Olyan listát tettek közzé Szijjártó viselt dolgairól, hogy örökre megbánja, hogy politikára adta a fejét

forrás: nepszava.hu

Szijjártó Péter hazánk külgazdasági és külügyminisztere (ezt meg leírni is szörnyű a szerk) mióta megkapta ezt a fontos kinevezését elég sokszor került konfliktusba más országok diplomatáival illetve vezetőivel.

A HVG egy zseniális listát tett közzé arról, hogy Szíjjártó hányszor játszotta a nagyfiút és járatta le magát és országunkat is egyaránt:

 • Néhány hete az osztrák kancellárnak szólt vissza, aki a menekültek befogadása ügyében az uniós normák betartására szólította fel Magyarországot: “az Osztrák–Magyar Monarchia már nem létezik, nem Bécsben döntenek a magyarok sorsáról”;
 • Júniusban – sokadszorra – a magyar kormányt folyamatosan ostorozó német szocdem Martin Schulz volt a soros (elnézést), akinek “mindig mindenről a magyar miniszterelnök jut eszébe”;
 • Márciusban a svédek kerültek sorra, akiknek a külügyminisztere aggódni mert a magyar menekültügyi eljárást szigorító törvény miatt: “A magyar kabinet nem a svéd miniszterelnök és külügyminiszter elvárásainak akar megfelelni, neki a magyar emberek a legfontosabbak, az ő biztonságuk, és nem az, hogy a biztonságos országokból érkező illegális bevándorlók törvénytelen úton bejussanak Magyarországra” – hallhattuk Szijjártótól;

 

 

 

 

 • “Frans Timmermansnak, az Európai Bizottság első alelnökének le kell mondania posztjáról, amiért egy lapinterjúban antiszemitizmussal vádolta meg Magyarország miniszterelnökét és kormányát” – jelentette ki májusban. A holland politikus bűne: antiszemitának tartotta Orbán sorosozását az EP-plénum előtt.
 • Ugyancsak tavaly novemberben Renzi olasz miniszterelnöknek szólt be, akinek a bűne az volt, hogy közölte: “nem fogadjuk el, hogy az Európai Uniónak általunk befizetett pénzből falakat emeljenek”. Szijjártó méltó válasza: “Az olasz kormányfő szavaival ellentétben a magyar kormány nem uniós pénzből épített kerítést a határra, a magyar emberek a saját pénzükből védik az Európai Unió határát.” Amúgy meg Renzi “a félelmét próbálja meg agresszív nyilatkozatokkal palástolni, úgy akar erősnek látszani, hogy Orbán Viktort támadja”;
 • Áprilisban lengyel barátainkat érhette nagy meglepetés, amikor a magyar politikus lengyel lapinterjújából megtudhatták, hogy teljesen alaptalanul tartanak Moszkvától: „Ön lengyel, ön itt él. (…) Én nem vagyok lengyel, nem itt élek, nincs lengyel gondolkodásmódom. Magyar vagyok, és megvan a magunk történelme. Mi nem tekintünk fenyegetésként Oroszországra. Pont.”
 •  Tavaly novemberben megtiltotta a magyar diplomatáknak, hogy részt vegyenek a román nemzeti ünnepen, mivel “a magyar embereknek nincs mit ünnepelniük december elsején”, Bukarestben értetlenül álltak a lépés előtt;
 • Tavaly októberben az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker értesülhetett a magyar külügyminisztertől arról, hogy neki “Európa érdekeit kellene védenie”, de “legalább ne sértődjön meg, amikor helyette ezt a magyar kormány megteszi”, a vita tárgya természetesen a kvótaügy volt;
 • Szeptemberben az ENSZ emberi jogi főbiztosa kapta meg a magáét, amiért “az Iszlám Állammal hasonlította össze Orbán Viktor ideológiáját”: Szijjártó kijelentette, “Zeid Raad al-Husszein a nyilatkozatával teljesen alkalmatlanná vált arra, hogy bármilyen pozíciót is betöltsön az ENSZ-ben”;
 • “Eddig is tudtuk, hogy Jean Asselborn komolytalan figura. Látszik, hogy csak néhány kilométerre lakik Brüsszeltől, kioktató, nagyképű, frusztrált. Magyarországot akarja kizárni az EU-ból, de magát már régen kizárta a komolyan vehető politikusok közül. Rendes nihilistaként, fáradtságot nem ismerve dolgozik az európai biztonság és kultúra lerombolásán” – dobta le a verbális atombombát a luxemburgi külügyminiszterre, ugyancsak tavaly szeptemberben;

bővebben itt olvashatja

131 Comments

 1. A dilettantizmus és az Orbánhoz való hűsége elvakítja , és az ország számára előnytelen nyilatkozatokat tesz nem törődve azzal, hogy az ország megítélését rontja !!!

