Vágó István nagyon durva képet posztolt: ez a titka a Fidesz kétharmadának

Forrás: nol.hu

A Fidesz tartalmi és eljárási okok miatt sem támogatja a választási eljárási törvény módosítását, vagyis azt, hogy kiterjesszék a levélben szavazás lehetőségét a külföldön élő és dolgozó magyar állampolgárokra. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a Jobbik által kezdeményezett egyeztetés után úgy nyilatkozott: a jelenlegi szabályozás koherens és kiállta minden nemzetközi jogi szervezet vizsgálatát, egy esetleges módosítás miatt pedig nem lehetne lebonyolítani az október 2-ára kitűzött kvótareferendumot a törvényalkotási folyamat és az esetleges jogorvoslatok miatt.

A jelenlegi választási eljárási törvény értelmében a magyarországi lakcímmel rendelkező, de a választás vagy népszavazás napján külföldön tartózkodó magyar állampolgárok csak személyesen, a külképviseleteken szavazhatnak. Ez sok esetben komoly előkészületeket igényel, például hosszú utazásra is kényszerítheti azokat, akik nem a fővárosokban laknak (Nagy-Britanniában például egy helyen, a londoni magyar követségen lehet szavazni). A magyarországi lakcímmel nem rendelkező – jellemzően határon túli – magyar állampolgárok ezzel szemben levélben is szavazhatnak. 24.hu

Vágó István egy zseniális képet posztolt facebook oldalán.

 

21150275_10212185201964139_7404157036246006013_n

 

 

255 Comments

 1. Kíváncsi leszek mennyi becsület lesz a Romániában élő magyarokban? Szerintem semmi, könnyű más farkával verni a csalánt!

 2. Nekem csak azt mondja meg valaki, meddig elvárás még, hogy a hatalom jogsértései ellen pusztán és kizárólag jogi úton lehet fellépni? Meddig működik még az, hogy a jog alkalmazói jogsértéseket elkövetőket védelmeznek?

 3. Csak aki nem akakrja látni….az nem látja a kirekesztettséget és az igazságot és a megvásárolt szavazóbázisra utalást!!

 4. Ez a nagy kép? Ez egy hülyeség! Elferdített marhaság. Fleto megint az összmagyarság ellen uszít! Érdekes, hogy Vágó a nagy szkeptikus a tudományban meg az ezotérikus faszságokban, de a politikában minden sablonszart jóízűen benyel!?

 5. Inkább benned lenne becsület és nem Romániáznád le, azokat akik Erdélyben élnek Magyarország megszállt területein, legalább nyitnád ki a történelemkönyvet te agyatlan idióta!

 6. Tisztelt Vass Norbert! Ön intelligens lenne, elfogadná mások véleményét is! Mivel nem az, észre sem vettem sértegetését!

 7. Első világháborút megelőzően a szlovákok és a székelyek le akartak válni Magyarországról… Történelem… Csak valamiért senki nem szokott beszélni róla. Bár olvastam olyan erdélyi internetes hozzászólást, hogy “A magyarok megérdemelték trianont”…

 8. Ha nem vagy elégedett a megszállt területek helyzetével , akkor van 2 db. lehetőség :- vagy vissza kell csatolni a megszállt területeket ,
  – vagy Erdélyből ide kell költözni és akkor jogosan lehet szavazni .

 9. Hogy is van ez Maria neni, aki nem Magyarorszagon el, az nem magyar? Ne is menjen oda? Igazi magyaros vedeglatos hozzaszolas.

 10. Szoval ne irogasson ide es mi a helyzet a szerbekkel a vajdasagiakkak ?? Remelem el visz minel hamarabb a kaszas!!!

 11. Mi van benne elferdítve? Ha eltekintünk attól, hogy mennyire erkölcstelen dolog, hogy a határontúli magyarok egyáltalán szavazhatnak (maga a tett is erkölcstelen!), ez akkor is igaz.
  A kép nem minősít, csak tényeket közöl.

