Orbánon röhög mindenki: totál hülyét csináltak belőle

forrás: youtube

Életnagyságú bábú formában állt ki Orbán Viktor, hogy újra elmondja a 2007 október 23-án elmondott beszédének Vlagyimir Putyin orosz rezsimjével szembeni részét. Az orosz elnök Orbán meghívására érkezik Budapestre holnap. írja a 44.hu

„A szovjetek birodalma is a múlté. Eltűnt, de nem enyészett el nyomtalanul. Helyén ma egy életerős, újratatarozott keleti hatalom emelkedik fel. Izmosodik, terjeszkedik, újraéleszti és pártfogolja egykori híveit, Ukrajnától Közép-Európán át a Balkánig. (…) A nyugati világ számára a történelmi kihívást a keleti új rend gyarapodó erői jelentik, melynek leheletét, jelenlétét, kisugárzását már a bőrünkön érezhetjük.”

A bábú a nyugati téren található

98 Comments

 1. Hazugság? Melyik? Amit 2007-ben mondott, vagy amit most? Esetleg mindkettő? Amúgy egyben igazad van: ez tényleg szánalmas.

 2. Mária mátert nem zavarja, hogy a segglyukból hol keleti, hol nyugati szél fúj. 😀 Vona ronda beszéde a nyugdíjasokról pont a Mária máterekről szólt. Rosszul fogalmazott, de érthető így is. Márgya néni simán menne lincselni is. Ő a csőcselék egy kis darabja, aki vak hittel megy a tiló alá is, ha azt mondja neki a földi istene. 🙂 Éljenek a mária nénik! Mondjuk moszkvában. 🙂

 3. Majd elfeledtem…. ma hétfő van… még van idő… de nemsokára szemetes nap lesz… Egy szemetes konténerrel meg vendégelhetlek, ne hogy el und magad!
  🙂

 4. Szerintem az a bugris, amelyik nem vett zakót nyakkendő-ing kombóra. Ti prolik, soha nem tanultok meg viselkedni.

 5. Ezt is még gyakorolnod kell még … Lehet, hogy épp ők tartanak el téged… úgy hogy óvatosan a nyaraló-pénzeddel… ha hamar elköltöd, nem lesz utánpótlás !

 6. Én sokat dolgozom, sokat keresek, takarékos vagyok és csak értelmes dolgokra költök. Több a bevételem, mint a kiadásom évtizedek óta, így a felhalmozott pénzből ingatlanokat szoktam venni. Ennyire egyszerű, prolikám.

 7. Szellemeskedni veled? Vér-komolyan gondoltam…

  Proli? Tőled nem veszem sértésnek…Mert te annak szánod ugyan.

 8. Akkor te is egyike vagy Orbán strómanjainak… Te is ugyan úgy csalsz és lopsz mint ők … Ne követeld a bizonyítékot… a léted az ami bizonyít. Engem csak szórakoztat a csivitelésed , sápítozásod… De gondolom, hogy majd lesz aki rád keres . Vajon akkor is ezt teszed?Mindettől függetlenül, komolyan cseréld le ezt a képet, hogy valóságban is lássa mindenki, hogy ki is vagy . Így minden hazugság körülötted.

 9. Hogy sokat dolgozol? Ezt viszont kétlem … Szerintem te mindig is kitartottja voltál valakinek Fogalmad sincs arról, hogy mi is az : MUNKA

 10. Én a saját nyelvére gondoltam drága, nem “idegenre”, netán migráncsra…Egyébként elektronikus mérnök-doktor vagyok, spórolok qrvára, de ingatlant nem tudtam vásárolni még tanárként sem, miután a munkahelyeket kilopták alólunk a “drága” A. Józsika alatt a szocik. Azokat minden “rendszer” leszarta!!!!!!!!!!!

 11. Hát kedves Mária ennyi idősen igazán különbséget kellene tenni a jó ,meg a rossz között. Vagy ön vak ,hogy nem látja mivé tette ezt az országot a kormányzó párt? Önöknek csak libsizésre kommunistázásra telik? Önnek hányas számu volt a tagkönyve?

