Orbánék olyan levelet kaptak, amit egy politikus sem akar olvasni

forrás: mti

Elég kemény üzenetet kapott a Fidesz, ezt érdemes elolvasnia mindenkinek.

” Pedig valamikor nagyon hittem bennük, és elsősorban Orbán Viktorban, Ma már azonban más a helyzet. Egykor kész voltam a párt érdekében mindenre, bíztam az ott található értékekben, mostanra azonban minden megváltozott. Főleg bennem.

Mert én nem változtam értékeimben, vagyok a korábbi önmagam, de már másként látom a viszonyunkat a párttal. Hiszek a tehetségben, a szorgalomban, a mások segítésében, az elvégzett munka hasznosságában, a toleranciában, a szeretetben. Ezt jelentette számomra a Fidesz is, és jó volt a párt családjába tartozni. Ma már ennek a családnak a nyomát sem látom. Korrupció, félelem, gyűlölet, egymás eltaposása, a féktelen harácsolás, csalás, hazudozás, a másik kirekesztése lettek a fő fogalmak a párt soraiban. Én ebben nem akarok részt venni, mert azzal magamat köpném szembe, arra pedig nem vagyok hajlandó.

Szinte már szégyellem magam ha a közéletet figyelem, és benne a számomra egykor oly fontos Orbán Viktor tevékenysége kerül a szemem elé. Azé az Orbán Viktoré akiben egykor az ország megmentőjét, a jövőm zálogát, a családom biztonságát láttam. Mára ez már csak a keserű múlt ahogy ma szemmel látom a dolgokat.

Látom ahogy naponta rombolja szeretett országom, veszi el jövőjét, építi le életképességét. És teszi ezt a saját érdekének megfelelően, a maga és a családja meggazdagodására, valamint a hozzá csapódott elvtelen senkik jólétének a biztosítására. Hol vannak már azok a régi jó emberek, akik egykor a pártot felépítették! Ma már huszadik senkik egy egy önkormányzatban jó esetben, ha még egyáltalán emlékszik rájuk valaki a korábbi időkből. Törtető percemberek, tehetségtelen véglények kerültek elő a homályból, és ontva magukból a sötétséget naponta tolakodnak az arcomba szavaik értelmetlenségével. Most komolyan? A Kósák, Németh Szilárdok, a Hídvégi valakik, a Rogán tárca Dömötörjei, a Lázár féle mitugrász Csepreghyk mondják meg nekem mi a polgári érték, és miért cseszik el a jövőmet? A többiről most csak dühömben nem beszélek, mint az elmebeteg Matolcsy, a kis papagáj, Szíjjártó, akik csak ártanak az országnak, és a benne élőknek.

Igyekeznek bennem is elültetni a félelmet, naponta mondják meg nekem most éppen kit gyűlöljek. Közben olyan dolgokra akarnak rávenni, amitől a hányinger kerülget. Hogy ne érdekeljen a másik nyomora. Ne figyeljek a szomszédomra, akit harminc éve ismerek, és most árverezik a házát a devizahitel miatt. Hogy ne törődjek a boltos kislánnyal, aki külföldre készül dolgozni, mert itthon nem él meg a fizetéséből, nem tud férjhez menni, gyereket szülni a közmunka világába. Ne figyeljek rá, az utcában nincs közvilágítás, de épül egy szép ötezres sportcsarnok a kétezer lakosú községben.Ne érdekeljen a városom elszegényítése, a források elvétele, az iskolák szétverése, én csak itt élek, ezekkel ne foglalkozzak vannak magasabb érdekek ettől. Gyűlöljem a Sorost inkább. élvezzem Mészáros Lőrinc sikereit.

Mert én hülye vagyok, vagy legalábbis annak néznek. Ne lássam az érdemtelem meggazdagodást a gázszerelőknél, akik a nevüket is csak segítséggel képesek leírni. Ne lássam az adóforintjaim hogy mennek külföldre a szavazatért cserébe, hogy lesznek az uniós támogatásból túlárazott közbeszerzések, ahol a haverok nyernek, és végeznek szar munkát. Legyek én is haver, fogjam be a számat akkor lesz nekem is jól fizető állami állásom,, nyerhetek közbeszerzést, még a saját lábamra is állhatok majd egyszer. Vagy lehetek közmunkás is. Hát köszönöm szépen, ebből nem igazán kérek,

