Orbán ocsmány dolgokat kért a pécsi fiataloktól, ők válaszul pórul járatták a miniszterelnököt – köszönet illeti őket!

Nem volt hiány üzenetváltásokban, szép szavakba csomagolt szurkálódásokból a Pécsi Tudományegyetem 650 éves jubileumának díszünnepségén. Bódis József rektor a győri püspöknek szólt ki, Páva Zsolt finoman üzent az őt megpuccsolóknak, Orbán Viktor szokásához híven multikultizott és kampányolt.

 Orbán szerint mi jobban tudjuk az utat

Orbán Viktor miniszterelnök ugyan a diákoknak címezte a közel 20 perces kampánybeszédét, de diákból volt a legkevesebb a Kodály nagytermében – annál több politikus és potentát ült a széksorokban.

Orbán azzal kezdett, hogy Pécs városa a magyar tudományos élet erőcentruma, sokszínűsége egyedülálló ötvözet. Hamar kitért azonban arra, hogy két út áll a mostani fiatalok előtt: az egyik a saját út, a másik az európai sodorvonal. Erről gyorsan “bebizonyította”, hogy míg 1989-ben követendő példa lehetett az ő generációja előtt, addigra mára ez eltűnt. Ha ezt az utat követik a mostani fiatalok, az az önfeladásba fog vezetni, mert Európa el fog tűnni, a 24. órában van.
Ha azonban azt az utat követik a fiatalok, amit a 89-es fiatalok (azaz Orbánék és a sleppjük) mostanra kijelöltek, akkor fennmarad a nemzet. “A mi jövőnket ma ismét azok a fiatalok jelentik, akik, mint az 56-osok, vagy a rendszerváltók nemzedéke, mernek az árral szemben evezni. Akik a családot és a nemzetet választják a multikulturalizmussal szemben.”
forrás: pecsistop.hu
Megpróbáltam értelmezni Orbán szavait. Ezek szerint azt szeretné, hogy a mai generáció, amikor hozzá hasonlóan hatalomba kerül, építsen diktatúrát. A leendő miniszterelnökünk városában vagy falujában építsen egy stadiont? Arra kéri a mai fiatalokat, hogy tartsanak strómant? Arra kéri őket, hogy köpjék magukat szembe? Azt szeretné, hogy évente váltogassák a politikai meggyőződésüket? Az kell neki, hogy legyenek liberálisok, aztán pedig hirtelen nagy keresztény konzervatívok.

A Fiatalok nem kérnek Orbánból.

orbán viktorüzenet

“2017. szeptember 1-én, a PTE 650 ünnepségsorozat nyitó rendezvényére Orbán Viktor miniszterelnök is hivatalos. Mi, pécsi egyetemi polgárok felháborítónak tartjuk a miniszterelnök meghívását a pécsi középkori egyetem alapításának 650 éves évfordulójára. Ízléstelen és megalkuvó egy olyan politikussal együtt ünnepelni az egyetemet, aki kormányzása alatt ilyen sokat tett a felsőoktatás szétzüllesztéséért.

Az akció célja, hogy tiltakozzunk a forrásmegvonások, a politikai megbízott kancellárok kinevezése, a párt ideológiájának nem tetsző szakok és egyetemek elleni politikai támadások és az egyetemek központi vezérlése ellen. Mindezen intézkedések következtében a magyar felsőoktatás színvonala drasztikusan romlott, tovább csökkent a tudás szabadsága és az esélyegyenlőség, ami aláássa a társadalom demokratikus működését.

Egyetemi autonómiát, a források növelését és szabad oktatást követelünk! A tavaszi, CEU-ügy kapcsán kirobbant események megmutatták, hogy sok egyetemi hallgatónak, oktatónak és dolgozónak van elege a jelenlegi oktatáspolitikából” – áll a tiltakozók közleményében

281 Comments

 1. Igy kell a dagadt törpét LEÉGETNI !!!Ez mer pofázni ??!! ez a geci ?? Pokolba vele, meg az egész szektájával !!

 2. Ez egy olyan világba él, ahol a lába nem éri a földet !! Szálj le dagadt törpe a földre, mert lelővünk és akkor csúnyán landolsz a földön

 3. Ha annyira nem tetszik orbánnak az EU, ahogy működik, akkor miért nem tesz építő jellegű javaslatokat? Mondja el, mit, hogyan kellene javítani, változtatni, hogy jó legyen? Ja, hogy ahhoz tehetség és jószándék kellene?!

