Kuncze Gábor csúnyán leoltotta Szijjártó Pétert: “Mi van tolvajbanda, nem tetszik a válasz?”

forrás: atv.hu

Kuncze Gábor a facebookon tett közzé egy zseniális bejegyzést Szijjártó Péter újabb remek dimplomáciai sikerélről.

Íme a bejegyzés:

Valamikor 2003-ban egy fideszes interpellációra Bárándi György válaszolt, megsemmisítve a kérdező állításait.

A fideszesek hörögtek, én pedig átszóltam a mellettem ülőknek: “Mi van tolvajbanda, nem tetszik a válasz?”

Ezt körülbelül tízen hallhatták. Erre Répássy szót kért és bemondta a plenáris ülésnek, hogy: “Kuncze Gábor tolvajbandának nevezte a FIDESZ-t, ezért be fogjuk perelni!” A lapok másnap megírták a történetet.

A korábbi tízzel szemben most már több százezren értesültek a történtekről. Sok gratuláló üzenetet kaptam.

Ez arról jut eszembe, hogy ha Szijjártó nem ugra-bugrál, akkor a 168 óra néhány ezer olvasóján kívül senki nem értesül a holland nagykövet véleményéről. Most viszont egész Európa tud róla és el van képedve. Okos fiú ez a mi Péterünk, na! (A pert egyébként megnyertem.)

172 Comments

 1. nnének.ezert magyarorszag köpd szembe a rabszolgatartot a regnálót a kussolva duhajkodot boticsekelni vágyot es toljuk be ezeket a kitaszitottakat.hajra munkaspárt

 2. Ezzel csak azt akarta demonstrálni, hogy 2003-ban éppen olyan mocskos szarházi hazug tolvaj banda volt a fidesznyikek csapata, mint most. Ahogy te is éppen olyan hülye maradtál, mint voltál 2003-ban…

 3. Ez az igazság, hatalmas öngólt löttek! Egy pár soros jegyzék nem felturbózva a lakáj médiájukkal elég lett volna, a kecske is jóllakik a káposzta is megmarad.Így viszont a világon mindenütt címoldalra került a teljes interjú a cáfolhatatlan korrupciós ismertetéssel. Hajrá így tovább! Van sok igen “okos” FIDESZES aki egyre több koporsószöget ver a FIDESZ koporsójába

 4. Németh D szégyeld magad így kell reagálni,egy hozzászólásra,látszik hogy Te is egy nagy bunkó vagy mint ,a mai vezetőség az országban!

 5. “Tisztelt hölgyeim és uraim. Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon. Nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változásokat amelyek megtestesülnek a döntésekben, hanem, hogy a közelmúltban közzétett iratokból is idézhessek, az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell. Ellenségképet kell fölépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget,ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal”

  Mondta a budos cigo Viktor 2006-ban.
  Nem a Talmudot forgatja ez is???

 6. Kedvelem, mindig is kedveltem Kuncze Gábort!
  Elsősorban a humoráért, amit máig megőrzött!
  Többnyire jól látja a dolgokat, (legalábbis szerintem) ahogy most is.
  Mert valóban, ha ez az idióta futsalos kakadu nem ugrál, alig valaki tudott volna róla.
  Így meg? XD

 7. Szerintem pontosan Kuncze az, aki igen-igen buta ember. Többszörösen bukott politikus, vagyis nem csak politikusként, intellektusként is erősen korlátolt.
  Csak a lényeget nem érti: (1) Szijjártónak mindehhez semmi köze. Szijjártó teszi, amit mondanak neki (akár egyetért vele, akár nem, akár buta, akár nem), (2) az pedig, hogy „egész Európa el van képedve”, éppen a Fidesznek jó, amennyiben a gyűlölt Európa elleni kirohanás egyben tartja (vagy legalábbis segít tuningolni) azt a két-két és félmillió Fidesz-furvézert, amely embertömeg bőven elég a jövő évi választások megnyeréséhez. (Jelen állás szerint.)
  Vagyis én azon vagyok elképedve, hogy Kuncze, ez a rutinosan vén marha a magyar politikai számtan kétszer kettőjét sem érti. Egyebek közt ezért TÖBBSZÖRÖSEN bukott politikus. És azért bukott ember, mert ahelyett, hogy menne már a picsába, pecázni a tóra, vagy nem tudom én: legeltetné az unokáját a játszótéren, még mindig – totál kontraproduktívan! – tépi a száját.

 8. a dagadt törpéék halálra vannak itélve, nemcsak hazánkban, hanem Európában, Usában Canadában Ausztráliában is a geci miatt NEM KIVÁNATOS SZEMÉLYEK LETTÜNK MIATTUK !! Szégyellem, Szégyellen Undorodok ettől a tetves bandától !!!

 9. a logika világos, biztos a tábor összetartása volt a cél a hír felfújásával. a baj ott van, hogy a járulékos kár nagyobbra sikerült, mint a remélt haszon. kuncze erre világított rá. hiába no, meghalt az öreg izraelita tanácsadó, nincs aki egészben tudna értékelni…

 10. “azt a két-két és félmillió Fidesz-furvézert,”
  már rég nincs annyi! mit gondolsz, miért tolja orbán a tízmilliárdokat a határon túlra?
  “Kuncze, ez a rutinosan vén marha a magyar politikai számtan kétszer kettőjét sem érti. Egyebek közt ezért TÖBBSZÖRÖSEN bukott politikus.”
  orbán és bandája hányszor bukott? miért nem húzott el a vérzivatarosba már régen?
  közöttük is van jó néhány vén marha, a kdnp-ről nem is beszélve!
  úgyhogy neked se ártana egy kis visszafogottság! XD

 11. „a járulékos kár nagyobbra sikerült, mint a remélt haszon”
  *
  Ez egy ex cathedra kijelentés. Honnan vesszed, mi rá a bizonyíték? Egyébként, ha nem hallottam legalább ezerszer („na, ezt már megszívja a Fidesz, ezt nem ússzák meg” stb.), akkor egyszer se.
  Ha a Fidesz elbukja a jövő évi választást, az nem azért lesz, mert nekirongyoltak a hollandoknak.
  Nem szólva arról, hogy az „egész Európa el van képedve” nem több, mint egy szar klisé.
  Kuncze néha vicces (szarkasztikus), nem tagadom, ám hogy nem szellemes (hanem roppant primitív), az egészen biztos.

 12. Na, e nemes szóváltás igazolására kicsit okosítalak: Azt, hogy SZÉGYELLD, két “LÖ”-vel kell írni… A mondat folytatásában: A ” MINT” ELÉ kell tenni a vesszőt, nem mögé… Csak, hogy lásd, hogy ha már helybe jöttél a lófaszér’, legalább volt értelme…

 13. „miért nem húzott el a vérzivatarosba már régen? közöttük is van jó néhány vén marha”
  *
  Számomra érdektelen a kérdésed. Ez nem az én gondom. Ez az Orbánék gondja, már amennyiben nekik gond.
  Nekem az ellenzéki oldal vén marháival van (egy-két kivétellel szinte mind az) bajom, merthogy nincs kire szavaznom.
  Ezért mondom, akik vannak, húznának el faszba, hátha jönnének a helyükbe normális fazonok. Elvileg elképzelhető.
  Az, hogy a Gyurcsánynak „mennie kell”, már közhely, szerintem a Kunczénak is el kéne hallgatni. Egyszerűen nem érti, a politika nem kabaré, nem stand upos poénkodás.

 14. Nagy barom vagy te, kedves… A cipője talpáig nem érsz fel annak a “bukott politikusnak”… De csak rajta, hátha a cipőtalpán levő kutyaszart ilyen hozzáállással hamarosan eléred ! Nosza ! Neked szurkolunk ! Bunkó …

 15. Nem azt mondtam, hogy unintelligens, azt mondtam: intellektuálisan korlátolt. Szellemileg primitív. Humorkodva megfogalmazott banalitások, ótvaros közhelyek kiböfögésére képes csupán.
  Hidd el nekem, kedves bátyám, értek hozzá: az intelligencia és az intellektus szavak hasonlítanak egymásra, de nem ugyanazt jelentik!

 16. oké, értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja? XD
  ugyanezek a gondok engem is foglalkoztatnak!
  mondjuk, ha semmi nem változik, akkor nálam szóba jöhet Karácsony Gergely, Gémesi György (alakul valami talán az elempével közöttük) Bokrost sem utasítom el, de szívesen szavazok jobb híján a kétfarkúakra is.
  de Juhászék sem rossz csapat. ha megjön az eszük, lehet belőlük valami!
  de orbánéktól még a böszme is jobb! idióta kicsit, de tisztességes.
  de legszívesebben egy pártonkívüli, független jelöltre adnám a voksom, pl. Lattmann Tamásra.
  Kunczét ne bántsad! nem oszt, nem szoroz, de sokszor beletrafál.
  és mea culpa, hogy első blikkre fideszesnek hittelek!

 17. Szerintem egyedül a Botkának lehet esélye, nyilván nem párt-, hanem egy kiterjedt népi támogatással.
  Ezzel kapcsolatban két alapvető kérdés fogalmazódik meg: (1) Botka mit hozott össze a szakértőivel (Pogátsáékkal, Andor Lászlóékkal), (2) ha összehoztak valami támogatandó, koherens programot, el tudja-e adni a jónépnek? Például nekem.
  Az könnyen elképzelhető, hogy kreáltak egy viszonylag jó (szakszerű stb.) baloldali programot (úgy tudom, ez a napokban dől el), azt viszont már nemigen hiszem, hogy Botka képes lesz vonzó, hiteles miniszterelnök-jelöltként föllépni.
  Akiket fölsoroltál, lehetnek számodra rokonszenvesek, de totál esélytelenek.
  Azon az alapon pedig egész biztosan nem szavazunk (mármint „az eddig pártot nem választók”), hogy „orbánéktól még a böszme is jobb!”
  Ha csak az „Orbánéktól jobb”, akkor érdektelen.
  Ez a kialakult gyakorlat. Az enyém, s rajtam kívül még három-, három és félmillió emberé.

  Kunczét nem bántottam, minősítettem. Olyannak írtam le, amilyennek látom. Ha ezt bántásnak veszi, vegye! Leszarom.

