Olyat mondott a Fidesz Gyurcsányról, amitől te is átgondolod az életed

forrás: nol.hu

A Fidesz közleményben reagált a Demokratikus Koalíció szerdai közlésére, melyben felszólították a kormányt, hogy azonnal kezdjék meg a szükséges berendezések beszerzését.

A kormány álláspontja szerint „Gyurcsány leamortizálta, a jelenlegi kormány pedig fejleszti a kórházakat”. László Imre, a Gyurcsány Ferenc vezette DK egészségügyi kabinetjének vezetője azt szeretné elérni, minden nagyobb kórházban legyen MR és CT berendezés, melyek hiánya komoly kockázattal jár.

Fotó: Nol.hu / Móricz-Sabján Simon
Fotó: Nol.hu / Móricz-Sabján Simon

A Fidesz szerint „az a Gyurcsány beszél” a kórházak felszereltségéről, aki „kivéreztette, eladósította és leamortizálta a kórházakat”, ahol azért kell ma pótolni a CT és MR berendezéseket.

Tehát Gyurcsány Ferenc az oka annak, hogy a Fidesz 7 év alatt nem tudta rendbe rakni a kórházakat, míg stadionokra, kisvasútra, plakátkampányra és még megannyi felesleges dologra volt pénze és ideje.

Te is így gondolod? Várjuk a véleményed kommentben!

Forrás: magyaridok.hu

209 Comments

 1. Úgy viselkedik a Fidesz, mint a gyerekek, mindíg a másik a hibás! – a világ minden pénzéért sem vallaná be, hogy valamit elrontott, nem jól csinált! Mindenre keresnek, és találnak is bűnbakot… :/

 2. Nos egészségügy,csak annyit róla,hogy a mai napon kaptam időpontot nyaki ultrahangra december 5-re. Igen is a Gyurcsány tehet róla ja és a Soros meg .. most nem jut eszembe több de biztos vannak még! Ennyire nem lehetnek hülyék a fidessnél ,bocsi de lehetnek!! Csak sajnálni tudom ezeket!!

 3. Még valami láttam,hogy a Gyurcsány hátizsákjában vitte haza a ct és mr gépeket nem is egyet hanem sokat bizony!!!!!!

 4. Hát ez náluk már csak így működik, kifogást mindig találnak…még csoda, hogy nem a migránsok lopták el a berendezéseket is!:(

 5. Szeretnék egy fidesz provokátorral szemtől szembe beszélni az egészségügy 7 éve katasztrófális állapotba került helyzetéről !!! Cáfolom !! A saját bőrén tapasztalta a családom,de még sok millió dolgozó,robotoló állampolgár !!!

 6. a román korházakra persze volt pénz, ezek nem normálisak, nem is hiszem el, hogy igy mernek nyilatkozni a fideszesek!! AGYRÉM!!

 7. Elég szomorú, hogy vannak emberek akik elhiszik (még most is) a Fidesz baromságait!!! Orbán nem mondja, hanem csinálja! -“Hazudik éjjel-nappal”, ha teheti!

 8. elmehetnek a sunyiba aug-4-én kértem a kórháztól időpontot a gastrotól receptmegújításra 3-hónap…ugyanekkor a szemészetre is kértem a diabétesz miatt és dec 21-ére kaptam….világszínvonal erről nem Gyurcsány tehet fidess bagázs….

 9. Gyurcsánynak, a Fidesz szerint van egy halálos bűne, ami lehet, hogy ki robbantja a harmadik világ háborút. Az öszödi” beszéd.

 10. Amig 1000-1500 embernek miliárdokér stadionokat épitenek ,nembeszélve amit külföldre visznek addig ne háritsák a felelöséget senkire.AZ adóforintokat ésszerüen is ellehetne költeni!

 11. nyíregyházán egy “hasi ultrahang vizsgálatra” decemberre van időpont!!!!
  Most akkor kérjük számon Gyurcsány Ferencet, vagy Soros Györgyöt miért nem kaptunk hamarabbi időpontot??
  Elképesztő!!!

 12. Ahogyan azt már megszoktuk,l mindenért Gyurcsány a hibás, meg a soros, meg a migráncsok, stb…., meg az a rengeteg agyatlan aki ezeket mind be is veszi. Istenem, hát milyen országban élünk?

 13. érdekes azt hittem Ausztriába jobb az orvosi ellátás de ahogy látom Viktoron ez sem segített!!!!Betegebb mint volt!

 14. Jah, és ez a szerencsétlen tehet arról is hogy az utóbbi 7évben a gyerekeinket is rendre félrediagnosztizálják, (pl 6 nap alatt, 3 doki 3 szakvéleményt ad miközben jelzem, hogy az oviban 27fős csoportból 26 fekszik skarláttal. A gyerek kartonján meg allergia van feltüntetve.)
  És arról is kizárólag ő tehet, h az utóbbi 7évben majdnem minden gyerek SNI vagy BTM kódokkal van felmatricázva. Nem gondoltam, de ezek szerint arról is ő tehet, hogy az utóbbi 7évben sokan világgá mentek bánatukban, de akinek nem volt lehetősége v nem akart még lelépni, az kisemmizve, még egy rohadt albérletet sem talál Bp-n amit meg lehetne fizetni, vagy egyáltalán olyat, ahol gyerek, állat, köb-ük-nagyi nem akadály. biztos ő tehet arról is hogy manapság a családokat mindenhol elutasítják…
  Hagyják már végre abba a sárdobálást, feltartott kézzel és kiürített zsebbel húzzanak végre el,mert nincs a hülyeségeikre, vesztegetni való időnk. Cselekednünk kell, összefognunk, mert végérvényesen elvérzünk!

 15. Rájöttem valamire. Egy normális, magára valamit is adó ember – mindegy hogy milyen a pártszimpátiája -, a FIDESZ véleményét, hazug vádjait nem hallgatja meg, nem reagál rá. Bár mégis érdemes félfüllel odahallgatni, legalább többen, sokan leszünk akik nem ezekre a hazugokra adja a voksát jövő tavasszal. Egyébként én a múlt héten kaptam időpontot szemészetre Tapolcán: október 9, de ha nincs ismerős, akkor november 15. Az ország, a kormány jobban teljesít!!!!!

 16. Igen,mint a sarokba szorított patkányok,ilyen kiba…….tt kórmánya még nem volt az országnak mint ezek,BOCS de ezeknél bármi gennyes dolog van,azt mindet más-más csinálta.csinálja.Na ,,,,,ennyi esze még egynek se volt mint ezeknek,csak arra nem számítanak és számítottak,hogy több az olyan ember akit csak úgy simán nem tudnak becsapni,a legtöbb ember már tisztában van mindennel,amit művelnek,hazudgálnak.Csak az olyanok hisznek neki,csak sejtésem van,vagy szerelmesek bele,megnézném azért ha egyszer megerőszakolnák,vagy vakok,homályban élnek,stb,sorolhatnám.Az a jó,nagyon kevés már az olyan ember,csak nem meri be vallani,mert fél valamitől,aki nem hisz nekik.Mert milyen az olyan ember,aki hisz az olyanoknak akik erkölcstelenek,hazudnak ,lopnak,szerintem olyan mint ők.ENNYI

 17. Rohadtul fájnak a forgóim, térdeim, csípőim. Alig tudok járni, ha még azt is hozzávesszük, hogy le voltam bénulva és sánta maradtam. Kértem beutalót a háziorvostól. Rematológiára, és ortopédiára is, augusztus van. Kértem időpontot és nov. 9-re adtak. Várpalotára egy héten egyszer jön ortopédus Veszprémből. Gondoltam egyet, bejelentkezek Veszprémbe. Nem, oda nem vagyok illetékes. Megpróbálom Székesfehérvárt. Nem oda sem vagyok illetékes. Dögölj meg Te beteg magyar!

 18. Aki azt hiszi, hogy az egészségügy leépüléséért kizárólag Gyurcsány tehet az elfogult.és szűklátókörű. A leépülés már Antall József, semmihez sem értő, miniszterelnök idejében elkezdődött és egyforma intenzitással folytatódott Horn, Orbán, Meggyesi, Gyurcsány, Gyurcsány, Bajnai, Orbán, Orbán, hatalma idején. Dőreség egyetlen egyet is a másik elé, vagy mögé helyezni ebben a témában. A felelősségük egyforma.

 19. Ne arról beszéljenek ki,mit csinált hanem arról ki mit fog csinálni!!!Ne felejtkezzenek el az idős emberekről sem,hisz mi már rengeteget dolgoztunk,és a fizetésnek megfelelően,néha még többet is fizettünk!!!!MÉG ÉLNI szeretnénk egy kicsit,nem vegetálni!!!!!Arra fogunk szavazni aki rólunk is gondoskodni akar,és számon is lehet majd kérni rajtuk!!!!!!!

 20. Augusztus 14.-én kaptam időpontot teljes térdprotézis műtétre 2018 január 9.Gyurcsánynak és Sorosna köszönhető ez a gyors probléma megoldás.Nehéz a mozgás a térdem miatt,de ezt is segiti ,hogy a régebben a klinikán végezték a kötelező vizsgálatokat a műtét elött most a polgárnak kiosztanak 4-5 beutalót és azt nekem kell elvégeztetni rohadt nagy fájdalmak közepette.A fidesz meg ott rohadjon meg ahol van.

 21. Fél évre kaptam MRI-re időpontot,másik 3-hónap mire bejutok,az eredménnyel a beküldő Orvoshoz,ebben a sárdobálásban,amit a Fidesz művel,hogy az ő bűneiket,tehetetlenségüket,nem ismerik be és azt hiszik hogy 8-év után még mindig Gyurcsányra lehet fogni,ha akarták volna ennyi idő alatt,rendbe tehették volna az Egészségügyet,de nem is akarták,el töröltették annak idején a vizit díjat,ami egy jónak induló EÜ-reform kezdete,volt,de nekik fontosabbak a hülye stadionok,az Orbán agy szüleménye,és a határon túliakat tömni,a Magyar adófizetők pénzével,ott is a Focit támogatni,a Szlovákoknál stadiont,építeni! ez egy velejéig romlott,korrupt kormány! ideje lenne már el tünni nekik a süllyesztőben,ezeknek mi nem számítunk,csak élősködnek belőlünk!

 22. Szóval ennyi BAROMSÁGOT,a rendszerváltás összes kormánya nem hordott össze,mint a Fidesz!!!Egyszerűen mellé beszélnek,bármilyen a saját tevékenységükkel,vagy mulasztásukkal összefüggő kritika éri Őket,abban a pillanatban össze-vissza HAZUDOZNAK!!!! Nem hiszem,hogy a világon van még egy ilyen hatalom gyakorlás mint nálunk!!!!

 23. Nem ők a hülyék bennünket néznek annak mert hagyjuk hogy azt csináljanak velünk amit,akarnak,igaz van közöttük,egy jó pár,eszement vad MARHA! De az más kérdés!

 24. Könyörgöm, ha minden igaz akkor a Fidesz már 7-ik éve kormányoz ugye? és még mindig minden rosszért ami ma nem működik rendesen, (főleg az egészségügy!) azért Gyurcsány a felelős a Fidesz szerint. Miért nem tettek 7 évig, tesznek ők meg mindent, h. minden rendben legyen és elmondhassuk “Hawai dizsi napfény!” a mi kis országunk!???? 7 év azért már elég idő lett volna!!! Felejtsék már el Gyurcsányt!

 25. Ugyan ezt leírhatom én is kikoptak a térdeim,Ortopédia,Reumatológia 2.hónap várakozás,csak Én PÁPÁN várok.

 26. László Önnel pláne egyetértek! Kiegészítem az előző hozzászólásomat igaza van nemcsak Gyurcsány volt a felelős az ország leépüléséért!!! Csak ismételten kérdezem,h.mint fent írtam akkor mit tett a Fidesz a 7 év alatt, h. jobb legyen??? Ők látványosabban ellopták a vagyont az biztos!!!

 27. A balliberális kormányok pedig 8 év alatt nem tudták rendbe rakni az egészségügyet, szóval maximum kvittek lehetnek a Fidesszel, de károgni aztán semmi joguk nincs!