 4. Kussoljon!? Mária néni drága! Miféle stílus ez???? …..és mit kezdenek végrehajtani?…..

 5. Kedves Mária néni!
  Még milyen szerencse, hogy vannak önök, akik felvilágosítják az ostoba embereket.
  Csókolom!
  2017.09.01. 16:48 ezt írta (“Disqus” ):

 6. Orbántól annyi rosszat el képzelek, és már annyi rossz jövőt jövendölt,hogy nem tudom mit is kezd végrehajtani?A Putyint már végrehajtotta, az oktatást is és az egészségügyet is. Amit jövendölt, hogy Ő alkotja meg az új burzsoá réteget, hát már ezt is megcsinálta, az országot kifosztották. Mit kezd még végrehajtani???

 7. ÓÓÓÓÓ meg van Mariska néni,már aludni sem tudtam vajon merre a fenébe kujtorog???!! Maga olyan buta ,mint a magyar mondás szerint 6 pár rendőrcsizma !!! Ahogy én látom a szókincse nagyon beragadt !!

 8. Megjöttél, te bérkommentelő “G”-bérenc? Menj és nyald fényesre a diktátorod ánuszát, biztosan ott ragadt a peremén számodra egy betyárkörte, meg egy kis paksi mogyoró!

 9. Hát…, lehet, hogy egy bizonyos kor után…. Már másként látjuk a világot. Azért jó lesz kussolnunk, mert kikapunk. Nix ugri -bugri!
  2017.09.01. 17:34 ezt írta (“Disqus” ):

 10. Mária néni, nekem az az érzésem, Te nem az vagy, akit itt látunk az avatáron, hanem egy gyökér, méghozzá, egy undorító, retek fidesz bérenc!! Egy tisztességben megőszült asszony, nem ír ilyen stílusban, s ilyen ocsmány szavakat sem használ!! Ha pedig mégis, akkor qrván szégyellje magát és maga a proli, hogy ilyen stílusa van!!

 11. Mária néni maga nem nő és nem öreg, maga egy arcnélküli senkiházi, aki egy valahonnan lenyúlt idős női arc mögé bújik.

 12. Mária néni! Elemző tehetségét látván, elmehetne egy nyugger szövetkezetbe. Részmunkaidős elemzőnek.

 13. Vén köcsög! Mit hord itt össze hülyeségeket! Ha normálisan nem tud hozzászólni,kezeltesse magát Grazban a fönökével együtt! Ott alányalhat rendesen!

 14. Már többször írtam,ti jobberek ha ellentéres véleményt kaptok az általatok helyesnek tartott dolgokról,egyszerre a vulgarítás eszközéhez nyúltok.Ez igen nagy tudatlanságra vall.Egyszerübben buta vagy meg sötét.De annyira hogy éjjel a saját kutyád melléd harapna.Veled is csak a világ több.

 15. mért bántjátok a bácsit…
  ez fizetett provokatőr…
  ennek az anyja is ávos bajszos retek volt…
  orbántól kapja a fizetését…
  mannában…