 12. Előre mondom, hogy a felsorolásból rám csak a vén stimmelhet…)))) Ne káromkodjon, meg sértegessen másokat, szépen, értelmesen magyarázza el, miért nem tetszik önnek ez a kép, ami tényeket közöl. Így egymás mellett azért ütős, nem? Ja, meg bosszantó…)))

 13. Hat a nyanya az te vagy!! Es a hazaarulo is !! Vityaval egyutt !! Emlekezz erre es a hasonlo valaszaidra mielott felhaborodnal azon mikor teged ocsmarolnak es ezt szova is teszed!!!

 14. Szövegértelmezés? Nem lerománozta a székelyeket, hanem magyarnak nevezve azt írta, hogy Romániában élnek. Azon belül Erdélyben. Ha a guta megüti, ez akkor is így van és semmi sértő szándék nem lehet benne.

 15. Hozzászólása, igazán férfias, történelmi tájékozottságra, logikus gondolkodásra ésszerűségre és hazaszeretetre vall…

 16. Elmegy. Megérkezik reggel 9-kor az egyetlen választási irodához, ahol van két szavazófülke. Az utcán kígyózik a sor. Beáll 528.-nak. 12 órakor már csak 231-en állnak előtte. A bent ülők komótosan dolgozgatnak. A sor lassan halad. Barátunk előtt 15 órakor már csak 20-an vannak. Mögötte viszont kígyózik a sor. Ő végre sorrakerül, leszavaz. Azt mondja, úgyis elment a nap nagy része, kíváncsiságból kint megvárja a zárórát, megnézi, mi lesz akkor. Kijön egy dolgozó, közli, emberek, lehet hazamenni, 19 óra van, önök elkéstek, nem tudnak szavazni. Emlékszünk még Budapestre, amikor a FIDESZ több ezer embert irányított át olyan szavazóhelyiségekbe, ahol rosszul állt a szénájuk? Még éjfélkor is fogadták a tisztességtelen embereket, mert ha bezártak volna 19 órakor, előre rossz belegondolni, mit műveltek volna a kívül maradottak. Nem értem azokat az embereket, akik ezt nem veszik észre, vagy akiknek ez tetszik.

 17. Szerintem meg Te vagy az ostoba, nem is részletezem, hogy miért. Vágó egy nagytudású ember, akinek te a kisujjáig sem fogsz soha felérni.

 18. Senki nem írta vagy mondta hogy nem veszik észre vagy ez tetszik neki! Tudjuk, látjuk hogy viselkedik a hatalom aki akadályokat görget elénk hogy leváltsuk 😉 Ettől mi még leküzdhetjük az akadályokat, akár utazhatunk is hogy szavazni tudjunk! A nagyobb gond hogy ki fog szavazni az elhasználódott arcokra, a csakazért is én emberekre, akik inkább taszítják a szavazókat mintsem vonzanák 😉

 19. Erdély ugyanúgy Magyarország része volt, mint például a Dunántúl… Egyes történelmi források szerint, Attila 3 ezer hunt hagyott hátra a Kárpát medence területének őrzésére, akik meghúzódtak az erdélyi hegyekben. Ezeknek a hunoknak a leszármazottai részben a mai székelyek (XII. századi feljegyzésekben található az első írásbeli feljegyzés a székelyekről).

 20. Erkölcstelen és gusztustalan, az amit te írsz, te agymosott birka! Erdély ősi magyar terület, amit 1918-ban idegen erők megszálltak, akik ott élnek egy békediktátum miatt kénytelenek ott élni nem ők választották, Londonba mindenki önként ment, mert a zunijóban lehet menni! Azért van különbség! És nem azon a 100ezer szavazaton fog múlni a választás! A kép egy ferdítést közöl, manipulál, hogy a határontúliak miatt győznek, talán 2004-ben gondolkodni kellett volna!

 21. Nagy tudású, meglátszik! Azért nyalja fleto seggét! 😀 😀 😀 😀 😀 Ha egy kis esze lenne távol maradna a politikától, dehát már senki nem alkalmaz egy ilyen hibbant embert kvízmesternek, azzal is lebőgött!

