Brutális kampányüzenettel jelentkezett a Fidesz

Forrás: nol.hu

A Fidesz új szintre emelte a jövő évi választás tétjét, nekünk pedig döntenünk kell, de már nem a jól megszokott jobb és baloldal között. A kormánypárt kampányközpontja pedig megalkotta a tökéletes kampányüzenetet.

A kötcsei pikniken még maga Orbán Viktor beszélt arról, hogy a jövő áprilisi választás egyik legnagyobb tétje az lesz, hogy meg tudják-e védeni mindazt, amit az ország érdekében elértek. Ennek egyik fő része természetesen a menekültválság kezelése érdekében állított kerítés, ugyanis a Fidesz szerint, ha nem ők maradnak hatalmon, akkor a kerítés lebontásra kerül, minket pedig elözönlenek a menekültek.

A tökéletes kampányüzenet pedig a következő:

Nagyon hangzatos és erőteljes üzenet, az egyetlen baj vele, hogy nem igaz. Ugyanis egyik nagy ellenzéki párt se állította, hogy ha hatalomra kerülnének, lebontanák a kerítést.
Vona Gábor a Jobbik elnöke nemcsak támogatja a kerítést, de annak teljes költségét ki is fizettetné az EU-val. Az MSZP elnöke, Botka László örülne neki ha nem lenne szükség a kerítésre, de mindaddig megtartaná azt, amíg a magyarok félnek a migrációtól. Szél Bernadett, az LMP kormányfőjelöltje pedig azt az álláspontot fogalmazta meg, hogy a kerítést nem bontaná le, de keresné az európai megoldást.

Tehát lényegében a határozott, egyszerű és félelmet generáló üzenetet jól kitalálták, csak éppenséggel nem igaz.
A Fidesz kampányközpontja azonban nem elégedett meg ennyivel. Ők egyetlen üzenetben foglalták össze mindazt, amire az emberek a legjobban vevők. Egy mondatba sikerült beleszőniük a kerítést, a családok támogatását és a munkahelyeket.

 

Forrás: mno.hu

45 Comments

 1. Ez a kampányüzenet megnyugtató számunkra, a normális adófizető, jogkövető emberek számára. További örömteli adalék, hogy brutális a hazaárulók számára.
  SIVALKODJATOK!

 2. Ezen nem akarok vitatkozni, de szerintem nagyon is kell az a kerítés. Viszont van Törökország határán, valamennyit csináltak Ausztriában is, Nagyon hosszan van Mexikó határán. Aztán ott vannak a tengerek, a természetes határok, nem kellene őket is megszüntetni? Emiatt miért nem lázadtok? Tudjuk, hogy a migránsok nem hozzánk akarnak jönni, de akkor miért rajtunk keresztül?A németnek kell a migráns, akkor tartsa el őket! A német kiválogatja a számára megfelelőket, a többit meg menesztené a később csatlakozókhoz. Ez milyen hozzáállás? Vagy másképpen is megközelíthetjük. Az únióban nagyon hosszú ideig nem vállalhattunk munkát (tehát nem segélyért álltunk sorba), mégsem lehetett menni dolgozni, pedig már úniós polgárok voltunk. Mi változott ilyen hirtelen? Ja hogy ez a felforgatás jól jönne a baloldanak. Hát ahhoz a népnek is lesz 1-2 szava.

 3. Ha van ezer migráns a magyar-szerb határon és Horvátország felé nem tudna továbbmenni, akkor a szerbeknek nem lenne érdekük, hogy a migránsok tömege náluk növekedjen. A helyzetet kihasználva a migránsok kettő perc alatt szakítanák szét a kerítést több helyen, és beözönlenének. A kerítés komolyabb létszám megállítására csak nemzetközi erők és új nemzetközi jogszabályok együttes alkalmazásával lenne alkalmas. Európát jelenleg nem védi. Ha Orbán az EU Bíróság ítéletét nem hajtja végre, akkor nem lesz együttműködés a határvédelemben, és ha kilépünk az EUból, akkor a migránsok elözönlenek minket, mert délkelet mellett északnyugatról is jönnek majd.

