Nem írhatjuk le, mit tettek Semjénék, de ha elolvasod ezt, érteni fogod!

Forrás: nol.hu

Van, amiről még ma sem beszélhetünk nyíltan. Azért nem, mert vannak gazemberek, akik olyasféle köntösbe bújtatják tetteiket, amit ha leveszünk róluk, minket vádolnak be a lemeztelenítéssel, nem pedig őket a bűneik takargatásával.

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányhatározat Semjén Zsolt aláírásával, amely felhívja Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest, hogy a Bethlen Gábor Alap közreműködésével nyújtson 500 milliós támogatást Magyar Szó Lapkiadó Kft.-nek a vajdasági magyarok anyanyelvű tájékoztatására. A kampányba a Magyar Nemzeti Tanácsot is bevonják.

Bár a kormányhatározat nem jelöli meg, hogy pontosan milyen jellegű tájékoztatásról van szó, de nemrég Erdélyben az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács indított kampányt azért, hogy az ott élő magyarok közül minél többen regisztráljanak a 2018-as magyarországi választásokra – adta hírül a 444.hu.

Régóta látszik, hogy mi Semjén Zsolt szerepe a magyar politikában. Ő nem szavazatokat, hanem választókat gyűjt, és ezzel együtt Noéként hozhatja el a szavazatbárkát a Fidesz-KDNP-nek. Hogy működik a rendszer?

Semjén megalapozza – részint Balog Zoltánnal és minisztériumával – hogy a határon túli magyarok kellőképp érezzék a törődést a kormánypárttól. Mindenütt jelen akarnak lenni Csíkszeredától Pozsonyig. Hihetetlen mennyiségű magyar adófizetői pénzt ölnek abba, hogy fenntartsák a látszatát annak, mennyire szívükön viselik a magyar szívek közös dobogását, meg az egyéb, üres lózungokat. Tartalom ugyanis nincs, csodafegyver van, ez pedig az a sok százezer szavazat, ami egyébként nem is létezne normális esetben, csak úgy, ha a Fidesz szíve közösen dobban mindenkivel, aki idegen országba adózik, de a magyar választásokon szavaz.

Az, hogy minek újabb 500 millió “tájékoztatásra” nem jelenthető ki karakteresen, hiszen ha ezt most leírom, azzal vádolnak majd, azért küldik az újabb ügyvédi leveleket postán, hogy nem ismertem ennek a pénznek a pontos célját, vagy éppen a Magyar Szó Lapkiadó működését, és végül nekem kell fizetni, – vagy épp a rendőrség előtt felelni – amiért rágalmazom őket.

Én nem teszek ilyet. A tisztelt olvasókra bízom, hogy az ő értelmezésük szerint mit jelent a “tájékoztatás” jelen esetben. Annyit mondok: szerintem semmi jót…


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Aron David

  Ha Erdélybe jösz tisztelned kell kultúránkat. Mi tiszteljük Orbán Viktor miniszterelnökünket. Neked is tisztelned kell!!! https://uploads.disquscdn.com/images/a299c25a6500a403b75902ef49b2f2310c0cf6b1df58061de62785a908ced1e5.jpg

  • János Csaba Hegyi

   Ha Erdélybe megyek tisztelem a miniszterelnököt, Mihai Tudose-t.
   Csak szólok, hogy hibásan írtad a miniszterelnökötök nevét, a hozzászólásodban…

   • Márton Gold

    Miért is kell tisztelni Magyarország tolvaj gazemberét? nem Gyurcsányt értetted esetleg tisztelet szempontjából mert ő valóban egy példás és demokrata elnök nem árulta el a hazáját!

   • Aron David

    Az a mihail tudodte a te miniszterelnököd, a miért erdélyieké Orbán Viktor már 1998-tól és mi tiszteljük őt! neked is tisztelned kell! https://uploads.disquscdn.com/images/1b197f038f2917de0801a90f2d64483953484ff71d4fad8947acc028c6fdad64.jpg Az EU-s vezetők is tisztelik a mi miniszterelnökünket. A képen láthatod ahogy okitja a tudatlan barmokat.