 28. Látod, pont az ilyen szűklátókörűség miatt merik a fideszes politikusok minden disznóságukat Gyurcsányra, Sorosra vagy éppen a menekült válságra fogni. Mindig van olyan, aki nem gondolkodik, csak vakon elhiszi, sőt terjeszti ezt az ostoba, hazug dumát. Stadionok, pusztába épitett kilátok, luxus bel és külföldi szállodák, kamu festmények, üresen közlekedő kisvasút, lopott pénzből degeszre tömött zsebek és külföldi bankszámlák helyett, az eltelt közel 8 évben nem elvonni kellett volna az egészségügyből az addigi támogatás jelentős részét, hanem fejleszteni kellett volna!!!!

 29. Az öszödi beszéd az eltelt 30 év legőszintébb, legtisztességesebb beszéde volt, amit Gyurcsányon kivül, egyetlen politikus sem mert volna megtenni. A Fidesz -kdnp politikusai valóban hazudnak az embereknek, sőt ellopják az ország minden értékét, csak ahogy Orbán fogalmazott, ők pávatáncot járnak és nem azt kell figyelni, amit mondanak, hanem azt, amit tesznek! A kettő köszönö viszonyban sincs egymással.

 30. Abból a 8 évből Gyurcsány 3 évig volt miniszterelnök, Orbán áprilisban betölti miniszterelnökségének 12-ik évét!!! (1998-2002 + 2010-2018) Akkor ki is a felelős az ország siralmas, kritikán aluli helyzete miatt?

 31. Tehát ha nem volt jobb, akkor jogos, hogy most sem jobb? Akkor minek választották meg ezeket? Nem azért, hogy jobb legyen?

 32. Van az már több mint nyolc is, hiszen az utolsó évben már Bajnai volt a miniszterelnök!
  Azért ügyes, kár hogy nem igaz!

 33. VALAMELYIK FIDESZES NAGY EMBER AZT MONDTA A VÁRÓLISTA OLYAN , HOGY SZINTE ELHANYAGOLHATÓ , ….. AKKOR MOST VAN , VAGY ELHANYAGOLHATÓ ,….. KÉRDEZZE MÁR MEG AZOKTÓL AKIKET ITT NEM SOROLT FEL …..

 34. Attól, hogy sajnáljuk őket, még nem történik semmi. Röhögnek a markukba, mi meg hagyjuk. Az ellenzék pedig… mit is beszélek, hiszen olyan nincs nálunk. Van egy pár idióta, akik egymással vitatkoznak a hatalomért.
  Zárójelben jegyezném meg, olyan szó, hogy “leamortizálni”, NINCS! Az amortizáció eleve azt jelenti, hogy valami lefelé megy.

 35. Addig elhiszik míg nem kerülnek ilyen helyzetbe,Öcsémnek mű szívbillentyűje van,két hónapja nincs jól,lázas magas a vérsüllyedése,pulzusa,júliusba,szeptemberre kapott időpontot kardiológiára,két hetet kellett várni infektológiai vizsgálatra,mert szabadságon voltak,meg van eredmény,javasolt mielőbbi kórházi ellátás,de nincs orvos nem tudják fogadni,talán hétfőn,alig van ereje,20017-ben Gyurcsány tehet róla,aki majd 9 éve semmilyen döntési lehetősége nincs.

 36. …ezzel csak egy gond van : a fideszé a hatalom már / sajnos / nyolcadik éve : ennek keretén belül eltüntették a 3000 milliárdos manyup – vagyont , többszáz milliárd közpénzt odadobtak matócsi / sic ! / – alapítványoknak, és ezt meghaladó mértékben építettek stadionokat, amelyek szinte kongnak azóta is ….ezekből felöltöztethették volna az egészségügyet / is ! /…. a nép majd 2018- ban honorálja orbánnak….ezt is !!!! ….. :'(

 37. Igen már a kortermekbe szekrénykéket is akartak de ti még azt is meg támadtátok-az MR és CT még akkor kezdett kis hazánkba elterjedni.

 38. Na Igen….Gyurcsány és azemúltnyócév…..nincs új a nap alatt talán még a Soros. Nem unjátok még az ismétléseket.FITYISS birkák??? (A híveken kivűl senkit nem tudtok már “hűlyíteni!!!”)

 39. Öcsi! Igaz, hogy Kádár hibás, mert a paraszolvencia az ő idejében indult virágzásnak, s nincs egy tökös hatalom, aki megtiltaná, a törvénytelen jövedelem szerzést. Majd Gazsi gyereket jól megbüntetik, ha törvénytelenséget követ el.

 40. Józsi! Soros a legnagyobb bűnös, mert pénzelte ezt a svihák bandát. Most meg rugdossák a kenyéradó gazdájukat. Idióta banda.

 41. Nem kell hazudni,2009 júliusban kaptam októberre térdműtétre időpontot,3 hónapot kellett várnom,hazugság,hogy Gyurcsány idején is így volt,nem az a baj hogy van váró lista,hanem különbséget kellene tenni sürgős,és nem sürgős esetek között,vannak esetek amikor nem lehet sok hónapot várni,

 42. Egyáltalán nem vagyok fidess fan, sőt útálom őket DE azért legyünk reálisak Gyurcsány se sokat tett az egészségügyért 🙁 még a közalkalmazotti utazási kedvezményt sem kapták meg, amit most igen. ja és a 8 év alatt egy fillérrel sem nőtt a fizetésük és a felszereltségük és eszközeik sem lettek frissitve, amit most tapasztalok, hogy igaz van várólista de uj vizsgáló eszközök is vannak modernek, Persze van gyógyszerhiány és rendelni mindenből az olcsóbbat lehet a főnövéreknek.

 43. Ki volt az aki a hülye szociális népszavazásnak hazudott hülyítéssel megakadályozott mindent?A sok hülye meg benyalta,mert ma mehetsz magánrendelőbe 10.15 ezerért,csak a többségnek erre nincs lehetősége.

 44. 7 évig csak szórták a lóvét felesleges dolgokra. Nem sorolnám fel mind1iket, mert ált.ban mindenki tudja. Csak néhány. kisvasút, számolatlan plakátkampány, jó néhány “nemzeti” konzultáció (inkább inzultáció), stb.