 22. Szerencsétlen analfabéta! Mégis hogyan hívják az országot melyről beszélünk? Nem azt mondtam,hogy az ott élő magyarok románok lennének!
  Szövegértésed kb.a harmadik általánosnak felel meg jóindulattal! 🙂

 23. Fentebb elmagyaráztam, keresd meg! Ez így ebben a formában egy ostoba manipuláció és gyülületre uszítás!

 24. Te iskolázatlan vén hülye, előbb tanulj meg érvelni és húzd ki a fejed gyurcsány seggéből, a gondolkodás nem az erősséged ugye? Hát az látszik!
  — Eredeti üzenet —
  Feladó: Disqus<notifications@disqus.net>Címzett: sixeol@indamail.huElküldve: 2017. szeptember 5. 9:31Tárgy : Re: Comment on Vágó István nagyon durva képet posztolt: ez a titka a Fidesz kétharmadának

  “Bunkó,tahó fideszes vagy.”

  Settings

  A new comment was posted on http://www.ellenszel.hu

  Jozsef Gulyas

  Bunkó,tahó fideszes vagy.

  3:23 a.m., Tuesday Sept. 5

  |

  Other comments by Jozsef Gulyas

  Reply

  to Jozsef Gulyas

  Jozsef Gulyas’s comment is in reply to

  Norbert Vass:

  IGAZÁBÓL vÁGÓ RÉSZÉRŐL MANIPULÁLÁS, TE MEG EGY OSTOBA VÉN TANULATLAN HÜLYE VAGY, AKI EZT BESZOPJA! Read more

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to norbertvass.

  You can unsubscribe
  from emails about replies to norbertvass
  by replying to this email with “unsubscribe”
  or reduce the rate with which these emails are sent by
  adjusting your notification settings.

 25. Van a ki önszántából ment el, mert gyűlöli a hazáját és utána hazaüzenget gyűlölködve.
  van aki pedig nem önszántából került idegen országba, amikor feldarabolták az országot.
  Még ennyit sem tudsz, te idióta.

 26. Ócsárol, ocsmányol… tájjellegű kifejezések… Piti dolog névtelenül, arctalanul ostobaságokkal vagdalkozni…

 27. Ilyen szó nincsen, legfeljebb amikor a tanyán részegen a disznókat moslékoltatjátok, akkor jön ki a szátokon, mert összeakad a nyelvetek a pálinkától.

 28. Mit is mondott a megmondó ember ” demokráciában nem való megkérdőjelezni a választási törvényt ” . Csak egy halk kérdés , nem is ordítva kérdés , milyen demokrácia az ahol ilyen a választási törvény ?

 29. Kérdés , amikor eléred a határt , mi is van kiírva Erdély , szerintem meg Románia , hogy miért nem Erdély , na az már egy másik kérdés , na akkor mi közük is van a Magyarországi választásokhoz , ja mert kettős állampolgárok , kérdés és ezek a kettős állampolgárok hol is élnek , hol adóznak , hol dolgoznak , hol nevelik a gyerekeiket , hol fizetik a közös költséget , hol veszik igénybe az egészségügyi ellátást , hol van a tankerületük és nem utolsó sorban melyik stadionban szurkolnak , ezek a kettős állampolgárok , szerintem meg SEMMI KÖZÜK HOZZÁ !

 30. Szerintem az, hogy Vágó nagytudású, a te agyadig sosem fog eljutni. Ahhoz olvasni, tanulni, kultúrát magadba szívni kell, erre te teljességgel alkalmatlan vagy. Tökéletesen hatott rád a FIDESZ gyűlöletpolitikája. Az megy neked, más nem. Én itt befejeztem, nem vagyunk egy szinten, de semmiképpen nem azonos nézeten. Írhatsz bármit, tőlem választ nem fogsz kapni, nincs mire válaszoljak. Olyan messze vagyunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.

 31. Az embereket arról kéne meggyőzni, hogy a legrosszabb az, ha még négy évig maradnak. Akármilyen ellenszenves néhány arc az ellenzékből, még az ellenszenvesek között a legrosszabb is jobb, mint a legkedvesebb fideszes vagy KDMP-s (jaj).

  El kell menni szavazni, össze kell fogni az ellenzéknek, e kettő nélkül nem megy. Aztán számon lehet kérni az ígéreteket.

 32. Én legfeljebb a fagylaltot nyalom, sem Gyurcsánynak nem csókoltam kezet, sem Orbánnak. Ez alól kivételt az édesapám képez, de ő már 17 éve halott. A tiszteletet viszont mindenkinek megadom, bármely oldalon áll . A viselkedésed miatt pedig helyetted is szégyellem magam.