 12. Maga micsoda? istenverte kékvérű. Milyen jogon prolizza le a becsületes Magyar dolgozó embereket, Önnek fizet ezért a Fdesz? Szánalmas

 13. Persze, hogy fizet! Nem szabad vele foglalkozni. Egy ilyen élemedett hölgy nem tud ennyi mocskot kitalálni, csak ha leírják neki .

 14. Kedves Mária néni! Szíveskedjék életkorának megfelelő stílusra váltani: a prolikám és baromállatkám méltatlan egy több ingatlannal rendelkező, SAJÁT LÁBÁN ÁLLÓ, tiszteletre méltó idős hölgyhöz. Valamint nem illő levakarhatatlannak sem lenni, nézze meg, hányan küldték már el csúnya helyekre, s önről minden lepereg. Picikét gátlástalannak tetszik lenni. Sok pénzért sem illő mocskolódni és másokat szekálni.

 15. Kedves Rendszergazda v. szerkesztő! Szedjék már le rólam ezt a szörnyeteg “Mária nénit”! Még tönkre teszi a gépemet! Itt nincs moderátor?

 16. Persze Mariska neni!!! Ot nem lehet bantani,rosszat mondani rola,de bezzeg az ellenzekre Te frocsoghetsz!!! Igaza van Florian Gyorgynek !!!! Faj az igazsag ????

 17. Imadom mikor beled fagyasztjak a szot ,nem tudsz visszavagni,mert nincs mivel es cask ennyit tudsz “Sivalkodj” !!! Ez mindent elarul rolad !!!

 18. Gaz ??? Ez nem eppen egy 80 ev koruli oregasszony szajabol kivankozna ki !!!! Mivan irigyled a doktorijat?? Te olyan hulye vagy!! Napro, napra hulyesegek halmozatat irod,nem tudsz mar lassan mivel vissza vagni es az embert probalod meg sertegetni,mert ennyire futja!!

 19. Hogy te arcatlanul mindenkit leprolizhatsz,lekomcsizhatsz… Mit jelent,hogy radkeres?? Vannak meg olyan jo kis hekkerek akik seperc alatt megtalalnak teged!!! Tudod mi a hekker ,igaz?? Olyan okos fiucskak vagy kislanyok akiknek nem akadaly teged szemrevetelezni!! Tudod nem mindegyik olyan” becsuletes “,mint az fiucska aki figyelmeztette a BKK-t,hogy res van az onlinejegy vetelenel es ezert jutalombol a BKK feljelentette Ot ! Es rabositottak!! Ez a fityisssszzz,minden okos embert likvidalni akar!!!

 20. Te idióta, jobb ha nem pofázol bele olyasmibe, amit nem értesz. Nemrég javasoltam neki, ha akar zabálni, akkor minden kedden kihúzom a kukát a kapu elé. Mielőtt elvinné a kukás, jöhet zabálni a maradékaimat.
  Az az idióta annyira fantáziátlan, (mint te), hogy azóta is ezt emlegeti, és annyi jutott az eszébe, hogy nekem is ezt a kukát emlegeti. Megakadt a torkán az, hogy a kukámból kell zabálnia.
  Ha gondolod, te is jöhetsz, ha kevés a nyugdíjad.
  Karácsonyra kaptok kannás bort is.

 21. Azzal fenyegetsz, hogy megkeresnek engem és a véleményem miatt bántódásom esik, aztán pedig ezzel vádolod a Fideszt. Ennyire idióta csak te lehetsz.

 22. Na idefigyelj te teveseggénlégyszar 😀 Te max. Márianosztrán nyaralhatsz a börtön női részlegén…Nem pedig Hajdúszoboszlón. Oda az ilyen .. Kár volt Repülős Gizit megsértenem azzal, hogy hozzá hasonlítottalak . Nem érdemelte meg ezt a csúfságot, pedig ő már igen csak viharvert valaki 🙂 Na és tisztességesebb mint TE mert ő megpróbálta hozni a formáját. Ami persze neked sosem fog sikerülni.

