKUhIsckOAwXm_1ENFoluSks0r_1d6s3YHqmO2N5PcYfCCeoesjWkY5kgzewuqQ4U–JcPLvM_1ODMQP93S8sNEPMZsKbBsHqADaPZokWYP_1p38Cp8Xru-gdns3CDT8GGm_1JSBHqIk8rb2SLuCMFqkc2oUUIS6skVBqkGe7neRA0CsoPYL8NjSrKB3bHiUxcDL3l9objeSre8q4yDIzGmm2fSDeTI_1EoYSTcIhGanRq4NkemSGrJWZPH_1orYE653nu4a3iJy3lHWKj6Q&gws_rd=cr,ssl&dcr=0&ei=3ZO1WeW1OOzO6ASPl5DgDQ

 70. Mária néni néven egy semmire kelő buzerátor bérírogató ..
  Itt lehet elérni a hozzá csatolt képet.
  https://www.google.hu/search?tbs=sbi:AMhZZit5tR3QnFD-Y9UQITR1WDUayYbqQNYLgTUXvjA7bdMrdBWnKST1aTYdK0SNTH_17gNGqVzjNkwW4tYsCtFKUhIsckOAwXm_1ENFoluSks0r_1d6s3YHqmO2N5PcYfCCeoesjWkY5kgzewuqQ4U–JcPLvM_1ODMQP93S8sNEPMZsKbBsHqADaPZokWYP_1p38Cp8Xru-gdns3CDT8GGm_1JSBHqIk8rb2SLuCMFqkc2oUUIS6skVBqkGe7neRA0CsoPYL8NjSrKB3bHiUxcDL3l9objeSre8q4yDIzGmm2fSDeTI_1EoYSTcIhGanRq4NkemSGrJWZPH_1orYE653nu4a3iJy3lHWKj6Q&gws_rd=cr,ssl&dcr=0&ei=3ZO1WeW1OOzO6ASPl5DgDQ

 71. Mária néni néven …….
  https://www.google.hu/search?tbs=sbi:AMhZZit5tR3QnFD-Y9UQITR1WDUayYbqQNYLgTUXvjA7bdMrdBWnKST1aTYdK0SNTH_17gNGqVzjNkwW4tYsCtFKUhIsckOAwXm_1ENFoluSks0r_1d6s3YHqmO2N5PcYfCCeoesjWkY5kgzewuqQ4U–JcPLvM_1ODMQP93S8sNEPMZsKbBsHqADaPZokWYP_1p38Cp8Xru-gdns3CDT8GGm_1JSBHqIk8rb2SLuCMFqkc2oUUIS6skVBqkGe7neRA0CsoPYL8NjSrKB3bHiUxcDL3l9objeSre8q4yDIzGmm2fSDeTI_1EoYSTcIhGanRq4NkemSGrJWZPH_1orYE653nu4a3iJy3lHWKj6Q&gws_rd=cr,ssl&dcr=0&ei=3ZO1WeW1OOzO6ASPl5DgDQ

 72. Mária néni néven egy semmire kelő buzerátor bérírogató vagy .
  Itt lehet elérni a hozzád csatolt képet, te semmirekellő.
  https://www.google.hu/search?tbs=sbi:AMhZZit5tR3QnFD-Y9UQITR1WDUayYbqQNYLgTUXvjA7bdMrdBWnKST1aTYdK0SNTH_17gNGqVzjNkwW4tYsCtFKUhIsckOAwXm_1ENFoluSks0r_1d6s3YHqmO2N5PcYfCCeoesjWkY5kgzewuqQ4U–JcPLvM_1ODMQP93S8sNEPMZsKbBsHqADaPZokWYP_1p38Cp8Xru-gdns3CDT8GGm_1JSBHqIk8rb2SLuCMFqkc2oUUIS6skVBqkGe7neRA0CsoPYL8NjSrKB3bHiUxcDL3l9objeSre8q4yDIzGmm2fSDeTI_1EoYSTcIhGanRq4NkemSGrJWZPH_1orYE653nu4a3iJy3lHWKj6Q&gws_rd=cr,ssl&dcr=0&ei=3ZO1WeW1OOzO6ASPl5DgDQ

 73. Kedves honfitársaim!Az állat az emberben c könyvet olvassátok el.A ti produkciótok hoz képest az egy szépirodalmi olvasmány.Úgy veszem észre,hogy egy két komentelő talán nem is az emberi fajhoz tartozik,bár nem vagyunk egyformák…tehát ennyire?REMÉLEM REGGELRE LEVESZI A FACEBOOK-RÓL EZT AZ ALJASSÁGOT.

