Megdöbbentő adatok szivárogtak ki: a Fidesz közel 20 ezer migránst engedett be az országba!

Fotó: Teknős Miklós / Népszabadság (nol.hu)

„Az igazi csata csak most kezdődik” – hangzik el az egyik legmeghatározóbb kormánypárti mondat a kvótaper elvesztése után. Az Európai Bíróság elutasította Magyarország és Szlovákia keresetét, tehát ennek értelmében be kellene fogadnunk 1294 menekültet az országba, mely ellen a Fidesz tűzzel, vassal védekezik.

A Fidesz álláspontja szerint, minden létező jogorvoslati lehetőséget igénybe fognak venni, hogy megakadályozzák a kvóta szerinti 1294 ember betelepítését Magyarországra. Valamint Kósa Lajos rávilágított arra a tényre, hogy „a Soros-terv végrehajtás alatt van, az Unió Soros kottájából játszik”.

Mindez szép és nagyon hazafias cselekedet, hogy meg akarják védeni Magyarország lakosságát 1294 embertől, akiket ha nem egy kupacba raknak hazánkba, akkor jóformán észrevétlenül beolvadnak. A baj ott kezdődik, hogy elég hiteltelen azok szájából ezt hallani, akik a letelepedési kötvény segítségével a Nemzetgazdasági Minisztérium egy 2017. március 8-án közölt adata alapján, 17009, azaz tizenhétezer-kilenc kötvényt adott már el az Orbán-kormány gazdasági migránsoknak.

Szóval igen, lehet hangoztatni, hogy megvédik az ország szuverenitását és nem engedik, hogy a magyarok beleegyezése nélkül betelepítsenek 1294 embert az országba. Tényleg jól hangzik és természetesen híresztelheti a kormánypárti média ezt, csak ezzel nem tudom mennyire összeegyeztethető a közel 20 ezer (a márciusi adatban szereplő 17 ezer 9 eladott kötvény mára megközelítheti a 20 ezret) eladott letelepedési kötvény, melynek segítségével ellenőrizetlenül özönlenek az emberek Magyarországra.

38 Comments

 1. Egyik nap azt hazudják, hogy egyet sem engedett be a kormány, másnak meg 20 ezret. El kellene dönteni, hogy mit hazudtok, libsik.

 2. Az Öntől megszokott sértegetés, vagdalkozás az nem érv, csak megmutatja, hogy nem tudja megvédeni a felbüfögött leckét, ehhez nem kell öregnek lenni, a Fidelitas ifjú titánjainak se sikerült egy érvet sem kinyögni. Viszont még árnyalhatom a képet azzal, hogy az 1294 nem erőszakkal idelökött, hanem csak meg kellene vizsgálni, jogosultak-e, viszont a 20 ezer kötvényes csak kölcsönadta a pénzét, amit mi 5 év után kamatostól fizetünk vissza! Nyerni csak azok nyernek rajta, akiket Rogánék kijelöltek, többet, mint a kerítés árának a fele, amiért most kuncsorog nagy vezérünk!
  Erre biztos még csúnyább válasz lesz ugye troll?

 3. Se tény,a tények ellen,se érv, az érvek ellen csak böfögés és libsizés…..gratulálok! Ez is egy színvonal.

 4. Na, vén fidióta retro-komcsi nyalógép, megint itt büdösíted a levegőt? Minek erőlködsz ? Tudjk, hogy mi vagy !! Mert aki
  naponta ötször képes meghágnia régi, meghitt mszmp-pártag-könyvét, az már
  agyilag menthetetlen!

  Mert olyan, mint a régi szovjet-bolsi fejőgép a „Rákosi
  elvtárs szent szíve” muzsik-kolhozban…. Zörög-csattog, gyakran oldalba kell
  b@szni, de minden fidisznó f@ https://uploads.disquscdn.com/images/5af11275416b8ce00f7e2e39f4fb907a9b19a10b04940ba638ae8dafbf1799a8.jpg szra rákattan és csak szívja és szopja
  rendületlenül…..

 5. Na, vén szatyor, te is a finkelsein-birnbaum untermann-alulképzőbe jártál? Látom, sokáig léteztél, de reménytelen eset vagy még mindig, belőled már nem lesz homo sapiens….

 6. Segítek:
  A „liberális” szó a Wikipédia szerint:
  „A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és – más ideológiákkal együtt – a szabad választásokban.
  A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak.”

 7. Maga ostoba, a mostani libsik annyira liberálisok, mint amennyire szocialisták voltak a nácik, demokratikus a DDR, és szocialista az MSZP

 8. Bagoly mondja verebnek ??????? Kulonben is minek kellett volna reagalnia Susanna Kovacsnak amikor te Erika Neninek “cimezted” a valaszod?? Gondolkodj,gondolkodj, szokta mondani Micimacko !!

 9. Szorult volna a fejed anyukádba! Akkor nem ugatnál ekkora marhaságokat! A nevedet nem mered kiirni szemétláda patkány!

Leave a Reply

Your email address will not be published.