 2. Az a baj, hogy az a szó, hogy diplomácia ismeretlen számára, mondhatni az egész kormány nem tud “viselkedni”. Dilettánsok bandája.

 3. Mi lesz ezzel az országgal,ha megnyerik a jövő èvi választást.Elgondolni is szörnyű mi vár ránk.Teljesen elszigetelődünk Európában.

 4. En elismerem hogy muveletlen barom, de azt is hogy azok is akik megjegyzeseket tesznek Magyarorszagrol es annak neperol is eggyuttal, lehet hogy nem ugy kellene visszaszolni, de hogy vissza kell az bisztos, azok az orszag vezetoi sem kulombek nincs ok a sertodesre, meg akkorsem ha ok azt hiszik ok talaltak fel a sranyolviaszt,

 5. ELVETTE AZ ESZÉT EZ A POZICIÓ! ! ! A TURBÓ KAKADUNAK! ! ! ! SOHA NEM JÁRATTA LE MAGYARORSZÁGOT ENNYIRE MÉG KÜLÜGYMINISZTER! ! ! ! ! KI KELL SÖPÖRNI AZ ODA NEM ILLŐ FIGURÁKAT! ! ! NEM KULTUR EMBER MÓDJÁN VISELKEDŐ HISZTIS BUNKÓT! ! ! AKÖRÖM SZAKADTÁIG A LILIPUTIT VÉDŐ SEGGNYALÓT! ! ! RÁADÁSUL MELLÉBESZÉL! ! ! HAZUDIK! ! !

 6. Arra neked lenne szukseged mert, azt hiszem eleg betegnek latszol, mi valasztotuk meg tehet a mienk a nepe hamar ennyire hulye ez a nep, ebbol kovetkezik hogy ki kell aljunk melettuk, azon kivul huzzon mar a picsaba a szemet Holand es a sajat kormanyat figyelmeztesse, eleg baj az nekunk hogy ilyen szemeteket tudunk meg valasztani, es ami oket minositi tudod az teged is es minket is tetszik avagy sem, ugy hogy kapjal be egy ket bayer aspirint , hatha szovodmenyes lessz

 7. Ráadásul azt a pár megjegyzést, amelyben igaza van, simán meg lehetett volna fogalmazni úgy is, hogy ne legyen sértő, vagy ami még jobb, szépen meg is tarthatta volna magának.

 8. Éppen ideje hogy megköveteljük minden országtól a minket megillető tiszteletet önállóságunk elismerését hozzá való jogunkat !
  Sajnos sok balga ember nem tudja hogy mi a különbség aközött hogy visszaszólok vagy beszólok !
  Miután a magyarokat a mindenkor megválasztott törvényes hatalom képviseli ezért ha bár kinek beszólnak az az egész Magyarországra vonatkozik azt pedig nem tűrhetjük hogy bárki is gyalázon vagy kioktasson bennünket stb.
  Trianon óta mi tudjuk a legjobban hogy az adott vezetésért az egész nemzet felel !
  Vagyis ha a kormányon bármelyik tagját szapulják azzal az egész nemzetet szapulják !

 9. A tiszteletet nem követelni kell, hanem kiérdemelni. A bírálók nem Magyarországot, hanem ezt az eszement kormányzatot bírálják, amelynek diplomácia olyan magas, mint kiskutyának az Eiffel torony.

 10. A hazaáruló onnan ismerszik meg, hogy konfliktus esetén Magyarország ellen foglal állást. Sivalkodjatok hazaárulók, hogy a magyar külügyminiszter fellép Magyarország védelmében.

