Leleplezték Orbán tervét: ha ez bekövetkezik, sötét évek várnak magyarországra

Orbán Viktor magyar miniszterelnököt hallgatva a megfigyelőben felmerül a kérdés: meddig akar Magyarország az Európai Unió tagja maradni? A brexit nem hozta el az unió gyors erózióját – ahogy azt sokan várták vagy remélték –, ám az első lépése lehet a lassú lemorzsolódásnak. – írja a napi.hu

Az Egyesült Királyság kilépése az EU-ból egyelőre nem talált követőkre. A brexit igazi fenyegetése azonban az unió egységével szemben sosem az volt, hogy más országok is azonnal a válást választják, hanem az, hogy idővel fellazul az unió kohéziója – kezdi cikkét Wolfgang Münchau, a Financial Times (FT) európai ügyekkel foglalkozó publicistája. Erre utal, hogy a brit-EU házasság is hosszú agónia után végződik válással.

Mi vár a magyar gazdaságra?

Nagy-Britannia és az Európai Unó kapcsolatát valójában már az 1980-1990-es évek óta ellenségeskedés terhelte, és ha egy kicsit jobban odafigyelünk, akkor láthatjuk, hogy számos uniós tagország most lehet a nézeteltérések olyan szakaszában, amelyben a britek 20-30 éve voltak. A különbség az, hogy mindegyiknek más-más oka van “haragudni” az EU-ra.

Csökkenni fog a pénz

Hallgatva Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnökét felmerül a kérdés, meddig akar ez az ország az EU-ban maradni – lamentál az FT publicistája. A magyarok jelenleg a közös EU-s költségvetés nettó haszonélvezői, ám ahogy távozik az egyik legnagyobb nettó befizető, az Egyesült Királyság, és ezzel csökken az elosztható pénz, megváltozhat az EU-tagság megítélése az eurózónán kívüli uniós tagországokban.

Nagy-Britannia, Görögország, Olaszország, Magyarország és az utóbbihoz hasonló cipőben járó Lengyelország lakossága más-más okok miatt veszítette el az EU-val kapcsolatos illúzióit, ám egy dolog közös ezekben az esetekben. Kiderült, hogy az eurózóna nem hozott létre, egy klubot az EU-s klubon belül, ahogy azt sok Európa-párti naivan hitte.

forrás: napi.hu

Orbán teljesen hülyének nézi a magyarokat

Mindenki aki egy kicsit is jártas a politikában az látja, hogy mire játszanak Orbánék. Nekik csak az EU-s milliárdok kellenek amit a haveroknak akarnak adni. A sajtószabadság, az emberi jogok és a demokrácia nem kell nekik a “dekadens” nyugatról. Putyin szinte haza jár hazánkba. Orbánék nem ismernek se istent se embert ha pénzről van szó. Apróért eladják magukat az orszoknak, a nyugatnak meg hadat üzennek. Ha ez így megy tovább Orbánék ki fogják vezetni hazánkat az EU-ból. A fenti írás is jól mutatja, hogy erre már többen is felfigyeltek.

 

89 Comments

 1. Ezt már rég tudjuk! Felhívnám a figyelmét a nyaló gépeknek, hogy amikor már az “ellenzéktől” nincs mit elvenni, Ti jöttök! Ha reménykedtek a könyörületben, csak magatokat áltatjátok! Te szemen köpnéd a szüleidet? Nem! A kormányunk tagjai mind véres szájú kommunista szülők porontyai, akik gátlástalanul fosztogattak hosszú évekig. Hátat fordítanak a családjuknak? Hány kormánypárti képviselő tagadta meg a szüleit és a tőlük tanult életvitelt? Szavazzatok csak a brigantikra, hiszen, úgy sem hiszitek el, amit itt leírtam. Csak a hülye hiszi el, hogy ha egy oroszlán éhes, elfogyott a könnyű zsákmány, majd csendben éhen hal, míg a kövér zebrák mellette legelésznek! Ma én, holnap Te…

 2. Elég zagyva, csapongó értelmetlen cikk lett. Arról nem is beszélve, hogy egy újságíró leírja Istent kisbetűvel, egy rovatvezető jóváhagyja, és egy szerkesztő eltűri.
  MS Wordben van helyesírás ellenőrző…

 3. Kénytelenek lesznek gazdaságot produkálni! Ez az a dolog amihez halvány fogalmuk sincs, elképzelni sem tudják,mi fán terem az ilyesmi!!!

