Nem írhatjuk le, mit tettek Semjénék, de ha elolvasod ezt, érteni fogod!

Forrás: nol.hu

Van, amiről még ma sem beszélhetünk nyíltan. Azért nem, mert vannak gazemberek, akik olyasféle köntösbe bújtatják tetteiket, amit ha leveszünk róluk, minket vádolnak be a lemeztelenítéssel, nem pedig őket a bűneik takargatásával.

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányhatározat Semjén Zsolt aláírásával, amely felhívja Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest, hogy a Bethlen Gábor Alap közreműködésével nyújtson 500 milliós támogatást Magyar Szó Lapkiadó Kft.-nek a vajdasági magyarok anyanyelvű tájékoztatására. A kampányba a Magyar Nemzeti Tanácsot is bevonják.

Bár a kormányhatározat nem jelöli meg, hogy pontosan milyen jellegű tájékoztatásról van szó, de nemrég Erdélyben az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács indított kampányt azért, hogy az ott élő magyarok közül minél többen regisztráljanak a 2018-as magyarországi választásokra – adta hírül a 444.hu.

Régóta látszik, hogy mi Semjén Zsolt szerepe a magyar politikában. Ő nem szavazatokat, hanem választókat gyűjt, és ezzel együtt Noéként hozhatja el a szavazatbárkát a Fidesz-KDNP-nek. Hogy működik a rendszer?

Semjén megalapozza – részint Balog Zoltánnal és minisztériumával – hogy a határon túli magyarok kellőképp érezzék a törődést a kormánypárttól. Mindenütt jelen akarnak lenni Csíkszeredától Pozsonyig. Hihetetlen mennyiségű magyar adófizetői pénzt ölnek abba, hogy fenntartsák a látszatát annak, mennyire szívükön viselik a magyar szívek közös dobogását, meg az egyéb, üres lózungokat. Tartalom ugyanis nincs, csodafegyver van, ez pedig az a sok százezer szavazat, ami egyébként nem is létezne normális esetben, csak úgy, ha a Fidesz szíve közösen dobban mindenkivel, aki idegen országba adózik, de a magyar választásokon szavaz.

Az, hogy minek újabb 500 millió “tájékoztatásra” nem jelenthető ki karakteresen, hiszen ha ezt most leírom, azzal vádolnak majd, azért küldik az újabb ügyvédi leveleket postán, hogy nem ismertem ennek a pénznek a pontos célját, vagy éppen a Magyar Szó Lapkiadó működését, és végül nekem kell fizetni, – vagy épp a rendőrség előtt felelni – amiért rágalmazom őket.

Én nem teszek ilyet. A tisztelt olvasókra bízom, hogy az ő értelmezésük szerint mit jelent a “tájékoztatás” jelen esetben. Annyit mondok: szerintem semmi jót…

141 Comments

 1. Ha Erdélybe megyek tisztelem a miniszterelnököt, Mihai Tudose-t.
  Csak szólok, hogy hibásan írtad a miniszterelnökötök nevét, a hozzászólásodban…

 2. Ha Erdélybe jössz tisztelt az ott élőket és ne hidd azt őket az orruknál fogva vezetheted úgy mint Magyarországon a birkáidat!

 3. Ha neked a csuti cigany a miniszterelnokod, akkor nekem ki a fasz??? Ugyanis en magyar vagyok, te meg roman (allampolgarilag !!!). Akkor viszont az en miniszterelnokom ez a szemetlada es nem a tied ! Csak gondolkodj el rajta !

