Hajdú Péter alpári módon gyalázta Bokros Lajost de a válasz nem maradt el: “Nem mindenki olyan hímringyó, mint te, kedves Péter!!”

A közösségi oldalán osztott meg egy képet Hajdú Péter, amiről valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ilyen felháborodást fog kelteni. Mármint, nem a kép, hanem a mellé írt kísérőszöveg:

 “Rövid ujjú ing, fehér zokni, szandál és az igényesen kialakított háttér. Ez többet ér bármilyen ígértnél.”

A fotón a 63 éves ex-pénzügyminiszter, Bokros Lajos látható, őt gúnyolta ki Hajdú Péter. Az internet népe felháborítónak tartotta, hogy Hajdú így kikezd egy nála sokkal idősebb embert. Nem is rejtették véka alá a véleményüket:

Hàt èn csak azt nem èrtem hogy mièrt ilyen embereket sztàrolnak mint Hajdú Pèter !!! Semmi gond nincs az öltözködèsèvel mindenki azt hord ami neki tetszik neked viszont hiàba jò a ruhàd ha belül sajnos megesz a penèsz !!!! Az hogy valakit orszàg vilàg előtt próbàlsz kritizàlni mèghozzà egy idôs bàcsit aki mèg csak vèdekezni sem tud !! Egy gusztustalan ember vagy!!!”

 Bírom a búrádat, de ez nagyon nem tetszik. Az első, amit velem megtanított a mentorom régen, hogy vegyem le a Gucci órát, amikor ügyfelekkel tárgyalok, ha ezzel túlöltözném őket. Az ember, akit éppen fikázol, több nyelven beszélő, világszerte elismert közgazdász, bankár. Nyilván tudod, hogy milyen karrierje volt, egyik pozícióba sem a szél fújta. Nem valószínű, hogy nincs egy normális öltönye, cipője. Nyugdíjasokhoz beszél, jobban átmegy, ha egynek látszik közülük. Továbbra is csíplek, de most szívesen valagba rúgnálak.”

Majd kíváncsi leszek hogy te mennyit dolgoztál. Inkább a tvbe dumálsz. Szerintem többet dolgozott a kezével, mint te. Ő legalább tudja mi az a munka !! De kíváncsi leszek hogy mit fogsz csinálni ha nyugdíjas leszel. Otthon fekszel azt semmit se csinálsz…!”

Nem mindenki olyan hímringyó mint te nedves Péter!! Ráadásul akkora egy napraforgó vagy…….hányni kell tőled!!”

http://padakapuelott.cafeblog.hu/


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Veronika Erdei

  Az asszonya sar kaka ta kidugott dudáit minősítse. A ribis megjelenését.

  • István Frank

   A sarki kata csak a volt asszonya…

 • Gezius Bolgárúr

  Puzsérnak van igaza ,-ez a fazon egy szarkupac.

 • Kálmán Pálfi

  peti,peti!! Bokros úrral ne szarozz,mert úgy megszívat mint paraszt a Bervát!!!

 • Kálmán Pálfi

  ganaj petya!! Én csak azt mondom, neked te hímpellér,hogy egy szarkupac,hiába vesz magára Kleiderbauer öltönyt, attol még szarkupac marad!!

 • Bellér János

  Hajdú egy okoskodó, érzelmileg zokni mitugrász, aki tömegeket szeretne megmozgatni a hülyeségével. Olyan eszmék hirdetésével, amiket ő maga sem tart be. Mert ez az ember így van összerakva. Jellemét tekintve felidézném Márai Sándort aki eképpen foglalta ezt össze:
  “Meglep, mert egy emberből kibuggyan az aljasság, mint a varangyból a méreg? De gondold csak meg, miféle ez az ember? Milyen torz, milyen erőtlen, mennyire csak gyűlölet és irigység az ereje?
  Töröld le a váladékot, mely arcodra fröccsent, ne taposd el a varangyot, mert cipőd bepiszkolod vérrel és gennyel”.

 • Kelemen Győző

  Hajdú ! Te egy faragatlan ,ostoba bájgúnár vagy.