 33. Egy Gyurcsány vagy egy Bokros nyomulása a politikában kontra-produktív 😉 Amíg ők akarnak lenni az ellenzék vezetői a választás kimenetele újra borítékolható! Az ő idejük lejárt bármennyire is kapaszkodnak a moslékos vödör szélébe 😉 A bejutási küszöb környékén mozognak, elvegetálhatnak évekig így, de közel sem akkora tényezők a politikában mint gondolják! Még ha igazat is mondanak akkor is elhitelteleníti őket a múltjuk! Félre kéne állniuk hogy az új generáció valódi alternatívát kínáljon a választóknak! A Gyurcsány-Orbán egó-harc vezettet idáig 😉 Egyik se legyen tényező soha többet!

 34. Jelenleg hatalmi harcok, manipulálás folyik a húsosfazék mellett. Természetesen, mindez a választók érdekében. Ennyire futja….

 35. Igen, sajnos nekem is ez a véleményem. 3000 Ft-ért, vagy egy semmit nem érő ajándékért eladják, vagy legtöbben már el is adták a lelküket. Arra nem gondolnak, hogy nekünk, az itt élő, itt adózóknak mennyit ártanak. Utána csodálkoznak, hogy sokan és jogosan nemtetszésüket nyilvánítják. Szégyelljék magukat, akik élnek a kettős állampolgároknak járó tisztességtelen kedvezményekkel.

 36. És még a kritikát sem bírjátok 😀 Eltűnt a hozzászólásom 😉 Semmivel sem vagytok jobbak mint a fityisz 😀

 37. Új generáció…. A tudás és a tapasztalat szerintem fontos. Én nem látok alternatívát…. Nem szimpatikus, ha valaki még semmit sem tett, de azt mondja néhány millió nem számít…

 38. Jöjjön inkább újra a sz.r tologatás jobbról-balra, balról jobbra, … 🙂 Végül is ők már tényleg bizonyítottak 😀

 39. Te szerencsétlen satrafa! Deviáns viselkedés van ? Na ügye te idióta, az maga a tünet, téged is erről lehet felismerni! 🙂

 40. A fideszes propaganda gépezet, élükön a kis abortuszm@r@dék rogánTónival, nyomják a süket fideszes dumát és nekiesnek a fidesst bírálóknak ! Hajrá Vágó úr !

 41. Hülye narancsos tahó ! ……ezt a szöveget senki nem veszi be ! …… orbánc seggénél nem látsz tovább !

 42. Szemét , mocskos narancsos állatok ! …….a csúti vályogsori suttyó kire hasonlít?….egy túlhízott , zsíros disznóra?

 43. A székelyek , csángók CSAK a magyarhoz hasonló nyelven ugatnak, de nem magyarok ! ……az osztrákok németül beszélnek, de nem németek !

 44. Szerintük ők a hunok igazi leszármazottai, mi csak olyan szedett-vedettek vagyunk… Szkíta, hun… és mindenféle keverék… Ja és közülük némelyek szerint megérdemeltük trianont…

 45. No azért ebben az országban lehet ezen kívül gyűlöletre uszító képeket találni…(((
  Amúgy fenti két fotó egymás mellett nem manipuláció, hanem tény. Nem elemezni kel, hanem megcáfolni—kellene, de ugye sajnos nem lehet. Jómúltkorában olvastam egy Erdélyben élő itthoni magyar, de ottani feleséggel rendelkező férfi hsz-t valahol: dettó ez a helyzet. Asszony szavazhat levélben, férj meg mehet a legközelebbi konzulátusra, ha akar szavazni. Ha ön szerint ezek uszítások… akkor nem tudja mi az az uszítás.

 46. Elég alap az, nem? Magyarország része volt (meg a monarchiáé is), DE önállóságot akartak. Nincs ebben semmi ellentmondás.
  Azt pedig, hogy viszonyulnak hozzánk, tökéletesen megmutatja a kinti link, amit az előbb betettem. A szólások igazsága…..

