Ezt még Orbántól sem vártuk: ők követelnek bocsánatkérést a megvert erdélyi nő miatt

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

A kormány fontosnak tartja a nyugdíjasok becsületének védelmét, ezért bocsánatkérésre szólították fel Vona Gábort kijelentése miatt. A Fidesz álláspontja szerint, Vona sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra vonatkozóan, mikor az Orbán Viktort Tusványoson kifütyülő nőt megrángattak, erre a Jobbik elnöke azt írta ki a Facebook oldalára, hogy „az ott álló viktoriánus nyugdíjasokon eluralkodott a lincshangulat”.

A kormánypárt többször szólította már fel Vona Gábort, hogy kérjen bocsánatot, de nem tett eleget a kérésnek, ezért most a Fidesz elhatározta, országos tájékoztatást indít. A kampány célja, hogy telefonon és e-mailen keresztül tájékoztatják a magyarországi nyugdíjasokat arról, hogy Vona Gábor a Jobbik elnöke milyen megengedhetetlen és sértő jelzőket használt rájuk.

A kampány hétfőn indult és várhatóan 7-10 napig tart majd.

Fotó: MTI / Kovács Tamás
Fotó: MTI / Kovács Tamás

Hétfőn tett sajtótájékoztatót Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, melyben azt monda, Vona Gábort már többször felszólították, kérjen bocsánatot azoktól, akiknek az önbecsülésébe gázolt a szavaival, de erre a Jobbik elnöke nem volt hajlandó annak ellenére sem, hogy nyugdíjas szervezetek is ezt kérték tőle.

Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke – mondta Hidvéghi Balázs.
Hozzátette: Vona Gábor szavai megengedhetetlen, cinikus, sértő kijelentések. „Senki nem veheti magának a bátorságot arra, hogy így beszéljen a magyar nyugdíjasokról”

 

Forrás: mno.hu

 

26 Comments

 1. Zsuzskom, ha egyszer panelproli vagy, miért kérnénk bocsánatot. Miért nem dolgoztál? Ha tisztességes ember lettél volna most nem lennél panelproli.

 2. A füttyizős lány egy terrorista volt, a romány hatóságok 35.000,-Ft büntetéssel sújtották és zárkát is kapott.

 3. Dehogynem, a terrorista lányt előállitották, majd 35.000,-Ft (500 lej)pénzbirságra itélték. A fotós aki lebuktatta, alőbb azt is megbirságolták, majd anépharag elkerülése érdekében elengedték a büntit.

 4. Ez a lány nemcsak provokátor volt hanem egy hirhedt terrorista, mint kiderült egy iraki kebabos téritette iszlám hitre szeretkezés közben.

 5. Ezt csak az ilyen hibbant elmebeteg agy mosottaknak tetszik mint ez a vén mocskos patkány szaros segget nyaló Marcsa néni! lehet szerelmes Orbánba,

 6. Marha agy mosott,nem mindenkinek adatott,meg hogy szét lopja az Országot,mint a kedves vezérednek,ás a csürhe bandájának!

 7. Mária néni!

  Hol vannak a rendőrök akiket rám uszítottál te szaros szájú fidesz bérenc?!

  Jelentsed. Vállalom amit írtam a bíróság előtt is. Te is vállalod a mocskolódásodat?
  Mert én bemutatom nekik amit itt írsz az emberekről.
  Amennyiben én győzök, akkor 1 millio euro lesz a kárpótlási díjam.

 8. Elmész te a jó kurva anyádba, faszszopó ! Milliónyi panelproli dolgozott tisztességesen, de te azt sem tudod, mi a munka, te fos !…

Leave a Reply

Your email address will not be published.