A fideszesek őszi zavargásokat jósolnak – Vágó István a Facebookon reagált a közeledő forradalom hírére

Forrás: nol.hu

Kemény ősz és még keményebb kampányidőszak elé nézünk. Hatalmas küzdelmek lesznek a színfalak mögött, a kampányturnékon, a plakátokon és a Fidesz szerint az utcákon is. Ezt már most hangoztatják, hogy zavargásokra lehet számítani ősszel.
Majdnem, mint egy időjárás jelentés: A hét második felében nyugat felől erős zavargások érhetik el hazánk középső területeit.

Erre utaló nyilatkozatot tett Rogán Antal és Hidvéghi Balázs is.

„A terv lényege az, hogy elhárítsák az útból a Magyarország déli határainál álló kerítést. Ez a kampányban valószínűleg egy éles küzdelemhez fog vezetni, ezért én akár olyan eszközökre is számítok, amelyekkel eddig nem találkoztunk magyar választási kampányban. Akár utcai zavargásokra és ehhez hasonló akciókra, például amelyek Hamburgban voltak legutóbb.” – nyilatkozta Rogán Antal a kötcsei piknik után.

„Magukat civil szervezetnek mondó, valójában Soros szolgálatában álló szervezkedések próbálkoznak utcai zavargásokkal, amikor Magyarországon polgári engedetlenséget hirdetnek, meg hogy erről beszélnek és belengetnek erőszakot…” – Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójának álláspontja.

Tehát lényegében még semmilyen incidens nem történt, de a Fidesz már előre tudja, utcai zavargások lesznek, melyeket az ellenzék indít Soros György pénzéből. Vita nincs, így lesz és kész!

Ezen hírek hallatán, Vágó István érdekes történetet osztott meg Facebook oldalán. Tanulságos kis történelmi esemény, melyből mindenki levonhatja a maga következtetését:

“1955 nyarán a török hatalom forró őszt ígért…

1955 szeptember 6-án az Istanbul Express című török újság címlapján öles betűkkel hirdette: a görögországi Thesszalonikiben felrobbantották a Török Köztársaság alapítója, Musztafa Kemál (Atatürk) szülőházát. A hírre városszerte tüntetések kezdődtek: hamarosan több tízezres tömeg támadt a görög negyedekre, ahol tört-zúzott és fosztogatott. A hatóságok sokáig tétlenül nézték a pusztítást, csak másnap reggel fogtak hozzá a rend helyreállításához. Addigra a város érintett részeit vastagon borította a törmelék és az üvegcserép – ezért is szokták az eseményeket „Isztambuli Kristályéjszaka” néven is emlegetni. A halálos áldozatok számát kb. másfél tucatra teszik, sokakat bántalmaztak, görög üzleteket, magánházakat vertek szét, vagy száz templom szenvedett óriási károkat. A csőcselék a görög temetőket is megrongálta, a síremlékeket összetörték, a csontokat szétdobálták. A pogrom a konstantinápolyi görög közösség végének a kezdetét jelezte: a görögök a következő években tízezrével hagyták el ősi városukat, és telepedtek le Görögországban és másutt. Hamarosan kiderült, hogy az Atatürk szülőházának lerombolásáról szóló hír erősen túlzott volt. A háznál – amely a szaloniki török konzulátus része – kis erejű pokolgép robbant, minimális károkat okozva. Később arra is fény derült, hogy a bombát egy görögországi török nemzetiségű egyetemista helyezte el a török titkosszolgálat megbízásából. Néhány évvel később katonai puccs buktatta meg a pogrom idején hivatalban volt Menderes-kormányt. A miniszterelnököt és több miniszterét bíróság elé állították. Az egyik vád éppen az 1955-ös, halálos áldozatokkal járó pogrom megszervezése volt. Menderest és külügyminiszterét halálra ítélték és felakasztották. A kárt szenvedett görögök természetesen semmi vagy nevetségesen kicsi kárpótlást kaptak. Elüldözésük a következő években kevésbé feltűnő módszerekkel folytatódott.”

Forrás: nol.hu
Forrás: nol.hu

Egyébként azt meg kell említeni, mert fontos tényező, hogy a polgári engedetlenség egyik nagy képviselője maga Orbán Viktor. Ő volt az, aki 2007-ben ellenzéki politikusként lebontotta a Parlament körül felállított rendőrségi kordonokat, majd azt mondta, hogy „egyszerű polgári engedetlenségi akciót hajtottak végre”.

Most, hogy más hirdetett hasonló akciót, máris erőszakos utcai zavargásokra figyelmeztet a kormánypárt.

18 Comments

 1. Ezert kar volt, Mari anyo… mondjuk tenyleg nem ertem Pistat, hogy mit keresett a maga lakasaban es hogy kerult a borere magacska.. 🙂

 2. Felhívom a tisztelt kommentelők figyelmét,
  hogy a név alatt(“Mária néni”) valószínűleg feltehetően a a “F.éreg-
  I.dióta- D.emagóg- E.szement- Sz.opógépek” mszmp-mozgalmi fedőnevű,
  csótány büdösköcsög újkomcsi-bolsi fidisznó rabló patkánycsürhe által kibérelt,
  lefizetett Seggszájú fff.( f.f.f.= fizetett fidióta firkász,és/vagy fidisznó
  f@szszopó féreg, kinek mi tetszik, lehet választani) próbál trollkodni!! Ezek
  bárki, bármi által bérelhető kis genetikai selejtek, még a trójai faló szálkás
  f@szát is leszopják fogsor-lágyulásig, megfelelő díjazás ellenében…

 3. Ez nagyon keves, ven szatyor… Sajnos utoljara disznovagason jo 20 eve voltam.. Viszont magaval minden nap talalkozom az utcan.. Jobb emberek osszeszedik, a rosszababk, mint magacska ott hagyjak.. 🙂

 4. Mint az anyád, amikor két trójai faló dugja és szopatja egyszerre? Neked mikor volt utóljára ilyen sex-kalandod? Vagy már begyógyult és csak zsebbe tudsz pisálni?

 5. Mint arra már felhívtam a figyelmét, jobban tenné ha aktívan megpróbálná legyőzni az anyakomplexusát. Még akkor is, ha nemcsak az anyjával volt szexuális kapcsolata, hanem az édes(?)apja is zaklatta kiskorában.

 6. Ez cask termeszetes!! Agyatlan barmok ! Jovobe latok !! Mar most karognak,hogy majd azt tudjak mondani : “Mi megmondtuk!!” Szemet banda vityuskaval az elen!!!

 7. Ez úgy látszik, a diktatórikus nacionalista hatalmak módszere. A Reichstagot is a nácik gyújtották fel nemzetvezetőjük kedvéért, hogy minden ellenfelet megsemmisíthessenek, megvádolhassanak, háborúellenes, demokrata, szocialista, kommunista pártokat tilthassanak be. Ezért zavaróbb a horthys kormánynak a piros csillag is, mint a kopaszok gárdája a nemzeti választási irodában..

 8. Egy jotanacs ha meg fogadjatok, ezek a barmok mar elore jelzik az oszirozsas,zavargasokat, es miutan mindemki imadja a fideszt es Orbanovics alexejev botraszarikot, ti meg legyetek bolcsek, es ne csinaljatok meg azokat az oszi zavargasokat, hagy kapjanak agyverzest, es nem lesz a kormanynak lehetosege elmulasztani a valasztasokat, mert nincs allampolgari engedetlenseg, de lesz valasztas, talan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.