 16. Pintér, vagy orsós orbán mindig akkor jön Pécsre, ha a fidesz, pénzügyeit kell tisztába tenni, vagy amikor a saját pártja a báb polgármestert félreteszi, vagy mint évekkel ezelőtt, nincsen….” egy államtitkár személyéről szóló ügy.” A polgármester saját emberei tették tacsra? Előbb kellett volna. Csak egy személytől félek, hogy hatalomra ne kerüljön, aki kijelentette évekkel ezelőtt, hogy gátlástalanul áttapos érvényesülése érdekében mindenkin. Most nem vihették el a balodaliak a pénzt. Jó lenne, ha Pécs Emberei kinyitnák a szemeiket, mert nagyon sok gátlástalan vezetőnk, becsapónk, hazug emberünk van a Városban. 1970 óta élek Pécsett, de bár ne maradtam volna itt, hanem mentem volna vissza Budapestre, vagy az Alföldre, ahol nem sumák emberek vannak, hanem szókimondóak. Azóta aktívan végzem szolgálataimat, de a politika részéről egyre több ellenségem lesz. Pedig sosem voltam köpönyegforgató. Ahol lehet ott mellőznek, mert a demokrácia ezt teszi lehetővé. Tudnék neveket sorolni, lehet egyszer megteszem, de akkor sokan fognak csudálkozni. Van ügy, ami miatt nem az a magasságos személy került börtönbe aki megérdemelte volna, hanem mások. Egyelőre nem szól szám, nem fáj fejem, de ha egyszer kinyitom a számat, akkor…. Nem fenyegetek, de ebben az országban minden jó, sztahanovista módra teljesít, és a megélhetés egyre gyatrább! Csak hazugság a fizetésemelés évek alatt, vagy a tanulás lehetősége az albérletek ára miatt. Csak Farkas Lőrincek és a gázszerelők családjai, meg orbánék , barátaik érvényesülhetnek. Hiába tehetséges valaki, de nincsen a szüleinek pénze, akkor a gyermek marad a közmunkánál, de legalább eggyel több munkást lehet nyilvántartani. Írásomrt a felelősséget vállalom, mert én már hazaáruló is vagyok! – nyomtatásban tudom megmutatni!

 17. Ne hazudj! Te még egy doboz gyufát nem tettél odébb életedbe! A bérkommentelés után meg nem fizetsz adót

 18. Jo helyen kopogtat a hulyeje, 56-ban valoban az egyetemistak inditottak el a lazadast a regnalo hatalommal szemben, nem is kell kernie, a becsapott, ellehetetlenitett fiataloktol, hamar megkaphatja o is meg a bandaja is az utilaput. Latszik, hogy egyre tebolyodottabb mar sajat maga megy a pofonokert sorozatosan. Lehet hogy mazohista, mindegy igyse – ugyse normalis.

 19. Eddig abban a hitben voltam, hogy az édes jó anyád az, aki a sivatagban egy marék homokért “szolgáltat”, de már látom, ő csak betanított téged erre a feladatra.

 20. Ej, jónép!
  Mér’ etetitek Malária nénit!? Megtörte az élet, felcsapott becsapottnak.
  Tele van a trolltartója összefüggéstelen gondolatfoszlányokkal, ti meg itt pálesszel kínáljátok.
  Nem ér annyit a nyanya, hagyni kell tisztességtelenül megősülni.

 21. Ha maga ilyen milyenek a gyerekei??? Ja!! Nem tudnak róla, hogy a mamájuk stílustalan, modortalan, és a kenyere javát már megette,de viselkedni nem tud!!!!!!!

 22. nem oroszul beszélsz, te putyinbérenc…
  már a gulágot takarítják…
  a recski bányát is nyitja orbán…
  ezek az igaz jó komenisták…
  mind megfogtok rohadni…
  🙂

 23. Ennyi csak?? Ezt észre veszed?? Ja persze nincs mit mondanod ! Már Pécs is vityus ellen megy, és tudod e ám , hogy nagyon sok egyetemista van akik szavazó korosztálybaN vannak és sajna vityus elég gusztustalan dolgot müvelt megint csak !! Csökken , nagyon nagy létszâmban csökken vityus szavazói köre !!

 24. Orbánnak az a piszok nagy bânata , hogy anno nem ö vitte be az országot az EU-ba !! Elotte dicshimnuszokat regelt az EU-rol, aztan , hogy a szocik kormanyzasa alatt csatlakoztunk az EU-hoz…. Hat majd’ nem beleorult!!

 25. Hát lehet, hogy Maria nénink egy jól tejelö tehén , ha az országban mindenki töle kapja a segélyt meg ZSÉT amivel ö tart el minket, titeket !! Csak azt nem értem, hogy azok az emberek akik dolgoznak és fizetést kapnak hol vannak ??? És hol van az a pénz?? Üzenem Maria néninek, nyúljon már mélyebben a zsebébe , ha már töle jön a many,mert szégyenletesen keveset ad !!! De azért lássuk be ” elvtársak” , nagyon ügyes , ö egymaga , egyszemélyben eltartja el az ország lakosságát !! Ki az isten lehet ??? Tippek ???? Na, de most komolyan !!!