 18. “Szerintem egyedül a Botkának lehet esélye, nyilván nem párt-, hanem egy kiterjedt népi támogatással. ”
  lám-lám, mégis van kire szavaznod! XD
  nekem Botka nem alternatíva! kivénhedt , arrogáns, öntelt szoci pojáca!
  “Ha ezt bántásnak veszi, vegye! Leszarom.”
  ezen a ponton fejezem be! ki nem állhatom, ha valakivel normálisan beszélek, és az leszarja a véleményem! 000000000000000000000

 19. Vágréti László…kedves öcsém, ha már Te “kedves bátyámnak” neveztél, szólítottál meg, bátorkodtam így szólítani Téged. Hidd el nekem, bár lehet hogy nem vagyok olyan “hozzáértő” mint te, de tudom mi a különbség az “intellektus” és az “intelligencia” szavak között, a hasonlóság ellenére is. Ha nem tudnám, utánanéznék amikor valamilyen hozzászólásomba ezeket a szavakat használom. Abban is vitatkozok veled, hogy nincs humora, humorérzéke Kunczénak. Igenis van. Bár nekem és sok más magára valamit is adó embernek lenne “csak” ennyi humorérzéke. Azt meg egyenesen értelmezhetetlennek tartom, hogy “intellektuálisan korlátolt”. Nem gondolod hogy ez egy sértő megjegyzés? Nincs jogod így vélekedni. Hogy “Szellemileg primitív”? Erős, durva, igaztalan, sértő megfogalmazás ugyanúgy ahogy a “kiböfögésre képes” jelző. Na látod nem azért írtam hogy: “Na azért te(Te) sem vagy az “intelligencia csúcs(a)”! mert nem tudtam/tudom mi a különbség, hanem azért mert egyáltalán nem tetszik, sőt sértőnek tartom az általad leírtakat. Egyébként távol áll tőlem, hogy nevezett úr védője legyek, de ugyanezeket leírnám, ha esetleg 13 Kovács Istvánról olvasnák ilyen lesújtó, durván, embertelenül megfogalmazott véleményt.

 20. -Mire vége lesz ennek a négy évnek is,(remélem) az összes fideszes és pereputtyuk milliárdos, milliomosok lesznek, lettek,és tesznek rá,hogy kit hogyan szidunk. mind megússza,.

 21. „Abban is vitatkozok veled, hogy nincs humora, humorérzéke Kunczénak”
  *
  Nem azt mondtam, hogy nincs humora, hanem azt mondtam, hogy nem szellemes. Vagyis közönséges, primitív a humora.
  Hogy mi a különbség a humorosság és a szellemesség között? Majd azt is megtanulod egyszer, ha kijárod az általános iskolát.

  „egyáltalán nem tetszik, sőt sértőnek tartom az általad leírtakat”
  *
  Leszarom, hogy mi tetszik neked és mi nem.

 22. A szövegben az egyes szám második személy vonatkozott rád (tegeződve), az egyes szám harmadik személy pedig a Kunczéra, ráadásul így logikus, amennyiben ha a Kunczét „bántom”, akkor Kunczénak van oka megbántódni, nem neked.
  Egyébiránt az sem érdekel (vagyis erre ráhibáztál), hogy kit tartasz „kivénhedt , arrogáns, öntelt szoci pojácának”, tudniillik ez nem minősítés, hanem szimpla átkozódás. Begyulladt agyú hülyegyerekek obligát tevékenysége.

 23. Volt még pár hasonló…..

  A felszólalás szövege:

  KUNCZE GÁBOR (SZDSZ): Elnök Asszony! Tisztelt

  Képviselőtársaim! Úgy látom, vita bontakozik ki arról, hogy ma milyen
  állapotban van a magyar gazdaság, de talán azt nem vitatja senki, hogy
  ma a magyar gazdaság rosszabb állapotban van, mint volt 1998-ban. (Moraj, felzúdulás a Fidesz soraiban. – Közbeszólás a Fidesz soraiból: Magad sem hiszed!)
  -Kérem jegyzőkönyvben rögzíteni, hogy a mélymeleg fogyasztógép pártjának képviselői óbégatással jelzik egyetértésüket. (Derültség és taps a kormánypártok soraiban.)”

 24. Kuncze csak mocskolódni tud. Ennyit tett le az asztalra egész életében.
  Ja nem! Tönkretette az SZDSZ-t.
  Köszönjük kunce!

