A magyar püspökök vezetője felvállalta – családok ezrei retteghetnek

forrás: youtube
Nincs válasz a lombikbébiprogramot firtató kérdésekre. A kormány több mint két éve ígéri a program bővítését, ami viszont a katolikus egyháznak nem tetszene.

„Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz. E kijelentés valóságtartalma sajnos korábban soha nem tűnt annyira reálisnak, mint éppen napjainkban” – a keresztény emberek felelősségéről beszélt Veres András a Szent István-nap alkalmából megtartott ünnepi szentmisén. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke – miután Konrad Adenauertől idézett – bírálta a lombikbébiprogramot.

A támogatás növeléséről szóló rendelkezés a püspök szavai szerint a keresztény értékekre építkező társadalom önfeladásának mételye, amire oda kell figyelni.

„Testvérek, még egy belső veszélyre oda kell figyelnünk! Ugyanis egy fondorlatosan megfogalmazott, a jó szándék köntösébe bújtatott törvény által, amely figyelmen kívül hagyja a krisztusi értékrendet, észrevétlenül is belopódzik a keresztény értékekre építkező társadalom önfeladásának mételye! Láthattuk ezt legutóbb például a lombikbébiprogram támogatásának növelésével kapcsolatos rendelkezésben…”

„A püspöknek csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nem egy katolikus ügy, ez nem egy beteg ügy. Ez egy nemzeti ügy” – a Kaáli Intézet alapító vezetője szerint a katolikus nők 80 százaléka nem veszi figyelembe az egyház dogmatikus szabályait a fogamzásgátlásról, az abortuszról vagy éppen a lombikbébiprogramról. A professzor úgy fogalmazott: a nemzet fogy, és a kormánynak mindent meg kell tennie azért, hogy minél több gyermek szülessen. A szakma két és fél éve várja a lombikprogram bővítését, ám a rendelet, amelyet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke is bírált, máig nem jelent meg. írja a hirtv.hu

Az elnök szavait hallgatva végtelen düh és keserűség lesz rajtam úrrá. A katolikus egyház folyamatosan hirdeti a család szentségét, hogy milyen fontos a gyermekvállalás. A katolikus nőket akik a meddőség gyötrelmével küzdenek, középkori dogmákkal fosztanák meg a gyermekvállalás örömétől. A katolikus egyház bizonyos képviselőiknek inkább a gyermekéhezéssel, a létminimum alatt élők millióival kellene foglalkozniuk.

Mi lesz a következő lépés? Ki fogják átkozni a lombik programban résztvevő katolikus nőket? Komolyan úgy gondolja ma valaki, hogy egy meddő nőnek a pokol tüzén kell elégnie mert gyereket akar vállalni?


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mária néni

  Sivalkodjatok libsik!
  2018-ban kétharadunk lesz!
  Vége a libsi diktatúrának.

  • Marcsa megkergültél?

  • TikiTaki

   Nektek lehet, de a fityesznek nem!!!

   • Mária néni

    Kussolsz, csicska

    • Rozsa Zelene

     Kussolsz, himringyo!!!!!!!

  • Rozsa Zelene

   Himringyo qsss!!!!!!!!

 • Attila Bagdi

  Mária néni hol vannak a rendőrök akiket rám uszítottál te szaros szájú fidesz bérenc?!

  Jelentsed. Vállalom amit írtam a bíróság előtt is. Te is vállalod a mocskolódásodat?
  Mert én bemutatom nekik amit itt írsz az emberekről.
  Amennyiben én győzök, akkor 1 millio euro lesz a kárpótlási díjam.

 • Mária néni

  Magyar püspökök vezetője? Idióta libsik. A magyar katonák vezetője.
  Hüjje libsik, titeket kell vezetni láncon.

  • Beja Sze

   Mit szìvsz Maris?

   • Éva Tóth

    Mégcsak nem is nő szerintem. A fotóját úgy szedte le a netről, valami kedves idős néni címmel. A végtelenségig arrogáns, unintelligens egyed.

 • Engler Attila

  A papokat végre el kellene zavarni rendes munkát végezni. Ingyenélő lusta banda. több ezer éve élősködnek a dolgozó embereken.

  • Mária néni

   Látom, marxista vagy.

   • Engler Attila

    Nem vagyok Marxista. Intelligens ember vagyok, ennyi.

    • Mária néni

     Proli

     • Attila Arany Tóth

      Mi van még a szótáradban?

     • Umann Tamás

      Lopni, csalni, hazudni. Mint minden orbánistának

   • Attila Arany Tóth

    Szeretsz bélyeget ragasztani? Vagy ezért is fizetnek!?

  • Péter A Szilasi

   Kedves Attila!Intelligens ember tényleg nem mond ilyet.A pap ugyanúgy dolgozik,méghozzá rengeteget,amikor misézik,esket,temet,hittanórát tart,stb,mint egy bármelyik túlterhelt értelmiségi az országban.Egy a bökkenő ezzel,hogy közpénzből teszi.Intelligens ember azt mondja:az fizesse a papot,aki kíváncsi a véleményére.,ahogy a kocsmában a dudást is azok,akiknek muzsikál.Magyarán:minden egyházat tartsanak el a saját hívei.Az egyházak kapják meg szépen a híveiktől az egyházadót,ahogy a neve is mutatja,és elégedjenek meg azzal.A közpénz nem erre való.

 • Attila Bagdi

  Mária néni hol vannak a rendőrök akiket rám uszítottál te szaros szájú fidesz bérenc?!

  Jelentsed. Vállalom amit írtam a bíróság előtt is. Te is vállalod a mocskolódásodat?
  Mert én bemutatom nekik amit itt írsz az emberekről.
  Amennyiben én győzök, akkor 1 millio euro lesz a kárpótlási díjam.

 • TikiTaki

  Mivel Magyarország nem kereszténycentrikus politikát folytat, innentől csuhás, kuss. Amíg a törvények egyházi értékekkel ellentétesek, addig ez nem keresztény állam.

 • Rozsa Zelene

  Puspok ur ilyen jol allnak titkosan kitenyesztett termekenyitesre alkalmas papi szemelyzettel, hogy kepesek a csodakra, es a lombik program szerepet atvenni. Mi lesz a colibatussal, ideiglenesen felfuggesztik a kivant szaporulat eleresenek idejere???????