Brutális kampányüzenettel jelentkezett a Fidesz

Forrás: nol.hu

A Fidesz új szintre emelte a jövő évi választás tétjét, nekünk pedig döntenünk kell, de már nem a jól megszokott jobb és baloldal között. A kormánypárt kampányközpontja pedig megalkotta a tökéletes kampányüzenetet.

A kötcsei pikniken még maga Orbán Viktor beszélt arról, hogy a jövő áprilisi választás egyik legnagyobb tétje az lesz, hogy meg tudják-e védeni mindazt, amit az ország érdekében elértek. Ennek egyik fő része természetesen a menekültválság kezelése érdekében állított kerítés, ugyanis a Fidesz szerint, ha nem ők maradnak hatalmon, akkor a kerítés lebontásra kerül, minket pedig elözönlenek a menekültek.

A tökéletes kampányüzenet pedig a következő:

Nagyon hangzatos és erőteljes üzenet, az egyetlen baj vele, hogy nem igaz. Ugyanis egyik nagy ellenzéki párt se állította, hogy ha hatalomra kerülnének, lebontanák a kerítést.
Vona Gábor a Jobbik elnöke nemcsak támogatja a kerítést, de annak teljes költségét ki is fizettetné az EU-val. Az MSZP elnöke, Botka László örülne neki ha nem lenne szükség a kerítésre, de mindaddig megtartaná azt, amíg a magyarok félnek a migrációtól. Szél Bernadett, az LMP kormányfőjelöltje pedig azt az álláspontot fogalmazta meg, hogy a kerítést nem bontaná le, de keresné az európai megoldást.

Tehát lényegében a határozott, egyszerű és félelmet generáló üzenetet jól kitalálták, csak éppenséggel nem igaz.
A Fidesz kampányközpontja azonban nem elégedett meg ennyivel. Ők egyetlen üzenetben foglalták össze mindazt, amire az emberek a legjobban vevők. Egy mondatba sikerült beleszőniük a kerítést, a családok támogatását és a munkahelyeket.

 

Forrás: mno.hu


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata