Orbán a lánya esküvője után inkább elment meccset nézni: megkapta méltó büntetését

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Hihetetlen dolog történt a tegnapi nap folyamán. Teljes sötétségbe borult egy váratlan meghibásodás miatt a felcsúti Pancho Aréna, és emiatt félbeszakadt a Videoton-Ferencváros mérkőzése. Az eseményen Orbán Viktor és felesége is részt vettek.

Mintha az nem lenne elég, hogy a világítás nem tökéletes és egy kisebb vihar is ekkora felfordulást tud csinálni, de még a Videoton is 2-0-ra vezetett már a Ferencvárossal szemben. Minden jóérzésű ember megnyugtatására, a díszpáholy melyben Orbánék tartózkodtak más áramkörről kapja az áramot mint a reflektorok, így ott volt világítés és nem kellett Viktornak teljes sötétségben ülnie.

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

A mérkőzést félbeszakították a 62. percben. A bíró az öltözőbe küldte a csapatokat, de 10 perc múlva újra a pályára léphettek. Azonban a baj csőstül  jön, egy újabb villám érkezett, mikor viszont a teljes stadion sötétségbe borult. Több tíz perc telt el mire rendbe tudták hozni a világítást, így a meccs folytatódhatott.

A kérdés csak az, hogy vajon felfogható-e ez egyfajta égi büntetésként is, amiért az örömapa a lánya titokban tartott esküvőjéről megfogva a feleségét, elmegy meccset nézni.

Már csak egyetlen kérdés fogalmazódik meg bennem: mikor és mennyi pénzt költünk majd a felcsúti stadion világításának korszerűsítésére?

 

Forrás: 444.hu

loading...