 47. Erdély ősi székely terület! Aki székely ott él, az nem a békediktátum miatt teszi, hanem azért, mert az ősei is már ott éltek! Ami azt illeti, már nekik sem kötelező ott élni, mehetnek ők is Londonba, vagy amerre szeretnének. Pontosan ezért születhetett ez a kép-pár is. Ha egy valódi székelynek mondja, hogy az ott ősi magyar terület, el fog csodálkozni…(nem a székely…))))
  Addig is ajánlom ezt a magyar nyelvű, székely linket:
  https://szekelyhon.ro/olvasoink-kuldtek/kik-azok-a-szekelyek-milyen-nyelven-beszelnek
  (..és így is gondolják.)

 48. Természetesen sok minden megváltozott… Ettől függetlenül az a véleményem, ha a valakit megkérnek valaminek a megőrzésére, az sosem fogja azt jelenteni, hogy azt eltulajdoníthatja…

 49. Vén hülye Mária “néni ! A fideszes férgek a nagy pálinka zabálók ! Magadból indulsz ki, te szégyentelen féreg !

 50. Attika, te titkon Orbán basit szeretnéd újra ! Ne gyurcsányozz , mert amit a narancsos maffia művelt hazánkkal, az semmihez sem hasonlítható ! Orbán a mocskos maffia bandájával meddig fog még garázdálkodni?

 51. Tőkés a mocskos kurv@hajcsár gazember, aki 500 milliót kapott a választás “megszervezéséért ” , már egy sértett pillanatában bevallotta, hogy a bozgorok segítették a csúti törpét és bandáját a 2/3-adhoz! Számomra a határontúli csürhe halott!

 52. Drága Veronika 😀
  Nem szeretném Orbánt újra, de amíg Fletód folyamatosan az ellenzék élére akar állni, az annyira kontra-produktív hogy jobb ha hozzászoksz V. Iktorhoz 😀 A Botkának egy valamiben igaza van, aztán semmi másban 🙂 Egy Gyurcsánnyal nem lehet választást nyerni 😉 Nem hasonlítani kell hogy ki lopott többet 😉 Egyik se legyen! Menjenek vissza kapálni! Jöjjön egy lmp vagy egy momentum és bizonyítson! Fletónak meg “mindenki fizessen be havonta” Bokrosnak volt elég ideje a hatalomban 😉 Érdemeik elismerése mellett vonuljanak vissza! Amíg az új ellenzéki kezdeményezéseket össze-köpködik a dns-ükkel addig nem lesz változás!

 53. Még mindig Orbánnak nyalsz Attika ! ……..Gyurcsány egy másik történet, ne hasonlítgasd, a szemét, ruszkikhaza Viktorhoz!

 54. Én nem nyalok senkinek Drága 😉 De te viszont nyalsz Fletónak nem kicsit 😉 Csináld bátran ha neked jó, de ha a kritikára csak így tudtok reagálni az azt jelenti hogy elfogytak az érvek 🙂 Sok sikert …

 55. Hol a hazád Levente?…….. Ha van hazád, akkor ott szavazz és ne itt keverjétek a sz@rt! A csúti cigány az emberetek? Bravó , mocskos csürhe !

 56. Tudjuk ! Egy hazátlan senki így viselkedik ! Csau papának volt igaza ! A fajtád nem érdemel kegyelmet! ……a bozgorokat és a mocskos narancsos csürhét laposra kell taposnunk, még 2018 előtt!

 57. Norbi, majd, ha a külföldi magyarok azt mondják, hogy a nevedet változtasd meg, megteszed ? Vagy, hogy többet ne egyél húst, kenyeret, ne szeresd gyermekedet megteszed ? Ha majd beleszólnak a napi dolgaidba megteszed ? Ja azt mondod semmi közük hozzá ! De igen, mert majd téged kirugnak a munkahelyedről mert kell egy külföldi Magyarnak a munkahelyed ! A lakásod az autód.!! Vagy netán elveszik a fizetésed, nyugdíjad felét, mert a külföldön élő Magyar embernek kell a pénzed ? Mert a mostani nyugdíjasoktól elvettek pár ft-ot, nem kapjuk meg az egész nyugdíj kiegészítést !! Remélem te felajánlod a fizetésed, nyugdíjad felét, Hogy ők szavazzanak arra aki a Te pénzedet osztogatja !!

