Vágó István bejegyzése miatt szorul a hurok Orbán körül

Forrás: nol.hu

Vágó István egyik Facebook posztjában egy olyan dolgot osztott meg, ami teljes egészében megváltoztatja a Fidesz eddigi politikáját. Mindent erre építettek fel a kormánypártiak az elmúlt években, amiről most kiderült, hogy csak egy általuk generált dolog volt.

A volt műsorvezető arról tett ki bejegyzést, miszerint Angela Merkel német kancellár egy műsorban kifejtette, hogy 2015-ben Orbán Viktor utasítására nem engedték tovább a menekülteket a Keleti pályaudvarról. A kancellár asszony kijelentéséből arra lehet következtetni, hogy Orbán idézte elő azt a zűrzavart ami akkor Budapest központjában létrejött, hogy utána az áldatlan állapotok képeivel pánikot tudjon kelteni. Így gyártott ellenségképet.

“DK: Merkel szerint Orbán zárta a Keletibe a menekülteket

Angela Merkel német kancellár a 2015-ben a budapesti Keleti pályaudvaron ragadt, majd gyalog útnak induló menekültekről beszélt egy műsorban. A német kancellár, aki Orbánnal ellentétben láthatóan nem fél a vitáktól, úgy fogalmazott a vitaműsorban, hogy “Orbán Viktor elvette a menetjegyeket a Budapesten lévő menekültektől és egyszer csak nem engedte, hogy elinduljanak a vonatok”. A német kancellár aznap telefonon beszélt Orbán Viktorral, így tudhat róla, ha személyesen Orbán hozott döntést a menekültek Keletibe zárásáról.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz. Igaz-e, amit Angela Merkel állít, miszerint személyesen Orbán Viktor hozott döntést a menekültek Keleti pályaudvaron tartásáról? Igaz-e, hogy Orbánék tudatosan leállították a vonatközlekedést, hogy aztán félelemkeltésre használják a gyalog útnak induló menekültekről készült képsorokat?

Varju László
alelnök
DK”

Természetesen a menekülteket nem Orbán indította útnak, de mindaz ami 2015-ben Magyarországon történt, az egyedül Orbán Viktor színjátéka, hisz szándékosan Ő idézte elő. A menekültek amilyen gyorsan csak lehetett, tovább akartak volna menni, de a miniszterelnök utasítására lezárták a Keletit, nem jártak a vonatok és ezért gyűlt fel az a rengeteg ember a pályaudvaron, ezért alakult ki a hetekig tartó rendkívüli állapot!

147 Comments

 1. Ezt tudtuk idáig is különben a déli határról miért nem közvetlenül az osztrák határra vitték a menekülteket ? Miért kellett a keletiben leszállítani őket? Azért mert ezzel a mesterségesen gerjesztett zűrzavarral a bennszülött teljes lakosságot ellenük akarták hangolni.

 2. Na ne adják elő azt, hogy eddig ezt senki nem tudta. Nem kell hozzá egyetem, hogy az ember rájöjjön, hogy ez egy tudatos, jól kigondolt őrület volt Orbán részéről. Tökéletesen ki lehetett rakni a puzzlet.

 3. Ezt ugyanúgy kitervelte, végrehajtotta, mint a 2006-s zavargásokat. Mindkettő a FIDESZ (Orbán) aljas műve volt! Miért korlátozták a vonatközlekedést, egyáltalán miért akadályozta meg, hogy a menekültek tovább utazzanak – mert itt úgysem akartak maradni -, a kérdésre ma már meg van a világos válasz, erre Merkel még rá is segített. Remélem eljön az idő, amikor Orbánnak nemzetközi bíróság előtt kell felelni (GAZ) tetteiért.

 4. Balhéra számított a Keletiben is, Röszkén is, és ha a civilek, a civil szervezetek nem tették volna meg a tőlük telhetőt, akkor valószínűleg lett is volna balhé. Mikor fáradt, éhes, szomjas, beteg emberek sokasága kilátástalan helyzetbe kerül, akkor egy idő után elfogy a türelem.

 5. …ha úgy tett volna Orbán,, azaz a magyar idegenrendészet, ahogy Angélánk előadta, , akkor is csak azt tette , ami a kötelessége volt…
  Európai Unión kívüli személyek , vízum és érvényes személyi okmány hiányában , ne flangáljanak és vonatozzanak szerteszét, hanem irány a menekülttábor …
  Valami hurkot említett a főcím Orbán nyaka körül….. Vágó Pista megosztása okán. —- ???