 25. Állítólag Apró Piroskától ered az a különleges szellemiség, mely szerint a klán tagjait időnként összehívják, hogy megvitassák a politikai családhoz tartozók sorsát.
  Piroskának mindig is fontos volt, hogy aki bekerült a nagy családba, azokról gondoskodjon. Ez így volt az általa felügyelt munkahelyeken is, de a magánéletben is. Példának okáéert amikor Gyurcsány előző felesége összeomlott a válás után, akkor betették Baja Ferenc minisztériumába, közvetlenül a miniszter mellé. (Baja akkor környezetvédelmi miniszter volt.)
  Gyurcsány, Dobrev Klára előtti feleségéről, (akinek anyja brutális gyilkosság áldozata lett) Debreczeni József írja: Edinát nagyon megdöbbenti a nem várt fordulat (!) és csak nagyon lassan, hosszú évek alatt tudja feldolgozni a válás körül történteket. Khm.
  Egy beosztott szerint Apró Piroskáék gátlástalanul manipulálták az embereket. Szívességekkel kenyerezték le őket, majd idővel, ha szükség volt szolgálataikra, akkor benyújtották nekik a számlát: Engem ez az egész a Keresztapára emlékeztetett – vallotta be az egykori beosztott az Apró Piroska életpályáját feldolgozónak. Erre a széles nyilvánosságot kapott történetre hajaz ez a módszer is, ahogyan Bajnait az elmúlt hetek egyikén odarendelték Fischer Iván lakására és közölték vele az ultimátumot: Gyurcsány nem hagyható ki, bármit is mondott korábban vele kapcsolatban bárki. A harmadik hely az övé, akinek nem tetszik: le is út, fel is út. Heller Ágnes, Konrád György, Radnóti Sándor lettek előre tolva mint javaslattevők, de hát nem hiszem, hogy ezek a lepusztult vénemberek találták volna ki most homlok egyenest az ellenkezőjét annak, amit korábban követeltek. (Attila ti tapossatok, Gordon kormányozzon!) Legalábbis nem hinném, hogy jószántukból csináltak segget (pardon!) a szájukból. Persze nem tudhatjuk, mindenesetre Gyurcsány azt mondja ő megrendelte, Gordon támogatta, Attila meg elintézte, hogy Kuncze Gábor is elinduljon egyéni képviselőjelöltként, Fodor Gábor meg befutó listás helyet kapjon.
  A nagy összefosást (copyright by V. G.) megelőző miniszterelnöki casting idején bedobták Kuncze nevét is, ám Bolgár hevesen tiltakozott, mondván, ezzel a szabaddemokraták összes szennyét Kuncze Gábor nyakába borítanák, aki nem tudna eredményesen védekezni a vádak ellen. Akkor azt próbálták eladni, hogy az SZDSZ összes bűne „csupán” a Számvevőszék által feltárt 1 milliárd körüli adósság. Ez szöget ütött a fejembe, hogy tehát Bolgárék tudnak valamit, amitől félnek is. Mi lehet az? Furdal a kíváncsiság. Az SZDSZ honlapját 2014-ben eltüntették. Viselt dolgaik azonban élnek még az emlékezetünkben: elsősorban magyarellenességük, legendás jellemtelenségük, iratmegsemmisítéseik, az ügynök akták közötti válogatásuk, hazugságaik, tolvajlásaik, a Tocsik-ügy, a Magyar Bálinthoz köthető Mucuska gate, kakaóbiztos számítógépek, kijelző táblák körüli csalások, Elender-ügy, vizitdíjautomaták és a ciprusi adóelkerülő cégek, bejelentés nélkül alkalmazott melósok a pártelnöki palota építésénél, elnökválasztási csalásuk az SZDSZ-ben, éttermi számlacsalás. Demszky horvátországi nyaraló vásárlási és építési ügye, és a többi. Medgyessy Péter nyilvánosan jelentette ki, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel, ennek ellenére ötleteikkel, Gyurcsány által előadva, Dunát lehetett volna rekeszteni, csakhogy ahogy mondani szokás a tippek sokasága ellenére döglöttek a libák, mint a viccbéli Kohn mezőgazdasági projektjében. A maradék a Bajnai-féle vállalkozások fénykorában lett elvarázsolva. Ebben a nagy zűrzavarban lépett le angolosan a porondról Kuncze. A minap pedig bevert fejjel ugyan, de mint a hivatalos Mesterházy–Bajnai–Gyurcsány–Fodor-lista Szigetszentmiklóson induló jelöltje kiabált kígyót-békát a kormányra. Mit mond a magyar közmondás, ki kiabál? Akinek a háza ég. Egy ilyen amúgy is szennyes párt elnöke, akinek örökös koalíciós partnerének elnökhelyettese éppen most bukott le közel 300 millió tisztázatlan eredetű, külföldön tartott, (vagyonbevallásában persze eltitkolt) forinttal, ki meri nyitni a száját? Hülyének néz bennünket?
  Sem a nagy bukás idején, de azóta sem kapott nagy hírverést, hogy az SZDSZ exelnöke a liberálisok éléről távozva mi módon kamatoztathatta tovább kapcsolatait. A Pimper Richárd – Gyurcsány helyettes kabinetfőnöke – által igazgatott cégben Kuncze Gábor 2008-ban elfoglalhatta a felügyelő bizottság elnöki posztját. Abban a zárt körű részvénytársaságban, mely a Biatorbágy és Törökbálint közötti 300 milliárdos Tópark-projekt egyik központi cége. Pimper, a Bia-Projekt Ingatlanforgalmazó Zrt. vezérigazgatója a 176 hektáros zöldövezeti területen, a Törökbálinti-tó közvetlen közelében elhelyezkedő lakópark-, iroda- és bevásárlókomplexum, és az azokhoz futó autópálya-lehajtók építését koordinálta.
  Ám az ingatlanfejlesztési projekt bedöglött. Az egymilliárd euró tervezett költségű beruházásból csak az első ütem egy része, az alapinfrastruktúra és az épületek szerkezete készült el. A sajtóban leginkább szellemvárosként emlegetett beruházás az alvállalkozó cégeket természetesen nem fizette ki. Több mint kétmilliárd forintjuk bánja. A felügyelőbizottság elnöke Kuncze Gábor volt.