  Miért nem tették ők rendbe az EÜ-t? Megmondom; mert könnyebb másra kenni, mást hibáztatni, mint bármit is arréb tenni. Ezek 1 követ nem tudnak félre tenni, úgy h. abból ne legyen botrány, vagy ne szarul sikerüljön. Ne sértsenek meg embereket, ember csoportokat.
  Ezek nem értenek semmihez!!!
  Kivéve 3 dolgot:
  1., pénzlopás
  2., csalás
  3., hazudozás
  s ezekkel tették, s teszik tönkre hazánkat! Ezeknek senki, és semmi nem szent!
  Mindet börtönbe kéne csukni tárgyalás nélkül. Sajnos mást az EU törvényei nem engednek.
  Pedig mintát lehetne venni az 1200-tól 1800-as évekig terjedő büntetésekből jónéhányat.
  Ezt már tényleg nem részletezem. Kösz, h. eddig elolvastad.

 45. Igaza van Aurorának! Hülyék vagyunk, mert hagyjuk, hogy hülyét csináljanak belőlünk.
  El kellene ezt a férget és csürhéjét taposni, mint a Románok tették Ceausescuékkal!

 46. Volt, aki beismerte – most mégis mindenki őt utálja – pedig változtatni akart, hogy nekünk jobb legyen, de ez nem mindenkinek tetszett, hogy az ő zsebük viszont összébb megy – ezért elárulták!

 47. Vagy inkább te!
  A közmondás szerint: “ha adnak fogadd el, ha ütnek, szaladj el!”.
  Ja, hogy ennek mi isszuk meg a levét, mert cserébe idejönnek szavazni erre az elmebetegre – az őket nem érdekli – ŐK KAPNAK! – MINKET ÜTNEK!

 48. Nézegettem a kommenteket és rájöttem, hogy a Fidesz azért nem vezette be az internetadót, mert így olcsóbb az emberek elégedetlensége. Mindenki elmondja a véleményét, szomszédok, rokonok egymás torkában esnek. És mit mondanak a politikusok? Gyerünk most szabadságra, irány Horváth- Olasz- Spanyolország, most úgy is egymást marják, aki meg ráér, mindig dobjon nekik, valami csámcsogni valót

 49. Te eszeden vagy? Akkor nem volt várólista, sőt még orvosok és nővérek is voltak!

  Most van várólista 2010 óta, nincsenek orvosok és nővérek! AZÉRT! Tudod?

 50. A műtétekre mindig várni kellett, hacsak nem volt életveszélyben az ember! Úgyhogy ne gyere egy térdműtéttel elő – nem rákos voltál!

 51. NEM! Te állítottál ki magadról! Egy fidesznyikes seggnyaló vagy és pont olyan ostoba, mint vezíred összes imádója!

 52. Tehát én vagyok a szűk látókörű, mert le mertem írni az igazság másik oldalát is, amiről a cikk természetesen szemérmesen hallgat, hiszen itt az orbángyalázás és gyűlöletkeltés a lényeg, nem az igazság.

 53. Persze. Az idő mindent megszépít, a balliberális elme meg különösen feledékeny.
  Amúgy tény, hogy nem volt (még) ekkora orvos és nővérhiány, de ezt meg az uniós tagságunkkal együtt járó könnyű külföldi munkavállalás számlájára írhatjuk, nem Orbánéra.

 54. Gyurcsány 2004-2009 között volt miniszterelnök, az ÖT év, ha jól számolom.
  Orbán 12 évével pedig az a baj, hogy 2010-ben, 8 évnyi MSZ(M)P-SZDSZ elkúrás után nemhogy a 0-ról, hanem -20-ról kellett indítania a kormányzást, mert 8 év alatt ennyi évet léptünk vissza életszínvonalilag, köszönhetően többek között Gyurcsány Ferencnek is.

 55. De azért. Viszont az elődöket meg semmi sem jogosítja fel arra, hogy rinyáljanak, ha ők sem voltak különbek.

 56. Emlékszem is, meg a naptáraimból is látom, néhány napon belül lehetett szakrendelésre bejutni. A nagy államosítási őrület óta lettek sok hónapos várakozások. Egyértelmű a pénz kivonás! Amúgy elvileg a kormány nem azért van, h kormányozzon? Vagyis felkészüljön előre látható problémák kezelésére! Mint az eü. dolgozók /és mások…/ külföldre távozása. A sunyi eü. privatizáció, fizetős magánorvosi hálózatba terelés a módszer, amit anno megakadályoztak, fellázították a népet, most pedig aki csak képes, fizet, mert nem lehet hónapokat várni! A többiek? Hát így jártak! A kormányt nem érdekli!

 57. Nem az volt a hülye, aki anno “megakadályozta”, hanem az a hülye, aki úgy képzeli, hogy akkor most minden jó lenne.
  A 10-15 ezres magánrendelést meg hagyjuk már, mert akkor is volt, ha meg fizetős egészségügy lenne amit az ön balliberális elvtársai akartak, akkor most a kórházakban sem lenne beteg, mert tudnák megfizetni azt sem, nem csak a magánrendelést.

 58. Tényleg nem volt várólista:

  45/2006. (XII. 27.) EüM rendelet

  a várólista-sorrend kialakításának és az eltérés lehetőségének egészségügyi szakmai feltételeiről

  A kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény (a továbbiakban: Ebtv.) 83. §-a (4) bekezdésének g) pontja alapján, az egészségügyi miniszter feladat- és hatásköréről szóló 161/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés b) pontjában megállapított feladatkörben a következőket rendelem el:

  1. §1 E
  rendelet alkalmazásában várólista protokoll az egészségügyi ellátásnak a
  várólista alapján nyújtható ellátások részletes szabályairól szóló
  287/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet (a továbbiakban: kormányrendelet)
  szerinti várólista, az intézményi előjegyzési lista (a továbbiakban:
  előjegyzési lista) vagy betegfogadási lista alapján történő
  igénybevételére vonatkozó – az egészségügyi miniszter rendeletében
  közzétett – orvos-szakmai szabályok összessége.