 6. Való igaz hogy csak a menekültek töredékét engedték az osztrák határhoz , mégis rögtön elkezdtek intézkedni a határőrzésről az osztrákok is , meg a németek is . Amikor meg átlökték őket nyugatra , akkor az volt a bajuk hogy miért nem regisztráltuk mi őket . Amikor meg elkezdtük regisztrálni őket , rögtön elkezdték kiválogatni azokat , akik nem kellenek nekik , mondván hogy van Dublini Egyezmény . Lényeg hogy hadd szorítsanak nyugatra még több magyar munkavállalót még kisebb fizetésért . Milyen rendesek , önzetlenek , keresztényiek !

 7. :DDDDDDDDDDDD
  Ez oriasi!
  Holnaptol minden mas lesz! A Nap ezentul (VagokvizmesterPista bejelentese utan) Nyugatrol fog felkelni es Keleten fog lenyugodni. Eleg volt hozza, hogy Pista kiallt az erkelyre es elkialtotta magat: “Suss fel Nap”! Istenem, micsoda okorseg…

 8. Mr. Hülyegyerek ! Nagyon sokan láttuk tapasztaltuk a csúti törpe húzásait menekültügyben. Már az egész világ előtt szégyenkezhetünk a buggyantagyú csúti és csicska bandája szemétségei miatt!

 9. Az az ökörség,hogy már akkor a fideszesek agyáig nem ért fel sőt a szegény emberekben is riadalmat keltett!!!! Érdekes mikor Jugoszláviában volt háború eszünkbe sem jutott,hogy ne fogadjuk be őket és egymás mellett békében tudtunk és tudunk élni!!!!!!!!!

 10. Való igaz, hogy a fidessbarmok nem akarták megoldani a menekült problémát, mert akkor a kerítést nem kellett volna megépíteni ……..emlékezzetek a nagy “építkezésekre ” ! Ócsai lakópark, stadioniok, kerítés, vár stb………a fidess az “építkezések ” ürügyén lop, csal ……tömi közpénzből a saját és a haverok zsebeit!

 11. Kussoljatok, mocskos narancsos birkák ! Az egész világ előtt szégyenkezhetünk a vályogsori suttyó és mocskos bandája niatt !

 12. Azert Pali neni, mert azok az emberek menekultek, ezek meg a tobb penz remenyeben utazzak be Europat. Bennem ez kelt riadalmat.

 13. alber! azok flangálhatnak akiknek a letelepedésit adták el jó pénzért az 18 000-és a hozzátartozóik a menekültek nem loptak,de ez a maffia kormányigen!!!!!!!!

 14. Kedves felebarátom!

  Szeretném felhívni becses figyelmedet arra, hogy tévedsz.
  Elég lenne visszaemlékezned arra, hogy mennyi ideig tartott a nagy hullám, és mennyi ideig is voltak a Kelet-pályaudvarnál az áldatlan állapotok.
  Ha neked nem tűnik fel a drasztikus különbség, akkor valami komoly gond lehet.
  De az idegenrendészet tevékenységéről írott szavaid is nélkülözik az igazságot.
  Nem volt tájékoztatás (csak neked szóló plakátkampány), nem volt elegendő és megfelelő személyi állomány (például tolmács), nem volt megfelelő ellátás, illetve szándékosan embertelen körülményeket “biztosítottak” hatóságaink.
  A civileket a segítségnyújtásban ahol csak lehetett akadályozták.
  A flangálást más már részletezte.

  A hurkot értelmezd selyemzsinórként!

 15. Mr Fidesznyik Puhapöcs! Még jó, hogy nem nyugatabbra élsz, mert akkor a magyarok százezrei keltenének benned riadalmat, akik több pénz reményében mentek ki tőlünk.

 16. Ezeket a commenteket elolvasva annyit tudok hozzá fűzni hogy a magyaroknal sötétebb nincs. Mindenki nagyon okos.
  Mindenki tud mindent

 17. Az aki személyeskedni tud csak, az pontosan fideszfan, aki csak nyalni tud a gazdájának… Ugye milyen kellemes ilyet olvasni? Nos csak személyeskedést olvasok, egyetlen egy értelmes érvet sem. Akkor minek is hozzászólni?

 18. Ha nincsenek észérveid, akkor minek is írsz ide? Csak személyeskedni tudsz semmi mást. Ettől még nem lesz a véleményed mindenki által elfogadott

 19. És mindenki nagyon szépen tud beszélni a másikkal. Vitakészség nuku, érvek nincsenek, csak személyeskedés… Ezt azért tedd hozzá.

 20. ehhez nem kellett sem a Vágó,sem Merkel,ugyanis Orbán a V4 ek találkozásán erről ugyanígy nyilatkozott,hogy a fővárosiakban riadalmat,ellenszenvet és félelmet,undort keltsen,erről cikk is megjelent.

 21. Még 8 év ……. vagy megszokjátok az itteni jólétet vagy mentek karriert csinálni egy multikulturális gennyességig liberál PC csodaországba.
  Van munka elég! Most nagyon kell az ember a betontömbök telepítésére.