 74. A nyelvezet alapján ez egy liberális zaklató volt. Tessék csak összehasonlítani a többi liberális hozzászólóval!

 75. Marija neni megint provokalsz takarodj innen a kurva anyadba. Ilyeneket egy liberalis sosem mondana erre csak te fsiszta tarsaid meg te vagytok kepesek

 76. Itt ki a liberális? Maximum a Hadházy. az a fröcsögő idióta, aki még a magyar nyelvet sem beszéli, az mitől volna liberális? tudod, hogy egyáltalán, mit jelent az a szó? Ekkora butaságokat azért kínos leírni

 77. Legalább vicces lennél! Genderkém? Ha már troll vagy, kicsit összeszedhetnéd magad, mert ezekért nem fogsz pénzt kapni, gyengén nyomod! A többiek azért ezt profibban csinálják

 78. De még trollnak sem jó, nem tud zavaró infókat berakni, látszólag félig értelmesen hozzászólni, amivel lehetne vitatkozni. Van néhány troll, akik jól csinálják, őt szerintem tőle hamarosan megvonják a fizetséget, mert túl béna

 79. Kérem szépen, engem elszomorít,hogy leginkább a Mária néven mocskolódó személlyel foglalkoztak, míg az az ember, akit bemocskoltak, mert szólni mert a gazemberség ellen, az mellé senki sem állt ki. Én kimondom, végtelenül TISZTELEM Hadházy urat, s inkább az ő állhatatos munkáját kellene elismerni, támogatni, emberi méltóságában megvédeni, nem hülye trollok provokációjára ugrani.

 80. Kedves „Mária néni”!
  Tudjuk mindannyian, hogy elfojtott homoszexuális hajlamai miatt gyűlöli azokat az intelligenciával és kritikus szemléletmóddal rendelkező embereket, akik képesek elfogadni a másságot, és nem támogatják az erőszakos, kirekesztő magatartást.
  Higgye el, „Mária néni”, hogy csak be kell ismernie, hogy férfi létére nem véletlenül női karaktert választott magának, hogy rejtett nemiségét kiélhesse.

 81. Kivancsi lennek akkor is igy reagalnal e ,ha teged fenyegetnenek meg ,meg a a leszarmazottaidat!!! De meg ez is megtortenhet,mostansag minden megtortenhet !!! Akkor majd mi rohogunk rajtad !!!

 82. Te sertegetsz minket !!! Mert mas a nezetunk !! Te jossz ide es irogatsz mindenfelet !!! Ez itt nem vityus oldala !!! Takarodj innen es mindjart nem leszel sertegetve !!! Az eszem megall, hogy te milyen gusztustalan nem ber vagy!!

 83. Figyussz !! Ha mar hulyesegeket irsz es kifogytal a szobol ,azert legyen annyi gogyid,hogy mielott ranyomsz az enter billentyure atolvasod miket hablagyolsz ossze!!! Mar irtam neked,hogy te egyszemelyben nem tudsz eltartani egy orszag lakossagat ,ergo nem a te adodbol kapja a nyugdijas a nyugdijat ,nem a te adodbol kapjak az emberek a munkabert !! Kozod nincs a nep eltartasahoz !!! Milyen indegyenes BKV jegyekrol hablagyolsz>>>> Megint csak el vagy varazsolva !! SZTK ???????? AZ mar nagyon regen nincsen !!! Te a holdon elsz ???

 84. Egy igaz hozzaszolas !! A mocskos es hazug a tied !! Remelem te is kapsz egy hasonloan szep levelet hamarosan !! Es tudod az nevet aki utoljara nevet !! Fogsz te meg sirni akarki is vagy !!! A bumerang mindig vissza vag !!!

