Vágó István egy Facebook poszttal megsemmisítette a Fidesz külpolitikáját!

Forrás: nol.hu

Vágó István mondhatni, hogy az egyik legismertebb tévés személyiség. Mindenki ismeri a nevét és nem túlzok ha azt mondom, milliók szeretik. Sokan tudják róla például azt, hogy nem szereti az ezoterikus dolgokat és azt is, hogy aktívan részt vesz a politikában, melyben keményen állást is foglal. A jelenlegi holland konfliktus kapcsán kis humorral fűszerezve fogalmazta meg álláspontját a témában.

A következő bejegyzést tette közzé Vágó a Facebook oldalán:

“A magyar kormány külpolitikai alapvetései
– hülye hollandok
– hülye norvégok
– hülye franciák
– hülye Juncker
– hülye CEU
– hülye Merkel
– hülye Schulz

– éljen Putyin
– éljen Erdogan
– éljen Duterte
– éljen Irán
– éljen Azerbajdzsán
– éljen Kazahsztán
– éljen Türkmenisztán
Mi most akkor kikkel vagyunk?”

Vágó István posztját ezek után szinte megrohamozták az emberek, több száz lájkot és megosztást kapott valamint rengeteg komment is érkezett, ahova Vágó úr is becsatlakozott:

“De most komolyan kérdem: ha lehetnek bírálható lépései, intézkedései, mondatai Junckernek, Macronnak és a többi szövetségesünknek, mert miért ne lennének – Putyinnak nincsenek?
Ki olvasott vagy hallott a kormányszócsők részéről egyetlen kritikus szót az oroszokról az utóbbi években? Soha egyetlen lépésük nem szolgált volna rá ilyesmire?” – Vágó István kommentje

A legtöbb hazai híresség nem mer beszállni a politikai harcokba, nem szeretnek állást foglalni. Vágóra ez nem mondható. Mindig egyenesen kimondta a véleményét és rendkívül jól látja a dolgokat.
Mostani húzása miatt, ha lehet, még jobban tiszteljük Őt!

18 Comments

  1. Na nem mondod??? Szerretnel Te annyira muvelt lenni,sikeres es elismert ,mint O,de a nyomaba sem ersz!! Amint latom tartasz tole es lehet,hogy a mehkasban is !!! Remelhetoleg nem jar ugy ,mint Varadi Andras!!! Kinyiratta a fonokod, ( mint sokakkal tette aki utjaban volt),de fizetni fog erte a bandajaval egyutt!! Megnezzuk akkor is vigyorogni fosz-e ?!

  2. Értik a tréfát a fideSS-es fiuk csak nem szeretik. Azokat különösen nem akik tréfálkoznak. Ideje lenne keményebben fellépni vége a tréfának.

  3. Remarkable issues here. I’m very glad to peer
    your article. Thank you a lot and I am taking a look ahead to contact you.
    Will you please drop me a e-mail?

Leave a Reply

Your email address will not be published.