Deutsch szerint nem kell leszopni a hollandokat

forrás: nepszava.hu

Deutsch Soha Nem Drogoztam Tamás megint nem cifrázza túl az aktuálpolitikai véleményét. Ezúttal Facebook bejegyzésben tette tisztába a magyar-holland helyzetet.

Frappáns válaszairól híres ex-sportminiszter szofisztikált gondolatait adjuk közre azzal kapcsolatban, hogy Magyarország megszakította legmagasabb szintű diplomáciai kapcsolatait Hollandiával: “Szóval a haladókáim szerint továbbra is hagyjuk a francba a komoly viselkedést és azonnal szopjuk le azt, aki sértegeti a magyarokat, különösen ha egy operettállam távozó nagykövetéről van szó.”

Minthogy Deutsch saját állítása szerint még soha életében nem drogozott, ezért nem tudjuk mentő körülményként felhozni azt sem, hogy esetleg túlszívta magát egy coffee shopban, mielőtt billentyűt ragadott.

Azt nem tudjuk pontosan, miért is lenne “operettállam” Hollandia – arról a nemzetről beszél így jó Tamás, amelynek minden ország közül a legrégebbi, változatlan a himnusza.

Azt sem értjük ezek után, mit is jelent deutschi értelemben a “komoly viselkedés”, ha abból az vezethető le, hogy kit kell és kit nem orális örömökben részesíteni. Azt sem tudjuk, kinek kéne a távozó nagykövet elé térdelnie. Avagy most nyert igazán értelmet Orbán egykori, parlamenti beszólása: “Térdre!” – csak nem imához?

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy szegény Deutsch Tamás komoly szövegértési problémákkal küzd. Ezért is tarthatott 9 évig a diploma megszerzése. Az inkriminált interjúban ugyanis egyetlen egy szó erejéig sem sértegeti senki “a magyarokat”. Meg úgy általában senkit nem sérteget a diplomata. Úgy általában “a magyarokról” ilyeneket mond a nagykövet: “ikonikus And­­rássy útja, amely remekül szimbolizálja Magyarország gazdag történelmét … honnan származnak a magyarok. A hollandoknak nincsenek ilyen gyökereik, számunkra ez kevéssé fontos, a magyaroknak viszont nagyon is számít … Hiányzik majd az ország. Főleg a természet, a vidék. Minden hétvégén utaztam, és igyekeztem felfedezni az ország eldugott részeit. Petőfi útját jártam, az Alföld a kedvencem, főleg a Kiskunság. I am a Kiskunság guy. … nagyon szeretem. Remélem, nem sértek meg senkit, de a sok kirándulás után ma már talán jobban ismerem az országot, mint sok magyar.”

Nem, Gajus Scheltema senkit nem sértett meg. Nem ő az, aki megsért és megsértődik egyszerre.

forrás: b1.blog.hu

59 Comments

 1. Jesszus, a facebook feldobta ezt a fotót a cikkel, és első gondolatom az volt, hogy hiába adnak a hajléktalansegítők az ilyen ápolatlan, alkoholista, lepukkant csövesnek szép fehér ruhát, úgyis összeokádja-vizeli másnapra… aztán olvasom csak a cikket, hogy hoppá, ez a bácsi nem hajléktalan…

 2. Kinek az anyja?? A tompikáé?? Ki a faszt érdekel hogy micsoda? Egy retkes ribanc, ha egy ekkora balfaszt ellett ide. De ha nem tetszik, akkor leszophatod, a kölköddel együtt ha egyáltalán képes voltál csinálni.

 3. Dajcstomi hozzászólásai, inkább hasonlít egy kocsmában vitatkozó alkoholistáékhoz, mint egy politikuséhoz, de ez már rég óta így van. Viszont mindezt közpénzen a mi pénzünkön teszi, ,,szórakoztava,, a nagyérdemüt.

 4. … az egyik tahó a fideszesTompika: “operett állam”
  … miattuk narancs a Fidesz
  … agya a Tompikának?
  … “a világot Isten teremtette, Hollandiát viszont a hollandok”

 5. Szegyeld magad tompika, mar megint onzo voltal, kepes voltal egyedul leszopni hollandiat, kakadu petike meg csak sivalkodhat az eterbe.

 6. Az, hogy a “főnökök” kocsmaian viselkednek, egy dolog. Azt hiszik, hogy ezt így kell csinálni, mert hiába diplomások, mégis műveletlenek. De hogy a hozzászólók nem tudnak följebb emelkedni ugyanerről a szintről, ez már kétségbeejtő. Kik vagytok ti, akik ilyen alpárian nylvánultok meg egymással szemben egy vita, vagy hozzászólás kapcsán?!

