Felfedjük az Orbán-család titkos tervét, amit az elkövetkezendő fél évben hajtanak végre!

Forrás: nol.hu

A Fidesz 2010-es választási győzelme után, rengeteg pártközeli cég kapott állami megbízást és kezdtek hihetetlen ütemben növekedni. Az Orbán család cégei viszont akkoriban szinte még semmit nem kaptak, majd 2014 után gyors növekedésnek indultak. Nem véletlenül!

Simicska Lajos 2014-ig, a választásokig játszott csak fontos szerepet Orbán Viktor terveiben. Amíg Orbán hasznosnak találta Simicskát, addig nem érdekelte, hogy a nagy állami építési beruházásokban az üzletember cégcsoportjánál tudatosan ügyeltek arra, hogy a miniszterelnökhöz személyesen kötődő emberek cégei ne jussanak kirívóan sok megbízáshoz.

Főleg azokat az építőipari beszállítással foglalkozó vállalkozásokat tartotta sakkban Simicska, melyek Orbán apjának és testvéreinek cégei voltak. Továbbá a Fidesz korábbi pénzemberének felügyelete kiterjedt még Orbán Ráhel későbbi férjére, Tiborcz Istvánra is.

Orbán tehetetlen volt, mert tudta, amíg nincs annyi hatalom és pénz a kezében, amivel vezető szerepben tudna maradni a pénzember nélkül is, addig kénytelen Simicskára támaszkodni. Bár egyes források szerint, az Orbán család elnyomását, kifejezetten Orbán Viktor utasítására hajtotta végre Simicska, hogy kiküszöbölje az őt és családját ért támadásokat.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A miniszterelnök egyre jobban megszilárdította hatalmát, így a Simicskához való szükséges ragaszkodás fellazult, a vállalkozó elveszítette meghatározó pozícióját az állami beruházások területén, és így nagyobb mozgástérhez jutottak olyan szereplők, akiket addig ő a háttérbe szorított.
Közöttük voltak az Orbánhoz családi szálakon kötődő emberek érdekeltségei is.

Ezt követően Orbán apjának és testvéreinek cégei 2015-re közel megkétszerezték a bevételüket, a nyereségességük pedig még gyorsabb tempóban növekedett, amiben fontos szerepet játszott az, hogy az Orbán-cégek beszállítóként megjelentek több nagy állami beruházásban is.

Forrás: 444.hu

47 Comments

 1. igen ez egy fasisztafitymaszista .. a viselkedéséből látszik , de legalább sóssavat nem akar a pofánkba önteni .. van olyan aki azt ajánlgatja .. felvétel van róla !!

 2. hoooogyne , nézd a karmozgását fityesz fityesz fityesz fityesz ezt mutatja .. 😀 ééés még jó hogy a sóssavról nem hadovál mint párttársa a vénember .. https://www.facebook.com/hercegmedia/?hc_ref=ARQtIEvWb0GqePoK4PlSAZ74v4WcZ0KWxEsNbzteauxcAWOFLEX8IoJWlNe5xMXzZcA&fref=nf . ez – e meg a többi is mit művel .. de még a vezetők is “vén kurváznak” és gecorbánc ennek örömére gyorsan frissen az év polgármesterévcé választja .. “nyuggereznek hasbarugdosnak leütnek , annyit ér amennyije van ** nos hagyjuk ezeket ..

 3. nézd csak vissza te sivalkodtál én csak próbállak helyre tenni .. de háááát egyre kevesebb sikerrel .. nem tudod/találod a helyed sehol ..

 4. A te szinted ez:

  ” fityesz fityesz fityesz fityesz”
  “vén kurváznak”
  “gecorbánc”
  Ennyit tudtok, mocsok képmutató libsik. Jobb, ha takarodsz.

 5. a fityesz fityesz fityesz az a fajtád kántálása ( NINCS OTT A SEGG AMIT NYALJANAK ) ..
  a”VÉN KURVÁZNAk””” tessen A FASISZTAFITYMASZISTA CSÜRHEBANDÁN SZÁMON KÉRNI .. ŐK MONDTÁK !!!

