Orbánnak még sem úgy sikerült a “nyaralása” ahogy várta: rosszabb a helyzet mint gondoltuk

Brüsszel, 2015. december 18. Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozójának elsõ napi ülésére érkezik 2015. december 17-én. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)

Úgy tűnik, Orbánnak kevés volt három hét pihi, ugyanis Putyin előtt is irracionális mozgások hadát sikerült felmutatnia néhány másodperc alatt. Kényszeres vigyora és erőltetett poénkodása csak hab a tortán, tipikus szekunder szégyen.

A Fidesz választási kampányának színvonaltalanságából egyébként akár arra is lehet következtetni, hogy Orbán kényszercselekvéseiből kényszergondolatok és szorongás is következhetnek. Lehet, hogy neurózisából fakadóan éjszakánként Soros György árnyjátéka jelenik meg az ágya lábánál – írja a zsurpubi.hu

Nem csoda, hogy Orbán megint ilyen kényszeredett mozdulatokat csinál és nem tud magán uralkodni. Egy olyan ember akinek szinte tejhatalma van az országunkban furcsa lehet ennyire meghunyászkodni a “nagy orosz medve” előtt.

20 Comments

  1. Te idióta Jabronka Richárd! Még helyesen sem tudsz írni. Elvette a gyűlölködés az eszedet, vagy mindig ilyen tanulatlan bugris voltál? TeLJhatalom! Ingyen tanítalak!

  2. gyerekek ez kurva kevés.ezzel akartok valasztast nyerni?geci helyett meg gecibbet moszerabbat?valamit villantani kellene.önteni a javaslatokat a tieitek felé kényszeriteni öket különben…dühbe jöttök.ennyi.ez egy fing

  3. Ricsi, te is erzed ezt a penetrans. izzadsagszagu buzt, ami a “cikkedbol” arad? Nagyon szar lett, amit kiizzadtal magadbol, menj furodj meg!

  4. Mi az a ‘tejhatalom’? Miért nem figyeltek jobban? Tudom, nem ez a fő dolog most, de ez az iromány nem tetszett. Ez csak egy átírás, amit már minden lap lehozott…

  5. Tudja mindenki, hogy Orbán beteg, nem tudunk tenni ellene, esetleg a Pszichiátriai Társaság…, de senki nem akar, úgy tűnik. De ti legalább legyetek normálisak, mert elvesztitek az olvasók felét.

  6. János látja ön a Főni mozdulatait? Ugye nem! De ha látná, sem jelentene semmit. Így van ez vakhangyáéknál.

  7. Kérném, “szekunder szégyen” az, amit az ember más helyett érez. Például mi, állampolgárok, mikor Viktorunkat látjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.