 26. „Edinát nagyon megdöbbenti a nem várt fordulat (!) és csak nagyon lassan, hosszú évek alatt tudja feldolgozni a válás körül történteket.”
  *
  Kellett neki megöregecskedni! Ha nem öregecskedik meg, ma is a Gyurcsány felesége. De mert megöregecskedett, joggal lett lecserélve.

 27. Gyurcsány nem a liberalizmusra, hanem a tollasodó arroganciára utalt teljes empátiával: „Akinek egy szobája van, az kettőt, akinek kettő van, az hármat, akinek három, az meg családi házat. Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne.”
  Vagyis lényegében arról beszélt, amiről Lázár János: https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ

  Mi a különbség közöttük?

 28. Nem veletlenul mondta Medgyessi Utelagazas Peter, hogy a szadesz teli van korrupcios ugyekkel.
  Es ma ez a gyoker rofog es megprobalja osztani az eszt. Gusztustalan fereg.

 29. A szegény emberekkel (plusz a nőkkel) szembeni arrogancia, arcátlanság vonatkozásában mi a különbség. Mert egyébként számos különbség van közöttük: az egyik keresztneve János, a másiké Ferenc, az egyik miniszter, a másik pártelnök, az egyik hódmezővásárhelyi, a másik pápai, az egyik a hatvanas években született, a másik a hetvenes években… és így tovább, a végtelenségig sorolhatnám.

 30. A magyar nyelvben a kérdést értelmezheti a szövegösszefüggése is. Márpedig a szövegösszefüggés egyértelmű, csak az emberi hitványságra vonatkozik. Míg a válaszodból az is követkehet, hogy ha a Lázár „építi az országot”, akkor lehet aljas, részint a szegényekkel, részint a nőkkel szemben, vagyis lehet PONTOSAN OLYAN (ebben a vonatkozásban!), mint a Gyurcsány.
  Így már értem, csak nem értek vele egyet.

 31. Ja, erre nem gondoltam. Hogy utólagos. Így azután valóban neked van igazad. Lázár építi az országot. Jó egészséget kívánok hozzá!

 32. Ha lesz időd aggódni a nőkért, akkor ne csak Lázár miatt tiltakozz, hanem azok miatt is, akiket tömegesen erőszakolnak meg a migránsaitok. Lehet, hogy az valóságosabb probléma.

 33. Nem lesz időm, mint ahogy eddig sem aggódtam. Azt mondtam: a Lázár EBBEN A VONATKOZÁSBAN pontosan olyan aljas, mint a Gyurcsány.
  Ennyi volt a mondandóm, abból kiindulva, hogy a Gyurcsány de facto is, de jure is „lecserélte” az „öregecskedő” feleségét, majd közölte: ő ezt joggal tette, mert megteheti. Ismétlem: a Lázár éppen ennyire arrogáns. És ezért nem szavazunk egyik csürhére sem. Márpedig ehhez semmi közük a migránsoknak.

 34. Nem, magához képest csak átlagosan, szokásosan,
  Egyáltalán nem értem, a vén hülye némber, minek szól be, ha bele szólni viszont nem tud ? Legfőbb szavajárása a “kuss”, és még ez ekézi a prolikat ! 🙂

 35. Ebből nem sikerült kimászni mellébeszéléssel, sem a csupa nagybetűs hangoskodással. Kettős mérce-libsiradar bejelzett.

 36. Elnézést, nem tudtam, hogy libsi vagy! Ha tudom, másként fogalmazok, de most már mindegy. Ha bejelzett a radar, akkor a radarnak is kívánok erőt, egészséget, hosszú életet, s mindenekelőtt nagyon boldog ádventet!

 37. Ez nem egy valóságos ” becsületben megöregedett néni” . Valakinek, a szájába adják a szavakat, de nem azt kellene!

 38. Mária néni drága, nem tetszik véletlenül hivatásos kommentelő lenni? 😉 Mégis mi a manót tetszett 26080 alkalommal kommentelni? 😀 😀 😀

 39. “MÁria néni” elmész ám a jó büdös anyád p….jába.Te szemét troll.Legyél az öcséd/hugod papája/mamája..

 40. Vigyazz, munkasor, mert infarktust kapsz! Kevesebbet a kannasborbol, mar mondtam. Talan akkor nem inzultalsz idegen embereket.

 41. Öreg!
  Te már ne foglalkozz ilyesmivel. Örülj annak, higy ha néha kiürül a hólyagod 15 perc alatt, éjjel csak négyszer kelsz fek hugggyozni 😝😝😝

 42. A profilképeden korona van rajtad, vagy egy virágcserép kapalként? Hol fényképeztek le? Az elmegyógyinézetben?

 43. A kuncze nevezetű alak mondjuk a saját portáján sertepertéljen az ország nemes mezejét hagyja békén! Van aki-akik okosan teszik a dolgukat a kuncze pajtikák nem voltak köztük sose! A Meggyesi miért is akadt ki rájuk!? Különben ha majd megmondjuk a holland miniszterelnöknek, hogy a fapapuccsal is seggbe lehet rúgni az idióta nagy követet akkor vajh mit szólna!? Az más kérdés hogy megteszi, mert megérdemli!

