Gyurcsány szerint hamarosan olyan “bombát” robbant, amivel megsemmisítheti Orbánt!

Fotó: Móricz-Sabján Simon / Népszabadság - nol.hu

Gyurcsány Ferenc még májusban beszélt először arról, hogy hatalmas dobásra készül. Olyan információk jutnak nemsokára a kezébe, melyekkel teljesen kiüti a nyeregből Orbán Viktort.

A volt miniszterelnök az akkori beszédében még igen ködösen fogalmazott Orbán Viktor állítólagos eltitkolt külföldi bankszámlakivonatairól. A DK elnöke akkor annyit árult el az ügyről, hogy látott bizonyos papírokat melyek bizonyítják, hogy Orbánnak van egy titkos bankszámlája külföldön, amin temérdek pénz van. Az egyezkedés elkezdése után viszont az eladók eltűntek és nem jelentkeztek, így Gyurcsány aduja Orbán ellen eltűnni látszott.

Most azonban előkerültek a papírokat felkínáló személyek, és meg is állapodtak az árról: 1 millió euróról. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában vendégeskedett hétfőn az egykori miniszterelnök, a bankszámlakivonatok ismét szóba kerültek, Gyurcsány pedig nem kertelt:

“biztosan láttam őket, ebben nincsen vita.”

Elmondása szerint egyetlen dologban nem tudtak csak megállapodni az eladóval, az pedig a hitelesség. Szerinte a bankszámlakivonatok valódiságának ellenőrzéséhez meg kéne kapnia a dokumentumokat, akár ideiglenesen is, de ebbe az eladók nem hajlandóak belemenni.

Gyurcsány, mivel rengeteg pénzről van szó nagyon óvatos, és fontosnak tartja, hogy ne húzzanak csőbe, így előzetes hitelesítés nélkül nem fizet. Tehát az ügy jelenleg pont ott tart, mint májusban.

37 Comments

 1. ja, mert annyira hihetetlen,hogy a strómanok által lenyúlt vagyon, a letelepedési kötvény milliárdjaiból egyvalaki maradt csak ki, a stadion- és kisvasútépítő miniszterelnök.
  Romániában Ceausescu alatt a lakosság szinte éhenhalt, de a Conducatornak aranyból volt a vízcsapja is. A forradalom után a svájci bankszámlákról a románoktól ellopott pénz jó része visszakerült. Itt majd garázsvásárt tartanak az orbán villákban, és néhány százezer talán, ha visszajut az országba.

 2. Ha nincs érv, jön a személyeskedés. Ez a lelki szegények “érvrendszere”.
  De nem baj, mert “boldogok a lelki szegények, övék a mennyek országa”. 😀

 3. Szaporodnak ezek, mint a legyek. Már van “Pista bá’ ” is. Érdekes, hogy észérveik nincsenek…(“Belabacsi” még a betűket sem ismeri)

 4. Aztán most minden előzmény nélkül ma kiderült az azeri gyilkosért utalt 7 millió dollár…Nem kell ide a Gyurcsány papírja!

 5. Remélem lesznek itt is olyan tökösök mint Romániában voltak és Orbán is ugy jár mint Ceausescu bár én nem kivánom a halálát de börtönt azért igen de rendes valodi ügyészséggel és független birósággal.

 6. Gyurcsany Ferike neked honnan is van annyi penzed, mikor kezdted a miniszterelnoki, uzletet, meg, janicsoro voltal, 2 szobas panelba,irigy honaly mirigy , mert orbanak tobb ragadt a kezehez, o keletrol hozatott enyvet, te meg az eu -bol.

 7. Igen, én vagyok a nép, és velem együtt még vagy 8 millió honfitársam, akik el fogjuk zavarni azt a tolvaj bandát, akik magával együtt az uralkodó osztálynak képzelik magukat. Ha nem tudná, már Petőfi is megírta: “Habár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr.”

 8. Egészen elhomályosítja a látását az a barna trutymó amit a gazdája hátsó felében folyamatosan magára ken. Furcsa gusztus, magának biztosan megéri. Van az a pénz, amiért valaki efféle gerinctelen hernyó lesz.

 9. Ez egyre gyorsabban csúszik a burleszk, a kabaré és a cirkuszi bohóckodás felé.
  Hogy ebből hogyan lesz egy dráma, na erre a fordulatra igazán kíváncsi vagyok. Hohy Gyurcsány ekkora dramaturg lenne, …
  Ezt nem tudtuk.
  Második felvonás vége.
  Függöny.

 10. Érdekes felvetései vannak. Máskor is láttam, milyen sekélyes vitakultúrája van. Azt látni ebből, hogyan ugatnak orbánbasi csicskái. Remélem, nincs más öröme az életében. Ne is legyen.

 11. Nem akarom bántani Gyurcsányt? de amiket irogat az csak puffogtatás,olyan dádá, lesz figura.. csak bizonyitható megbizható tények birtokában lehet
  vádaskodni,az más hogy ki mit gondol és mit hisz el. mondogatni, vagy a bombát robbantani nem ugyanaz!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.