 23. Te úgy látom születésileg vagy ilyen degenerált. :)Varga Kriszta nem fenyegetett téged meg semmivel… csak próbált világosságot gyújtani abban a csökött beteg agyadban, hogy miről is van szó 🙂 Ennyi és nem több. Belőled majd a Gazda fog igazán mártírt kreálni, hiszen eleve erre születtél!

 24. Ahogy látom, a szókincsed kezd elavulttá válni 🙂 Ezek szerint nem tudtál beszerezni egy szó-generátort, hogy segítsen új kifejezések tanulásában… Komolyan sajnállak … Az unokám nagyobb szókinccsel rendelkezik mint te. De nem baj… ugye nem vagy fertőző?:

 25. A Hotel Atlantis-ban voltam. Állítólag ****superior, de nem cseréltek törölközőt minden nap. A masszázs sem volt megfelelő, nem volt szép a szoba. A csomagomat se vitte fel szolga a szobámba.
  Kénytelen leszek saját szolgát vinni legközelebb. Mennyit kér érted a gazdád?

 26. Hol is olvastad ezt a nevet? Mert szerintem valamelyik álláskínálóban … csak nem szobalány/fiú szerettél volna lenni? Tudomásom szerint ott most teljes a létszám és a nemi eltévelyedőket- mint te- be sem engedik még a recepció pultjához sem. De ha nagyon megszorulsz, akkor ESETLEG szólhatok az érdekedben , hátha szőnyegporolónak felvesznek…. de csak szezon utánra. Amúgy meg Hitelrontás… tudod mit jelent és mivel jár? Az állítólagos ingatlanjaid sem lesznek elegek a kártérítés kifizetésére.

 27. Hőőőha Marcsa… Nem tudtad? A proli jogászok és fogászok Bunkót és kalapácsot használnak… 😀 Ahol azt látod, hogy Dr. azt a helyet kerüld el…. oda nem érvényes a TB igazolványod – már ha van .

 28. Kösz, de miböl gondolod , hogy nyugdijas lennék!! De , ha az is lennék, hidd el a te szar kajamaradékodra nem szorulnék rá!! Szerintem meröben mas az izlésünk én inyenc vagyok nem eszek ám meg mindenféle szar kaját! A kannás bort meg, meghagyom neked, en máshoz vagyok szokva !!!

 29. Bocs, de te kerdezted még ott fejjebb , “mit jelent az , hogy rám találnak”? Hát azt jelenti amit irtam!! Fenyegetni én , téged??? Minek ??? Eleve legalább 10.000km van köztûnk! Kösz, de ezért nem látogatok haza!!! A fideszt meg megint csak nem én vádolom, nézz körûl a neten a youtoobon!!

 30. Tudod mi jutott eszembe Julius Major ? / A pertut majd megisszuk kesobb, de nem a Mariska felajanlott kannas boraval!!! / Lehet am, hogy Mariskank a vityus!!! Vityus is most volt nyaralni, allandoan azt irogatja, hogy az ö penze nem fogy el es , hogy ö add nekunk ” zabalni” valot, /bar meg kell hagyni nem viszi tulzasba/ meg a segelyt is tole kapjuk!! Elgondolkodtato !!

 31. Na mi van te degenerált köcsög, El fogyott a szavad? Nem tudsz mást mondani? Akkor menj dolgozni 🙂 Úgy több hasznot hajtasz még a fajtádnak is.Amúgy is vége van a nyaralási időnek.

 32. Neked kukád? Talán még saját jogú szobád sincs 🙂 Már javasoltam neked, gyere kapálni …. na meg van egy kis krumpli is amit fel kellene szedni… Megfizetlek A napszámod olyan orbáni minimál bér… többet úgy sem érdemelsz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.