 85. Spicli ??? Nem vagy tisztaban a fogalmakkal ,vagy rossz valaszt adtaka a sugoid??? Idonkent mintha nem lennel a helyzet magaslatan es nem annak valaszolsz akinek kellene !! Osszekevered a szezont es a fazont !!

 86. Mar a megszolitasod serto !!! Ha nem vagy egy huszoneves kocsog kolyok ,miert veszed magadra ?? Nem a Maria neni let lekocsogozve !!! Hoppacska !!

 87. Mocskos fidess-troll ! A narancsosok már a náciknál is sokkal rosszabbak ! ………söpredék , csürhe banda !

 88. Drága a Mariska bácsi? ….Bizony! Sokba kerül nekünk ez a mocskos fidess-troll ! A rogánAnti-féle propaganda minisztérium fizeti ! Rogán a mocskolódás nagy mestere, ezért van önálló minisztériuma, több milliárdos költségvetéssel ! ……..az oktatásra és egészségügyre nem költ annyit a csúti törpe kormánya mint a propaganda minisztériumra ! ………ez a Fidess !

 89. Szánalmas vagy narancsos birka ! ……..A vályogsorinak jó hírneve? …….ezt a mocskos hazug, csúti suttyót a Soros kivakarta a putriból és most bennünket nyomorít a mocskos maffia bandájával !

 90. Nekem írkálhatsz faszkalap. Én én vagyok , nem bujkálok semmi álarc mögé. Ideje elmenned innen a kurva anyádba osztani a fideszes taknyot. Te sötét barom .

 91. “Érdekes”, hogy a fideszesek és a fideszes haverok valamint a fideszesek pereputtya lopja a közpénzt és az EU támogatásokat! ………Farkas Flóri ? ….egy ilyen szemét , hazug, tolvaj állatot melenget a keblén a csúti Viktor !

 92. Mocskos fidess-troll ! ……a fajtád provokál! A hozzád hasonló szemét narancsos férgeket laposra kell taposnunk !

 93. Nem érdemled meg az életet, sőt hogy foglalkozzanak veled. Én többé nem reagálok egy ilyen féreg írásaira, mivel egy senki vagy.

 94. Véleményed? Neked, Mariska bácsi? Szánalmas vagy a vályogsori suttyó vezéreddel együtt!! Túlfeszítettétek a húrt! …….csordaszellem? …..a narancsos birkákra gondolsz, akik leszegett fejjel követik a csúti törpét és legelik a sz@ros füvet?

 95. Márika te narancsos kisköcsög! …….hivatásos uszító , az te vagy ! RogánTóni sajnos a közpénzt ilyen szemét trollokra szórja ! …..néha töröld le a szádat, mert sz@ros !

 96. Lebuktál kisköcsög! ….éppen olyan szánalmasan nagy barom vagy , mint a narancsos férgek általában ! …….a pofád alapján te egy közel 100 éves vén szatyor vagy, aki adót nem fizet!

 97. Hazugság? ….. amit a csúti vályogsoron szocializálódott Törpe hablatyol? ……bizony telipofával hazudik, a soros-fióka Orbán !

 98. Terelnek?…….a fideszeseknél nagyobb terelő nem létezik ! Itt vagy te Mária néni! Bedobtak a sűrűbe, hogy veled foglalkozzunk, ne a tényleges problémánkkal a narancsos maffia gazetteivel ! Átlátunk már a habony-rogán-féle trükkökön !

 99. Sebaj Mária néni. Úgy látom te itt valami “megtűrt” troll vagy. Nyilván van közöd a forráshoz. Majd egy kicsit meghekkeljük az ellenszélt. Mész a levesbe.

 100. Mária “néni” egy mocskos fidess-troll ! ……A Fidess narancsos naszádja süllyed és a patkányok még egy kisérletet tesznek , hogy a teljes megsemmisülést elkerüljék ! Mária is egy narancsos patkány ….

 101. Mária néni egy CÖF -ös majom !….egy fizetett fideszes troll ! Elérték a céljukat, mert ezzel a bolond Mariskával foglalkozunk és az alap témáról , amit Hadházy úr feszeget megfeledkeztünk ! A Fidess módszere ! ……elterelni a figyelmet a Fidess gaztetteiről !

 102. Döntsd el végre Mariska, hogy mi vagy !!! Nyugger, vagy adófizető ! ……össze-vissza hablatyolsz, agymosott narancsos birka !