 44. Na végre, egy újabb bajszos hozta a formáját. Ez egy idióta, és nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit böfögött volna akkor, ha egy még a 3T-s időszakban színvonalasnak mondható lapban (ez már sajnos a múlté) megjelenő írásra a kormány nem reagál.

 45. Nem tudom, öreg-e vagy sem, de hogy maga korlátolt stb. nagyon-nagyon. Látom ideje van, és legalább itt írhatja a dühödt kis szövegeit, aminek alapján maradjunk annyiban, hogy Kunczénak a bokájáig se ér fel

 46. „Nem tudom, öreg-e vagy sem, de hogy maga korlátolt”
  *
  Így van. „Dehogy” vagyok „korlátolt”.
  Egyébként mi köze az életkornak a korlátoltsághoz?
  Vagyis itt a bornírtság fogalma keveredik nagy liberálisan a demencia fogalmával. Kálmán professzor megengedi. Nádasdy professzor is. Ők a két mindent enged nagypapa.

  =============================

  „maradjunk annyiban, hogy Kunczénak a bokájáig se ér fel”
  *
  Maradjunk! Merthogy nem is akarok Kuncze bokájáig érni, s főként azért nem, mert számomra Kuncze nem tényező. Kizárólag a magam szíves szórakoztatására illettem kedves szavakkal a hülye bejegyzését.

  Jól berágtak rajta a Kuncze-akol birkái. Ez a bónusz-grátisz a dologban.

 47. félreérthető fogalmazásból félreértés adódik.
  vagy azt hiszed, Kuncze olvassa ezt az oldalt? és figyeli, ki, mit ír róla? XD
  “tudniillik ez nem minősítés, hanem szimpla átkozódás. Begyulladt agyú hülyegyerekek obligát tevékenysége.”
  na ja! kunczét leminősíteni vélemény, botkát pedig, lásd az idézetben!
  000000000000000000000000000000000000

 48. hülye vén dög, ismersz más szót is a prolin kívül?
  unalmas vagy te átkozott komcsi, a proli szint alatti ugatásoddal.
  takarodj az akolba, ott bégess, te idióta barom!
  amúgy meg akkor szólj hozzám, ha kérdeztelek! addig kuss legyen!

 49. „vagy azt hiszed, Kuncze olvassa ezt az oldalt?”
  *
  Nem hiszem, sem ezt, sem az ellenkezőjét. Kizárólag a magam szíves szórakoztatására írok elbűvölő sorokat.
  Aztán, hogy ki olvassa el, ki nem, kinek milyen véleménye kerekedik róla, nem érdekel.
  Nekem egy Kuncze nem partner.

  ==================================

  „na ja! kunczét leminősíteni vélemény, botkát pedig, lásd az idézetben!”
  *
  Kunczét (nagy K-val!) minősíteni (igekötő nélkül) nem vélemény, hanem minősítés, míg Botkáról (nagy B-vel!), vagy BÁRKIRŐL ennyit írni: „kivénhedt , arrogáns, öntelt szoci pojáca”, sem nem vélemény, sem nem minősítés, hanem szimpla, primitív átkozódás. Bármely idióta képes rá.

  Egyébként csupán annyit mondtam: egyedül a Botkának van (halvány) esélye arra, hogy megverje Orbánt. Vagyis a kvázi szarkasztikusan cinikus Kunczéba kapaszkodó imbecilliseknek nulla sanszuk van rá, akkor is, ha „összefognak”, akkor is, ha maximum a saját répájukat fogják, pontosabban fogdossák össze.

  Az idézett vicsorgó fórumozó ezt írta tegnap: „nálam szóba jöhet Karácsony Gergely”.
  Nála szóba jöhet. Az a Karácsony Gergely, aki épp most jelentette be a tévében (mert közben nézem ám a televíziót is!!!), hogy a „kivénhedt , arrogáns, öntelt szoci pojáca” mellé állt, nem szó szerint így fogalmazott, de ezt mondta.

  Ennyit a Kuncze-fanok intellektuális kapacitásáról. Olyanok, mint egy kivénhedt szoci segg.

  *
  Na most, én a lényegre akár így egy Kuncze-parafrázissal is rákérdezhetnék, már, ha magam is kvázi szarkasztikus volnék: mi van, hülyebanda, nem tetszik a válasz?!

 50. „vagy azt hiszed, Kuncze olvassa ezt az oldalt?”
  *
  Nem hiszem, sem ezt, sem az ellenkezőjét. Kizárólag a magam szíves szórakoztatására írok elbűvölő sorokat.
  Aztán, hogy ki olvassa el, ki nem, kinek milyen véleménye kerekedik róla, nem érdekel.
  Nekem egy Kuncze nem partner.