 11. Gyűlölöm amikor ezek a hitványok,mindig a Magyar Emberek meg védésére,hivatkoznak,amikor mindenkit,kioktatnak,nézzenek magukba éppen ők azok akik semmibe veszik a Magyar Emberek akaratát,véleményét,senkit nem kérdeztek,meg amikor sajnos hogy ők kerültek kormányra,azonnal el törölték,az adó jóváírást,az egy kulcsos adó csak nekik lett, jó mivel ők milliókat,kaszálnak,el vették a rokkant nyugdíjakat,sok tíz ezer Embert ok kilátástalan helyzetbe sodorva,senkit nem hagyunk az út szélén,szlogen(belökjük az árokba)meg mentettük a devizahiteleseket,saját magukat,ők azon is kaszáltak,volt pénzük és 180-FT-on vég törlesztettek,a kis Embereknek meg még többet,kell fizetni mint a meg mentés előtt,az MNB-közben jó nyereségre tett szert,az árfolyam nyereségből,amit alapítványokba játszottak át,hogy tudjanak belőle garázdálkodni,mivel szerintük el vesztette,azonnal a közpénz,jellegét,el vették a trafikokat,azoktól a szerencsétlenektől,akiknek az volt az egyetlen megélhetése! a termőföldeket,is át játszották,Fidesz közeli szaros seggnyalóknak,akiknek állataik sem voltak,csak a sok milliós támogatásért,akinek voltak állatai azok nem tudtak legeltetni,etetni az állataikat,mivel a hosszú éveken keresztül használt,földjeiket,egyik pillanatról a másikra el vették,és még az összes bűnöknek ez csak a töredéke,az elfuserált,félresikerült,oktatási reformjukért,tüntetőket sem vették,figyelembe,csak azért sem,mert,ők azt csinálnak amit akarnak,a VEZÉR játék vasútjáért,tüntetőket,is elintézték azzal hogy ha kritizálják,meg hosszabítja Bicskéig,kibicnek semmi sem drága,Ész nélkül építi a Stadionokat,öli bele a rengeteg közpénzt,amikor millió más fontosabb helye is lenne! és ezek,beszélnek,a Magyar Emberek,megvédéséről!

 12. Az este néztem az egyenes beszédben,és olyan büszke,volt magára hányhatnékom volt,ahogy fényezte,magát!

 13. Ezek a kritizálók,nem a Nemzetet,kritizálják,hanem ezt a korrupt nemzet romboló politikát,amit,Orbánék képviselnek,az a baj ezzel a kormánnyal hogy nem tudják el viselni a kritikát,ahogy az őket ajnározó eszement,agy mosottak sem! azoknak az Országoknak,az adófizető állampolgárainak,a pénzéből élősködik,a Magyar kormány akiktől,tiszteletet,követelnénk,csak hát mire azt ki kell érdemelni,nem követelni! még Orbánnak,is mert ő a külföld szemében,egy jelentéktelen senki!

 14. Joguk van kritikát gyakorolni,az ő adófizető állampolgárai pénzéért,tartjuk a markunkat,érdemtelenül,hogy fejlődjön,Magyarország,de egészen másra mennek el a felzárkóztatásra kapott,támogatások,ezt a kritikát,fogalmazták meg,teljesen megalapozottan! de ezt a hangyányi agyú agy mosottak,akiket OV-hipnotizált,azok ezt soha nem fogják,megérteni!

 15. Én nem választottam ilyen korrupt,hazug Embereket! aki választotta annak lelke rajta! egyébként is már annyira lejáratódtak az egész,világon,hogy már védhetetlenek!

 16. Engem ugyan nem, én meg tudom különböztetni magamat a kormánytól. Nincs ugyanis szükségem a hatalom kínálta identitásra, van sajátom.

 17. Igy igaz a pofatlan tolvaj koldusnak, nem hogy tisztelet, de szanalom sem jar azoktol akiknek a boren kovetelodzve eloskodik.

 18. Ha mar Itt tartunk, hogy mi vasztottuk meg oket es a mieink, Akkor kutya kotelessegunk megregulazni oket es bizony elzavarni a sunyiba. Nem meg vedelmezni oket, mivel minden egyes tettukkel kart okoznak a kozossegnek akik bizalmat szavaztak nekik, es nem durvan tamadni, fenyegetni azokat akik a gazembersegekre felhivjak a figyelmet. Sajnalatra, illetve meg inkabb szemelott tartasra erdemes az az ember aki azonosulni tud barmilyen szinten a gazemberseg elkovetoivel, vedelmezne es osszemosna oket a tisztesseges tobbseggel.