 58. Talán ha egy kultúráltan megfogalmazott, értelmes kérdést tennél fel, méltó lennél a válaszra. 🙁

 59. Kérem szépen ! Nem veszi észre senki,hogy Mária néni néven egy fideszes bérenc van ! 😀 Jókat derülök az egyszerű,ostoba,rosszindulatú hozzászólásain ! Meg azon is aki felveszi a kesztyűt tőle ! Mi van veletek emberek ?? Mondja csak a magáét…kit érdekel ! Neki is van egy meggyőződése..és mindannyiunknak !Érveket követelnek !! 🙂 Vicces ! Inkább azt magyaráznák el,hogy mi az a jó amit ők látnak ebben csaló hazug társaságban ? Mielőtt kikiáltanak Gyurcsány bérencnek …elmondanám ,hogy őket is megvetem ! Egy igaz ember nincs a politikában ! Mindet szét kéne zavarni !

 60. Még nem láttam tőled egyetlen kritikát, de érvelést sem! De te élvezed a perverzitásodat, az látszik.

 61. Mi nem egyértelmü ebben? Magyarországon születet de külföldön dolgozónak nehezebb szavazni! Pl. az Erdélyi szavazó miért adhatja le a voksát levélben? Neki miért nem kell a külképviseletet felkeresnie ez ügyben?

 62. Milliószor te idióta.Ilyen rosszul még a háború után sem élt a magyar nép. Szemellenzőt le kellene venned.

 63. Eszem agaban sem volt hozzaszolni, de egy kerdes..ki az idiota, aki egy kerdest feltesz..mert ugye elotte sem volt jo a nepnek…vagy aki ok nelkul publikusan no letere ilyen alpari modon ir? Szegyelje magat az ilyen no..ember, ilyen reakciok es intelligencia miatt tart itt az orszag, nem Orban miatt!

 64. Azért, mert az utazással senki nem adná le a szavazatát, illetve a fel nem használt szavazólappal nem tudnának manipulálni

 65. A témát cseszegessétek ne a kommentelőt ha nem tetszik az amit írt. Nem jogosít fel , hogy éppen Te minősítsd alpárin azt aki majd téged fog alpárin cseszegetni. Ez a legfőbb baj az országban, hogy megtudtak osztani, egymás ellen tudtak fordítani benneteket. Jellemző az ostoba Orbánistákra ugyan úgy, mint a pont ugyan olyan Gyuricsányistákra, hogy főleg egymást b..szogatják. Olvasok kiérdemesült háziasszonyt, tanárnőt, szakmunkást, és értelmiségit bugyutizmusukban kéjelegni, ha azt szidalmazhatják akit csak tudnak, mert az Ő egy szem szerelmetes politikuskáját egy másik hasonló nem úgy imád mint ahogyan Ő. —- na most lehet engem is —— :)))

 66. Az értelmi szinted olyan mélyen van, mint a csúti vezéredé, olyan mélyre a vakondok sem merészkedik le !

 67. Rácsodálkozott Vágó úr, hogy az ilyen vén narancsos , agyatlan vénasszonyok, mint Mariska bácsi, még életben vannak ? ….ha-ha-ha !

 68. Szemét, tróger narancsos gazember, remélem hamarosan a dögkútban fogsz kikötni a cigány vezéreddel együtt!

 69. Az erdélyi söpredék biztos Fidessre szavazó, de a külföldön dolgozó, aki kényszerből hagyta el hazáját, viszont biztos nem a fidessre fog szavazni !

 70. De vadbarom, a mosottagyú fajtád milyen érvet fogadna el?…….a fajtádat a tények piszkosul zavarják …..mocskos narancsos söpredék !

 71. Árulkodó a sz@ros szád ! Mocskos narancsos birka vagy, aki boldogan legeli a sz@ros füvet és telipofából HAZUDIK ! ….hazug állat!

 72. Mocskos sz@rospofájú cigány-nyalonc! Húzd ki a fejed a csúti füstös seggéből, mert az agyad már elrohadt !

 73. Neked mi bajod van még ennyi év távlatából is velük? Téged nem alázott meg elégszer a FIDESZ? Tudod mit? Legyen a tiéd, de ne akard még 4 évre a nyakunkba varrni, te fogsz legjobban sírni tőlük! Remélem, nem következik be!