 22. Olvasom a hozzászolásokat és látom hogy ezt akarta Orbán megosztani a magyarságot sajnos ezt csak kevesen látják !!! Az oregedo Fideszesek meg rohognek a markukba és az OSZT MEG ES URALKODJ elv alapján nyúzzák is
  a MAGYAR népet ahogyan csak tudják !!!Hát magyaország ha ilyen kell akkor megkaptátok éljetek vele boldogan !!!

 23. Ez legalább akkora leleplezés volt,ahogy néhány hónapja a főnöke,Fletó leleplezte OV-t,csak mégse,aztán kicsit úgy belezavarodott,hogy még az ellenzék is röhögött kínjában… 🙂 Olyan bizonyítékom van,ami nincs…..

 24. Mária “néni” ! Anyádnak és apádnak mutogass ! Sajnos te is a vályogsoron szocializálódtál, ezért a tisztesség és becsület nagyon messze áll tőled !

 25. Zolcsi ! Ne örülj még……….Gyurcsány és Simicska is tartogatja az adut! A fideszes csürhének takarodnia kell !

 26. Aki értelmes , az látja mit művel Orbán és maffia bandája ! Orbánnak és csicska bandájának lakolni kell …….de sajnos annak is mi fogjuk a levét meginni !

 27. Ezek ilyenek !! Es ez koszonheto Vityusnak aki tobb evvel ezelott kette szakitatta az orszagot !!! Magyarok vagyunk es egyikonk se kevesebb a masiknal csak azert mert mas politikai nezetei vannak !!! Ugy ahogy irta, nem hozzaszolnak a poszthoz hanem gyalazzak az embereket akiket nem is ismernek !Ok az arcnelkuliek vagy egy fantom arcmoge bujtak !! Hat itt tart az orszag!! Koszonjuk Vityus!!

 28. De drága Mária néni. Sajnálatos, hogy amit leírtam csak megerősíteni tudom Önre nézve. Buta, suttyó, aki csak arra képes, hogy személyeskedjen és ‘”mutogasson”. Hát lehet, hogy otthon ez a divat, de itt nem.

 29. Zoli akkor kell ezzel előjönni, amikor az akkorát szól, hogy már nem lehet ellene időben védekezni. Ez még nem jött el. Még túl sok idejük lenne kitalálni valamit

 30. Talán ez a tervezett, irányított, pénzelt migráltatás a vak véletlen spontán műve?? És ehhez nem kell semmilyen párt függőség!! Egy népámító, tudtamódosító párt híve nem vagyok! Mindet felszámolnám!!

 31. Persze hogy nem maradnak itt , nem is velük van a baj . A nyugatiak behívják őket , kiválogatják , a szemetet küldenék vissza nekünk , mondván hogy mi engedtük be őket . Aztán ha visszaszöknek nyugatra és jelentkeznek segélyért , mi leszünk a hibásak hogy miért nem tartottuk itt őket , hiszen ez a feladatunk .

 32. 2015-ben Orbán első beszédeitől kezdve, a még meglévő Népszabadság folyamatosan tudósított, és más feltáró média is nap mint nap a kormányzati anomáliákról. Ha megvannak az archívumban, lehet a cikkeket olvasni a felháborodásról, gyanúkról, hogy direkt szivatásokról, kegyetlen dolgokról van szó a kormány részéről.

 33. Végre nyilvánosan el merték mondani! Senki nem merte volna ezt meg tenni, Csak ORBÁN!Majd szabad megmagyarázni –NEKI-hogy miért tette!

 34. Mikorra tervezik a kormányváltást? 2034-ig csak az ellenzéki oldalon lenne még egy két fapados a parlamentben. Addig csak néhány évtized türelmet kérek a CEU lierálfostenger gendertagozat csúcsdiplomásaitól.

 35. Csak kérdezem, hol van Mária néni? Ki tudja? Törölte valaki? Miért? Olyan kedves, jóravaló, csak kicsit szenilis nénike….hova lett?

 36. Mi az, hogy és Röszkénél? Ott is el lett tőlük véve a jegy? Hová volt jegyük, Magyarországra? Normális esetben, egyet dem kellett volna beengedni, akinek nincs papírja. Próbálnék csak én egy nem EU-s országba csak ógy besétálni!

 37. Deske Dezsőke! Olyan szánalmasak vagytok, ti CÖF-ös majmok ! ……..ennyi agyalágyult barmot nem lehet egyidőben gyógyítani! Orbán elmebaja fertőző !

 38. Hogy ez a Keleti Pályaudvari cécó egy keményen megrendezett történés volt az biztos! Ha gondolkodunk,akkor rájövünk,hogy Budapestre nem is akartak jönni a migránsok! Nem erre vezetett az útjuk.Ide szinte erőszakkal zsúfolták össze őket,hogy a megfelelő pánikhangulatot előidézzék a Fideszes gazemberek!