 103. Orbánisztánban nagyon kevés a “tisztességes felfogású ” ember …….ha nem így lenne, akkor nem ülne a nyakunkon a narancsos maffia ! Sajnos az agymosott magyar rosszul szavaz !

 104. Feljelentést ? Kinek? Fidess-csicska a főügyész PoltPetya a főrendőr PintérSanya ….és narancsosokat ültettek mindenhova ! …..így működik a Fidess maffia !

 105. Te egy rohadék, fidess-troll vagy ! …….anyádat utasíthatod ! ………de inkább az eredeti témáról tereled a figyelmet, mert Hadházy úr megint ‘beleterenyerelt” egy förtelmes fideszes gazemberségbe ! ……mocskos, hazug, tolvaj narancsos söpredék !

 106. Mária “néni ” a mocskos fidess-troll saját magukról beszél ……… a fidess maffia sajnos gyilkol is ! …….és büntetlenül teszi !

 107. A fidess bevettette a jól bevált módszerét ! ….eltereli a figyelmet egy ilyen Mária-féle trollal az alap témáról! Ki emlékszik már arra, hogy Hadházy urat megfenyegette egy szintén fizetett fidess-troll ? Így működik a fidess-maffia ! ……azonnal támadja, ellehetetleníti az őket bírálókat!

 108. A te honfitársaid a narancsos birkák! Nem veszed észre, hogy a Fidess mindig ezt csinálja? Bedob egy rohadék trollt, aki eltereli a figyelmet az eredeti témáról ! Fogadok, te sem emlékszel arra, hogy ez úgy kezdődött, hogy Hadházy úr merészelte szóvátenni, hogy most Lázárné nyúlt le hatalmas összegeket, amit a koraszülöttek megsegítésére adott az EU ! Mocskos tolvaj Fidess !

 109. Sokan a fejüket a homokba dugják! …nem jó politika ! Ha a fejüket a homokba dugják, nem veszik észre, hogy egy mocskos narancsos seggbe rúgják !

 110. A Fidess több milliárdból tartja fenn a propaganda minisztériumot! …..ők fizetik ezeket a mocskos kommentelőket és a bérgyilkosokat akik a “létrás emberekre ” vadásznak !

 111. Nem fogják beazonosítani, mert akkor eljutnak a megbízóihoz ……Rogán? Habony? CÖF ? ……BayerZsóti stílusában kommentel a mocsok !

 112. Nem tudom elképzelni, hogy a magyar nép egy bizonyos szinten nem figyel, mi folyik Orbánisztánban ………..sajnos ennyire buta nép a magyar! Hagyja, hogy a narancsos maffia garázdálkodjon hazánkban !

 113. Nem árt ha tudjuk, milyen emberek élnek Orbánisztánban ! Ha az “adminisztrátor” eltávolítja a fidess-trollokat, akkor mi történik? ……..Ezek a mocskos narancsos gazemberek képesek lesznek a házunkban ránk támadni ! …ezek olyan gátlástalanok, hogy minden gaztettre képesek ! …lásd Váradi Andrást akit meggyilkolt a narancsos maffia !

 114. Szánalmasan nagy barom vagy Mária ! ……….a Fidess lopásai és lenyúlásai már minden határt áthágott! …….. Lézer Janó feleségének a mocska is előbukkant? ….és még mennyi fidess mocsok van ! …..ha minden fideszes mocsok ránkzúdul, belefulladunk a mocsokba / sz@rba !

 115. Kiderült, hogy Mária néni egy narancsos kisköcsög akinek a seggét védi a NER a TEK ………a vályogsori suttyó csicskája védelem alatt áll !

 116. Igen sajnos így van. De különösen az fáj, hogy ilyen embertelenül, gátlástalanul okoznak fájdalmat valakinek, aki elveszítette a gyermekét. Ezeknek semmi se szent. Ráadásul teljesen alaptalanul, eltorzítva a szavait. Nem tudom, lehet -e még fokozni ilyen aljasságot?
  2017.09.11. 8:37 ezt írta (“Disqus” ):

 117. Mária néni! Ez az üzenetküldő az agyatlan fajtához tartozik, nem mondom rá, hogy ember, mert nem az, még politikus sem képes ilyen szöveget kifingani magából. Megígértem magamnak már sokszor, hogy Önnel nem fogok szóba állni, mert csak hergeli a kedélyeket. Isten áldja meg erővel, egészséggel, tisztánlátással, jóindulattal!