Ott vagyok a kórházban, ahol nincs orvos, CT, kéztörlő, fűtés. Ott vagy az oktatásban, ahol nem tanul a gyerekem semmit, a tanárok félnek, de az ország jobban teljesít. Ott vagyok az üres stadionoknál, a horror áru vizes vébénél, az értelmetlen pénzszórásnál,ami tőlem is elvesz, nekem is rosszabb lesz a jövőm tőle. Ott vagyok mikor naponta hazudják az pofámba Brüsszel a hibás, meg a külföldi gyíkemberek, meg a menekültek, meg mindenki, akit éppen Orbán Viktor kijelöl. Pedig erről csak egyvalaki tehet, de nehéz beismerni egy ekkora tévedést egy emberben, akit ennyire félreismertem. Orbán Viktorról beszélek, aki egyben tartja ezt az egészet. Én kilépek ebből a körből, ehhez nem adom magam. Viktor! Vesztettél egy szavazatot.”

BANDITA.

forrás: http://banditapolitika.blog.hu/

28 Comments

 1. Jó reggelt ‘Bandita’ és üdvözöllek a valódi 2/3-ad táborában 🙁 Sajnos ez már az első orbán kormány ténykedését látva előre vetíthető volt.

 2. Mert eddig még a segget se láttad,nyakig benn volt a fejed!Most,hogy félrelöktek kitárult a szemed előtt a világ a maga valóságában!

 3. Bandita nem árulok el titkot!! amikor a fidesz bemutatkozott….azt mondtam végre egy értelmes céltudaTOS FIATAL KORMÁNY LEHET!!. 11 ÉVE átkozom azt a percet is amikor erre gondoltam!!!! elég commentnek????

 4. NEM CSAK TIK AZ EGÉSZ ORSZÁG KI ÁBRÁNDULT ETTŐL AZ ORSÓS CIGÁNYTÓL DE NE FELEJCSE EL SENKI MERT VAN EGY JÓ KÖZMONDÁS A JÓÍSTEN NEM VER BOTTAL.

 5. Rendszerváltás kell ide, nem kormányváltás! Aki úgy gondolja, elég csak kormányváltás is, nem érti a pártokrácia lényegét. “Oszd meg és uralkodj” társasjáték az egész, a “játékvezetőnek” mindegy, ki teszi le előre, és közben a sápot.
  Rendszerváltásnál is észnél kell lennünk, mert mert ezek idomított majmok, nekik van egy másik, trükkjük: ‘Ha nem tudsz tenni ellene, állj az élére” 🙂

 6. hát persze márt megint vissza sirják a 27százalékos áfákat a tankönyvek busás árát, az éhező gyermekeknek az ebédet és tizorait a gyümölcsöket a joáras rezsiket ezt mind szeretnék vissza kapni ép ugy mint ahogy privatizálás magas fokon ahol a munkahejeket elszurták és sajnos ferike megmondta loptak csaltak hazudtak de ez mind semmi hiszen azt is a fidesznek akarják felszámolni és hát eggyeseknek az is bántja a csörét hogy nem jöhetnek nyakra före migránsok ugy látszik hogy néhány senkiházi magyar szerint mintamilyen soros is sok a magyar és hiányzik nekik a terrorizmus gratulálok szijjártó péteréknek eddig jobbikos voltamde mult honaptol nyugdijjas vagyok és a vona viselkedése nem tetszet ép ezért a fidesznek egyel töb a szavazata

 7. Gratulálok ehhez a tákolmányhoz!!! Ön bravúrosan megcsillogtatta politikai hozzá nem értését! Csak így tovább! de azért , ha már nyögdíjas van ideje, javaslom kicsit lapozgatni a helyesírási kézikönyvet “okoska” ! 🙂

 8. Nem ertem minden hol van egy hulye Magyar tanar aki kimondottan a helyesirasra van specializalva,, de ha mar igy van akkor o miert nem olvassa azt a bizonyos kezikonyvet A szemely nevet mindig NAGY betuvel kezdjuk, en ugy tanultam vagy 60 evvel ezelot. Marnie 7666 ja a betuimen azert nincs ekezet mert az iroalkalmatosagom Angol es az Angol abc -ben nincs ekezet.

 9. Okoska vegyél magyar klavit és akkor ellehet olvasni az irományod.Így a fenét sem érdekli.Különben az nem személy név hanem nick név és arra nincs ilyen szabály. Okoska.

 10. minyom nem emlekszem hogy kar csak egy betut is irtam vona a minyimkanak, azon kivul kellene figyelni is minyomka, ugyan is azt mar temyleg nem a cikkhre irodott de azert olvasni meg lehetett volna tanulni a nyolc altalanos befejezeseig minyim binyomka.