 • File Laszlo

  én sose néztem semmibe ezt a farkat.igaz sokat nemtudok róla,mert a műsorait sosem láttam.de valamennyit elmond róla a tény,hogy az asszonykája lelépett tőle.és mi lett volna ha kitálal róla mint annó említette.szó szerint:attól félsz,hogy megtudja a világ,hogy mit műveltél velem 10 évig.ezt a volt neje mondta .

 • Nyerges István

  A Hajdú olyan, amilyennek itt többen leírták, kétség nem fér hozzá, de azért a Bokros magasztalásából vegyünk vissza! A saját ideológiai testvérei fújták föl a szakmai hozzáértését, nincs ebben több! Közgazdász és egy rossz ripacs! Ennyi!

  • László Kühl

   Troll ur szolt.

  • Tüske Zsófia

   Bokros megfelelt a Világban igazgat

   • Nimcsovics Gergely

    Tisztelt Tuske Zsofia es sokan masok, ti azert beszeltek ugy ahogy mert nem ismeritek, Bokros Lajos elvtarsat, higgyetek el a part csinalt belole Kozgazdaszt , a Marx – lenin voros academia szadad egyetemen, csinalt nekunk egy csodalatos Bokros nevu csomagot annak idejen, aztan a rossz nyelvek es a verebek csiripeltek az eltunt 1 milliard fontos bankcsek, eltuneserol es mar kesz is volt az ut a tiszteletbeli, elnoki szekhez, a bank of Englan- nal, De ha en csinaltam volna nekem is felkinaltak volna 1 milliardert, miert ne.

    • gyuri

     Csak ahhoz ész is kell, nemcsak duma!

     • Nimcsovics Gergely

      Es onek gyuri pont az nincs,

     • Nimcsovics Gergely

      Viszont dumal csak nem tudom miert, vagy talan az alneve Tuske Zsofia, de ha nem akkor ne dumaljon bele masok levelezesebe, nem szep dolog, ha idegen kutya ugat at a szomszedba kapis gyurika

    • Tüske Zsófia

     akkor megkérdezném, kedves Nimcsovics Gergely, hogy a kétkabátos, kuszaszemű Matolcsyból ki csinált közgazdászt? Illetve azt, légy szíves sorolj fel olyan, fideszes politikusokat, akik nem a hajdani állampártnak köszönhetik a karrierjüket. Bizony, még a bánya párttitkárának a fiacskája is onnan szabadult az országra. A Bokros csomagtól meg nyögtünk, de annak segítségével kerültük el az államcsődöt, aminek fenyegető réme az Antall kormány dilettáns gazdaságpolitikája következtében szakadt ránk.

     • Nimcsovics Gergely

      Tuske Zsofia azt en is tudom mert en abban az orszagban eltem majdnem 40 evig, de most Bokros elvtarsrol volt szo, es az a baj hogy olyan a Magyar mint a szivarvany sokszinu, de nem olyan szep, tegnap szartad ma nyaljatok a segget, ezert nem is mentunk soha semmere, pedig azok az emberek semmit sem valtoztak, csak oregebbek lettek, onok meg oregebbek is es feledekenyek.

     • Nimcsovics Gergely

      Az a bubanat volt ahol az elvtarsnok es az elvtarsak siman tudtak doktoratus szerezni. es egyetemi vegzetseget, parhonapalat, es igy mindenkinek, let maximum muveltsege, diplomaja, es lehetett egy bunko partitkarbol, igazgato, barhol, pl Marosan elvtars a pek – bol meg minister is, akarcsak most, az Orban rezsimben, a gazszerelobol, Tudja es ezert masolta Smith Pal mas diploma munkajat es azert kellet lemondania, a Koztarsasag elnoki posztjarol es ezert van az orszagumk, a banyaszbeka seggenel is alacsonyabban a kulturank, az emberekkel valo banasmod, az iparunk es a foldmuveles, es az oktatas es a minden mas, mert az orszagunk, ilyen csodalatos emberekkel van kitomve es megtomve, amit en sem ertek, hogy a magyarok atya uristene hogy a francba tudott ennyi hulyet bezsufolni ebben a kis orszagban, es mindnek diplomaja es meleje magas allasa is van. es kurva jo es magas jovedelme. mig a kisemberek ehhen doglenek a kemeny robottol, valahogy nekik sosem jutott tisztesseges jovedelem, et on a Rakosi es a Kadar rendszerben? 1948 -tol let hivatalossan Magyarorszag kommunista allam 1948 – tol 2017 – ig az 69 ev de mi magyarok sosem volt szerencsenk a jo elethez, na ilyen kozgazdasz volt Bokros Lajos volt penzugyminister elvtars is.