 4. Hat eleg nehez nekunk ki vezetni az orszagot az Uniobol!!!! Nincs tul sok beleszolasunk !! De Te csak ved Orbankadat!! Nagyon remelem , hogy Te es a hozzad hasonlok rohadt nagyon pofara fogtok esni es ugyan ugy el fogtok mindeneteket veszteni mint azok akik az elmult 7 evben elvesztettek!!! Amint latom Neked meg van boven miben duskalni es meg nem esett le a hartya a szemedrol , de sokaknak mar igen !!! Nem veszed eszre, hogy Orban es bandaja csak milliomosodik ????? Mar a jovo Eus penzeit koltik!!! Akkora nagy marhak vannak ebben az orszagban , hogy az mar nagyon faj !!!!

 5. Igen!!! Es akkor mi van ?? Latom Neked is van boven meg penzed, meg jo nyugdijad!! Es mielott meg vissza varjognal, tudd meg, hogy nagyon sok nyugdijas becsulettel ledolgozta az aktiv eveit es nyomorog!!! Ne mond, hogy nem a Fidesz tehet rola!!! 7 eve vannak hatalmon!!Remelem Te is be le fogsz esni rakba!!! 75 ev felettiektol megtagadta a fidesz a kezelest!!! Szerinted ez is igy tokeletes!!! Ja vagy azok a 75 ev felettiek akik benne vannak a mezes csuporban azokra nem vonatkozik????Ez a fajta likvidalas erkolcsos, legalis ????

 6. Igy igaz!!! Es bizton igaz, mert Marja anyank csak annyit reagalt. ” sivalkodj”!! Szerintem tudja, hogy nagy igazsagot irtal es nem tudja cafolni!!! Nincs ra cafolat!!! De majd a sok hugyagyu ra fog jonni, de akkor mar keso lesz!!!

 7. Nem sivalkodok, csak várom, hogy sorra kerülj! Inkább nevetek, mert 2 hét és kint vagyok örökre, Neked meghagyom viktort, Putyint, és az eljövő Orosz felügyeletet is. Ha nyugdíjas vagy az elsők között leszel, aki mehet a süllyesztőbe! Neked kell sikítani, mert maradsz!

 8. Neked is teher az unió érdeklődése az eltűnt Euro milliárdok miatt? Ne félj, nemsokára ismét a nagy Orosz birodalom hűséges csatlósai leszünk! Lesztek, mert én nem várom meg! Szerinted, ha tőlem nincs mit már elvenni, nem nyúlnak a Tiédhez? Te vagy a következő!

 9. Nyalintás kicsit balra? Jönnek az oroszok, akiket Orbán szeretett volna kipaterolni az országból, de azok már mentek nélküle is 🙂 Ez meg van? Orbán most miért nem kiabál, hogy : Ruszkik haza ! … ? Mert ha nem lesz euró, akkor jól jön a rubel is, de elötte kifacsarja az országot?

 10. Vajon milyen isten? Isten mint célszemély , a Teremtő? Vagy csak egyszerűen isten, aki bármelyik vallásban elő fordul ?

 11. Miért is? Úgy jobban el lehetne viselni Orbánodat? Vagy nem látnánk annyira tisztán a gazságait ??? Nos? Vagy csak simán azért, hogy Téged viseljünk el? Rólad elöbb tételezni fel, hogy berúgtál vagy valami “füvet” szívsz 😀

 12. Vallás? Ennyire nem kellene röhögtetned senkit sem… Épp Obánod és bandája az akik csúfot űznek a vallásból, hiszen meg a legegyszerűbbet, a Tízparancsolatot sem képesek betartani …

 13. Mi van te “banya” elkoptak a szótáradból a szavak? Iratkozz be egy átképzőbe, ahol kiokosítanak… Addig viszont maradj kussban te sivalkodó cöff-malac 🙂

 14. Valójában ez a hölgy nagyon szépen tupíroz… Ha a fele lenne csak igaz , akkor ez a hölgy valahol külföldön törölgetné a poharakat Erősen lapítva hallgat már az első Orbán-kormány tevékenységét illetően… Számokhoz értők? nem éppen, hanem megrendelt ÁSZ jelentések … Ez a felvétel épp hogy 2009-ben keletkezett… amikor már erősen érződött az első Orbán-kormány lehalászó technikájának a hatása. Kíváncsi lennék arra, hogy MOST 2017-ben hogyan is hozakodna elő “ellenőrzött” adataival… hogyan minősítené az Orbán-kormány áldásos tevékenységét a jelen állapotok alapján. Miként is magyarázná meg a “holdudvar” látványos rohamléptekben történt gazdagodását Mészáros L Lőrincnek, aki a saját mondása szerint okosabb mint Zuckerberg ( ezt viszont én kétlem… hiszen csak annyi az esze, hogy a gazdának el tudjon számolni a bevételekkel )