  HASBA IS RUGDOSSÁK A NYUGDÍJASOKAT ..

  LEÜTIK A NYUGDÍJASOKAT ..

  NYUGGEREZIK A NYUGDÍJASOKAT ..

  PANELPROLIZZÁK A NYUGDÍJASOKAT ..

  LEHÜLYÉZITEK A PÁPÁT

  „mindenki annyit ér, amennyije van”?

  „Ennyi hülye vén kurvát!”

  gecorbánc ( vállvonás) ez a neve a barátja mondta az már csak tudja neeem ???

  ezekért ne rám haragudj haragudj arra akik ezt teszik .. NEM TENNÉK NEM VOLNA MIT MONDANOM .. na meg mennyibe is kerül a telefonálgatás ??? azt nem kérdezed 100 millió 200 millió ???

  deHONNAN TUDJÁK MELYIK SZÁM A NYUGDÍJASÉ ??

  LISTÁZVA VAGYUNK ???????

  MILYEN LISTÁK VANNAK MÉG ????

 6. Kissé összefüggéstelen az irománya és a nagybetűk és a megismételt kérdőjelek arra utalnak, hogy elvesztette az önuralmát.
  Azon nem kell csodálkozni, hogy a telefonszáma ismert. Minden gyűlölködő, uszító adatai ismertek. Az IP címe is ismert, így a lakcíme is. Mit gondolt?
  Megkérdezném, hogy mi a gondja a telefonszámlákkal?

 7. Látom, maga még arra az időre sem bírja letenni a poharat, amíg fényképezik. Az ilyen részeges nők a legrosszabbak.
  Egyébként önnek nem szimpatikus a FIDESZ? Kire szavazna?

 8. például hogy az közpénzből megy-e ??? mert nem azért adjuk össze hogy zsebre tegyék és úgy bánjanak a köz pénzével mintha apucitól kapták volna fagyira !
  ne foglalkozz az én ip-mmel szarik az rád ( mármint a gazdája ) érdekes a fasisztafitymaszista csürhabandacsorda seggnyalói is kapták a telefonokat ..azoknak is tudják a telefonszámát (!) azokkat is hívogatják .. én szépen félretettem , ne bazmeg ugass hi-hi-hi fél óra múlva helyére tettem a kagylót .. de miféle listák is vannak ??? mi alapján listáznak ?? hogy mernek ??? ki adott engedélyt ezeknek rá ?? erre is kíváncsi vagyok ..

 9. 1.) Ha telefonos reklámokra gondol, akkor azok természetesen a Fidesz költésvetéséből vannak finanszírozva. A Fidesz költségvetése a magyar törvények szerint az államkasszából származik. Egy így legális és helyes. A Fidesz biztosítja a magyaroknak a jólétet, mi fizetünk adót és örömmel támogatjuk a Fideszt, mert jólétet teremtett.
  Ön is a mi adóinkból kapja a nyugdíját, ne aggódjon, marad magának is elég. Eltartjuk annak ellenére, hogy nem fizetett be egy havi nyugdíjnak valót sem, folyamatosan gyűlölködik, uszít.
  2.)Sokféle szempont alapján készülnek listák. Maga például a nyugdíj listán van rajta, az OEP (már NEAK) listáján van rajta, mint felhasználó, választói listán, pedig szellemileg alkalmatlan megfontolt döntést hozni. Az engedélyt a fennálló törvények alapján kapják.