 7. ezeknek nem számít. sem isten, sem haza, sem anya, sem vallás,csak az és kizárólag az, amit maguknak kinéztek, megnéztek, eltettek, elnyeltek, kitaláltak, tálaltak, megzabáltak, megittak, elszívtak. ennyi 🙁

 8. na, kicsit elszabadultak az indulatok, bár ekkora ocsmány és tahó paraszt láttán hallatán olvastán ezen sem csodálkozom.
  a korábbi hozzászóló az anyuka zsidó származására utalhatott!

 9. teljesen egyetértek. obszcén szavak nélkül már jóformán nem is lehet olvasni hozzászólást. de mondjuk a bőven nagymama korúaktól is csak a becsmérlő, sértő jelzőket kapjuk.
  és akkor még vona kérjen bocsánatot? miért? utálom a pasit, de teljesen igaza van: a fideszes jobboldaliak (nem az értelmes jobboldaliakról beszélünk!), az öregek mint felbőszült bikák úgy támadnak. gondoljatok az öregre, aki sósavat ígért a magát odaláncoló tüntetőnek, vagy azokra, akik OV márciusi 15-dikei nagybeszéde alatt ütötték verték a sípolókat, csapkodták ki a szájukból a sípokat, stb.

 10. Egy vén hülye kurvának hiába is magyaráznám, hogy az nem temetési kép, tehát nem is magyarázom, vén hülye kurva !… Egyébként meg semmi közöd sincs hozzá, én is kénytelen vagyok a kiélt kurva pofádat elviselni !…

 11. Hat edesem errol lemaradtal, tompika jobbrol beelozott. Nincs szopi nincs vacsi esetleg a maradekot kinŷalhatod nekik.

 12. Steve sehol nem beszelek tragaran, eleinte itt is tartottam magam, de ez szeplelek agyament fidesz troll a Maria neni vagy Bácsi vagy egyszeruen csak ocsi kihozta belolem az obszcenitasom. Sokaig csak figyeltem, de räjottem, hogy nincs eleg mocsok amit megerdemel. Ezrevel loki magabol a szennyet o nem a cikkekhez szol hozza, hanem a kommentelokkel trägärkodik, legfinomabb hozzaszolasa szemelytol fuggetlenul a ” kussolsz “, az ” en adombol zabalsz ” hazaarulok, es ehhez hasonlo szovegek. Ugyhogy mivel vegtelen a turelmem felvettem vela szembe ezt a kesztyut, Lassan szepen belefog zavarodni, mar igy is csak ismetli az egy ket szavas boffenteseit.

 13. Te elmebeteg vadmarha,nyugodtan leszophatod nem csak a Hollandokat,hanem ez egész EU-t azzal a mocskos pofáddal,amiből csak a fos ömlik,amikor kinyitod! azok az Országok amelyekről,gyalázatos véleményed van,azoknak a pénzéből,éltek ilyen jól és vergődik az Ország,és tömitek a saját zsebeteket! hányadék vagy! én nem tennék ki képet magamról,ha ilyen undorító mocskos gusztustalan,pofám lenne! most is szívtál valamit,és még ittál is rá!

 14. Ó Tisztánlátó. “én nem tennék ki képet magamról,ha ilyen undorító mocskos gusztustalan,pofám lenne” -(idézlek)— s lám-lám a mostani pillanatban épp nincs kint képed. No így könnyű – arctalanul. Barátaim, nem veszitek észre, hogy ez az egész diskurzus, már az Ő szintje alá süllyedt? Ha már hangzatos nevek mögött névtelenül mocskolódunk, nem jelentenek semmit se a szavaink, —- mert hát a stílus az maga az ember … mint tudjuk )))

 15. Ezt hivják magyarázkodásnak. Infantilis relativizálás, másra mutogatás. Inkább fegyelmezze magát asszonyom.

 16. A kedvenceid el csalták,a választást,vén majom,miért szavazhatnak,a határon túliak,és akik Magyarországon születtek,és külföldön dolgoznak,azok viszont nem! mert fél a DIKTÁTOR! hogy azok nem rá szavaznának,felfogtad,te hibbant,a hangyányi agyaddal! vén pojáca! 2010-ben én is Fidesz szavazó voltam,de én nem ilyen lovat,akartam! soha többet Fidesz,de meglátásom szerint,nem vagyok egyedül!

 17. Képmutató libsi vagy. Itt gyűlölködsz alpári stílusban, mástól meg elvárnád, hogy szerettettel fogadja a mocskolódásodat.

 18. Dojcs, fürjcs, tamáscs! Én meg elhiszem, hogy soha nem drogoztál /bár elsőre a “soha nem dolgoztam” ugrott be/! Cak az a kérdés, ki hazudott nagyobbat? …….te, vagy én? ……na húzzál már el a büdös francba!……..ja’ és ne felejts el virágot vinni…..te kis senki pojáca…….

 19. Mi köze a te kurva anyádnak a Föld bármelyik tisztességes nőjéhez ? Még egy napon sem lehet említeni őket… Fattyú…

Leave a Reply

Your email address will not be published.