 118. Miert nem hagyjatok szo nelkul Mariskat? Nem latjatok, hogy beteg? Ahanyszor leir egy gyalazkodo szot, annyiszor elvez el. Ahanyszor elolvas egy mergelodo hozzaszolast, megint elelvez. Hagyjatok figyelmen kivul, akkor szep lassan megfo a sajat leveben!

 119. Miért hagyjuk szó nélkül? Eddig csendben voltunk és a Fidess mit tett ? ….egyre többet lop , egyre többet gyaláz bennünket! Nem fogom a fejemet a homokba dugni, mert akkor nem veszem észre ki rúg seggbe ! Amilyen a mosdó olyan a törülköző ………..a fidesst a saját fegyverével tudjuk csak legyőzni ! …….nem éppen demokratikus módszer, de a narancsos maffiát demokratikus módszerekkel nem lehet eltakarítnai !

 120. Maga nagyon közönséges, asszonyom. Lehet, hogy éppen maga írta álnéven ezt a fenyegető levelet Hadházy úrnak?

 121. Köszönjük. Ezek mind ilyenek, arc és jellem nélküliek. Ha meg kilépnek az utcára, akkor golyálló mellénnyel sétálgatnak a bátorságuknak köszönhetően.

 122. Arról miért nem írnak, hogy A Katonai Ügyészség Galambos Lajos nyugállományú vezérőrnagyot, a Nemzetbiztonsági Hivatal 2004 és 2007 közötti főigazgatóját kémkedéssel, Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét felbujtóként elkövetett kémkedéssel, Laborc Sándor volt dandártábornokot, a Nemzetbiztonsági Hivatal 2007 és 2009 közötti főigazgatóját kémkedéssel kapcsolatban, hivatalos személy által elkövetett bűnpártolással vádolta meg. Ezért a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a vádlottak bűnösségének megállapítását és a büntetés kiszabását indítványozta. Galambos Lajosra letöltendő, Szilvásy Györgyre és Laborc Sándorra felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség.

 123. Hadházy Ákost egy liberális fenyegette meg. A szóhasználata tipikus liberális, könnyen lehet, hogy éppen maga volt.

 124. Már értem, hogy miért kelleti itt magát egy a Szabó Veronika. Azt hiszi, hogy ez valamilyen liberális-perverz társkereső.

 125. Ő az, igen, kamuprofillal a facebookon. Már nincs fent a kamu profil (Erdei Gábor), a facebook alighanem letiltotta. De a stílus nagyon árulkodó: a néni stílusa.
  Tele van ilyen fideszesekkel az internet.

 126. EZ SZÖRNYŰ!!! MINT A PRIMITÍV ANGLIAI IDŐKBEN, ez jutott az eszembe, amikor köd mocsok és sár rongyos tanulatlan scorbuttól fogatlan emberek éltek!! Nem tudom miért ez kép került elém, de a gyalázkodó szavak hallatán ez jutott eszembe. A POSVÁNY!!!!

 127. Szerintem pont elérte amit akart. Provokál folyamatosan, ti meg ráharaptok. Attól menne a falnak, vagy kapna dührohamot, ha a kutya se foglalkozna vele, levegőnek tekintené mindenki. Így viszont kurva jól elszórakoztatjátok.
  Remekül ideillik a mondás: ne kezdj birkózásba egy disznóval! Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is…..

 128. Hadházy, az LMP társelnöke a múlt héten a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki.

  Hadházy Ákos ráadásul nemcsak azt a rágalmat fogalmazta meg ismét, hogy „magánzsebekbe vándoroltak a koraszülötteknek szánt uniós források”, hanem „tejeszacskókhoz”, a hétvégi szegedi egyeztetésen pedig „kiskutyákhoz” hasonlította az idő előtt világra jött csecsemőket.