 19. Sajnos sehogy sem lesz jó, ha ezek nyernének azért (Isten őrizzen tőle!), de ha nem, akkor meg azért, mert ellehetetlenítik a másikak kormányzását majd a folytonos rendzavarásaikkal (ismerjük már őket!), ellenszavazataikkal stb…:( Nehéz időszak vár ránk, annyi biztos!:(.

 20. Egyáltalán nem biztos hogy vén, a többi stimmel!…ez valószínű csak egy kitalált név és a fénykép is!..ő csak egy fizetett troll, aki védi a munkaadóit!:(

 21. Mari néni! Egyszer eljön a számonkérés ideje, ne aggódjon! És akkor mit fog mondani? Parancsra tette?? Ez már Nürnbergben se jött be….

 22. A hazaarulo onnan ismerszik meg, hogy pocse van es maria neninek hivjak, aki emiatt kezsegesen odatartja a segget barmilyen gazembernek, hogy egy kis alamizsnaert megvegyek a himringyo lojalitasat. Csak azzal nem szamolnak, hogy beteges, es termeszet ellenes szinben tuntetik felt sajat magukat is. Elaruljak termeszetes emberi mivoltukat igy azokat is akiket kepviselnek. Az orszagot is amit seggbe qurassal megveheto ringyok szintjere sullyesztenek.

 23. Lacika! Nem lehetsz ilyen hülye, csak ha pénzt kapsz érte.Én meg “nem tűrhetem, hogy ilyen hülyeségeket írkálj ide. Hogy kioktass engem. Ki vagy te? Jóságos tantóbácsi?

 24. 6 sorban régen láttam már ennyi helesírási hibát! gergely! Nem érdemelsz nagybetűt! Ja, nem is vagy magyar, csak …….

 25. Nem tudom Borjan Jozsef hogy ki a fasz vagy de az a hulye ne hivja fel senkinek a helyesirasi hibait aki nem tud helyessen irni, Masodik en nektek sok hulye magyartanar anyiszot leirtam mar hogy az en gepem angol es nincs az angol abc ben a betukon ekezet, es azt hogy helyesirs azt a jovoben ne ird helesirasnak Magyar vagyok facikam es talan jobb mint te nemtudom hany eves vagy de a megszolitas format illene tudni, nem, te bunko hanem on vagy maga, es a nagybetut te sem erdemled, mert bunko vagy.Ezen kivul paraszt is nem foldmuves, paraszt mert nem hozzad szoltam es vegul ki a fasz vagy te nyelvesz? azt amit az emberek leirnak azt felsem tudjatok fogni ahhoz hulyek vagytok de ha valaki ejt nehany hibat azt eszreveszitek veszed, csak a te helesirasi hibadat nem rendben nem heles egyebkent 33 eve elek kulfoldon es szarok a Magyar helesirasi szabalyokra jozsikam ratotrol.

 26. Tokeletes! Vegre egy magyar erdekekert konzekvensen kiallo kulugyminiszter. Nem a csapzott, azott diszno kinezetu goncz kinga, vagy a Merjunk Kicsik Lenni Kovacs Laszlo.

 27. Zelene Rozsa nem tudom molyen fokozatu a muveltsege , es fel fogo keppessege de legyenszives eloszor olvassa el es ha nem erti olvassa el megegyszer, en sosel irtam azt hogy azonosulok a teteikkel, egy szoval sem, de en nem de onok igen rajuk szavaztak en nem elek mar 33 eve Magyarorszagban, igy en nem is szavaztam es nem rajuk, de senkire, en azt irtam illembol, es nem az osszemosas a tisztat a szennyessel.egyebkent a problema igen is ennel az idiota magyaroknal az ha valakik rajuk szolnak nyugatrol azonnal hasra vagjak magukat es keszen allnak a seggnyatasra, nehogy megsertodjon a Hollandus,, neki is bekell tartsa az illemszabalyokat, ezt koveteli ket orszag doplomaciai kapcsolata , in tudtad ezt,? szepen tartsa meg a hulye velemenyet mennyen haza es othol lehet pofazni Hollandiaba. Sajnos az en gepem Angol igy a betuomen nincs ekezet,