 74. Idióta vera, pontosítsunk a gyurcsányista-vörös és az orbánista-narancsos maffia vállalhatatlan. A szart lecserélni még szarabbra nem megoldás, mindkettőnek takarodnia kell! 😀

 75. én köpök a fideszre, ez max egy fideszest zavarna, én mindkettőt a fityesz és a maszop-kurcsány garnitúrát eltávolítanám, akkor lesz végre normális ez az ország, amíg ezek csiki-csukit játszanak egymással csak a szar fog a nyakunkba ömleni!

 76. Nem én nem vagyok narancsoa birka! hol olvastad tőlem, hogy fideszes vagyok? Én köpök rájuk, mint ahogy a vörösrablókra és kurcsányra, képzeld én mindkettőt eltakarítanám, te viszont nyalod a vörösök seggét! 😀 :DMitől is jobbak ők? Ugyanolyan szarok! Szar helyett még szarabbat választani, az miért is jó nekünk?

 77. Ez aztán a kulturáltság idióta vera, értelmes kommentet is tudsz írni, vagy csak erre futja az agyi kapacitásodból?

 78. Te figyelj már, hol olvastál tőlem bármi narancsosat? Én a fideszt az egész baloldallal kisöpörném, igazából, ha az mszp-dk és baromoldal rendet és kormányváltást akarna, már rég feloszlatták volna magukat! Őket csak a túlélés és a lóvé érdekli, ugyanolyan szarok, mint a fidesz! Te meg ezeket véded!

 79. Te hagyjad már ezt a fideszes szart, ők is ugyanolyan szarok, mint a teljes baloldal, mindegyiket el kell innen takarítani! Akkor lesz normális országunk!

 80. Azért mert ő Magyarországon született és Magyarországon is maradt! 😀 😀 Csak volt egy károlyi és kun béla nevű véglény, akik miatt most az ország megszállt részein élnek! Na ezért te vörösagyú!

 81. Senki nem hagyta el kényszerből a hazárját, önként mentek, erről szól az zunijó, eddig nem tűnt fel? Tudod a bécsben cukrászda szöveg! Rémlik? Akkor te mire szavaztál, mert én ellene!

 82. Ennyire futotta? Nekem se a fidesz se a vörös oldal nem oldalam, mert egyik sem jobb a másiknál, mindkettőt el kell takarítani, gyurcsányt ugyanarra a fára kell felkötni, ahová orbánt! Ha meg valami nem tetszik, inkább érveld és ne írj hülyeséget, mert csak magadat égeted le, te észlény!

 83. Nem összekeveresz engem magaddal, honnan szeded ezt a hülyeséget? Én mindkettőt eltakarítanám, gyurcsányt-orbánt mindkettőt! Te nyalsz be csontig a vörösöknek, ennyire nem lehetsz vén hülye? Ennyire elmeszesedett az agyad!

 84. Én meg is tettem! Olvasd vissza a kommentjeimet! És nem kiragadni kellene egy félmondatot a szövegkörnyezetéből!

 85. Tudod rossz helyen koppogtatsz! Ennyi az érved? Én egyiket sem akarom, honnan szedted ezt? Ha valaki nem ért egyet ferivel, az egyből fideszes? Az eszedbe sem jut, hogy én mindkettőt rühellem? Na erre varrjál gombot kis szellemi fogyatékos, ez a kultúra a baloldalon, csak anyázásra futja?

 86. te idióta, hol írtam én bármit orbánról? ez aztán az ész! Én mindkettőt rühellem, egyik sem kell, hiába orbánozol, ez max egy fideszest zavar engem nem, csak röhögök rajtad! Ennyire futja többre nem?

 87. Hagyd már ezt az orbis szöveget, hol írtam én orbiról? hm! Viszont mindkettőt – vörös baloldal és narancs- eltakarítanám innen! egyik sem kell ide!

 88. Az max te vagy! Én hála istennek egyik sem vagyok! de hol olvastál tőlem bármit is orbánról? csak kiváncsisából?

 89. Ezt a sötét dumát hagyjad már, olvasd már vissza, hogy miket írnak nekem a fannok, nekik is előadod ezt a tisztelet dumát vagy csak nekem tolod? Vagy ha balos anyáz az rendben van, mert az tiszteletreméltó?

