Olyan listát tettek közzé Kósa Lajosról, hogy ha ezek után miniszter lesz, akkor valóban igazak a pletykák Orbán állapotáról

forrás: Népszava

A napokban jelent meg a hír, hogy Kósa Lajos miniszter lesz. Kósa sosem volt szívbajos ha hülyeségeket kellett belemondani a kamerába. Egyesek szerint Németh Szilárdot azért szerepltetik ennyit a médiában, hogy Kósa ne tűnjön még is annyira hülyének

A Hvg.hu egy zseniális összeállsítást csinált Kósa Lajos leghajmeresztőbb pillanatairól

Kósa Lajos legemlékezetesebb égése az volt, mikor az adótörvény változásairól kérdezték – hogyan hat majd az emberekre –, mire Kósa azt mondta, erre nem készült, majd egy egész hajmeresztő válaszba kezdett a fémkupakokról.

 • A pótos IFA és a szocik

Ütős választ adott arra a momentumos felvetésre is, hogy az MSZP-t a kormánypárt pénzelné. Pár visszakérdéssel húzta az időt – ami szintén elég szórakoztató párbeszéd volt –, de az igazi kabaré fél perc körül indul, mikor Kósa “mindent bevall”: pótos IFA-val viszik az ötforintosokat a szocialistáknak, Matolcsy telefonon reklamált is emiatt.

 • Orbán király

Egy törökszentmiklósi nemzeti konzultációs fórumon arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem pereli be a Jobbikot, amiért arcéképével teleplakátolták az országot azzal a szöveggel, hogy lop, méghozzá ezért:

“A miniszterelnök elhatározta, hogy nem perel senkit. Mert az olyan lenne, mintha a király pereskedne bárkivel.”

 • Elvesztette közpénzjellegét, közpénzjellegét, közpénzjellegét

A kormánypártok legszívesebben olyan mélyre elásták volna a jegybanki alapítványok költéseit, hogy azt senki se lássa, ám ez végül nem sikerült nekik. Kósa Lajos a titkolózást célzó törvényjavaslat benyújtása után mindenesetre megpróbálta elmagyarázni, hogy ha az MNB közpénzt csoportosít át az alapítványaiba, akkor az hogyan veszti el közpénz jellegét.

“Ha azt feltételezzük, hogy az MNB-alapítványai közpénzként viselkednek, akkor nem lehetnek alapítványok”

– bonyolódott válaszába Kósa, majd azt magyarázta,

“az alapítványi pénz alapítványi pénz, nincs más státusa, tehát a pénz addig közpénz, amíg az alapító nem tette be az alapítványba.”

 • Repcsi, repcsi, nem mindegy?

A honvédelmi bizottság elnökeként fogalma sincs arról, milyen gépei vannak a magyar hadseregnek, úgyhogy egy konzultációs fórumon rossz típussal hencegett.

“A görög légierő kétszáz-egynéhány F16-os repülőből áll, nekünk tizenkét MiG-ünk van. Tehát ezek az arányok, és ez a magyar hadsereg állította meg a migrációt.”

A valóság ezzel szemben az, hogy Gripenjeink vannak.

 • Megállítottuk Brüsszelt, papírunk van róla!

Azt kérdezték tőle, miért tűntek el az “Állítsuk meg Brüsszelt!” plakátok.

 • Most nem vagy igen?

Az októberi népszavazás után belezavarodott a válaszba.

 • Hutu, tuszi, vagy valami ilyesmi

A ruandai népirtásról szóló mondatba gabalyodott bele Kósa Lajos, a rendészeti bizottság elnökeként.

 • Habony Árpád és a minőség

Sokáig volt téma, Habony Árpád pontosan kicsoda és milyen szerepe van. Kósa Lajos elismerte, kapott tanácsot Habonytól, például hogy provokatív újságírói kérdésre ne válaszoljon. Mikor megkérdezték, Habony ezt milyen minőségbenadta ezt neki, Kósa azt mondta:

“Jó minőségben.”

 • Mikor egy álom teljesül

Tusnádfürdőn megkérdeztük, igaz-e, hogy távozik a frakcióvezetői posztról, ott már előadta, amit első körben ma is: tengerhalászati miniszter akar lenni.