 15. Mari nene fogja mar be azt e lepcses pifajat mert maga nem tart el senkit lopta es lopja ma is az egesz orszagot, azon kivul rohadt alarc moge bujt szemet fidesz berenc, kussoljon mar a temetok uressek , ott van a magaszamara is hely, fereg boszorkany. nem veszed eszre hogy rohadsz, toled buzlik a facebook,

 16. Hat ,ha Te vagy a fenykepen, nem hiszem,hogy dolgozol! Vagy esetleg olyan keves a nyugdijad ? Miert nem beszelsz Viktorkaval, hogy emelje mar meg! Engem viszont Te nem tartasz el es soha nem is tartottal !

 17. Csak módosítva:kommunista szülők gátlástalan porontyai,akik ÉLVEZIK,HOGY VÉGRE!,gátlástalanul fosztogathatnak,és eszük ágában sincs abbahagyni.Hosszú évekig éppenhogy nem tehették,most aztán eljött az ő idejük.:(((

 18. Ez az oldal azért lett kitalálva , hogy pártállástól függetlenül a kormány ellen verbuválódjék össze . Mit látok , ocsmányul egymás ellen, személyeskedéssel gyűlölettel szócsatáztok itt . Igaz ez is a rendszernek köszönhető , de így nem lehet a regnáló kormányt leváltani , csak pocskondia folyik itt ezer éren , folyón egymás ellen . Szerintetek ez így rendben van ?

 19. Milyen adó fizetö??? A fiatalok nem tudnak elmenni dolgozni mert nincs munka! Ami meg van éppen csak a minimál bért éri el!! Te engem NEM TARTASZ EL !!! Nem fér bele abba a hülye vén fejedbe ? De soha nem is tartottâl el !! Nem vagy se az apám se az anyâm se férjem se a feleségem de még csak a kitartottad sem vagyok!! Ugyhogy ezt ne varjogd mégegyszer !! Magyarországon ledolgoztam 22 évet egy elhivatott szakmában , tehát nekem a munkámat fizették meg !Nem voltam segélyen nem kaptam semmifé ingyenes tãmogatást !! Szóval BEFOGHATOD !

 20. Neked is !! Bár , ha jól megnézem , igazábol nem is tudom eldönteni!! Lehet , hogy bögyöd is van és farkad is ??!! Eleg lestrapált fejed van !! Nem is kéne mutogatnod!!

 21. Te hülye vagy? A fiatalok nem tudnak elhelyezkedni? Hol élsz te?
  Ameddig én tartalak el, te ostoba parazita, az én adómból élsz, addig alázatos legyél!

 22. Hat te nem vagy tisztaba a fogalmakkal ! Te hol elsz?? Nem ezen a bolygon az biztos! A te adodbol esetleg az orbankanak jut,de nem nekem ,nem nekunk! En feled soha nem leszek alazatos !!! Ki a lopikula vagy te,hogy ilyet irsz!! Vegyel mar vissza magadbol !!! Neztel mostansag tukorbe? Nem hinnem!!

 23. Eljött, mert elhoztuk nekik… és saját bevallásuk szerint legalább húsz évre! Nos, ha ez így lesz, Magyarországnak annyi! Bár, lehet, hogy nem is a jövő ez, hanem a jelen… MINDEN, ami valamennyit is ér ebben az országban, már a kezükben van, vagy nagyon hamar ott lesz! Tehát, ha valami csoda folytán elvesztenék a választást, akkor is ők maradnak “hatalmon”…

 24. Kitersz a valasz elol ! Nem az iskolaban vagyunk!!! Te ugyanugy elutsz betuket!! De sebaj,akkor nem szoktal kommentre reagalni,mikor belefojtjak a szot ! Fogalmam sincs hany betut nem irtam jol,de majd Te kijavitod !!! A masik!! Miert aki tanyan not fel vagy no fel az mar nem ember??? Te kis goreny!!!

 25. Nem vagy tisztában fogalmakkal!! Az bunkó aki ugy viselkedik mint te!! Attol, hogy nem irok le egy szot helyesen attol nem csak en , de mas sem bunko ! Viszont ahogy te reagalsz az egy hatalmas bunkosag!!!

 26. An interesting discussion is worth comment. I do think that you ought to publish more
  about this subject matter, it might not be a taboo subject but generally people do not talk about these subjects.
  To the next! All the best!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.