 4. NEM TUDOM MIÉRT KELL TISZTELNEM OVŐGONOSZSÁGÁT,MIKOR A MI ADÓNKBÓL ÖSSZETARHÁLT MILLIÁRDOKAT, KÜLHONBAN ÉLŐ MAGYAROK SZAVAZATAINAK A MEGVÁSÁRLÁSÁRA FORDÍTJA, ….DE AZT IS MONDHATNÁM,HOGY NEKED ADJA,AMIT TŐLEM ELLOP….MAGYARUL UTÁLATOT SZÍT,MAGYAR ÉS MAGYAR ELLEN….
  TE,MINT MÁS ÁLLAM LAKÓJA,SZAVAZHATSZ,…ÉN,MEG MINT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR,NEM SZAVAZHATNAK LEVÉLBEN,A SAJÁT JÖVŐMRŐL,….
  NEKED NEM FURCSA???
  MÉG AZT IS EL KELL HINNEM,HOGY TE ERRE A GONOSZ KORMÁNYRA SZAVAZTÁL,MERT NINCS JOGOM ELLENŐRÍZNI ŐKET….
  AZT HAZUDNAK,AMIT AKARNAK,ÉN MEG UTAZHATOK TÖBB SZÁZ KM- TERT HOGY SZAVAZZAK A SORSOMRÓL…..

 5. MOCSKOS HAZAÁRULÓ ORBÁNC TAKARODJ!!!! MAGYARORSZÁG NEM A TIÉD!!!! SZÉTLOPTÁL MINDENT DE GYURCSÁNY ODAJUTATT AHOVÁ VALÓ VAGY TE SZEMÉT! vén nyuggerek mennyit fizettél nekik hogy tapsikoljanak neked? Viktorka

 6. Miért is kell tisztelni Magyarország tolvaj gazemberét? nem Gyurcsányt értetted esetleg tisztelet szempontjából mert ő valóban egy példás és demokrata elnök nem árulta el a hazáját!

 7. Nekem biztos nem miniszterelnököm ez a tolvaj az én miniszterelnököm demokrata Gyurcsány most is neki kéne lennie remélem 2018-ba ő lesz megint van mit rendbehoznia amit ez csüti tönkretett.

 8. Miért is kell tisztelni Magyarország tolvaj gazemberét? aki a szegénysége taszított minket! nem Gyurcsányt értetted esetleg tisztelet szempontjából mert ő valóban egy példás és demokrata elnök nem árulta el a hazáját! a válság miatt került egy idő után szarba az ország nem ő tette abba ezt az értelmes emberek megértik de az agymosottak mint te nem! MOST VISZONT KATASZTRÓFA PUSZTULÁSBA VAGYUNK KÖSZÖNJÜK CSÜTI ROHADJ MEG!

 9. Neked nem miniszterelnököd, mivel a minisztérium fentartásához egy petákkal nem járulsz hozzá Pénzéhes in gyenélő vagy a határonbelüliek adójából.,

 10. Rosszul tudod, nekünk itt Erdélyben csak és csakis Orbán Viktor a miniszterelnökünk és 2018-ban újra fogjuk választani, hiába hözöngsz a románságoddal!

 11. Én Magyarországon élek, semmi közöm a Te miniszterelnöködhöz.
  Ahol fizetsz adót, és élsz, annak az államnak vagy a polgára. Azok a “tudatlan barmok” már lassan már szóba sem állnak vele.
  Hogy miért Mihai Tudose a miniszter elnököd? Mert amíg Erdély a Román állam területén fekszik, csak ő lehet közjogilag, és minden más értelemben. Ne akard egy szomszéd ország miniszterelnökét lenyúlni. Ahhoz, hogy én kit tisztelek, semmi közöd! A tiszteletet ki szokták érdemelni, és nem kikövetelni…

 12. Én nem tisztelem ezt az Ország rombolót,semmi tisztelni való nincs benne,az erdélyiek ki is nyalhatják a szaros seggét,annyi pénzt,töm Erdélybe,a Magyar Adófizetők,pénzéből!

 13. Vigyétek magatokhoz,maradjon ott, ha annyira tisztelitek,az igazi Magyarok akik itt születtek,azok örökre nektek adják,legyetek vele boldogok! nekünk egy ilyen Ország rombolóra,nincs szükségünk!

