Puzsér Róbert ízekre szedte Gulyás Mártont – olyan helyen támadta be, amire sosem gondolnál

forrás: nol.hu

Gulyás Márton maga a két lábon járó szabadság(nak tűnő figura). Hosszú évek óta “civil aktivistaként” definiálja magát, leginkább Budapest belvárosában fellelhető, első sorban az értelmiségi, újbaloldali közösségek szószólójaként. Ebből adódóan ráragadt az is, hogy ő valamiféle harcosa a szabadságjogoknak. Puzsér Róbert a Magyar Nemzetben épp ennek kapcsán ment neki a fiatal “civil politikusnak.”

“Számomra kifejezetten rokonszenves a Közös Ország Mozgalom, amely egy arányos választási rendszer kikövetelésének céljával alakult. A mozgalmat megálmodó Gulyás Márton azt ígérte, hogy nem lesz apró betűs rész, nem lesz szekértábor-működés, nem lesz kirekesztés, csak egyetlen cél: egy igazságosabb választási törvény” – kezdi publicisztikáját Puzsér, de aztán hamar hozzáteszi, hogy az általa említett apró betűs rész mégis megjelenik Gulyásék történetében.

“Működik ugyanis egy olyan szellemi irányzat a balliberális oldalon, amely célkitűzéseit képtelen akár egyetlen pillanatra is háttérbe vonni, képtelen nagyvonalúságot vagy mértékletességet tanúsítani – ez a genderszekta.

Az a mozgalom, amely demokratizálni kívánja az ország választási törvényét, a maga belső működését a legalávalóbb nemi diszkrimináció szellemében alkotta meg. A Közös Ország Mozgalom ugyanis „kizárólag női reprezentánsokkal” dolgozik majd – vagyis a mozgalomban részt vevő férfiak másodrendű tagoknak minősülnek. Gulyás Márton és mozgalma még csak kvótákkal sem fáradozik: a tisztségviselők körében a nőknek százszázalékos részvétel jár. Jól jellemzi ezt a minden haladó baloldali és jogállami hagyományt lábbal tipró, agresszív gendernyomulást, hogy a szervezetben a fogyatékos nőknek, a szemüveges nőknek, a túlsúlyos nőknek, a hajléktalan nőknek, a cigány nőknek, a leszbikus nőknek és a mélyszegénységben élő nőknek – vagyis azoknak a nőknek, akik az átlagosnál több hátrányt szenvednek el – nem jár semmiféle kvóta. Helyettük a budapesti Starbucks kávézók és romkocsmák női mezőnye képviselteti majd magát százszázalékos arányban.”

Ritka, hogy a Fideszen kívül más is a genderőrület, genderszekta szavakat használja, de úgy tűnik, ezúttal Puzsér is beleállt ebbe. Kérdéseket is tett fel a Közös Ország Mozgalomnak:

 • Elfogadható volna-e szerintük, ha bármelyik politikai vagy civil szervezet kizárná a női tagok tisztségviselésének lehetőségét?
 • Támogatni tudják-e a Fehér Magyarország Akciófront azon kezdeményezését, mely szerint Magyarországon bejegyzett szervezet vezetőségébe se hajléktalan, se cigány, se homoszexuális személy ne kerülhessen?
 • Nem érzik-e problémának, hogy egy demokratikus jogokért küzdő szervezet saját tagjait nemi alapon diszkriminálja?
 • Reprezentálhatják-e transzneműek a Közös Ország Mozgalmat? Ők ugyanis sem nőknek, sem férfiaknak nem tekintik magukat. Ha egy sebészkéssel nyilvánosan kimetszem a péniszemet és a heréimet, de nem szedek ösztrogént, milyen pozíciókra pályázhatok a Közös Ország Mozgalomban?

A teljes írás itt olvasható.

9 Comments

 1. A magyar közéletet az indokolatlan férfi dominancia jellemzi.
  Ha egy mozgalom az alkalmas jelöltek közül azért választott konszenzussal hölgyeket, hogy ezzel is demonstrálja, hogy nem ért egyet ezzel a gyakorlattal, szerintem racionális és tiszteletre méltó döntés.
  Mi nök udvariasabb, toleránsabb és kompromisszum képesebbek vagyunk, ami segít megelőzni az olyan konfliktusokat, amelynek kizárólagos oka az elégtelen kommunikáció.

 2. SOK A DUMA.MEG SEM KELL SZOLALNIA A KEPERNYORE KERÜLVE.TUTI HALÁL!!GUNAR NYAK ,ZSUGORITOTT FEJ,GUMO AGY LÁTHATOAN!!HA VAKKANGAT AKKOR BICSKA NYILIK.PUZSERRA SE BIZNÁK SEMMIT POLITIKAILAG.KEPVISELET NYET

 3. mindent puncival nem lehet elintezni.látszik az arányokból.az erösebb gyöz mindig .pedig a punci nagy úr,..és mégsem.akkor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.