 10. hol élsz te ?? :O :O :O :O :O

  nem MAGYARORSZÁGON az biztos , még hogy jólét ??? hol?? merre ??? meddig ?? mikor?? kinek ?? 4,5 millió ember él a léiminimum alatt .. ebben gyerek felnőtt idős egyaránt megtalálható ..a fasisztafitymaszisatáknak igen a szeretőnek is milliós a fizetése .a munkásember meg nettó kap 80-90 ezret ÉS EZÉRT NAPI 8-9 ÓRÁT DOLGOZNAK (!) ..esetleg 100-120 ezret visz haza amiből családot kell eltartania .. vannak fitymszisták akik millós fizetés mellett még pofálanul felvesznek 300.000 forint “ösztöndíjat (!) és ezek csak ami kiszivárog ,de mennyi az amit nem tudunk .. a jéghegy csúcsának csúcsát sem látjuk annak amit ezek csinálnak ..

  a lista meg van a nyugdíjasokról az oep-nél DE A TELEFONSZÁM NINCS MELLÉ MEGADVA AZT HONNAN VESZIK ??? HMM ??

  ha a fitymasznak közpénzből lehet telefonálgatni a többi párt mért nem telefonálgathat ???

  nem adóztaaaaam ??? na teee , igenis adóztam a gyár ahol dolgoztam a MUNKÁM/MUNKÁNK UTÁN MINDEN NYERESÉGET AZ ÁLLAMKASSZÁBA FIZETTEK BE .. NEM PÁR % HANEM MINDET !! TE MENNYIT IS FIZETSZ ?? HMM ??

  a ti adótokból ?? há-há-há-háááá 4 gyerekem van azok adója kinek megy ?? hmm ?? de : az én munkám után fizették a te anyád nagyanyád apád nagyapád nyugdíját ..tehát én fizetten nekik ..nekem meg te fizeted , ÉÉÉÉÉÉS ???? ez így megy .. mi a probléma evvel ?? hmm ??

  szellemileg neeeeem ??? nos kérem ha a fasisztafitymaszista szavazó lennék ÉÉÉÉÉRDEKES MÓDON AZONNAL SZELLEMI ZSENI LENNÉK ugye ??? hááááááá-há-há-há-háááááááá..
  egyszer szavaztam rájuk HOGY TÖRT VOLNA EL A KEZEM ..remélem világos mikor fogok mégegyszer ..

 11. Nem szégyelli magát, egy öregasszony szoknyája mögé bújuk! Ha mindenhez hozzászól, legyen bátorsága saját arccal felvállalni a véleményét.

 12. Külön érdekesség tamáska, hogy öreg hölgy fényképe mögé bújsz! Te elvagy ezzel a műszerrel is 🙂 Nekem vérnyomásmérőm van 😀 :D:D

 13. meg hany helyre teszed be ezt ujra meg ujra.Ritka,hogy mast irnal,mint hogy ne pofazz,meg idiotaz ugy is.Ennyi idod van,nem artana olvasnod,hogy fejlodjon a szokincsed!!Azt hiszem,te is olyan vagy,mint a gazdad.Csak neked nem .Grazba menned gyogykezeltetni magad.Bar aki oda jar,annak sem hasznal,menthetetlen.De remelem,nem lesz felmentes az idiotizmusa..Elobb utobb mindenki megkapja a sorstol,ami jar neki.En igenis hiszem meg ezt..Es tudom,igy lesz!!Van szomszedos orszag,ahol ez mar bebizonyosodott..

 14. Nem, nem kaptak rá engedélyt! A telefonszámom nem szerepel sehol, nem engedtem meg egyetlen pártnak sem, hogy hívogasson, se Orbánnak, se Tarlósnak, ez bizony adatvédelmi problémákat vet fel! Persze nem annak aki csak gyűlölködni tud…..

 15. TE MÉGCSAK MÁRIA SEM VAGY, DE NÉNI AZTÁN SEMMIKÉPP, ÉS TALÁN HANYAGÓLJÁL, ÉS NE ÍRKÁLJÁL NEKEM, PLÁNE HA MÉG A NEVEM SEM TUDOD RENDESEN LEÍRNI. TE EGY PROVOKÁTOR VAGY SEMMI MÁS!?

  2017. szept. 2. 14:16 ezt írta (“Disqus” ):

Leave a Reply

Your email address will not be published.