  ==================================

  „na ja! kunczét leminősíteni vélemény, botkát pedig, lásd az idézetben!”
  *
  Kunczét (nagy K-val!) minősíteni (igekötő nélkül) nem vélemény, hanem minősítés, míg Botkáról (nagy B-vel!), vagy BÁRKIRŐL ennyit írni: „kivénhedt , arrogáns, öntelt szoci pojáca”, sem nem vélemény, sem nem minősítés, hanem szimpla, primitív átkozódás. Bármely idióta képes rá.

  Egyébként csupán annyit mondtam: egyedül a Botkának van (halvány) esélye arra, hogy megverje Orbánt. Vagyis a kvázi szarkasztikusan cinikus Kunczéba kapaszkodó imbecilliseknek nulla sanszuk van rá, akkor is, ha „összefognak”, akkor is, ha maximum a saját répájukat fogják, pontosabban fogdossák össze.

  Az idézett vicsorgó fórumozó ezt írta tegnap: „nálam szóba jöhet Karácsony Gergely”.
  Nála szóba jöhet. Az a Karácsony Gergely, aki épp most jelentette be a tévében (mert közben nézem ám a televíziót is!!!), hogy a „kivénhedt , arrogáns, öntelt szoci pojáca” mellé állt. Nem szó szerint így fogalmazott, de ezt mondta.

  Ennyit a Kuncze-fanok intellektuális kapacitásáról. Olyanok, mint egy kivénhedt szoci segg.

  *
  Na most, én a lényegre akár egy Kuncze-parafrázissal is rákérdezhetnék, már, ha magam is kvázi szarkasztikus volnék: mi van, hülyebanda, nem tetszik a válasz?!

 51. Ebben csak az az igazság hogy sosem tagadtam hogy az vagyok nem úgy mint te aki köpönyegforgató vagy.A gyökeret meghagyom neked

 52. ennek az ex katedra kijelentésnek csak az a bizonyítéka, hogy fél európa a hülyeségünkön röhög/szörnyülködik. tessék nem csak mundért védeni, hanem máshol is tájékozódni. lehet, hogy a tábort sikerül felrázni, érezzék a veszélyt, de ismételten elértük, hogy ne vegyenek komolyan. ez az a járulékos veszteség, ami nagyobb mint a haszon. ha a fidesz bukik, az valóban nem ezen ügy miatt lesz, hanem sok kicsi ügy miatt, ami miatt túlcsordul a pohár. (a mennyiség átmegy minőségbe) azt meg tudomásul kell venni, hogy európa más részein a mainstream média nem szeret minket. itthon ugyan sokszor történik hivatkozás külföldön megjelent cikkekre, amelyek a hivatalos politikát dícsérik, de ezek írói rendszerint nevenincs szerzők, akik gyanúm szerint itthoni megrendeléseket teljesítenek. a megjelentető orgánumok sem a média nagyágyúi. és végül, ha egy tündér nagyhirtelen megkérdezne minden magyart erről a szánalmas ügyről, egészen biztos, hogy a többség minimum túlreagálásnak tartaná. mert mindkét a holland által megvádolt szervezet ugyanabból a tankönyvből tanult meg kampányolni. és a holland erre mutatott rá, nem másra.

 53. karácsony leírva nálam, “vicsorgó fórumozó”-nál. LOL
  miből következtettél arra, hogy én kuncze fan lennék?
  mert kedvelem a humorát? XD
  a többi, amit ideontasz, számomra irreleváns!
  ” sem nem vélemény, sem nem minősítés, hanem szimpla, primitív átkozódás. Bármely idióta képes rá.” mint kunczét is degradálni!
  “Kizárólag a magam szíves szórakoztatására írok elbűvölő sorokat.”
  jó szórakozást! engem már untatsz a vergődéseddel.

 54. Vagyis arra, hogy „fél európa a hülyeségünkön röhög/szörnyülködik”, az a bizonyíték, hogy „fél Európa [nagy E-vel] a hülyeségünkön röhög/szörnyülködik”.

  Kuncze-nívó.

  (1) Nincs bizonyíték arra, hogy fél Európa [nagy E-vel!] röhög, szörnyülködik (a kettőt egyszerre nem is teheti), de (2) ha a fele valóban röhög VAGY szörnyülködik, akkor is ott van még a másik fele, amely közel nyolc éve tartja hatalmon az Orbán-rezsimet. Amihez persze az is kell, hogy a hitvány Kunczéék ne tudjanak egyebet mondani a világról (talán csak a Botkáék kivételével, ha egyáltalán), mint hogy Szijjártón szörnyülködik most a fél Európa (nagy E-vel szörnyülködik). Miközben Európának (nagy E-vel!) nem a fele, hanem a 99,99%-a azt sem tudja, ki a tököm tompa hegye az a Szijjártó Pál. Ráadásul, ha röhögnek, akkor ALAPVETŐEN saját magukon röhögnek, amennyiben a holland külügyminiszter röhögve határolódott el saját maguktól. (Nem tudom, nem láttam, csak gondolom.)

  Ceterum censeo: ha Kunczéék valóban meg akarnák buktatni a kormányt (nem csak önmagukat kívánnák domborgatni megélhetésileg), akkor sebesen húznának el a faszra, s hagynák békén azokat a politikusokat, akikben TALÁN lát némi fantáziát a jónép.