 26. Latom,beragadt a tu a lemezjatszon!!Ismetelsz itt vagy ot szot..Jo nagy a szokincsed fizetett bertolnokkent..Az ilyeneket is fobe kellenne loni azokkal egyutt,akiknek a segget fenyesre nyaljak..Szegyen,hogy meg egy tisztessegre melto nevet is vesz a tetejebe fel..

 27. Magának a pofáján is látszik a gyilkos ösztön. Mindig tartózkodtam az olyan primitív, rosszarcú emberektől, mint maga.

 28. A “Mária néni” képe lopott, keress rá a neten! Mielőtt bedőlnél neki, hogy egy “megtévedt, de amúgy kedves, idős hölgyet védelmezel … Innentől már semmi sem hihető vele kapcsolatban. A “néni” sem, lehet hogy “bácsi”, vagy egy pöcs túlbuzgó Fidelitas-os ifjúkommunista aktivista! Ilyen a net és ezért vannak/lehetnek a trollok, bérkommentelők.

 29. A “Mária néni” meg kamukép, kamuprofil. Keress a Google-val a képre, azonnal kiderül, hogy lopott.

 30. A “hölgy” minden ellenzéki, vagy független oldalon feltűnik és a kamuprofilja alatt ontja a fekáliát. Undorító, amit egy FideSS-nek nevezett rabló horda kiépített az országban, beleértve a mérhetetlen lerabláson kívül a kiépített bértollnok, besúgó és propaganda hálózatot. Vissza az időben …

 31. Van arcom, valódi nevem.Mások iránti tiszteletből, önbecsülésből még soha senkit nem intettem le a kussoló formulával,sem ellenvéleményként, sem meggyőző érvek híján. Semmire nem vezet az elutasításon kívül. Szép napot mindenkinek!😍

 32. Mondtam már : Keress valami más műszert… de ne is keress… Van egy kis burgonya-földem, jöhetsz felszedni a termést… mert hamarosan itt az esős idő és nem szeretném, ha újra kihajtana.

 33. A szókincs még mindig szegényes Igyekezz jobban… a munka nemesít… és közben még hagylak egy kicsit tanulni is 🙂

 34. Szeretned igaz??? A bibi csak az, hogy most el fognak menni azemberek a valsztasra es igy fidesz a 20 -on akarhany szazalekaval labdaba se fog rugni !! Csakis azert nyertek,mert sokan nem mentek el szavazni! HEHEHE

 35. Ártatlan kis Mária néni kép mögé bújó kommentelő modora nagyon “kellemes” színt hoz a fórumra, mindenkinek tud egyedien” kedves” választ adni.”kussoljon” a fórumozó, ha nem neki tetsző véleményt ír”. Lenyűgöz az intellektusa a kis “öreg asszonykának” álcázott hozzászólónak. Büszkeség töltheti el igazán, és ezért még pénzt is kap. Gratulálok a képességeihez!

 36. Hát travi Mari,egyetértek Önnel. Sajnos megint elcsalják a választást és megint 2/3-uk lesz. De akkor az tuti,hogy mégtöbben hagyják itt az országot és telepítheti a magafajta be a migránsokat,akin tovább tudnak élősködni majd,mert más nem marad.

 37. Tessék megnézni, megérteni, a szavak/fogalmak jelentését egyeztetni a környezetében! ‘Mária néni’ beszűkült és gyűlölködő szókincse kincseket rejt, igaz nem odaillő helyen és téves jelentéssel használja. Jó a profil fotód, találó.
  Itt józan hazafiak vannak, a libsik rég eltávoztak a közéletből.

 38. Akkor épp ideje, hogy kimozdulj egy kis egészséges testmozgásra. Kecskemét és Soltvadkert között van mit tenni . Na és üsse kő… meg teszlek brigádvezetőnek… de a munka így is ugyan az.

 39. Nincs beszűkölt szókincs, te idióta. Ti, modoroskodó hülyék olyan kifejezéseket használtok, amit nem is értetek. Jobb, ha kussolsz, tebaromállat.

