Miközben a magyarok fele nyomorog: Orbán kedvenc focistája hihetetlen költekezésbe kezdett

Nem akármilyen „víkendházzal” lepte meg magát Dzsudzsák Balázs. A válogatott futballista Tihany legszebb, legdrágább részén, a bencés apátság közelében 150 millió forintért vásárolt egy villát, amelynek ablakából, kertjéből páratlan panoráma nyílik a Balatonra.

Mélyen belenyúlt a pénztárcájába Dzsudzsák Balázs, de aligha bánja azt a mintegy 150 millió forintot, amelyet kifizetett egy tihanyi nyaralóért.

Az egyesült arab emírségekbeli al-Wahda csapatának 30 éves sztárfocistája néhány héttel ezelőtt döntött úgy, hogy a balatoni félszigeten vásárol magának egy telket, ami befektetésnek sem utolsó.

Kertjének végéből képeslapszerű látvány tárul az ember szeme elé. Ez a pompás balatoni panoráma is meggyőzhette Dzsudzsákot, hogy Siófokról tegye át székhelyét Tihanyba, ugyanis a játékos 2013-ban már vett egy nyaralót a déli parton, azt azonban nemrég eladta. Ám mivel Balázs a Balaton szerelmese, és ha teheti, itt tölti szabadidejének nagy részét, érthető, hogy gyorsan vásárolt egy másik ingatlant. írja a lokal.hu

Dzsudzsi

Ez még is miért arcpirító?

Az Eurostat friss, tavalyi évre vonatkozó adatai szerint az EU-s tagországok állampolgárainak mintegy 33 százaléka nem tudja megengedni magának, hogy egy hétre elmenjen valahová nyaralni. Talán nem meglepő módon ez az arány magasabb, majdnem 35% a gyermekes családok, és alacsonyabb, 31,3% a gyermekek nélküli családok esetében – írja a Portfolio.hu.

Magyarország Ciprussal, Görögországgal és Bulgáriával van egy szinten ebben az összevetésben:nálunk az emberek felének nincs pénze arra, hogy egy egyhetes nyaralást kifizessen.

 

30 Comments

 1. Anyad picsaja!!! Szoval ez a jo ez a fasza ???? Hogy rohadnal meg a pereputyoddal egyutt!!!! Irigykedjunk !!!!???? Jön még kutyára uthenger!!! Neked nincs csaladod??? Gyerekek ezrei eheznek ezek a szarfaszuak meg milliokkal dobalodzanak!! Mi lenne, ha a Te unokadnak nem lenne mit enni ??? Te egy szivtelen, lelketlen dog vagy!!! Remelem hasonlo sorsra fogsz jutni !!! Mint az a sok ehezo gyerek !!! Megerdemled es a sok hozzad hasonlo is !!!

 2. Nem ő tehet róla hogy gennyesre keresi magát.
  Mégis mit vártok dunyhába varja azt a rengeteg pénzt amit kap?
  Ha már így alakult az élete akkor élvezze a jólétet.
  Ettől függetlenül Semelyik magyar és még külföldi labdakergető se érdemelne ennyit.
  Mária néni meg egy egyszerű fideszes buta troll ne foglalkozzatok vele.

 3. Mária néni várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok!

  Hol vannak a rendőrök akiket rám küldtél te fidesz kurva?

 4. Mária néni, Mária néni! Úgy látom, magácska trollkodni van itt, egy szelíd öregasszony arcát felöltve hergeli az embereket, és nyilván ezen élvez el. Nem szép dolog ám ilyet csinálni. Visszaüthet, nem kicsit.

 5. Mekkora egy zsidó vagy Mária néni. Lőttek volna le a gec.be, utána meg füstöltek volna a kémények. Az kellett volna neked. De sajnos nem tehették már meg. Söpredékek mindig is lesznek/jönnek/voltak. Áldjon meg Orbán te szajha.

 6. Mária néni drága! De nagyon hozzáértő tetszen lenni. Bizonyára magácska is ebbe a kategóriába tartozik, a fényképes öreg néne pedig csak álca. orbán viktornak tetszik itt trolkodni?

 7. Ez egy antiszemita, gyűlölködő, gyilkosságra uszító hozzászólás. Ez bűncselekmény. Ezért felelni fog. Jelentettem a megfelelő helyen.

 8. Szeretné ugye? Nincs szerencséje, még véletlenül sem fenyegetem. Az élet mindent el fog intézni, sorra fog kerülni, ne féljen.

 9. Nos, először is: türtőztesse magát, de nagyon. Tipikus, amikor az érvekből kifogyunk, bunkósodunk. Maga velem így nem beszélhet, nem őriztünk együtt libát. Én beszélek, maga pedig ugat. Hogy ki a vén, arról hosszan lehetne beszélni. Lesz szíves ezt a stílust az elvbarátainak és családjának tartogatni. Akkor mégis csak egy trollkodó ifjú titán?

 10. Ezen a hazaáruló, náci oldalon még az ilyen nyíltan zsidőgyűlölő, gyilkos hozzászólásokat is támogatják. Azt hiszem bezáratom ezt az egész kanálist. A szerkesztők felelősek ezért.

 11. Megbántódott, vén szutyok? Legközelebb meggondolja, kinek ugat be. Örülhet, hogy ma ilyen udvarias vagyok. Most pedig kussol!

 12. Tanuljon meg olvasni. Jó lenne, ha más játékot találna magának. Nálam nagyon rossz helyen kopogtat.

 13. Nos, tiszta szívemből sajnálom magát. Azt javaslom, kicsit szálljon magába, gondolkodjon, már ha tud. Minden szava magát minősíti.

 14. Könnyen ugat a kamu profilképe mögül. Tudja kedves ha választanom kellene a kutyám élete és maga között habozás nélkül magát küldeném a sírba. De ha gondolja elküldöm privibe az elérhetőségem megbeszélünk egy randit és meglátjuk akkor a névtelen rejtőzködő senkinek mekkora lesz a pofája.

 15. Jegyezd meg Dzsudzsi Úrnak születni kell,paraszt minden bokorban terem Messzire jutottál a nyírlugosi istállóból, de zsellérsorból való kiemelkedésed kötelez is talán a nép felé. A nagyok igazi képessége a szerénység,de te csak egy szutyok vagy Ja és az én ballábam kb tízszer jobb a tiednél, főleg annak fényében hogy az én időmben még volt magyar futball. A hajunk rendezetlen volt,a cipőnk Tisza, de minden stadion megtelet minden héten

 16. Mária nénit keresik, és órákon belül meglesz Tudjátok másik oldalakon más néven ugyanezt nyomja,már nem sokáig

Leave a Reply

Your email address will not be published.