 4. Ez azt jelenti, ha nem Orbán győz akkor a Fidesz azonnal lebontja a kerítést? Mert ezt még csak Orbántól és Kósától és néhány fideszestől hallottam. Végül is ők építették – joguk van hozzá, de mivel az adófizetők pénzéből készült másnak is lesz beleszólása.

 5. Banya kuss!!!Nem az a baj ,hogy marha vagy.De ezt még világgá is bőgöd!!!Viktorkád,aranyeret kapott,annyit nyaltad az ülepét.Te vén koporsószökevény!!!

 6. Szerencsétlen hülyék csak obégatnak a keritésről, ahelyett, hogy felszentelnék és folyamatosan locsolganák szentelt vizzel akkor tán még hatásos is lenne a vizionált muzulmán áradat ellen. És imádkozhatnának hozzá, hátha kihúzná őket a kakiból, amibe egyre mélyebre süllyednek.

 7. Akkor szavazzunk arra, hogy lepjék el migránsok Európát? Végül is ez fő ideológiája a bérenceknek. Én bár gyakran dolgozom migránsokkal, de azok régen ott vannak a német, osztrák, svájci, francia, holland cégeknél. Csak a baj, hogy az újak nincsenek ott, ők kószálnak, mint akik jól végezték dolgukat. Akik meg dolgoznak, fizetik a megélhetésüket. vagy nem érzed-e ebben a hazában, hogy eltartasz egy csomó ingyenélőt? Még többet szeretnél?

 8. Azok az ingyenélők, ott ülnek a parlamentben…
  Vannak persze az utcán is, de ők feleannyiba se kerülnek, mint a szarházi politikusok!

 9. Nem tudom, miért kellene egy ilyen primitív, semmit sem jelentő szólamot komolyan venni?! Mindenki tudja, hogy ez KAMPÁNY – tehát hazugság! Egyebekben a fidesz prominensei már bizonyították szavahihetőségüket, lásd: Rogán, Deutsch, Németh, Budai, Selmeczi ésatöbbi.

 10. Ebben a hazában a migránsokat Orbán Viktor kószáltatta, amikor a határról gyalog jöttek a Bevándorlási Hivatalba Budapestre, majd onnan egy cetlivel küldözgették őket különböző táborokba. Rengeteg ingyenélő van, a legirritállóbbak a politikusok és a tízezres nagyságrendben működő propagandagépezetük. Őket ha lenne munkahely, akkor se lehetne munkára fogni. A migránsok dolgoznak, ha van munka. Amelyik nem, azt el kell zavarni. De eleve azt mondani valakire, hogy bűnöző, terrorista, és munkakerülő, az elfogadhatatlan. Vagy Te szereted, ha így kezelnek?

 11. Mari néni csukd be a szád mert kiesik a protkó! Aztán majd te sivalkodsz azzal aki vissza él a neveddel! Mert szerintem ehhez annyit értesz mint a kis majom a számítás tecnikához!

 12. Simán csak taktikai húzás Orbán Viktor részéről ez a kijelentés, aminek abszolút nem szabad bedőlni, mivel hiteltelen minden szava!

 13. Isten őrizz! ROSSZABB MINT A FIDESZ! Az ilyenek miatt vesztettünk el két világháborút. Van még tartalék területünk?

 14. Egy jó darabig nem bontanánk le a kerítést, maradjon csak a hülyeség diadalaként, egy elmebeteg zakkant agyának termékeként! Ki akar itt maradni Orbán? Szerencsétlen tolvajkirály.

 15. “A polgári, nemzeti oldal egyértelműen azon dolgozik, hogy megőrizze Magyarország, és a magyar emberek biztonságát, és azt szeretnék, hogy az emberek nyugodtan és biztonságban tudják felnevelni gyerekeiket.”
  Akkor már ideje lenne még egy kerítést építeni és a hazai bűnözőket a kettő közé terelni, mert amint látom a lányaink élete igen csak veszélyben van. Egyre inkább szaporodnak a tragédiák.

 16. A “vagy” elé szó-közi vesszőt illik tenni… anélkül is, a ennek a mondatnak a pontos értelmezése: “(Vagy) Orbán Viktor lebontása, vagy a kerítésé”

Leave a Reply

Your email address will not be published.