Pintér Sándor javaslatára Orbán bejelentette: válsághelyzet van!

Forrás: Vasszil Donyev / MTI/EPA (nol.hu)

Fél évvel hosszabbította meg Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára a kormány a válsághelyzetet. Ezt talán semmi más nem indokolta, csak az, hogy az Orbán-kormány folytatni szeretné azt a pánikkeltést, amit eddig csinált.

Tényleg ez szinte az egyetlen indok a válsághelyzet 2018. márciusáig történő meghosszabbítására, hisz amikor ezt a kategóriát 2015. őszén kitalálták és bevezették, akkor volt a legsúlyosabb a helyzet. Naponta több 1000 menekült érkezett Magyarország déli határához. Mára ez a helyzet merőben más. Naponta nagyjából 0 és 50 közé tehető a határon átkelni szándékozó menekültek száma.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a szerdai kormányülés szünetében arról beszélt, hogy a nyáron bebizonyosodott, hogy a tömeges bevándorlás következtében nőtt Európában a terrorveszély, ezért a magyar emberek biztonsága érdekében továbbra is szükség van a határok szigorú ellenőrzésére, adta hírül a 444.hu.

Szóval igen, határellenőrzésre szükség van, de a válsághelyzet fenntartását egyedül a pánikkeltéssel lehet magyarázni. Hisz ha a jó magyar ember meghallja a hírt miszerint marad a válsághelyzet, rögtön elhiszi, hogy még mindig százával, sőt ezrével jönnek felénk a menekültek, akik hazánkban akarnak letelepedni. Így lesz tökéletes a kormány menekültellenes politikája.

Ahogy Cseh Tamás énekli: “háború máshol van, vagy ötven éve, legfeljebb itt, csak az ember fejébe, miből az ember kinéz”

55 Comments

 1. Az eszetekbe jutott-e, hogy a jobbik hozta a fidesznek a kétharmadot a röszkei csata után a válsághelyzet kihirdetéséhez??? nagy játék ez…

 2. Ez eltart januárig, utána jön a kormányközeli szimpátia tüntetés, amely közé oda kell csapódni parancsra a 2006-os randalírozóknak, akiknek az lesz a feladata, hogy ismét borítsák lángra Bp-et…Máris ok lesz arra, hogy rendkívüli állapotot vezessenek be, ami, ugye Erdogán privilégiuma volt eddig, innét kezdve hazánkban is ez történhet, ami, azt jelenti, elmaradhatnak a választások, és az mindaddig úgy marad, amíg Orbán akarja…

 3. azért van válsághelyzet hosszabbítás, mert igy a forrongó ősz és tavasz ellen könnyebben lép a hatalom.Na meg Putyin is ezt javasolta.

 4. Sajnálom, hogy nem vagyok annyira okos, – és szép se – mint Mária néni… csak kicsit másképp látom a világot… és ebben engem nem gátol semmiféle párt- és egyéb “hovatartozás”… örülnék a közös gondolkodásnak… néha össze is jön…

 5. Tokos maris latom a kisfonok agyara mentel kiosztott rendesen, ne vard meg meg mig orban nagyfonok is rad szall, o nem elegszik meg azzal, hogy csak lehulyez o lehet pintyoke kezere ad. Na ott aztan csak redvas csontot szopogathatsz majd.

 6. Önök liberálisok nyitottak, elfogadóak. Egészen addig, ameddig valakinek ugyanaz a véleménye, mint a maguké. Ha nem, akkor rosszabbak a náciknál.

 7. Ez nem pasi, hanem egy olyan nő, mint te. Liberális. És sivalkodik. Így fogadta a hírt, amikor Trumpot elnökké nyilvánították.
  Így néztek ki, és mi nevetünk rajtatok.
  A te pofáddal is lehetne ilyen vicces képet csinálni. Amikor majd jövőre ismét 2/3-adunk lesz, vedd fel magad videora.

 8. Viszont te nem vagy primitiv mivel meg azt a szintet sem ered meg el. csak egy kezdetleges kepzodmeny vagy. Ontudatlan egysejtu akitol nem varhato el, hog tudjon a sorok kozott olvasni, vagy ismerje a szatirat. Nem baj , ezek a libsi konnyek minel tobbet iszol belole egyszer csak tisztara mossak az elmedet, kitakaritjak beloled a szennyet. Remelem nem meregkent fognak hatni, ambar ki tudja lehet, hogy az emberi enzimek akar halalosak is lehetnek a fajtadra nezve.

 9. Ön sajnálja, hogy Hitler nem irtott ki elég zsidót. Ön éltetima holokaustot, de jobban örülne, ha minden zsidót kiírtottak volna. A maga hozzászólása bűncselekmény. Viselni fogja a következményeket. Azonnal bejelentem.

 10. Majd tesznek ők róla hogy legyen válsághelyzet,gondoljon a “készülő őszi ellenzéki “lázongásra,amire már soros táboraiban eddz is az ellenzék.

 11. Mégis kinek,minek képzeled magad te fizetett fidess bérkomment?Elérted a célodat,kihoztál engem is a béketürésből,már nem csak a gazdádat de téged is utállak a sok “értelmes”kommentjeidért.

 12. Köszönöm a szórakoztatást de elgondolkoztam rajta a te szöveged annyit ér mint a gazdádé,egy marék kutyaszart.Ezt pártfüggetlen merész magyarként mondom aki még!nem ment ki fiktorunk politikája elől….De ha ez igy folytatódik,muszály lesz,mert ha a diktátor marad hatalmon 18 után lehet hogy nyugaton is lesznek keritések…Majd a fiktor megmondja ki mehet külföldre…

 13. A jobbik csak azt szerette volna elérni hogy ne jöhessenek betelepitési kötvénnyel se a gazdagabbak(maffiózók)
  Az szar hogy nem birta meggátolni a betelepitési kötvényt,pedig a fidess saját fegyverével akart élni a zsarolással de ahhoz kicsit több összefogás kellene…

 14. Nem a letelepedési kötvényről van szó, hanem arról, hogy a Jobbik hozta a kétharmadot a Fidesznek (meg kell nézni a szavazási adatokat!) a válság-rendelet megszavazásához.( 2007. évi LXXX. törvény 2015. évi módosítása) Elhiszem, hogy ez fáj egy hívő jobbikosnak, de, hát ez az igazság. Ez a rendelet szeptember 7-én veszti hatályát… meglátjuk majd, ki fog segíteni meghosszabbítani a Fidesznek? (Ha már PS megint válsághelyzetről beszél…)

 15. Felesleges további mocskolódással alátámasztani azt a megállapítást, hogy a libsik intoleráns, alantas söpredék.

Leave a Reply

Your email address will not be published.