 40. Errol beszelt Vona Gabor!!! A nyugdijasoknak ami a szajan kifolyik ….. pl Maria neninek is …… “akkor kussoljon inkább”

 41. Mária nenő, kedves! Engem és a pereputtyomat maga nem tartja el, világéletünkben dolgoztunk, dolgozunk. Ne feledjem, rendesen bejelentve. Természetesen nem politikusi pályán. Na, ezt tessen kielemezni!

 42. Kecskemét nem falu :)… M inden reggel mehetsz imádkozni munka elött… Az ima után bőséges reggeli leöblítve egy kis grappával… és nem holmi zagyva hazai pálesz, hanem valódi olasz törköly … csak a hasadban melegít …

 43. Nyihaha! Látom megtanulta a képek feltöltését, sokáig tartott :D. De mostanság olyan zaklatottnak tünik? Csak nem por került a gépezetbe? 😀

 44. Hozzászólni? Ezen az oldalon? Ugyan minek. Itt csupa Orbán fóbiás ember gyűlölködik, egy értelmes vélemény sem olvasható. Itt mindenki le akarja váltani Orbánt, csak azt nem tudják, hogy miért. Van az országban néhány megmondó sötét figura, akik tudják miért kellene hatalmon lenniük, de ezek is csak addig jutottak, hogy “Orbánt és a FIDESZ-t le kell váltani”. Még egyszer kérdezem? Ugyan miért? Mert ezek a dumák, hogy terror van, meg lopnak, meg nincs ellenzéki sajtó stb. mind hazug rágalmak. Tehát akkor miért?

 45. Nocsak… Kitől kaptad kölcsön? A grappa valóban eredeti és nagyon finom . Tudom ajánlani… Vagy büdös a munka?

 46. Így akkor jutalmul kapsz majd egy kanna kocsis Irmát… Számodra nem tudok mást felajánlani… de még ez is sok.

 47. Röhejes vagy te böfögsz itt egy-két szavas kommenteket. Ez a te eredményed.Na látod ezért lehet rád ismerni.Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 48. Vegyétek észre, hogy azért beszél bele, hogy ne a témáról essen szó, hanem veszekedés legyen belőle! Mindenhol ezt csinálja, most kapott néhány gif-es képet, azokkal virít mindenhol. Számoljátok csak meg, hogy eddig hány hozzászólása volt, mind kizárólag csak mocskolódás.

 49. Egy ilyen kedves arcú idős hölgy hogy tud ilyen trágárul beszélni ? Inkább kötögetne a dédikéknek sapkácskát ,mi is jobban járnánk ,meg a dédi baba fejecskéje se fázna 🙂

 50. Kedves Fésűné!
  Nem ajánlom, hogy engem kóstolgasson, mert olyat találok mondani, hogy fölmegy a cukra, a koleszterinje, a süllyedése, a vérnyomása, a fehérvérsejtszáma, a pulzusa.

 51. 🙂 Igazad van… De én már csak mulatok ezen a szellemi toprongyon 😀 A munka büdös neki… és szellemileg sincs a toppon… ha megnézzük a szókincsét… 🙂 De ide tolakszik még egy-két hasonszőrű társa is .

 52. Kedves Mária néni azért ilyen virgonc mert análisan kielégíti a Viktor és csapata naponta többször is. Egy egy aktus után idejön és rózsaszín ködben áradozik a fiúkról.

 53. Néni, Néni! Ez nem vicces, a trollkodásnak van határa.
  Az anti-modoroskodás nagymesterének leckét nem tartok, azt az élet adja szerencsére, szívből szólok, hogy gyűlölködés nélkül is fel lehet hívni a figyelmet a szeretet és a béke erejére.
  Egy tisztességes moderátor kitiltott volna innen, mert nagyban bűnözöl, amiért a Fidesz akkor is fizet, ha csendben csinálod, lehet bármi mást csinálni hozzászólás szemetelés helyett, baszni vagy zabálni, és akkor mindenki happy. Attól, hogy a tükörnek mutatsz egy tükröt, még nem válsz géniusszá, sőt, az maga a beszűkülés igazán.