 28. TISZTELETEM. Azert onoknek kedves Magyarok van egy kis ertelmi fogyatekossagguk , nem a Hollandok penzelik az eu-t csak tesznek bele mint ahogy a Magyarok is azt a bizinyos tagdijat, ezen kivul az itt eladott masodosztalyu szemetett elso osztalyu aron na annak is van beveteli adoja ami utan fizet az eu de nem csak a Magyaroknak de Hollandianak is es mivel ok iparilag es mezogazdasagilag is sokkal elorebb vannak sokkal tobbet kapnak mint mi, ezert vasaroltak fel a Magyar ipart mar amelyiket, megerte es be is zartak, igy ez az orszag elvesztette az ipatat, es a munka helyeket, es a nyugatnak ez a hulye nep csak felvasarlonak kell, es mig a Nagyar vagy elmegy nyugatra dolgozni amit ok mar nem hajlandok meg csinalni azt a hulye Magyar meg csinalja es olcsobban mint az Angol Nemet Holland stb, mert ithol ehendoglik, De azert ez nem jogositja fel egyetlen eu -s orszagot sem a szemet megjegyzeseikre,, letezik egy diplomaciai egyezmeny azt mind ket felnek be kell tartani, akar milyen gazdag es azt hisszi hogy ok fizetik a Magyarokat nyugodjanak bele ok sem gazdagok annyira hogy jatszak a Robert bacsit, es sokkal tobbet visznek el innen mint adnak ennek az orszagnak meg eggyetlen szemet orszag sem adott mast a megalaztatasnal es a nyomornal, ki hozzott ide barmit is a szemeten kivul, vagy 25 evvel ezelott nesze Magyar ti ugyis a nyugat szemettelepe vagytok, na errol ennyit ugy hogy Hollandus szepen menj haza es ithol lehet dumalni, es orulni annak hogy megismertel egy sokat szenvedet nepet altalatok is es az orszagukat, itt voltal vege bucsuzz el szepen illendoen es jot vagy semmit ez az illem.

 29. Minden aljasságra képesek lesznek! –ERRE gyüjtik a pénz hogy tudják fizetni továbbra is a végrehajtóit! 🙁

 30. Viselt dolgok? Teljesen korrekt nyilatkozatok, nincs mit szégyellni rajtuk! Mi lesz az országgal ha jövőre nem a libernyákok jutnak hatalomhoz? Biztonság, fejlődés kiszámíthatóság élhető ország. Ahol az állampolgárok java előrébb való mint a nem állampolgároké és ez így helyes.

 31. Paul Lendvay kijelentése a fideszről: A fideszel az a baj,hogy kevés a művelt ember köztük! Hangzott el az ATV-ben.És láss csodát,ez be is igazolódott főleg a diplomáciában.Deutsch le is marházta Lendvayt ezért a kijelentéséért,amivel csak önmagát minősítette.

 32. Szijjártónak van igaza,csak az idegen szivű komcsilibsik,ballibbantoknak nem tetszik,ezknek a haza és magyar ellenes Nagy Senkiknek elkéne húzni a gulágokra,ja ha mentek vigyétek magatokkal a Népszavát,meg a 168 órát,hogy legyen nálatok egészségügyi papir.

 33. Ha kiveszik a csoffadt péniszedből az állandó katétert, akkor véres-gennyeset vizelsz egy hétig tata, miről hablatyolsz!? Inkább arra figyelj, hogy az aranyered ne lógjon a WC kagylóba, mint nekem ugatsz.
  😆😆😆😆

 34. Ha neked az aranyérről a szopogatás jut az eszedbe, akkor te bizonyára pederaszta vagy. Ti, fartúrók miért kérkedtek mindig az aberrációtokkal?

 35. Te, csak ne írkálj ide a magyarok oldalára!
  El takarodtál ebből az országból, akkor ott ugassáĺ, ahol vagy, te darab szar..

 36. Bendeguz ha van anyad akor annak mond hogy takarodjon es az volt egy nagy szar darabb mert a vilagra szart egy szemet muveletle f@szszopo disznot tegedhol a szarba voltalte ott diszno te geci ahol en vicgaztam rad , akkor foglalkoz az anyadal, hatha lenne ra szauksege szegemymek, szemet Magyar bendeguz remellem azaert a 2 ellemid megvan en beszelni szoktam te szemet nalatok meg az egesz rohadek familiad ugat,es ha mas hangnemben nem tudsz az emberekhez szolni akkor inkabb kussolj szemet Magyar.