 129. Hadházy egy lódoktor, nem kollégája egy neonatológusnak. Még takarítani se mehetne be egy PIC-be.
  Kutyához hasonlította a koraszülötteket.
  Amikor rájött, hogy melléfogott, iratott magának Ron Weberrel egy fenyegetést, hogy sivalkodjon.
  Bocsánatot kérni büdös neki.

 130. Nem tud mást írni?Kezd unalmas lenni,”becsületben megőszült”birka!!!Mi Önnek a becsület amikor haza árulót véd,és mocskolódik mindenkivel,szánalmat érzek ön iránt!!!!!!!!!!!!

 131. Tüntessék el ezt az undormanyt sürgősen, ezt még nem szúrták ki, hogy mennyire gyűlölet keltő, lázito!

 132. Nem lekezelően letegezlek, hanem a neten a tegeződés az elfogadott. Mellesleg nem hüppögök, és nagyon szeretném, ha az én stílusomban válaszolnál. Akkor nem bántanál meg senkit. Érvekkel itt még nem próbálkoztál, csak sértegeted a hozzászólókat. Mondjuk, megértem, volt kitől tanulnod, lsd. Kövér, Bayer, Bencsik és a többiek.

 133. Persze hogy köcsög. Ez egy kamu üzenet. Ha igazi lenne, a rendőrséghez fordulna, nem egy gyűlöletkeltő blogon sivalkodna.

 134. Kegyelmezzen a libsiknek! – ahogyan ön előszeretettel nevezi őket! Csak anya szülte emberi lények, nem ördögtől való szerzetek

  miként ön – melyhez kétség nem fér!

 135. Emberek! – lehet hogy egy hurrikán,netán földrengés térítené észhez kicsiny hazánk elátkozott fiait? Gondoljunk bele mennyi energia, idő vész el, aprózódik szét,tűnik el a semmibe ahelyett, hogy emberszámba véve egymást a jövőért, gyermekeink jövőjéért, létünk jobbításáért szövetkeznénk, tapasztalatokat cserélnénk! Ehelyett pusztítjuk egymást és környezetünket! Hagyjuk, hogy eszközként használjanak, szétforgácsoljanak bennünket különféle ellen-érdekeltségek?

  Nem emberhez méltó hozzáállás ahogyan egymáshoz viszonyulunk!!! Hová jutunk ezzel a mentalitással, milyen értéket képviselünk, követünk???Oly sokra tartja magát a magyar!! – hát ez lenne amire oly büszkék vagyunk? Hová tartunk??? Út a céltalan végtelenbe???

 136. Sajnos úgy tűnik itt nincs helye a szép szónak, nincs divatja az emberségnek! Eszement nemzedék a vesztébe rohan, letiporva bárkit, bármit!
  SORS, MINDENHATÓ, TEREMTŐ, VÉGZET…..STB! – térítsd észhez a magyart!!!!

 137. Miért nem képesek ezt a bizonyos Máriát nem észre venni és nem vitát nyitni vele. Az egész egy felesleges szócsata és a lényegről történő figyelem elterelése.Gondolom, hogy ezt Önök egytől egyig tudják, de akkor kivel és miről vitatkoznak.Nem a koraszülöttek okán történő korrupciós ügyről kellene beszélniük, vagy azt már rég elfelejtették? Az egészből az látszik, Hogy MÁRIA jól végzi a dolgát,mivel Önök csak vele foglalkoznak. Hát lelkük rajta.

 138. Kedves Edit! Nem fröcsköl itt senki sem, van egy Mária néni néven regisztrált kölyök, aki unalomból, vagy hogy foglalkozzanak vele provokál folyamatosan mindenkit. Az ilyen komolytalan hozzászólókat meg nem igazán tolerálják a kommentelők.

 139. Dr. Hadházy Ákos Úr: Hajrá,csak így tovább bátran,erőben,egészséggel,mert szerintem sok még a feltáratlan korrupció kormányban,szerveinél,önkormányzatoknál.Akit “fába szorít” az sokféleképpen visit,pl. forró ősz vizionálásával,az okos ember vélt bérencei révén elhallgattatásával,stb.

 140. Te kis szarpalánta… Most találkoztam anyuddal.
  Ismét dolgozik.
  A sivatagban homokszemért árulja az erkölcsét… már amit hagytál neki, miután lemásztál róla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.