 54. te, fiacskám szeretnél többnek mutatkozni, ami vagy. Művelt, intelligens, tájékozott embernek. Olyannak, aki erkölcsi magasságának tudatában megítélhet embereket. Olyan szeretnél lenni, mint TGM.
  Sajnos erre már nincs esélyed. Tanulatlan, félművelt vagy. Nem fogod már soha megtanulni a nyelvünket, nem olvastál eleget amikor kellett volna.
  Amikor erölködsz, modoroskodsz, inkább szánalmas.
  Törődj bele: egy senki maradsz már.

 55. Fel figyeltem valamire Orban az 56 -os Magyarokhoz meri onmagukat es on magat, Tisztelt, Orban nevu senkihazi hogyan mered, meg becsteleniteni az en es sok ezer 56- os Magyarembert, mi 1956 okt 23 – an nem az orszagot szetlopni indultunk el, hanem felszabaditani es meg szabaditani a hozzad hasonlo szemetektol, akik gatlastalanul pusztitotak az embereket, csak azert mert volt velemenyuk rollatok. ti szemetek, tegnap es mai szemetek,Vigyazz Orban mert meg vannak azokbol akik ott voltak, es nem hallomasbol ismerik 1956 – ot, Jolesz ha nem veszed egyneven a te tolvaj embertelen mocskos teteiteket es az 1956- os dicso hosok nevevel, es tetteit kovetelem, kerj tolem es a tobbiektol bocsanatot te aki oly messze vagy 1956 szellemetol es annak vivmanyaitol mint Mako Jeruzsalamtol fenyevekben szamolva,Mit mereszelsz te mondani bar mit is 1956 -rol te orszag szegyene, te senki cenk,, hogy mereszelsz te azok az emberek nyomdokaiban lepni, te jelemtelen, mi akkor akinek penze volt az beledobta a becsulet kaszajaban segiteni a hosihallotak csaladjain, mi adtunk es nem elloptuk az elesettektol a raszoruloktol , a penzt mint ti gazember tolvajok.. Azt hiszem ti nem vagytok jol imformalva 1956 -ot illetoen ne akarjatok hogy az 1956 -osok mondjak el nektek, sajnos egyre kevessebben vagyunk es oregebbek 60 evvel de ne tollunk akarjatok hallani 56 hiret, mikor a falakra meszeltek ezt a harom betut M>U>K, vagyis MARCIUSBAN, UJRA KEZDJUK, de azt nem irtuk melyik evben, es az lehet, ma 2017 is.

 56. Kánya Néninek egy utolsó üzenet, és megjegyzem, hogy a versenysport nem a győzelemről szól. Mint egy hiéna csapat, úgy támadsz. Szerintem a saját gyereked megennéd reggelire, talán hágnál is vele.
  Oh, gond az erkölcs!? Igen, ebben egyetértünk. Morál kell egy élő bolygón.
  Igen, ez egy tanulatlan és műveletlen európai ország, része vagyok, így felelős érte.
  A több millió olvasóm (más téma, több nyelven) nem panaszkodott, 1999 óta a világ száz országából érkeztek Magyarországra, és fogadták a segítségem. Hmm. Ez történt. Küldtek rengeteg ajándékot.
  Mindannyian nullák vagyunk, a modern tudományt szerintem ne feszegessük, szerintem nem erre gondolt a Néni, hiszen eddig nem említette, magát viccesnek gondolva óbégatott itt is.

 57. Volt néki gyerekszobája csak szalma volt a parketta és tehén a radiátor! Nos mitől is tudna szépen, Kazinczy módra beszélni?

 58. Minden hozzászólásával csak megerősíti, hogy tanulatlan, vulgáris, gyűlölködő ember. A gyűlöletét már nem tudja palástolni. Erről nem maga tehet, ugyanis azt gyerekkorban kellett volna megtanulni, ha civilizált családban nevelkedett volna.
  Javaslom, hogy a képességeinek megfelelő vitapartnert keressen. Talán egy romkocsmában, ha már mindenki be van füvezve.

 59. Arról miért kussolnak itt, hogy a csalás és hivatali visszaélés mellett már hűtlen kezelés miatt is nyomoznak a szegedi Mars téri piacberuházással összefüggésben? Mivel Botka László már nem tud hová menekülni, ezért köpködve “aljas hazugságról” beszél.