 39. Elég hiányos az ismereted jogból. Volt … mondanám hogy olvasd el, de szerintem nem fogod, mert több mint 3 mondat.

 40. …No! Miért is nem küldtek a migránsokból élni akarók csapatszállító hajókat repülőket, célvonatot a kívánt szerencsétlenekért? Kik és miért hagyták tengerbe fulladni, országokon keresztül vándorolni hőségben, fagyban kínlódni a szerencsétlen megtévesztett kiskorúan fiatal menekülteket? Kik zavarták le a bécsi vonatokról őket. Emberszeretetből? Az állatokra jobban vigyáznak a kamionosok.

 41. Jocóka, ne búsulj ! Mehetsz hamarosan a narancsos birka bandáddal közvetlen járattal Putyin bácsihoz! Gyakorold az oroszt!

 42. Idióta Laci Banfi! Orbánisztánban jóléte CSAK az orsós pereputtynak és Viktor seggnyalóinak van ! Te melyik csoportba tartozól Lacka?

 43. Szánalmas vagy Lipcsei ! Szerinted plakátokkal meg lehet a hazát védeni? Hende Csabszinak kellett volna intézkedni, mert az alaptörvény szerint a haza védelme a Magyar Honvédség feladata . A buggyantagyú Viktor előtt mindig CSAK az lebeg, mennyit lehet lopni……..lásd ócsai lakópark, stadionok, konzultációs levelek, PLAKÁTOK ! A narancsos maffiának nem érdeke a haza védelme !

 44. Mária bácsi kezd berágni! Szegény nagyon erőlködik, hogy megfeleljen BayerZsóti és a többi CÖF-ös gazember elvárásainak !

 45. Joccika ! A háború, a népirtás mindenhol ugyanaz ! …..CSAK a narancsos fajtátok használ kettős mércét!

 46. Fenyegetsz? Rohadék narancsos állat! A maffia módszere a megfélemlítés ! …..sz@rok nagy ívben a fidess-csicskákkal teletűzdelt bíróságokra !

 47. Jó lenne ha nem alpári módban szólítana meg, mert lehet hogy az apja lehetnék, és nem együtt terelgettünk nyájat! Ha, velem szemben állna nem így beszélne! Azt sem tudja hogy egyáltalán milyen politikai nézetem van, ha van egyáltalán!! Ön, csak narancsban, és szegfűben látja a világot? A stílusa elárulta az emberi minőségét! A párbeszédnek, ami eddig sem volt, ráadásul így virtuálisan senkinek semmi nem drága, önnel és mással befejeztem!

 48. Közöd? Ez egy kissé ostoba megfogalmazás! “álmomban!”, a kutya meg a hóhér, vagy a boncmester kíváncsi az álmaidra. Egyébként nékem van korom, elég szép – irigyled mi? -, viszont ahogy elnézem a te szellemképed, néked meg “kórod”, van, eléggé előrehaladott, érdemes lenne orvoshoz fordulnod! Rohadt gyatra a helyesírásod a te korodban én nagyon is szégyenlném – mások is olvassák, ne légy büszke rá. Csak mondom, leírom, ha esetleg nem olvastál utána, nem Böhn, hanem Böhm, na de ez nem is érdekes, de az már igen, hogy értelmesen: ringasd, nem “ringass”! Úgy hogy lecsillapodni, legalábbis szellemi téren neked lenne okod. Szeretnél te olyan egészségi állapotban lenni mint én, a szellemi állapotodat nem is említem, mert az lámpásként világít hozzászólásodban. A másik, én legalább vállalni merem képemet, koromat, nem mint “te”. Egyébként melyik FIDESZ cukrászdába jársz nyalni? Csak úgy kérdezem.

 49. Unquestionably imagine that which you said. Your favourite reason seemed to be at the internet the easiest factor to be mindful of. I say to you, I definitely get annoyed even as other folks consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as outlined out the entire thing with no need side-effects , other folks could take a signal. Will probably be again to get more. Thank you

 50. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 51. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

 52. I believe everything said was actually very reasonable. However, what about this? what if you composed a catchier title? I am not saying your information isn’t solid., but suppose you added something that makes people want more? I mean %BLOG_TITLE% is kinda vanilla. You might glance at Yahoo’s home page and note how they create article titles to grab people interested. You might add a related video or a picture or two to get readers excited about what you’ve written. Just my opinion, it could bring your posts a little bit more interesting.

 53. I am extremely inspired along with your writing abilities and also with the layout to your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent high quality writing, it’s uncommon to see a nice weblog like this one today..

 54. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 55. I have been surfing on-line greater than three hours as of late, but I never found any fascinating article like yours. It is beautiful price sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will probably be much more useful than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published.