     • Tüske Zsófia

      egyszer mindenki volt első generációs értelmiségi, de a jellegét nem ez határozza meg. Bokrosnak már az apja is közgazdász volt egyébként, és ő sem a foxi-maxin szerezte pár hónap alatt a diplomáját, hanem a Közgázon, öt év alatt. Pár hónap alatt még a rákosinál sem osztottak diplomát, legfeljebb eltekintettek még ez érettségitől is. Magyarország hivatalosan sosem volt kommunista állam, még rákosi alatt sem. A jó élethez szinte mindenhol jó munka kell, kivéve Mutyiországot, itt mindig a nepotizmus volt a karrierek egyengetője.

     • Nimcsovics Gergely

      Tisztelt Tuske Zsofia, nem tudom hany eves tetszik lenni, de ennyire naiv sem lehet, higgye el azert mert valakinek az apja volt valami azert a gyerekebol nem bisztos hogy lessz valaki, Lasd Antal Jozsef apja ki volt es a fia csak egy konyvtaros, A Rakosi csoda 6 honap alatt orvos mert keves volt beloluk, heggeszto sztahanovistabol igazgato,vagy a maiak mind tanult dr -ek akarcsak Orban, nem akarom meg bantani, ha nem is foxi maxi de a Marx – Lenin esti es szabad egyetem dolgozott, ezenkivul hogy kommonizmusnak mondtak azt a szocializmust, de a part tagjai azok azert kommonistak voltak, legalabb is azt hittek. nem kell a kakan csomot keresgelni, azzal nem lesz okossabb.

    • Józsefné macsik

     … de ott van a “ha”…

  • Ibolya Kállay Lászlóné

   Nem igaz!

   • Mária Kara

    MI NEM IGAZ?

  • Arpad Ad

   Egyetemi tanar…

  • Józsefné macsik

   Ezt te sem gondoltad komolyan!
   Egyébként Hajdu provokált… Bokrosnak nincs szüksége “védelemre”; Hajdunak fontos hogy – mindegy mit – írjanak róla…

 • rozinene

  Tele van már a “hócipőm” celebjeinkkel, köztük Hajdu Péterrel. Mi lenne ha többé egyetlen sor sem jelenne meg róluk?n a tv távkapcsolóját akkor szoktam elővenni, ha Ő és társai megjelennek a képernyőn. ÍAz egyetlen védekezés ellenük az lenne, ha átnéznénk rajtuk, ők hazánk /szóra sem”érdemes müvészei

 • Ibolya Kállay Lászlóné

  Hagyják már békén Bokros urat. Ő semmi rosszat nem akar ennek az országnak. Hajdú Péter meg maradjon a bulvár világában.! Ha valaki másokat minősít, azzal magát is minősíti. Bokros Lajos szakértelméhez, tudásához, hol ér fel egy Hajdú Péter? Ugyan már!!!

 • alterego

  Nyálad kis geci. Az arcod sokszorosa az agyadnak.

 • Igazmondó1

  Hajdú Petya képén is a legértékesebb darab a szemüvege. Persze az is csak akkor, ha nem a kínai piacról van. (Akciósan 40 rugó, ha valakit érdekel.)

 • Stancika

  A körme alatt lévő piszok többet ér mint száz ilyen Hajdú Péter. Nem a ruha és a külsőség teszi az embert.

 • Mária néni

  Igaza van Hajdú Péternek.