  2. § (1)2 Az Ebtv. 20. § (3a) bekezdés a) pontjában
  foglaltak alapján a várólistára, az előjegyzési listára és a
  betegfogadási listára való felkerülés időpontja szerinti sorrendtől való
  eltérés szakmai indokoltsága akkor állapítható meg, ha a várólistára,
  az előjegyzési listára és a betegfogadási listára felvett valamely beteg
  esetében a beteg ellátásának késedelme nagyobb kockázattal jár, mint a
  sorrend megváltoztatásának következtében hátrébb sorolandó betegek
  ellátásának késedelme.

  https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0600045.eum

  Még szerencse, hogy az internet nem felejt, nem úgy mint ti, balliberálisok!!!!!!!!

 59. Mint ahogy a Vonázás,Sorosozás, úgy a Gyurcsányozás sem éri el célját. Csak annyi ér el vele a kormány, hogy egyre több ember látja azt be, hogy az Orbán kormány a pokolra való. Siessen is,mert cuki tanácsadója már várja őket.Tényleg!! Kormány hova tetted a befizetett adóinkat????? Számolj el vele.A Mészárosféle dologgal már tisztában vagyunk, ugy hogy nélküle számolj el.

 60. Van vagy lehet ezeken az idétlen fals gondolatokon mit kommentelni ?? Igen , talán a kormánypártok kevesebb időt fordítottak volna “gyurcsányozással” és lopással, lehet előrrébb lennénk.

 61. Én még emlékszem a tatár járásra, a török dúlásra meg persze a Sorosra! Arra is mennyit lopott a mi kis Viktorunk! Nincs nagy különbség!

 62. 1, Ilyen stílusban nem kommunikálok. 2, a linkelt hivatkozás nem mond ellent annak, amit állítottam. 3, számos kontraproduktív intézkedést hozott a kormány, ami még tovább rontott a helyzeten, amúgy arra számítani lehetett,h megindul a kivándorlás, ami célirányos intézkedésekkel fékezhető…lett volna. Hány száz milliárdot tapsoltak el baromságokra? Soroljam? Na azt kellett volna az eü. finanszírozásra szánni.

 63. Reméltem, hogy a választásig Soros Úr kitart, aki Gyurcsánytól átvette a “mindenért Ő a felelős” szerepet. Szomorúan látom, hogy Gyurcsány megint látótérbe került. Soros Úr legyen szíves előre fáradni!!!

 64. Teljesen mindegy, hogy van ellenzék, vagy nincs. Ha felemelik a szavukat, vagy számon kérnek valamit, akkor lehurrogják őket, vagy egyszerűen nem válaszolnak a kényes kérdésekre. Úgy megkötöttük a kezüket, hogy ekkora hatalmat engedtünk a FIDESZ-nek, hogy nem igen tudnak ugrálni. Nem mindig az ellenzéket kell szidni, amikor mi hagytuk, hogy fölénk kerekedjenek és bebetonozzák magukat.

 65. Az ilyen okostojások, akik osztják az észt a fidesz mellett,miért mind arctalan,miért nem mutatják az a
  rcukat??

  A “tisztánlátónak” is van arca,vagy szégyenli???????????

 66. Miért vallaná be, hisz az ő oldalukról nézve semmit nem rontottak el. Ez volt a céljuk s úgy látszik a végeredményt még mindig nem érték el, de hamarosan célhoz érnek, hisz mi asszisztálunk hozzá.

 67. Érdekes! Én akkor mentem orvoshoz, amikor akartam. Egyedül ha MR-re kellett kicsit várnom.
  Nem hónapokat – pár napot!

  NEM MINDEGY!

  Én eszemen vagyok, te nem vagy eszednél.

 68. Én nem így gondolom! De a sok Fideszes birka ezt is megeszi mint a többi hazugságot! Az a baj,hogy egy kormánypárt,minden jogi következmény nélkül hatalmas hazugságokkal árasztja el az országot.Teheti,hisz övé az írott,és az online média 95 %-a

 69. KADAR apank is hibas!!!! Meg mielott meghalt volna szegeny , nem ujitotta fel a korhazakat ezeknek a suttyo fideszeseknek!!! Hogy dogolnenek meg!! Bezzeg ahova ok jarnak korhaz biztos van am minden!!!

 70. Csallóközi József
  Nehogy valaki, azt érezze ki ebből, hogy a fityesz nem tudja mit csinál? Ők, már itt tartanak, bármennyire szégyen ez nekünk, de erre képesek. Pofátlanul, minden bizonyított reális indok nélkül mocskolódni, törvénytelenségek sorozatát elkövetni.
  Teljesen elvette az eszüket, ha volt, a hatalom bitorlása szabadon. Ők a bűnösök és ők a jog gyakorlói is. A kórházak műszerezettségének más oka is lesz, mivel nincs és nem lesz hozzá szakszemélyzet és leletező radiológus szakorvos sem. Így van ez, az egész országban. Nagyon érik a fociszerető kegyúrnak az öngóóól, valamint, annak következményei. Bizony már nagyon kellene szervezni a balos koalíciót, úgy, hogy közben észhez térünk, de minden jóérzésű állampolgár.

 71. Nem ágálnék ellene én sem, de azért lássuk be, hogy a legnagyobb hibát akkor követtük el, amikor megszavaztuk a 2/3-ot. Akkor aratták a legnagyobb sikert, hisz az alapot akkor sikerült nekik lerakni. Minden törvényt magukra szabtak.

 72. Gyurcsány, a kis hiperaktív egyszerűen felejthetetlen. Erről ő maga is gondoskodik.
  Én fordítva kérdeznék:Ami ebben az országban nem, vagy (még) nem jól működik, azért csak a Fidesz és Orbán Viktor a felelős? Van egyáltalán valami amit a kormány jól csinált és működik? És ha ez a kormány ilyen rossz, kire kellene bízni 2018-tól az ország vezetését? És milyen “Hawai dizsi napfény!”-t remélhetnénk az új kormánytól? Akik nem veszik észre hogy a 7 év alatt nagyon is jó irányba tart az ország, azok nem is akarják észre venni. Egyszerűen az Orbán fóbia, és a mély gyűlölet ömlik belőlük, és előbb harapnák le tőből a saját nyelvüket mint hogy bármit is elismerjenek. (Tudom, tudom, vizsgáltassam meg magam, narancsos köd, agy mosott fideszes, meg a szokásos komoly érvek.) Hát akkor csak hergeljék egymást tovább. Biztató hogy nem fognak unatkozni 2018 után se, tovább birkázhatnak, tolvajozhatnak, egyszóval meglesz a mámor.

