Bemutatjuk a 10+1 legjobban sikerült politikai mémet

Forrás: nol.hu

A mém egy olyan kifejezést vagy fogalmat takar, ami divatszerűen terjed az interneten. Természetesen ez ábrázolhat bármit, ami a készítőket megihleti. Ennek egyik formája az, amikor a politikát, politikához kapcsolódó eseményt illetve a politikai szereplőket veszik célba, így belőlük készül vicces mém.

Ezen vicces képek elől a Fidesz sem menekülhet. Az elmúlt 7 év kormányzása alatt, rengeteg olyan hozzájuk kapcsolható dolog történt, ami megihlette az embereket és mémek formájában parodizálták ki őket. Íme a facebookon fellelhető 10+1 legjobb mém:

facebook

 

orban_mem_0

 

És a végén +1 mém ami az egyik kedvencünk lett. Ha címet kéne adni neki, akkor az lenne, hogy “hajvágás előtt és hajvágás után”.

 

Ha a politikából más nem is, legalább a humor a miénk maradhatott…

21 Comments

  1. már a második fals infó félre tájékoztat milyen munkát vesznek el a Magyaroktól a bevándorlók Gyurcsány miatt!!!!!!!nem kellenek a Szombathelyen élők egyetértése!?????

  2. Jaj, de humor! Igaz, ez a fajta proli humor, mint a porkoltszagu es bofoges hangu sas-“kabare” mindig a baloldale, a tietek volt. Elvezzetek!

  3. Majd neked is lesz, ha rajonnek, hogy lopod a profilkepeket!! Es meg te ragalmazol itt mindenkit lopassal es ragalmazassal holott te vagy a legnagyobb csalo!!

  4. amíg ilyen bunkó a balliba-oldal, addig nincsen gond,
    miért van az, hogy a csalók, bunkók és gazemberek balosok???
    Hitler is balos volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.