 14. A Román hatóságok,helyében lennék ezt az uszító lázító a Román belpolitikába,belekontárkodót, be sem engedném Romániába,de a bandáját sem! vagy tartsák ott örökre!

 15. Van egy ötletem.Vigyétek magatokhoz.Aztán az adótok egyrészét küldjétek meg nekünk hogy a kórházakra, éhező gyermekekre forditsuk, és érezzük, hogy milyen jó az amikor tömnek pénzzel.

 16. Van egy ötletem, vigyétek magatokhoz és a ti adótokbvól hagy jöjjön hozzánk a pénz számlálatlanul. Aztán mi magjd elköltjük pld-ul egészségügyre és oktatásra.

 17. Dezsőke, hoztad a szintedet, ezt tudjátok ti primitiv és iskolázatlan lippsik, mindig legyurcsányoljátok magatokat.

 18. Másnál is észrevettem ilyesmit, aki a vitya seggét nyalja ! Vigyázz, valami fertőző lehet benne, mert azok is akkora állatok, mint te vagy…

 19. Már megint itt vagy?Mi magyarok, itt az óhazában tiszteljük azokat, akik megérdemlik, és munkájukkal kivivják tiszteletünket. Akik valóban épitik ezt az országot, s nem egymásra uszitják az embereket. Na ebből megértheted, miért nem örvend saját hazájában korlátlan tiszteletnek a jelenlegi miniszterelnök. S nekünk ne kiabáljon át senki a szomszédból, hogy kushadjunk.S különösen ne azok, akik a mi gyermekeink, unokáink adójából kapnak adományokat. Ugye ez érthető! S mivel én nem gorombáskodok, szeretném, ha Te is tisztességesen szólnál.

 20. Figyusz te magyarellenes féreg, az a Mihail Tudodte talán a te miniszterelnököd, de nekünk magyaroknak megfelel Orbán Viktor minden magyarok miniszterelnöke. Erdély része Magyarországnak, ezt Szent István királyunk, igy rendelte el. Persze ti csonkaagyuak ezt fel sem tudjátok fogni, csak rinyáltok hogy átengedtétek mind a 12 aranybányát és most nyomor van. Csodálkozol? Ezután tiszteletben kell tartanod a kultúránkat és mi tiszteljük Orbán Viktort. Neked is tisztelned kell!!!

 21. Magunkkal hoztuk, itt a Kárpát Medencében minden magyar miniszterelnöke lesz minimum még 20 évig. Mi magyarok ezt akarjuk!

 22. Blabla! Akkor csatlakozzatok Magyarországhoz, most, mert szegény Szent István király rendelete kicsit már nem aktuális. Hogy kit tisztelek, azt nem te mondod meg, a tiszteletet ki kell érdemelni, és nem lehet követelni. De ezt már egyszer leírtam, magyarul, de úgy látszik nem értetted. Felőlem viheted Orbán Viktort, legyen a tiétek, de ahhoz a román kormánynak is lesz pár szava. Hiába akarod megjátszani a nagy magyarkodást, közjogilag a román államhoz tartoztok. Nekem nem kell bizonyítgatni, hogy magyar vagyok, te szegény meg elhordasz mindennek, de ezzel csak a tájékozatlanságodat, és nem a magyarságodat bizonyítottad. Megzabáltad a fidesz nagy trükkjét, lefizet titeket, a magyarországi adóból, hogy rá szavazzatok. Régen a székelyeknek volt tartása, nagyapám is az volt, ő nem hagyta volna megvenni a szavazatát…

 23. Lemondtatok Erdélyről és a Felvidékről, az összes aranybányáról! Most rinyálsz hogy nyomorban élsz és szegénységben. Csodálkozol? Hát csodálkozz!!!