 90. ezt már hallottuk idióta vera, tudsz szebbet is, vagy csak a szar ömlik a szádból, mert akkor nem ártana becsukni néha, különben szaros leszel!

 91. Ez egy ostoba baromság és nettó hülyeség! Milyen külföldi magyarról beszélsz? Akik kimentek angliába mosogatni? Velük mi a bajod?

 92. A becsületet előbb magadban keresd! Ők nem romániában élnek, hanem Magyarország megszállt részein, amit Erdélynek hívnak! Ehhez kellene becsület!

 93. És az nem ugyanaz? Az nem romániázás? Tehát nem hülyézlek le, csak annyit mondok, hülyén viselkedsz! 😀 😀

 94. Tudtad, agymosott, hogy Orbán vezéred vörösből, narancsra váltott?…….most a narancskomcsik uralják az országot !!!!!! ….tűnj el CÖF -ös majom! ……..rohadék állatok !

 95. Veled ellentétben igen, sőt mivel történelem szakon végeztem még szakdolgozatot is írtam, na erre varrjál gombot! Esetleg szeretnél törtiből vitázni velem? Megeszlek reggelire!

 96. Évikém, esetleg forrás? Mármint nem netes komment! Hanem eslsődleges történelmi forrás, vagy bármi ami azon alapszik? Az, meg hogy ki akartak válni magánügy! Nem bizonyít semmit! Ha nincsenek Linder Bélák és Károlyik, akkor nem a kétharmadot veszítjük el, hanem csak az egynegyedet egyharmadot és nem hárommillió magyart, hanem csak 800 ezret! Azért az nem mindegy! Előbb végezz el egy töriszakot, aztán vitatkozhatunk, a kommentekre amiket olvasol azokra szarok, mert nem relevánsak!

 97. Az embereket arról kellene meggyőzni, hogy a fidesz-kdnp=mszp-pm-dk és mindet el kell takarítani, hogy normális országban éljünk!

 98. Ja ismered a történelemet? Ja hallottál már Linder Béláról? Ja hallottad, hogy Magyarország kétharmadát megszállták és most is megszállás alatt áll? Ja azt tudtad, hogy Linder Béla és Károlyi Fleto példaképe? Soroljam még?

 99. Ősi magyar terület, mindig is a magyar korona része volt, minden uralkodó a magyar király jogán uralta és birtokolta ezt a területet, aminek volt némi önállósága – mai szóval autonómiája – a Magyar Királyságon belül, tehát az ilyen műtörténészkedést szerintem nyugodtan hanyagolhatod!

 100. Az erdélyi magyaroknak csak kb az egyharmada vagy valamivel kicsit több aki székely, és azok Erdély legkeletibb részében élnek. Sőt a történelmi Erdély is csak a mai Erdélynek kb. a fele, a többi mindig is a Magyar Királysághoz tartozott, ha már székelyezel, azért ezeket az apró tényeket ne felejtsük el! 😀 😀 😀 😀

 101. Te figyeljél már ide, de most komolyan, te minek írsz nekem orbánról? Én szarom le orbánt, meg az egész cöföt, orbán ugyanolyan komcsi-nyomi ivadék, mint az mszp meg kurcsány! Te ezt tudtad? Mindkettőt megérdemelné a kötelet. Akkor lesz itt rend ha majd a fidesz-kdnp=mszp-dk-pm nevű politikai szörnyszülötteket kitakarítjuk. Nem értem az orbánozásodat. Engem nem zavar, ha orbánozol, egy féreg, de ugyanolyan féreg gyurcsány is! Na erre varrjál gombot!

 102. Neked nagy gond van a szó értelmezéssel !! Már ne is haragudj , de a “ Romániában élö Magyarok “ szóhasználatában , mitöl van “ leromániázva” bárki is ?? Szerinted hol élnek , ha nem romániában ??

 103. Na mi az, csak nem sajnálod az orbit? Akkor ki is az orbánista? 😀 😀 😀 Mi az beégtél a fityeszes dumáddal? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ÉSZLÉNY TE VAGY NEM ÉN, NEM ÉN NYALOM ITT A BALOLDAL SEGGÉT, HANEM TE! ::D 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.