 11. Azt hittem csak egy kicsit kekeckedsz de látom,hogy más baj van.Rossz indulatú barom vagy. marnie7666se szólt hozzád és lehülyézted.A nick neveket nem feltétlen kell nagy betűvel írni. De ha magyar cikkhez szólsz hozzá használj magyar klavit a te szavaiddal élve
  “iroalkalmatosagom” at. Ja és ne aggódj az én iskolázottságom és intelligenciám miatt. Fogj egy tükröt és néz bele. https://uploads.disquscdn.com/images/456fd77f8a4556cf0f1f815b0d7c96785cbe0b68a1b05c5e2d76b73be0e58d4f.jpg

 12. te tenyleg ennyire hulye vagy inyom binyom vagy csak teteted, megis hany osztalyod van te barom es rad ointossan illik ne tavcsivet nezeges hanem tukrot, es ha ersz akkor hasznald a rendes neved mint sokan masok, de mivel te cask szemetkedni szojtal ezert nasznalod a guny nevedet, tudod a nickname, egyebkent a marnie 7666 ha az is tevagy akkor elnezest mert tenyleg igaz de en elolvastam a nevet de nem tudom hogyan es miert de mar annyira boszant mert engem oktatt minden hulye es , elnezest marnie 7666, es ha ezis te vagy akkor varom es latom neked van -e batorsagod, ugyan erre ha pedig az egy masik nickname akkor ki vagy te hogy bele kekeckedsz masok irasaiba mar az magaba muveletlenseg , kapis es a azokat a klavisokat nincs ra helyesirasi szabalyzat, hogy hasznalni kell, sem a zarojeleket .ha nem haragszol nickname.

 13. Na tanuljál előbb meg magyarul írni ,utána esetleg beszélhetünk Te ne az én iskolámmal legyél elfoglalva . Az IQ-d a béka seggénél ,cipőd mérete nagyobb mint az IQ-d Szerencsétlen.Iskolázatlan barom.Nyugodj meg nem én vagyok az akinek beböfögtél. Csak Qrvára irritál,hogy minden ok nélkül valaki lehülyézi ismeretlenül a másikat és főleg úgy,hogy nem is ismeri.Úgy érzem,hogy az első hozzád szólásomat tisztességesen megírtam neked erre mi volt a válasz. No az óta azt kapod amit érdemelsz.Semmi közöd az igazi nevemhez. Te egy nagyon elmaradott buta ember vagy.Légy szíves nézd meg ki volt aki ELŐSZŐR “bele kekeckedsz masok irasaiba” És végre vedd elő azt a kibaszott tükröt. Tiszteletem. Én veled befejeztem.

  https://uploads.disquscdn.com/images/6524b96f4b3e0f00d418c7ae04a4628bc1ce0f45c4c8da7d59b6dbac73ccc202.jpg

 14. You no dick head, wath you do for me kiss my as, end cock my dick, and kiss my as agen, you ar eno of the most mather fucka as hole hungaryan dick head ever l see, fuck you

 15. En nem neked irtam te rothat agyu geci Magyar allat hanem egy marnie 7666 nevu valakinek es el ismertem hogy teves , es azt mondtam elnezest , honan tudhatnam hogy olyam rohadek mint te aki a pofajat nem meri meg mutatni sem az 4-5 geci nevem basztatja az igen tisztelt nagyerdemut, Nem kertem hogy mutatkoz be te hulye geci f@szfej csak Neha jolenne ha tudnak az emberek kik azok a szemetek akik bujkalnak minden fele nevek alat, mint te, egyebkent en szarok rad es a pofadra is gerinctelen seggluk. Valamint az igaz van mult, neked nagyon szar multad lehetett, van jelen a tied nem sok jot fog adni ha ilyen szemet maradsz, es valoban minden perc elbaszott ido amig eletbe vagy szemet inyom, binyom taliber .f@szfel.

 16. Emberek itt az az ember akinek szar van az agya helyén. Te szétbaszott agyú vén trotty a marnie 7666 nem neked irt és te lehülyézted. No ezért kapod azt amit kapsz Lúgagyú. Káromkodni átkozódni remekül tudsz de észérvet nem tudsz felhozni. Voltam az oldaladon megnéztelek Mindenkit csak leugatsz. Megvagy sértődve mert az kapod amit kapsz. Úgy hogy vedd elő azt a kiaszott tükröt és néz bele. Ja és itt van a koponya ct.d

  https://uploads.disquscdn.com/images/a41d1e82ef13efcb9cbee3712f2fdcd03a73d3274fa2aa4d597ce6b6c0a9d8a1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.