 24. Nem én mondtam le, hiába balhézol. Beszélj szeretett miniszterelnököddel, vegye vissza. Nem tudom, hogy miért nem figyeltél, hol írtam, hogy “nyomorban és szegénységben” élek? Bár azok az aranybányák már régen ki vannak fosztva, de talán csiperke gomba termesztésre használhatók…

 25. Ott volt Nektek Ceausescu, Őt sem tudtátok megbecsülni, pedig, csak értetek élt.
  Rengeteget tett Romániáért, mégsem tetszett!

 26. Mária te vén kurva itt is pofázol! Mennyit fizetnek érte? Adóztál belőle?
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 27. Mit tisztelsz Orbànban? Hogy belepofàzhatsz egy orszàg dolgaiba amihez semmi közöd…Vagy az ajàndékstadionokhoz, amiket a rohadò magyar korhàzakra fordìtandò pénzböl lettek felépìtve?

 28. Az oláhgyilkos nagyapád gyilkolt, ti magyarellenes nyilasok ma gyilkoltok. Veletek szöröstalpú szekusügynökökkel szemben meg fogjuk védei Viktor minden magyarok örökös miniszterelnökét! Hajrá Viktor! Hajrá magyarok!!!

 29. Én a hazámat, ingyen szolgáltam évekig, s nem pénzért komám. Te az én hazámat nem árulhatod el, mert nem itt élsz, nem itt dolgozol és nem itt adózol. S még véletlenül sincs román vér az ereimben.

 30. Te, faszszopó ! Mindig elfelejted, hogy viktorka jár gyógykezelésre Grazba… Aki normális, mint Gyurcsány, annak nem kell ilyen helyen hetelnie… Egyébként mi a bizonyítékod arra, hogy Gyurcsány antiszemita ? Az anyósa zsidó, ez elég ok ? Annak a szarrágó rolvaj hazug csaló csüngőhasú orbánnak az apja félig zsidó. Ő mondta. Neki sem hiszel, te fos ? Hiszen állandóan a seggét nyalod ! Már a szar ízéből tudnod kellene, hogy igazat mond-e ?…

 31. Ba….szátok meg a fajtátokat, hát annak az öreglánynak a fotóját kellett betenni, aki pornófilmben, szivarozik, füstmentesen

 32. Nagyon begerjedtél. Vedd be a gyógyszered. Orbán Viktorodat vidd magaddal, és vigyázz rá, amíg egy új miniszterelnök rendbe teszi Magyarországot. Árulj el valamit. Ceaușescuért is így lelkesedtél? Ő is örökösnek volt kikiáltva. Mégsem sem tudtad megvédeni. Hajrá Aron David! Hajrá Erdély! 🙂

 33. Csak megkérdezem tőled, kedves Aron, hogy hőn szeretett Viktorod sem Erdélyben született, (Felcsuton), tehát szerinted Ő sem igazi magyar? De azért a nem igazi magyarok pénze jól jön, az igazi magyaroknak?

 34. Te vidd magaddal a Ceausescudat és az egész szekut, az való neked hiszen hegyi móc vagy, szifiliszes mint ahogy a mócok többsége.

 35. te szőröstalpú bocskoros vagy! a székely vagy magyar ugyanaz azzal az apró különbséggel, hogy a székely egy kicsit magyarabb…

 36. Erdély magyarabb mint a csonkaország! lemondtatok Erdélyről, átengedtétek a románoknak az összes aranybányát hogy gazdagodjanak, most meg rinyálsz hogy nyomor van… Csodálkozol? Ha a csonkaagyad nem fogja fel akkor csodálkozz és harapd el a saját torkod 😀 te adócsaló vagy, aki ellopja a mi magyar hazánk pénzét!