 37. Basszus, nem vagyok fidesses, SŐT, de ez a Péter most igazán belopta magát a szívembe.Minden mondatával egyetértek, kár hogy a ‘boss’ a főnöke..Ha nem a maffiavezér potrohos dakota kormányának egyik prominens figurája lenne, mindenki megtapsolná a bátor kiállásáért..Ja..és én nem szeretem a kétoldalra való felosztást sem, mert a kuncze gáboroktól, fodor gabikáktól, gyurcsány ferikéktől , az mszp szdsz gazembereitől is kiver a víz..Nekik köszönhető a ‘boss’ Ezt azért nem kéne elfelejteni…

 38. Ahogy a cikkben helyesen meg van fogalmazva: “szólt vissza”. Minden ilyen visszaszólás esetén igaza volt. Számomra inkább az a kérdés, hogy miért teremtenek “baráti szövetségesek” olyan helyzeteket, hogy egyáltalán vissza kelljen szólni. Nem lehetnének ők is barátságosabbak velünk.

 39. Hajdina! Ne vedd be olyan mélyen, mert még megtalálsz fulladni! Nem lenne kár érted, én nem sajnálnálak, de ki fog szavazni arra seggre, amit nyaltál eddig is?

 40. Mária néni! Úgy tűnik, hogy magad még azt sem eszel, hiszen az elméd rommá ment az egyoldalú táplálkozás következtében. A Fideszes szarban sem sok a vitamin. Ne egyél belőle annyit mert káros láthatod!

 41. Addig amíg törvényesen megválasztott kormányunk van, addig nem magát képviseli hanem Magyarországot. Ezt illik tudni még azoknak is akik utálják a kormányt. Lesz lehetőség rá, hogy leváltsátok. Addig meg más államok képviselői ne pofázzanak bele a belügyeinkbe. Az itt bírálók választhatnak más kormányt jövőre, de ahogy elnézem még egymással sem tudnak megegyezni nem hogy kormányra kerülni. Lehet szapulni Orbánékat, de nem ennek kellene lennie a célnak, hanem annak, hogy jobb programot mutassanak mint amilyet a fidesz 🙁

 42. Figyelem, figyelem! Ez a Mária néni nickkel írogató nem egy vén r-banc, ahogy eddig tudtuk, hanem Orbán Viktor nevű user. Ezen a helyen lehet üzenetet hagyni számára, valamint a jókívánságokat kifejezni.

 43. A fentiek is példázzák, hogy ez a fittyfiritty kakas Tóni a FIDESZ leg gyengébb láncszeme, most a holland kimutatta minden hülyeségét, de megvédik, mint a Farkas gyereket is. Pedig kártékonyabb, mint az a pár milliárd lopás.Ali Babáék közé az ilyen is belefér. A lényeg, csak lopjunk, hazudjunk és harcoljunk, NEM BAJ, HA KICSIT GONOSZOK IS VAGYUNK, MINT ALI BABA ÉS BANDÁJA A MESÉBEN. Hol az a szélmalom???? AZ ELLEN IS HARCOLNI KELL!!!!!

 44. Mária néni jó, hogy mondja bérrel fizetett suhanc a mi pénzünkből és fütyije van, és buzi, csak azt hiszi nő.!!!!!!

 45. Mária néni maga sivalkodik mindig. Ali Babája rálépett a fütyijére??? Szóljon már Sorosnak, hogy vágja már le.!!!!!

 46. Kedves TISZTÁNLÁTÓ RENGETEG MINDENT FELSOROLT. ÉN IS EGYSZER MEGPRÓBÁLTAM, DE OLYAN HOSSZÚ LETT A LAJSTROM, HOGY BETELT A MEMÓRIÁM, EZÉRT EGYSZERŰBB, HA ALI BABÁÉKNAK HÍVJUK ŐKET, MERT A MESÉBŐL TUDJUK, HOGY “ALI BABÁÉK” MINDIG LOPNAK, RABOLNAK, HAZUDNAK ÉS HADAKOZNAK… ÍGY A LEGEGYSZERŰBB…”ALI BABA” ÉS KÉSZ. HÁT NEM? IGAZAM VAN, VAGY NINCS IGAZAM????

 47. Nimcsovics Úr! Csupán meg szeretném kérdezni, hogy olvasta-e Ön a holland nagykövet ominózus nyilatkozatát. Ha igen, akkor láthatta, hogy diplomatikusan fogalmazta meg minden gondolatát, és a magyar nép védelmére kelt, miközben kifejtette, hogy a közös európai kasszából a magyar népnek “osztott” pénz sajnos nem a nép javára fordítódott, amit elítélendőnek talál. Ha nem olvasta, akkor pedig olvassa el, mielőtt ledegradálóan nyilatkozik a “hollandról”. Apropó, a hollandoknál legalább érvényesül az “Élni, és élni hagyni” elv. Üdvözlettel.

