Félelmetes kép: az ifjú fideszesek gépfegyveres fotóval üzennek Brüsszelnek

Forrás: nol.hu

Megjött a Fidelitas harci kedve a hír hallatán, miszerint a kormány közel 17,5 milliárd forintot szán a lőtérprogram első ütemére, amellyel 40 új lőteret hoznak létre az országban.

Ezt követően a program második ütemében épülne újabb 67 lőtér, melynek kiviteli tervének előkészítéséhez 1,28 milliárd forintot szánnak.

Lehet találgatni arra vonatkozóan, hogy mi ezzel a lőtérprogrammal a kormány szándéka, mit szeretnének elérni. Egyelőre azonban csak a kormány, hivatalos álláspontja ismert:

„Az Országos Lőtérfejlesztési Program keretében megvalósításra tervezett lőterek számát az a célkitűzés határozta meg, hogy a sportlövészet gyakorlása minden járásban elérhetővé váljon az ország lakossága számára”.

Az, hogy ez is csak egy újabb “mutyi” lesz, amiből pénzt akar csinálni a kormány, vagy esetleg tényleg a sportlövészet szerelmeseinek akarnak kedvezni, nem lehet tudni. Azt azonban igen, hogy ezen felbuzdulva az ifjú Fideszesek, azaz a Fidelitas teljesen beindult.

Hihetetlen milyen harcias fellépést tanúsítanak Brüsszellel szemben. Íme egy friss Facebook bejegyzésük:

Persze lehet mondani, hogy a két hírt botorság egybemosni. Az azonban vitathatatlan, hogy a kép erős üzenetet hordoz, miként állnak a Fidesz újoncai az EU-hoz és hogyan képzelik az igazi csatát.

Határaink teljes elszigetelésével valamit kiskatonák kiképzésével.

90 Comments

 1. A helyzet az,h nem kellenek a migránsok. Se ingyen,sem pedig kötvényért. De elgondolva azt,hogy eddig hazánkban akik éltek arabok max.valutáztak,futtattak,ellenben az ukránok,albánok,szerbek merényletet,leszámolásokat is követtek el, elgondolkodtató,hogy kik jöjjenek inkább..ha már muszáj.

 2. igen, ott is, meg másutt is, és éppen rajad taposok, vén büdös fidióta riherongy!!! ( és ne gyere a koroddal, meg a “tisztelettel”, mert én is hasonló korú vagyok, másrészt a tiszteletet ki kell érdemelni és te kúúúrvára messze vagy attól…..)

 3. vén, büdös retro-komcsi, fidióta liba, ha ilyen kisköcsög
  fidióta csicska-birka gerinctelen csúszómászó féreg, szereti ezt a
  rasz-putyin-szopó köpönyegforgató, aljas, alamuszi tesco-napóleont, ezt a
  kínai-ruszki-ribanc, a sárgulóbőrű, ferdülő szemű, libero-bolsi Internacionálé
  volt alelnökét, a soros-csicska g.orbanescut, a büdösköcsög újkomcsi-bolsi
  fidisznó rabló patkánycsürhe aljanépe főkolomposát, az vállig szoruljon bele a
  szaros seggébe és nyaljon örökké 400 lefety/perces nyelvcsapással a szibériai
  jakutföldi gulágban, ahova való…..és szopja le a helyi rénszarvasokat és
  gazdáikat… https://uploads.disquscdn.com/images/67e2e8253ee939f4aa2ffc2a22cad3d9573e47ff64e2389c92d6e8a1321ab90f.gif https://uploads.disquscdn.com/images/92b9865e59da9a7d4f65eaa2dc0eeb287e8c3b803c9fcc987ff03568f3e655b4.jpg

 4. A mutyi lenne a legkisebb kockázat. A rendszer kiválóan alkalmas lesz arra, hogy a Rogán Antal által vizionált utcai zavargások esetén az önmaguk általi is orbánistáknak nevezett fideszesek fegyverrel támogassák Orbán hatalmon maradását. Amikor a kormány zavargásokat vizionál, akkor nem szabad az emberek közelébe fegyvereket és lőszereket vinni. Normális országokban éppen elzárják azokat.

 5. JA A IGAZI POFÁN VÁGÁS MOST JÖN……….ISMERJÜK MÁR A KÖVETKEZMÉNYEKET MIKOR VALAKI SZÉLLEL SZEMBEN PISÁL……

 6. ha többszázezer eurót fizetnek orbán és társainak, akkor szeretitek az arabokat, kínaiakat, vallásra és bőrszínre való tekintet nélkül.
  ha ugyanezek az életükért menekülnek, akkor lehet fehér keresztény,
  ide ne jöjjön ugye? ez a horogkeresztényi magyarország, ebből nem kérek

 7. Összekeversz anyáddal, aki erre szoktatott téged. Próbálj magadnak nőt keresni, szakadj le anyádról (legalább szexuálisan).

 8. CEU-n? Hmm hát nem. Soroljam,hogy a fiatal kommunis..jaj bocs ,demokraták közül kik jártak és végeztek a CEU-n? 😀 De hát ez tudja maga is kedves travi Mari 😀

 9. Légpuskával fognak ezeken a lőtereken lőni. Vagy max kisöbűvel. Ne félj, senkinek a kezébe nem adnak fegyvert.

 10. Az mindenesetre fölöttébb megnyugtató, hogy a végek őrzői milyen meghatóan tisztelegnek a miniszterelnöki etikett előtt – ők is zsebre tett kézzel végzik feladataikat.

 11. Erre semmi garancia nincs. Fegyvert nem adnak senki kezébe, de megteremtik a lehetőségét, hogy a bennfentesek szükség esetén a fegyvereket magukhoz ragadják.

 12. takarodj már innét te vén szopos ! már kiszoptad magad és csak pofázni tudsz! azért térdepeltettek mert ilyen ronda pofát nem akartak látni de cumizni jól tudtál te maskara

 13. ,te is leszel nyzger,ha felnem dobod a talpad hamarab,es te engem nemtartasz el mert en ,hogy megerjem a nyzger kort.40 evet dolgoztam es

  fizettem a nyugdily jarulekot.te kis semire kelo.

 14. Mitől lennék ideges? Hogy elfogyott a tonhal sushi? Annyira nem rajongok érte. Inkább borjú steak-et fogyasztottam vacsorára. A burgonya kissé nyers volt, de a spanyolok semmit se főznek meg rendesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.