 73. No akkor olvasgass még egy kicsit, ez a link 2010 februári, tehát még a választások ELŐTTI időszakot ecseteli a várólisták idejének növekedése tekintetében, bár a te olvasatodban gondolom, hogy ez meg a 98-02 közötti Orbán-kormányzás miatt történt:
  http://www.weborvos.hu/lapszemle/csaknem_megduplazodtak_varolistak/150585/

  De itt van még egy, ezt maga a NÉPSZABADSÁG közölte 2006-ban:
  http://nol.hu/archivum/archiv-410364-221511

  Ugye milyen érdekes, hogy pénzkivonásról, várólista-problémáról és hasonló “jó dolgokról” szól ez is?
  Tudom, ez is az Orbán miatt történt, hiszen 2006-ban (is) nagyon sok mindennek Orbán volt az oka.

 74. Ha nem is pontos, de így van.
  Az egészségügy összeomlása nem Gyurcsánnyal kezdődött, de kétségtelen, hogy az állapotromlás az ő miniszterelnöksége alatt volt a leggyorsabb.
  De az is igaz, hogy a mai hatalomnak semmilyen erkölcsi, gazdasági alapja nincs arra, hogy ezt Gyurcsány szemére hányja.
  Igaz, az is gusztustalan, ha ezt Gyurcsány kéri számon…

 75. Úgy hazudnak a képünkbe, hogy az már felháborító.Mást nem is tudnak.A felháborító, hogy még mindig van aki elhiszi.

 76. És még ti, balliberálisok mondjátok a Fideszesekre, hogy birkák. Amikor a tényeknek sem vagy hajlandó hinni, csak a balliberális mantrát nyomod.
  Olvass még egy kicsit, az első link az 2010 februári, tehát még a Fidesz kormányzás előtti, a második pedig 2006-os és mindenféle csúnya pénzkivonásról, kórházbezárásról meg ilyesmikről szól, amiről tudjuk, hogy ilyet a balliberális Gyurcsány az emberek jólétének megteremtője aztán sosem csinált, mint tudjuk, hiszen 2006-ban úgy dübörgött és akkorákat ugrott a Pannon Puma, hogy olyat még a magyar nem látott, itt tejjel-mézzel folyó Kánaán volt akkoriban, csak ez a mocskos, csúny orrbán ez aztán mindent tönkretett:
  http://nol.hu/archivum/archiv-410364-221511

 77. Látom a seggnyalástól úgy elment az eszed (ha volt egyáltalán), hogy kevered a szezont a fazonnal!
  Bújj vissza vezíred seggébe – mindannyian jobban járunk!
  Annyi hülyeséget írsz.

 78. Ezt vártam! – ti. CSAK ennyi telik egy ostoba seggnyalótól, mivel érdemben hozzászólni nem tudtok.
  Nyalóka – sicc vissza anyád szoknyája mellé – még ott a helyed.

 79. Tegnap, 10:13 ·

  AZ
  ORBÁN-KORMÁNY EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS JAVÍTÁSÁNAK LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEI

  1.-Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP!

  2.-Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítás!

  3.-Heves megye, Markhot Ferenc kórház ….6 milliárd!

  4.-Szombathely Markusovszky kórház

  5.-Hatvani Albert Schweitzer kórház 3.5 milliárd!

  6.-Bethesda gyermek kórház BP.

  7.-Debreceni kórház

  8.-Cool Körmendi kórház 1.4 milliárd!

  9.-Kaposvári kórház 1.5 milliárd!

  10.-Békés megyei Pándy Kálmán kórház

  11.-Bajcsy-Zsilinszky kórház BP felújítva!

  12.-KARCAGI KÓRH.

  13.-Várpalotai kórház

  14.-Uzsoki kórház BP. 6.5 milliárd ft.

  15.-Nyíregyházi kórház

  16.-Dombovári Szent Lukács Kórház

  17.-Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió!

  18.-Siófoki kórház

  19.-Pécsi kórház

  20.-Mohácsi kórház

  21.-Szigetvári kórház, 2 milliárdnál több, helikopter leszállóval.

  22.-Dunaújváros Szent Pantaleon kórház 300KW napelemes !!!

  23.-Kiskunfélegyházi kórház

  24.-Kalocsa Szent Kereszt kórház

  25.-Szolnoki Hetényi Géza kórház

  26.-Makói kórház

  27.-Győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA!

  28.-Békés Megyei Pándy Kálmán kórház

  29.-Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet

  30.-Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.

  31.-Fejér Megyei Szent György Kórház

  32.-Szent Borbála Kórház

  33.-Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.

  34.-Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt.

  35.-Bajai Szent Rókus Kórház

  36.-Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza

  37.-Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet

  38.-Halasi Semmelweis Kórház

  39.-Felső-Szabolcsi Kórház

  40.-Kátai Gábor Kórház

  41.-Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.

  42.-Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórháza

  43.-Magyar Imre Kórház

  44.-Karolina Kórház-Rendelőintézet

  45.-Soproni Erzsébet Oktató Kórház

  46.-Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.

  47.-Gróf Tisza István Kórház

  48.-Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

  49.-Siófok Város Kórház-Rendelőintézet

  50.-Kanizsai Dorottya Kórház

  51.-Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Kp. Hódmezőcvásárhely-Makó

  52.-Markhot Ferenc Kórház

  53.-Zala Megyei Kórház

  54.-Tolna Megyei Balassa János Kórház

  TIOP227

  55.-Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház

  56.-Kecskeméti Gyógyintézeti Központ

  57.-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

  58.-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

  59.-Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

  TIOP226

  60.-Dr. Kenessey Albert Kh-Ri

  61.-Békéscsaba Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet

  62.-Gyula Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház

  63.-Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet

  64.-Bonyhád Városi Kórház-Rendelőintézet

  65.-Celldömölk Kemenesaljai Kh.