 48. Valljuk be őszintén, nagy szívességet tett nekünk Gajus Scheltema úr, egyúttal meg is köszönhetjük neki, hogy kimondta azt, amit mindenki tud, lát, hall és érez, csak itthon kussba vagyunk. Kivéve persze megmondó urat, aki már zsenge lélek korában lekörözött minden indulót a hosszú nyelvek éjszakáján, idült vigyorral tekingetve kifelé a nagy keresztcsont elágazásánál, egy álom válik így valóra, kérem. Nem titkoltan, vágyottan lett eképpen egy Orbán parafrázis hátulról nézete, egy irigyelt, de félt ifjú titán, a jól eltartottak táborából. Fűtött úszómedencéje habjaiból megvezetett zemberekről, hiteltelenségről, nemzeti együttműködésről ejtett krokodil könnyeket, meg a pazarló kormányt ostorozta és jól eltartott magától mindent, ami megzavarná éleslátását, és kényes ügyeknek kiszagolását. No, és hát persze, a pofátlan végkielégítések, meg a kétmilliós állami bérplafon.
  Ugyan vegye már valaki a fáradságot így utólag, nézné meg, hogy hány embert hoztak lehetetlen helyzetbe a jog talaján hesszelve látszólag, mégis a joggal visszaélve. Hány pert buktak el ebben a körben és mennyibe került ez úgy zusammen. A kétmilliós állami bérplafont őszinte csodálkozására ő lépte át először, nem enyhe döbbenettel az arcán, miért is nincs rendjén az, ha egy nagy fizetésből több kicsit tuszkolunk a plafon alá. Volt még egy fél mondata bróker, vagy tán bankárkormány ügyben, jóllehet akkor még csak a Gresham-palota szúrta szemét, a királyi palota, az, ugye, a királynak jár.
  Hősünk, persze, halad, mint a penge, ez így reális és egyáltalán nem történelmietlen a rajongott idolnak hű bérese ő, vazall. Az élet bőséggel jutalmazza, és ott a csúcs, már mint miniszter adományoz kedvenc csapatában szédítően magas pozíciókat, néhány hónap alatt kiosztja magát Európát halált megvető bátorsággal holmi illemre hivatkozva tökvakaró kormányfők, langymeleg zsebek, nyálas szotyolák és kilónyi hajzselék nyújtotta ideológia fedezékből, valahonnan egészen mélyről. Íme egy felcsútgyőri européer pár.
  És most megint helyzet van. Csattog a fogsor, az ajak huncut szegletébe habos nyál tapad, mint mindig, amikor a falu bolondja agyilag besokall, és egy olyan, tisztességes falusi kocsmában uralkodó, kétségtelenül egyszerű, ám annál következetesebb alaptörvény betartása is gondot okoz, hogy itt minden ember egyenlő, aki előbb rendelt előbb kap, mindenkinek van kontója és kört visszautasítani tilos. Egyetlen egyet nem visel el őkelme, a rendet nem bírja, s azt különösen, ha a szemébe mondják, hogy itt mindenki tudja a szereposztást, ő bizony ennek a falunak a bolondja. Pedig egy kocsmában nincs mese, az nem egy kormány, vagy parlament, ott rendnek kell lennie. Ilyenkor, amikor már egyre-másra kapkod a bokák után, két maflással helyreteszik, egy időre kirakják, inkább szánják, hamarosan helyet is kap, hogy aztán megint… és kezdődik a körforgás. Itt tartunk most, nagyoskodunk, ahogy öregapám mondta, kiállunk a kertkapuba és kifelé asszonykodunk.

 49. Az erős és kiváló diplomáciai érzéket főnökétől és példaképétől, magától a miniszterelnöktől tanulta… Ez a lista mindkettőjük bizonyítványa, nem teszik ki az ablakba… 🙁 Mi meg csak szégyenkezhetünk, hogy ilyen emberek állnak Magyarország “élén”…

 50. magának, Mari néni… megérdemli de ha már beszélő viszonyban van Sorossal, ennél azért jobbat is kérhetne…

 51. avatar, ha már ezt a szép idegen szót használja… – ha igaz lenne, amit a kutyát ábrázoló avatarról ír, akkor a fél FB vagy ez, vagy az… pedig ők csak szeretik a kutyákat 🙂 – maga nem?