 60. Egy egész troll team használja valószinüleg a Mária néni accountot 36000 postja van. Érdekes lenne kideíteni ki müködteti!

 61. A pécsieknek is kellett a dísz tollakkal ékeskedő páva,aztán kiderült csak egy rusnya csótány,na ezekre illik
  .

 62. Gratulálok…! Kedves Pécsi fiatalok…nem csalódtam bennetek , ( 4o év-ig ) éltem Pécsett most egy évtizede vagyok Bp.-en de most is Pécsinek érzem magam…Büszke vagyok Rátok..!

 63. SZÉP DOLOG A SZÓLÁSSZABADSÁG, DE MIT JELENT ÖN SZERINT AZ , HOGY PÓRUL JÁRATNI?
  Szerintem ilyen magyar ige nincs. A pórul járt kifejezés állapotot jelöl, amikor valaki valamely cselekedete következtében rosszul jár! Ő maga a cselekvő fél, nem egy harmadik személy!

 64. Ha Ön egy “smiling little old lady”, akkor miért szól bele a magyarok dolgába? Vagy nem kellene kicserélni az arcát egy kevésbé ismertre? Mondjuk a sajátjára?

 65. Kedves asszonyom! Ha megbízásból cselekszik lejáratja a megbízóját. Ha saját szórakoztatására, akkor kívánom, hogy ettől nagyobb boldogsága soha ne legyen. Ez egy infantilis viselkedés lássa be.

 66. látom hülyegyerek amikor az észt osztották elég hátul álltál a sorban! van valami értelmes hozzászólásod is vagy ilyent azért tőled ne várjunk mert meghaladja a szellemi képességeidet?

 67. Hazug állat,ez mer az 56-osokra hivatkozni?A felmenői felelősek sok Pesti fiatal kivégzéséért,ő maga is KISZ TITKÁR és besúgó volt.Az ilyen szöveget a mai egyetemisták sem veszik be!

 68. Az egész ország jobban járt volna ha beleőrül, akkor talán most nem lenne az ország ilyen helyzetben !!!!!4

 69. …és mintha valamilyen zöldes slájm is lenne a fehér pofapamacsán. Miért mem mosakodik legalább fotózás előtt?

 70. ” Navigare necesse est ! ” – És tarts Nyugatra ! A világ változik, megállithatatlanul, alkalmazkodni kell a körülményekhez, ha tetszik, ha nem! Nem ellenségekre, hanem barátokra van szükségünk, mert ez a kis ország ezzel a csekély népességgel nem tud egyedül megállni az idők viharában. Nem kell vállalni erőt meghaladó feladatot. Fel kell fejlődni a modern dolgokhoz, és nem másfelé kacsintgatni. (“Keletről jöttem, de tovább nem megyek…” – PILU _ youtube.) Még a keresztényeknek is tovább kellene látniuk a Bibliánál, nem helyes dolog megrekedni a 2000 évvel ezelőtti világ történéseinél. Ma sokkal borzalmasabb dolgok történnek, mert az ember még mindig nem tanul ! – A többi csak lózung és blöff !

 71. Ezt is kölcsönözte. Van egy idiótáknak szóló műsor, amelyikben pici lányoknak vannak szépségversenyek – na ez az egyik anyuka a műsorból. Ez is mutatja ma’riska néne színvonalát. 😀

 72. Mariskanéni= Lászlóval, aki hátrányos helyzetű a cigány volta miatt, emellet halmozottan fogyatékos…és meleg is… Elvesztette rokkantnyúgdíját, mert o.v. kormánya elvette tőle 🙁 Most fizetett trollként tengeti életét… Szerinted mennyiz fizuznak egy ilyen szánalomnak?

 73. ” márianéni” = Lászlóval, aki hátrányos helyzetű a cigány volta miatt, emellet halmozottan fogyatékos…és meleg is… Elvesztette rokkantnyúgdíját, mert o.v. kormánya elvette tőle 🙁 Most fizetett trollként tengeti életét… Szerinted mennyiz fizuznak egy ilyen szánalomnak?

 74. Vén mosórongy, amíg az én adómból kapod a nyugdíjadat, addig kuss a neved. Én zabáltatlak, úgyhogy legyél alázatos. Meghunyászkódni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.