  66.-Csorna Margit Kórház

  67.-Debrecen Kenézy-DEOEC

  68.-Dombóvár Szent Lukács 69.-Egészségügyi Nonprofit Kft.

  69.-Edelény Koch Róbert Kórház

  70.-Kazincbarcika Kórház Nonprofit Kft.

  71.-Eger – Mezőkövesd Markhot Ferenc Kórház Kft.

  72.-Esztergom Vaszary Kolos Kórház

  73.-Hatvan Albert Schweitzer Kórház Nonprofit Kft.

  74.-Hévíz Szent András Reumakórház

  75.-Keszthely Városi Kórház

  76.-Makó Csongád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó

  77.-Jászberény Szent Erzsébet Kórház Nonprofit Kft.

  78.-Kecskemét Bács-Kiskun Megyei Kórház

  79.-Kaposvár Kaposi Mór Oktató Kórház és Marcali integráció

  80.-Komárom Selye János Kórház

  81.-Komló Egészségcentrum Nonprofit Kft.

  82.-Miskolc BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

  83.-Mohács Városi Kórház

  84.-Mosonmagyaróvár Karolina Kórház – Rendelő Intézet

  85.-Nagyatád NagyatádMed Nonprofit Kft.

  86.-Pápa Gr. Esterházy Kórház és Rendelőintézet

  87.-Pásztó Margit Kórház

  88.-Salgótarján Szent Lázár Megyei Kórház

  89.-Siklósi Kórház Nonporfit Kft.

  90.-Soproni Erzsébet Kórház-Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet

  91.-Székesfehérvár Fejér Megyei Szent György Kórház és Mór Város
  Kórház-Rendelőintézet

  92.-Szentes Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

  93.-Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet

  94.-Szolnok Megyei MÁV Kórház rendelőintézet

  95.-Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

  96.-Tapolcai Deák Jenő Kórház

  97.-Tata Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet

  98.-Tatabánya Szent Borbála Kórház

  99.-Sárvári Kórház

  100.-Szent Pantaleon – Dunaújváros

  101.-Felső-Szabolcs Kórház – Kisvárda

  102.-Mezőtúr Kórház

  103.-Parádfürdői Állami Kórház

  104.-Kátai Gábor Kórház – Karcag

  105.-Csolnoky Ferenc Kórház – Veszprém

  106.-Orosházi Kórház

  107.-Mátrai Gyógyintézet – Mátraháza

  108.-Állami Szívkórház Balatonfüred

  109.-Gróf Tisza István Kórház – Berettyóújfalu

  110.-Kanizsai Dorottya Kórház – Nagykanizsa

  111.-Batthyány Kázmér Szakkórház – Kisbér

  112.-Zala Megyei Kórház – Zalaegerszeg

  113.-Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet – Farkasgyepü

  114.-Szent Rókus – Baja

  115.-Pécsi Tudományegyetem

  116.-Szegedi Tudományegyetem

  117.-Debreceni Egyetem Orvos- és Egyészségtudományi Centrum

  118.-Vas Megyei Markusovszky Kórház, Egyetemi Oktatókórház

  119.-Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház

  120.-Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház

  121.-Bács-Kiskun Megyei Kórház

  122.-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház

  123.-Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

  124.-Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet

  125.-Szigetvár SzigetvárMed Nonprofit Kft.

  126.-Nagykálló Sántha Kálmán SzKh NpKft.

  127.-Miskolc MISEK Nonprofit Kft.

  128.-Kiskunfélegyháza Városi Kórház, Rendelőintézet, Gyógyfürdő és
  Rehabilitációs Közpomt

  129.-Kalocsa Szent Kereszt Kórház

  130.-Hódmezővásárhely Erzsébet Kórház és Rendelőintézet

  131.-Fehérgyarmat Szatmár-Beregi Kórház, Gyógyfürdő Nonprofit Kft.

  132.-Mátészalka Területi Kórház Nonprofit Kft.

  133.-Harkány Zsigmondy Vilmos Rehabilitációs Központ

 80. Ja, széplista. A Szombathelyi Markusovszky alapítványi pénzből épült ujjá. Persze orvos ott sincs, meg egy része nem is ért a gyógyításhoz, visszahív a magánrendelőjébe, ahol negyed óra alatt táltosként megoldja a problémádat. 4800 huf./óra.minden megkezdett óra, egész órának minősül. Ennyit a magyar egészségügyről.

 81. Kotródj luvnya a retek cigány anyádba! Azért mert valaki nem a te szád íze szerint alkot véleményt akkor te mindjárt anyázol.

 82. Ez így igaz. Hozzátenném, még, hogy az ország javait külföldi kézre játszották, ezek legalább ithon tartják a tőkét. De kérdem miért haszontalan stadionokra, és szükségtelen dolgokra verik el az ország javait, amit rabszolgamunkán tengődő nép össze gürizik nekik.

 83. Te két osztályt végzett tahó!
  Én anyáztam? – ennyire hülye vagy? Menj elmeorvoshoz! Odavaló vagy a diliházba, vezíred mellé, hogy tudj tovább nyalni neki! 😀

 84. Mindent megvétóztak, amit a Gyurcsány kormány az egészségügyért tenni akart. Miről beszélnek ezek?
  Azt hiszik, hogy a szavazók erre nem emlékeznek?

 85. Orbán nem tud beletörődni, még mindig nem sikerült eltüntetni Gyurcsány urat !!! Erőlködik, erőlködik s utána megy kezelésre !!!
  Az orvosok még nem jöttek rá ,fölösleges !!!
  Nagyon remélem a hívei közzül egyre több lesz az , aki beleún ebbe a folyamatos elcsépelt , Gyurcsányozás ,Sorosozás ,migráncsozás !!! ….meg a CEU meg az EU !!!!

 86. Gyurcsány elkezdte volna helyrehozni. Tűzoltásként szerepelt a vizitdíj is.
  Az emberek zömének nem kellett, leszavazták, elzavarták.
  Nos, meglett, amit akartak.

 87. Úgy van! De ne feledjük azért, hogy Romániában forradalom volt… “Tetszettek volna forradalmat csinálni” – mondotta Antall József arra a kérdésre, hogy miért nem tüntetik el a kommunista maradványokat?