Kósa Lajos nem csak frakcióvezetőként brillírozott, számtalan “tízes listát” össze lehetett rántani egy-egy jobban sikerült nyilatkozata után. Arra még emlékeznek, hogy Szijjártó Péter medencés házát milyen érvekkel védte?

“Az úszómedence szerintem nem státuszszimbólum, inkább oltári macera: agyon kell vegyszerezni, olyan, mintha az ember klórban úszna. Sosem vennék ilyet. De ha egy jó helyen lévő házat medencével árulnak, mit csináljon? Hordassa tele sóderrel?”

Ezt a felsorolást látva ha valóban miniszter lesz Kósából akkor igazak a pletykák Orbánról. Erről itt írtunk bővebben.

46 Comments

 1. Ehhez nincs comment !! Mindkettőnek igen sok baja van DE sajnos még pozicióba vannak ÉG A POFÁNK A VILÁG ELŐTT !!!

 2. Maga a képen a baloldali nő, akit valamilyen okból megkoszorúztak, vagy az öreg jobbra, aki részegnek látszik?

 3. Azt nevezzük stílusnak, hogy Kósa egetverő baromságaira egy kamu kép a válasz? Meg a prolizást. Kedves kamuprofilos ostoba fidesztroll: leszarom, hogy mit gondol. Akkor is síkhülye marad, ha arisztokratának született. Mint Orbán… Ja nem, ő meg parasztgyerek. Haladunk.

 4. Nem tudom ki ez a “Mária néni”, de neki szinte mindenki “proli”. Tehát az aki dolgozik és nem állatságokkal foglalkozik az interneten? Ezeket az embereket tisztelni kellene, nem leprolizni! Nem akarok jelzőket mondani erről a hölgyről, de nem ártana neki 12 órát állni a szalag mellett

 5. Mocsok büdös bunkó,vén kurvának álcázva! Teljesen felhigúlt az a csöppnyi agyszerű anyag is a fejedben.

 6. Fiam, a tehetetlen düh – mint említettem már korábban is – bennetek forr, mert évek óta kipenderítettünk titeket a hatalom közeléből. Már nem tudtok többet lopni, elfogyott amit harácsoltatok. Esélyetek sincs, hogy visszakerüljetek olyan pozícióba, hogy újra lopjatok, csaljatok, hazudjatok.
  Így jártatok 😀

 7. jaj hiszen már kiderűlt, hogy minél hülyébb annál nagyobb pozíciót kap, minél nagyobb tolvaj, még adnak lehetőséget a lopásra, vagy minél trágárabb kitüntetik. Ez az ORBÁNIA.

 8. kedves mária néni-ez az ember lehet, hogy az éjszaka császára volt valaha-de PINTÉR , a volt zsaru-ma belügyérmaffiózó tartja a rács mögött, mert átvette a terepet +na meg anno beszállt az olajügyeketbe is-és milliárdossá lett. Ő ma a maffiafőnök .Ezeket a sajtóhíreket híiányolod? Remélem lesz -majd kinyílnak az akták…

 9. Nem hiszem, hogy egy értelmes ember, egy ilyen hülye Mária néni névvel kommentelő fasztól mérges lesz Tele van ilyen egyszerű fadarabokkal az internet.

 10. Lehet ugatni elvtársak . DE : A kutya ugat, a karaván halad, Orbán Viktor és kormánya , MARAD ”’ Istennek hála !
  Ha epét, vitriol, hipót is akarnak ezek a szennyoldalak szétszórni, nincs hitelük, mert az emberek józan fele a tapasztalata után szavaz, nem a mocskos oldalaitokat olvassa . . .

 11. Orbán esetében nem az apró jelekre kell figyelni, nem ezek jelentik a betegségét, tehát nyelvöltögetés, nyakkendőigazgatás, hülye vigyorgás, EZ FÉLREVEZETÉS !!!
  A BETEGSÉGÉT AZ JELENTI, AMIT MOND ÉS TESZ, EZ TALÁN NEM ELÉG ???

 12. a TAPASZTALATA pedig az, amit a rádiójuk és tévéjük reggeltől estig félóránként suklykol, azt kell mondanom, hogy ez filozófiából bukta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.