  • Ilona Tóth

   na egy vérfidesz nyugger…

   • Németh Csaba

    Dehogy nyugger, ez egy elhízott, alkoholista kretén, aki a másik hergelésében találja meg az izgalmat!

 • István Frank

  Hajdú, baszki, Bokros a fél kezét a seggébe dugja akkor is különb ember nálad…

 • Mária néni

  Bokros ártott Magyarországnak legtöbbet Gyurcsány után. Szánalmas, ahogy kinéz. Aki proli, az is marad.

  • Vilmos István Koszper

   Én is proli vagyok.

   • Mária néni

    Látom

    • gyuri

     A proli azt jelenti, hogy dolgozó ember és azokat meg kell becsülni, nem a dumás, tolvaj stb politikusokat és velük hasonszőrűeket.

  • Balogh László Péter

   Primitív, tudatlan, hamis profilos/arctalan fizetett szar, troll vagy! Húzz a pártod lapjaira taplókám, ne itt ólálkodj! Menj a Ripost-ra, meg a 888-ra! Az a szellemi színvonal való neked. Ott szopkodd a főnöködet, ha már a “G.”-t szereted!

  • Susanna Kovacs

   Ès te mivagy te seggnyalò, aki vén kurvàk pofàja mögé bujva nyalja az orbàni segget.Ki àrtott kinek és minek? Töröld le a pofàdròl az orbàni vacsora maradèkàt!

  • Varga Kriszta

   Konnyu ugy dumalni,hogy masnak az arca moge bujsz!! Majd,ha Lathatova teszed az arcodat utana talan pofazhatsz ,hogy ki nez ki szanalmasan ! Te egy velejeig gusztustalan eloleny vagy ! Pofazol es csak pofazol,de alarc moge bujva ! Te meg rosszabb vagy mint a vityus,.

  • Józsefné macsik

   Nem hinném, hogy B. “divatot akar diktálni” – , egyéb célból “mutatkozott”…
   HP! Nem áll jól az “egyenszemúveg”… – (vajnatimis)

   • Mária néni

    Nem számít, hogy mit hiszel, idióta.

  • Veronika Szabó

   Mária bácsi ! Tessék tanulmányozni a narancsos maffia garázdálkodását, élén a vályogsori suttyóval ! …..már az egész világ tudja, mekkora gazember Viktor és maffia bandája !

 • Ági33

  Szerintem arra kéne figyelni, mit mond.
  (Na nem Hajdú, az lényegtelen)
  Bokros 2 nappal ezelőtti beszéde, a fene tudja milyen lábbeliben, zoniban:

 • Mária néni

  Hajdú Péternek ha igaza van, akkor azt el kell ismerni, akkor is, ha valakinek nem szimpatikus.

  • Varga Kriszta

   Szoval akkor te most miert is nem fogadod el a masik velemenyet??? Menjek a fidesz oldalara es ott istenitheted Hajdu Petiket !!

   • Mária néni

    Kussolsz, debil!

    • Varga Kriszta

     Agyadat eroltesd mar meg!!

    • Varga Kriszta

     Elöször nézzél utána mit is jelent a debil !!! Fogalmad sincs róla !!

  • Veronika Szabó

   Hajdú Petrus is beállt a CÖF -ös majmok táborába ! Szerencsétlen felszállt a süllyedő narancsos naszádra ! Innen szép nagyot bukni Petya !

 • János Huncutka

  Mit lehet várni olyan embertől akit még a felesége is elhagy a gyerekekkel együtt.

 • Bartha Péter

  Himringyó! Azt hallani, azért hagyott ott a feleséged, mert nem tudod kielégíteni! A nyalás csak orbánnál hatásos………

 • Tibor Rajna

  Ha Bokros gondolatait megértené HP, akkor nem a zoknija kötné le a figyelmét.

 • doxi
 • Veronika Szabó

  Hajdút az anyukája kényeztette , mert az apja elhagyta őket! Hiányzik belőle a férfiasság! ….olyan se meleg, se hideg ! Langyos !