 52. Maga hol él? Tapasztalataink szerint az ország nem minden tája “élhető”, azokon leginkább csak éhen halni lehet…

 53. A Magyarnep problemaja, a tulsagossan nagy kepzeletben eles, eltudjak hinni hogy minden hol jobb mint a sajat hazajukban, honan veszi Zelene Rozsa hogy Holandiaban hagyak elni, nem akarom a kepzeletett befolyasolni de eggyetlen kapitalista orszagban sem hagyak elni ha nem eletre valo ha nem tud meg kuzdeni a sajat eletben maradasaert, en dolgoztam Austriaban, Amerikaban, Australiaban , senkise mondja nekem hogy barhol is elni hagytak senkit sem alkalmaztak csak azert hogy eletben tartsak, tudod vagy sem, akarsz dolgozni vagy sem. azt amit csak ugy adnak amiert nem kell meg dolgozni na abbol senki sem el meg, azert vannak dogivel az othontalanok, Ami pedig a Magyar kormany vedelmet illeti en nem vedem oket de az nem a Hollandianak a dolga, hogy mit csinal a Magyar kormany sajat hazajaban, az a Magyarnep dolga lenne arrol viszont en nem tehetek, hogy tehetettlen nagy pofa fellengos kijelentesek , mocskolodason kivul, csak egy gyava senkik, es mindent meg lehet veluk csinalni, ahhoz is gyavak hogy meg erdemeljek az eletben maradast. megis mit gondola en miert huztam el, a sajat hazambol, mert biztam onmagamban hogy eletben fogok maradni, de en a szakmam mellett valaltam meg a szartakaritast is es mindent hogy eletben tudjak maradni es a csaladomat el tudjam tartan. Bar ilyen nem letezik, ha vissza lehetne az idot porgetni soha sem hagynam el a hazamat,soha, annyira nem tudtam beleszerelmesedni a nyugadba, amenyire jol eltem nyugaton, anyira jol eltem legalabb a sanat hazamban is, es tobb votam othol pedig akkor meg a kommonizmus uralkodott, a pofamba dorgoltek sokszor hogy nem itt szulettem kuss, a munkam az kellett nekik de nem en.vagy a sok hulye Magyar, aki azt hiszi.

 54. Egyet szögezzünk le, a jelenlegi kormánynak, a gazdaságpolitikája, ami bicskanyitogató, a bevándorláspolitikájával egyetértek!!

 55. Nem dilettánsok bandája, hanem igen jól szervezett , eddig még el-nem -ítélt neofasiszta bűnözök MAFFIÁJA!!!!!

 56. Ez a taknyos kakadu eleve hogy lehet külügyminiszter, szakmai tapasztalat és múlt nélkül, dilettáns létére?

 57. Neked mondom nimcsovics!
  Vered itt a nyálad, hogy te 33 éve kint élsz külföldön, mi!?
  Vigyáztál a te jó kurva anyádra, nem én rám!
  Te, egy rothadt csicska vagy, aki még magyarul sem tud helyesen írni..
  Az anyád, hogy tudott egy ilyen ganajt kiszarni mint te?
  Kicsit több és nagyobb iskolai végzettségeim vannak, mint neked, te világi hatökör!
  Én, Magyar vagyok,de te, egy utolsó senki házi vagy!
  Embernek sem tartalak!

 58. Az nem baj hogy te kit minek tartasz az a baj te rohadek muveletlen diszno Magyar hogy te nem vagy az , te az elmult sok million ev ota megmaradtal az allat szinvonalan, es bar fogalmam sincs ki a fasz is vagy te rofoga diszno , meg kerlek szokjal le rollam es szopjalle de szopogep , de elotte mosd ko a pofadat, erted te szemet nem veszed eszre hogy nem veszlek eszre, kussolj a helyedre szar rakas.

 59. A jó, retkes kurva anyádat, te fasszopó vén geci!
  A beled rothadjon ki..
  Kiskorodban a tagba szakadt retkes anyád is ágyúval etetett, mert akkor is egy ocsmány genetikai szar darab voltál.!
  Rothadt hazaáruló tetű.!
  Tanulj meg magyarul írni te rohadék és utána ugassál!

Leave a Reply

Your email address will not be published.