 88. A paraszolvencia nálunk már 100 éve biztos működik, mikor a Mari néni a kosarában vitte az orvosnak a tyúkot, tojást, gyümölcsöt, zöldséget. Ja! Nem KP volt. Akkor már ez nem paraszolvencia?

 89. Így van. Nincs ellenzék. Pár éve halálra röhögtem magam az MDF jelöltjeinek bemutatkozó videóin.
  (Végre nem csak én próbálok helyre rakni néhány dolgot a leírt magyar nyelvben!)

 90. Bocsánat, én nem szavaztam meg. Viszont aki megszavazta, az most elmehetne rendbe hozni a kárt, amit okozott. De nem fog. Otthon fog duzzogni csalódottan, és utána (meg azóta) lapít.

 91. Nagyon csúnyán, sőt alpárian beszélne veled. Pontosabban hozzád. Először is nem hallgatna meg, másodszor ha mégis mehallana belőle valamit, azt nem értené.
  (Pár sorral feljebb találsz egy mintát. A helyesírásáról – nem, annak hiányáról – fogod megismerni.)

 92. Tudod, én még mindig visszasírom a nyolc
  évvel ezelőtti egészségügyet. Akkor szidtuk, de a mai állapotokat nem láttuk
  előre. Mekkora cirkuszt rendeztek a vizit díjon, az értékmegőrzőkön? Most már a
  mentőben lelopják a láncot a betegről. Különben volt már magatehetetlen
  hozzátartózod kórházban? Telefont nem merek bent hagyni a betegnél, az iratokat
  is hazavisszük, mert mire visszahozzák a vizsgálatról, lába kél. Nem lett volna
  az sem felesleges dolog! Voltak orvosok, nem zártak be kórházi részlegeket
  orvos és nővér hiány miatt. Nem építettek szegény kinti magyaroknak kórházat,
  hogy magyarul tudják elmondani az orvosnak a panaszukat. Könyörgöm, hetven éve
  Romániához tartozik Erdély! Aki ott született, járt iskolába, nem tud románul?
  Itt meg nincs kinek elmondani a bajom, mert nincs orvos, vagy mire elmondanám,
  addigra már vagy meggyógyultam, vagy megdöglöttem. OK, adjanak, ha itthon már
  minden olyan szinten van, hogy jobb már nem is lehet.

 93. elég rendesen félreértetted tisztánlátó hozzászólását. ha elolvasod még kétszer, rájössz, h miért értek vele egyet 🙂

 94. “A kormány álláspontja szerint „Gyurcsány leamortizálta, a jelenlegi kormány pedig fejleszti a kórházakat”
  Stadiont,kisvasutat a betegeknek!!!!Attól meggyógyulnak biztos.

 95. Dehogy akasztunk Mária néni.Közmunkásokat csinálunk a fideszes birkákból.Minimálbérért dolgoztatjuk az ujmlilliomos fideszes birkákat

 96. Miért Te hol laksz?Kastélyban?Hogyan kerültél oda?Fideszestag ként?
  Ha nem lesz meg a 2/3 börtönbe kerülsz.Ne remélkedj nem akasztani fogunk
  Közmunkásokat képzünk a fideszes nyájból!

 97. Én sem szavaztam rájuk, de ha azt írom, hogy megszavaztátok, akkor az azt jelentené, hogy mindenki megszavazta, csak “én nem”. Ezt viszont kétlem. 😀 😀 😀

 98. Van olyan, hogy ‘leamortizálni’.
  Azaz, a FIDESZ lerombolta az egészségügyet, nem csak rombolta, rombolgatta… Ez a befejezett mód.

 99. Kedves Vízöntő!
  Az amortizál szóhoz nem teheted oda a le előtagot, mert lepusztít-ot jelent szó szerint. tehát a le szócska már benne van.

 100. ALJAS , PISZKOS SÖPREDÉK FIDESZ, FEL LESZTEK AKASZTVA ÉS ELSZÁMOLTATVA MINDEN FORINTRÓL A KURVA ANYÁTOKAT HAZUG HULLADÉK PATKÁNYOK ! TI BRIGANTI SÖPREDÉKEK !!!!!!!!!! UTÁLJA MÁR EZEKET AZ orbánista SZEMETEKET AZ EGÉSZ ORSZÁG ! PFÚÚÚÚÚJJ ALJASOK !!!!!!! LOPJÁTOK A KÖZPÉNZT MINDEN SZEGLETÉBEN AZ ORSZÁGNAK ! EZÉRT LESZNEK LINCSELÉSEK SZEMETEK !!!! NEM A GYURCSÁNYT AKARJUK KIVÉGEZNI BUNKÓK, HANEM A FIDESZ ROHADÉKOKAT ! VILÁGOS?????????? CSÓTÁNYOK !!!

 101. Nem “csak azok” beszélnek így, de az amnéziás fidszesek is, akik megnépszavaztatták a vizitdíjat, a 300 Ft eü pótlék eltörlését! Pedig az akkor kimutathatóan az eü. alapot növelte! Sokkal értelmesebb és eredményesebb volt, mint ma az értelmetlem, élvezhetetlen, agyalágyúlt fociőrület, ami olyan eredményes, hogy már milliárdokban mérik a falábuak pofa”vizit” díját!

 102. Én csak egy kérdést tennék fel ,vajon meddig fog még garázdálkodni ez az Orsós cigány,és ez a sók birka nép meddig tűri ,hogy egy győt ment a kárpátokból hülyére vegye a magyar népet.

 103. Már nem újdonság mindenért Gyurcsány a hibás!! Vagy Soros v az unio!! Csak a fidesz csinál jól mindent hiszen ők nem lopnak csalnak éjjel nappal hazudnak!!! Hülyének nézik az embereket! A sok birka meg elis hiszi!!

 104. Kedves Hedvig!

  Az amortizál szóban semmilyen fordításban sincs benne a ‘le’ előtag.
  Az ‘amortizálódás’ egy romlási folyamatot jelöl, ha amortizálok valamit, rontom az állapotát, ha leamortizálom, akkor lerontom, azaz teljesen tönkreteszem.
  Köszönöm a hozzászólást, ha nem is értünk egyet.

 105. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say wonderful blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.