 37. Szegény Aron! Egyre zavarosabb vagy, Csaut lelőtték, a mócokat nem ismerem, és még katona sem voltam, nemhogy szekus. Pláne nem Magyarországon. A szifiliszedet kezeltesd, mert ilyen idegrendszeri problémákat okoz, mint ami neked van. Látom azt sem értetted, amit direkt feltettem neked az idiótákról, de nem baj, vigyázz továbbra is az Orbánodra, majd eljön neked a megdicsőülés. Ezennel veled tovább nem vitatkozom.
  “Igazad van, -mondta a mester”. 🙂

 38. Töketleneket sehol sem vittek katonának 😀 Látom jobban ismered a móc fajtád betegségeit, nem is tudtam hogy az idegeidre mentek ezek a dolgok 😀

 39. Akkor nézd meg interneten a nagy kék molinót, amire az van írva a székely nem magyar. Akkor erre adj választ.A molinót székelyek fogják.

 40. Ted is ezt, de ne magyarorszagra szaladj utanna, mert itt szettepnek a meg a kutyak is ha megerzik a roman szagot rajtad.

 41. Veled is eggyel több van, ami feketén írva vagyon még azt is tagadod. Azt, hogy Kodály mit írt több évtizeddel ezelőtt az már nagyon sokutokra nem vonatkoziuk.Tehá
  t aki a valóst is tagadja ilyen emberre van szüksége a jelenlegi kormánynak s te is tudtodon kivül nyalsz neki., mert azt is valósnak akarod látszatni ami nem az.Azt hiszed a hasonló gondolkodásu társaiddal hogy annak ugy kell lennie ahogy gondoljátok. hogy házakat épiteni, nálatok. stadionokat orvosi rendelőket , jéghoki pályát stb az nekünk kötelességün, meg pénzünkből ha szűl /kurvátok ahogy írtad/ pénzt adni, mert ti pénzért tudjátok ezt csinálni.. El kellene olvasnod annak a székerly származásu tanár embernek a gondolatait amit, írt rólatok s meglepődnél.Befejezem a diskurzust csak annyit, hogy minden magyarban lakó és élő embernek a most s születétt csecsemőtől a sirszélén lévőig kb 9-10 millió forint az államadósága.Egy átlag embernek kb.8 évi netto fizetése.Akkor gondolkozz el te is és a hozzád hasonló., amikor a markotokat tartjátok, kb.300.000 gyekeknek kell állami kaját adni olyan szegények a szüleik, hogy ott éhen halnának.. .

 42. 1.Szerinted Kodály hülyeségeket irt, azért tanitják világszerte a Kodály módszert, elévült igaz?
  2. Lemondtatok Erdélyről és a Felvidékről, az előbbi területeinken 12 aranybánya van az utóbbin 8 aranybánya van. Most rinyálsz hogy nyomor van és éhezés, csodálkozol? Hát csodálkozz! Mert agyad ami van az is csonka! Csonkaországban, csonkaaggyal mélyszegénységben, miközben mások köszönik szépen jól megélnek munka nélkül is az aranybányákból. Rinyálj csak tovább! b@szmeg!

 43. Ha Erdélyben jársz tarsd tiszteletben kultúránkat, mert mi tiszteljük Orbán Viktor miniszterelnökünket. Neked is tisztelned kell!!!

 44. Dehogynem, mindig Orbánra szavazunk! te mennyit fizetsz be a miniszterelnökség pénztárába? Gondolom semmit, mégis szavazhatsz, mert demokráciában nincs választási cenzus. Nemtudtad? Egyáltalán te mit tudsz rasszizmuson kivül? te hegyimóc!

 45. ez irás nem mondás, nagyokos, te mint hegyi bocskoros móc nem tudsz jól magyarul, nem érted a mondás és irás közti különbséget 😀

 46. Na, most olvasd el faszszopó, mit is írtál ? 6 szóban 4 hiba… És a hiányzó vesszőt még nem is számoltam …

 47. Komám még véletlenül sem arra válaszoltál, amit kérdeztem hanem össze vissza hadoválsz.Ne bozgorkodj b…zd meg legyen már gerinced.Miért kerülöd ki a kérdésre a választ.Ugy mert igazam van azért. Jössz itt a süket dumáddal meg az aranybányával. Szóval nem hiába mondják a románöok az ilyen emberre, hogy bozgor. Hát tényleg az vagy még szövegben is. Nincs egy őszinte válaszod, csak a sértegetés. Na áldjon az ur. Gyáva féreg.