 55. Ez a te észjárásod, baromállat. Az igazság az, hogy a libsik és a komcsik loptak, csaltak, hazudtak. Most is azt teszik.
  A jobboldal becsületes, csak ti rágalmazzátok.

 56. Tudja mit? Egy év múlva kell ezt a kérdést megvitatni, a választások után. Akkor valószínűleg nem lesz ilyen szorgalmas, és tán a saját véleményét is le meri írni. Ilyen bükkfa típusú érveléssel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni, remélem valójában ennél értelmesebb. Üdv jövőre:)

 57. Te baromarcú! A fideszes lopásokat fel se lehetne itt sorolni mert nem férne el egy oldalon. ”A jobboldal becsületes,” na ne röhögtesd már ki magad.

 58. András Dosztály: „Üdv jövőre:)”
  *
  Jövőre se.
  Tudniillik félreértés történt. Én itt nem vitáztam senkivel. Bemutattam, milyen a Kuncze-nívó.
  Olykor a Kuncze-fanok szájából bűzlik elő a baromság, olykor a Gazda (a bacilusgazda) szájából. Ahogy József Attila írja: „ős patkány terjeszt kórt”, a szellemi pestis „emberből emberbe szalad”.
  Kuncze ezt írta: „ha Szijjártó nem ugra-bugrál, akkor a 168 óra néhány ezer olvasóján kívül senki nem értesül a holland nagykövet véleményéről. Most viszont egész Európa tud róla és el van képedve”.

  A holland külügyminiszter is el van képedve, s most roppant elképedésében azon meditál, hogy csak a sajnálkozásukat fejezzék-e ki a nagykövet szavai miatt, vagy egyenesen bocsánatot kérjenek Szijjártóéktól.

  Ismétlem: a Fidesz szavazótábora nem attól koherens, sőt szinte intakt, hogy a Fidesz jól kormányoz, hiszen mindenki, még az legelvakultabb barmok is látják: lopnak, pocsékolják a pénzt stb., hanem a permanens ellenségkép (migránsok, Soros, Brüsszel, „libsik”, muszlimok, holland nagykövet…) tartja őket egyben.

  Kuncze „csak” azt nem érti, hogy a Fidesz leszarja Európa (nem létező!) „elképedését”, a Fidesznek az a célja, hogy a szavazótábora képedjen el újra és újra, folytonosan a brüsszeliek, a hollandok, a „libsik” stb. „magyarellenességén”.

  Vagyis Kuncze seggbuta ember, a posztmodern Fidesz-politika egyszeregyét sem érti. Vagy pedig úgy tesz, mintha nem értené. Mert abból él, hogy permanensen pofázik valamit. Mindegy mit, csak mondja. Tovább butítva mindenkit maga körül. Kuncze nem csak a híveit butítja, hanem az ellenségeit is. Ez „kunczeizmus” specifikuma.

 59. önt olvasva igazat adok a jövőre sem válaszának. tényleg nem érdemes. egy dolgot viszont ön nem ért: a hívek el sem olvasnak ilyen ördögtől való cikket, ez a bizonytalanoknak és a hivatásos kommentelőknek szólnak. ezért az egész szépen felépített gondolatmenet egy fületlen pitykegombot sem ér, viszont lehet általa virtuálisan ütni az ellent. hajrá!

 60. Én csak csendben megjegyzem, lehet itt Petikézni, röhögcsélni, de addig amíg a teljes ellenzék, /és itt az anyázás helye/Karcsonyostól, Vonástól, Gyurcsánostól, Botkástól, stb.stb. nem fog össze addig Orbán marad!!!!!!! Ja…. és a jól fizető ellenzéki, felelősségnélküli állások is maradnak. Kinek mi az érdeke. Orbánnak tudjuk, az ellenzéknél sajnos kezdjük tudni vélni.

 61. Írni tanultál majomgyerek…kis fideszes pöcs…a neved nem mered vállalni ugye?…csak óbégatsz mindehová…szuper munkád van…kis nyálasszájú…menj el dolgozni…minimálbérért.

 62. Mária néni! A Wikipediából: Vajna András György, Andrew G. Vajna, Andy Vajna (Budapest, 1944. augusztus 1. –) hollywoodi producer, az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosa, 2010-ig az InterCom Zrt. elnöke. 2011 januárja óta a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, feladata „a magyar film megőrzésére, fejlesztésére, állami támogatására és az ezzel kapcsolatos kormányzati tevékenység összehangolására irányuló stratégia kidolgozása”.[1][2] … Tudja kedves Anna néni, ha valakit nem a magyar nyelv helyesírása szerint neveznek, ha valaki nem a magyar nyelv helyesírása szerint kapja becenevét, akkor aszerint írjuk, ahogyan az illető a nevét használja. De üsse kő! Nevezzük Andrisnak!

 63. Thanks for the marvelous posting! I seriously enjoyed reading it,
  you happen to be a great author. I will make certain to bookmark your
  blog and may come back later in life. I want to encourage that you continue your great job, have
  a nice day!

 64. Your style is very unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
  Thank you for posting when you have the opportunity,
  Guess I’ll just bookmark this web site.

 65. Hello, I think your site might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, excellent blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.