 48. Hibbant Román mit szól a te Román Miniszterelnököd,hogy neked egy Magyar a Miniszterelnököd! fogadjátok örökbe ha nektek annyira jó ha itt élnél,meg változna a véleményed,erről a Diktátorról!

 49. Bozgor téged hogy nem téptek szét a kutyák,mert te is egy Román vagy le sem tagadhatnád!!!! Fogadd örökbe Orbán Vezért,nektek adjuk,ha annyira imádjátok,Causeckut,így istenítettétek,és milyen vége lett!

 50. Ti nem vagytok Magyarok,az őseitek voltak valamikor,aki Magyarországon született,az a Magyar!!!!!!! remélem ha nálatok garázdálkodna,kilopná alólatok az Országot,hamar a Causesku sorsára jutna,kinyírnátok!

 51. Nyaljátok ki a szaros seggét,érdekből imádjátok,mert önti hozzátok,a Magyar Emberek adóforintjait,ez a hitvány Hazaáruló! mintha itthon,nem lenne mire költeni,le sem szar benneteket,csak a szavazataitok kell neki hogy tovább tudja rombolni ezt a szegény Országot,és ti mocskos gazemberek,aszisztáltok,ennek a csürhének! LELKETEK,rajta,még jobban meg utálunk,benneteket,amiért pofátlanul tisztességtelenül,szavaztok,semmi közötök ehhez az Országhoz,azon kívül hogy a mi pénzünkből élősködtök,fizessetek itt adót,azután szavazhattok!! ENNYI!

 52. Akkor miért nem viszitek el magatoknak,aztán bányászhattok neki aranyat,legalább benneteket is kifoszthatna.

 53. Dezsőke, a hiba benned van és az anyukádban is, sőt nem csak helyesirási hibák vannak bennetek hanem genetikai is… ezek után te normális vaty?

 54. I would like to show some appreciation to the writer for rescuing me from such a problem. As a result of looking through the world wide web and seeing tricks that were not productive, I figured my entire life was done. Living devoid of the answers to the problems you have resolved all through your site is a critical case, and the kind which could have badly affected my entire career if I had not encountered your web blog. Your own personal ability and kindness in controlling every item was very useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a step like this. I am able to at this point look ahead to my future. Thanks a lot very much for the skilled and amazing guide. I will not think twice to refer your web site to any individual who should receive guidelines on this issue.

 55. I must express my appreciation to this writer for bailing me out of this particular setting. Because of searching through the the web and coming across thoughts which are not helpful, I assumed my life was well over. Being alive minus the approaches to the issues you’ve sorted out as a result of your good review is a serious case, as well as the kind that could have in a wrong way affected my career if I hadn’t noticed the blog. Your personal understanding and kindness in maneuvering all areas was helpful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a thing like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks very much for this reliable and amazing guide. I won’t be reluctant to suggest your web site to any person who wants and needs care about this situation.

 56. I needed to create you the little word to help say thanks a lot yet again regarding the striking knowledge you have contributed here. This has been simply particularly generous of you to present unreservedly exactly what a number of us would have offered for sale as an ebook to earn some money for themselves, notably considering the fact that you might well have done it in case you decided. These principles as well acted as the great way to be sure that some people have a similar keenness similar to my very own to realize more when it comes to this problem. I am sure there are several more pleasant instances up front for people who examine your blog post.

 57. I am glad for writing to let you know of the outstanding encounter our child experienced studying your web site. She came to find a good number of issues, with the inclusion of what it is like to have a wonderful giving nature to make a number of people quite simply comprehend chosen complicated subject matter. You truly did more than my desires. Thanks for distributing such insightful, safe, explanatory and cool tips on this topic to Lizeth.

Leave a Reply

Your email address will not be published.