    • János Csaba Hegyi

     Én Magyarországon élek, semmi közöm a Te miniszterelnöködhöz.
     Ahol fizetsz adót, és élsz, annak az államnak vagy a polgára. Azok a “tudatlan barmok” már lassan már szóba sem állnak vele.
     Hogy miért Mihai Tudose a miniszter elnököd? Mert amíg Erdély a Román állam területén fekszik, csak ő lehet közjogilag, és minden más értelemben. Ne akard egy szomszéd ország miniszterelnökét lenyúlni. Ahhoz, hogy én kit tisztelek, semmi közöd! A tiszteletet ki szokták érdemelni, és nem kikövetelni…

     • Aron David

      Figyusz te magyarellenes féreg, az a Mihail Tudodte talán a te miniszterelnököd, de nekünk magyaroknak megfelel Orbán Viktor minden magyarok miniszterelnöke. Erdély része Magyarországnak, ezt Szent István királyunk, igy rendelte el. Persze ti csonkaagyuak ezt fel sem tudjátok fogni, csak rinyáltok hogy átengedtétek mind a 12 aranybányát és most nyomor van. Csodálkozol? Ezután tiszteletben kell tartanod a kultúránkat és mi tiszteljük Orbán Viktort. Neked is tisztelned kell!!!

     • János Csaba Hegyi

      Blabla! Akkor csatlakozzatok Magyarországhoz, most, mert szegény Szent István király rendelete kicsit már nem aktuális. Hogy kit tisztelek, azt nem te mondod meg, a tiszteletet ki kell érdemelni, és nem lehet követelni. De ezt már egyszer leírtam, magyarul, de úgy látszik nem értetted. Felőlem viheted Orbán Viktort, legyen a tiétek, de ahhoz a román kormánynak is lesz pár szava. Hiába akarod megjátszani a nagy magyarkodást, közjogilag a román államhoz tartoztok. Nekem nem kell bizonyítgatni, hogy magyar vagyok, te szegény meg elhordasz mindennek, de ezzel csak a tájékozatlanságodat, és nem a magyarságodat bizonyítottad. Megzabáltad a fidesz nagy trükkjét, lefizet titeket, a magyarországi adóból, hogy rá szavazzatok. Régen a székelyeknek volt tartása, nagyapám is az volt, ő nem hagyta volna megvenni a szavazatát…

     • Aron David

      Lemondtatok Erdélyről és a Felvidékről, az összes aranybányáról! Most rinyálsz hogy nyomorban élsz és szegénységben. Csodálkozol? Hát csodálkozz!!!

     • János Csaba Hegyi

      Nem én mondtam le, hiába balhézol. Beszélj szeretett miniszterelnököddel, vegye vissza. Nem tudom, hogy miért nem figyeltél, hol írtam, hogy “nyomorban és szegénységben” élek? Bár azok az aranybányák már régen ki vannak fosztva, de talán csiperke gomba termesztésre használhatók…

     • János Huncutka

      Ti meg nagyon jól éltek mégis innen szipkázzátok ki a pénzt.Akkor hogy van ez?

     • Margit Nemedi

      Akkor miért nem viszitek el magatoknak,aztán bányászhattok neki aranyat,legalább benneteket is kifoszthatna.

    • Tisztánlátó

     Vigyétek magatokhoz,maradjon ott, ha annyira tisztelitek,az igazi Magyarok akik itt születtek,azok örökre nektek adják,legyetek vele boldogok! nekünk egy ilyen Ország rombolóra,nincs szükségünk!

     • Aron David

      Igazi magyarok Erdélyben születnek, megint marhalapút reggeliztél te náci féreg!

     • János Csaba Hegyi

      Csak megkérdezem tőled, kedves Aron, hogy hőn szeretett Viktorod sem Erdélyben született, (Felcsuton), tehát szerinted Ő sem igazi magyar? De azért a nem igazi magyarok pénze jól jön, az igazi magyaroknak?

    • János Huncutka

     Tiszteld atyádat lés anyádat

     • Aron David

      szerencsére nem ti nyilas antiszemiták irányitjátok a Világot 😀

     • János Huncutka

      Te most magyar vagy, illetve székely.Válaszolj.

     • Aron David

      te szőröstalpú bocskoros vagy! a székely vagy magyar ugyanaz azzal az apró különbséggel, hogy a székely egy kicsit magyarabb…

     • János Huncutka

      Akkor nézd meg interneten a nagy kék molinót, amire az van írva a székely nem magyar. Akkor erre adj választ.A molinót székelyek fogják.

     • Aron David

      Nem tudsz magyarul azon azt irja hogy a székely is magyar csak egy kicsit magyarabb. Gondolom nem érted, hogy ez mit jelent. https://uploads.disquscdn.com/images/47af027dc7cb80fde7fd065d50207749383264f17e71689476363eb2f7ed36c4.png

     • János Huncutka

      Veled is eggyel több van, ami feketén írva vagyon még azt is tagadod. Azt, hogy Kodály mit írt több évtizeddel ezelőtt az már nagyon sokutokra nem vonatkoziuk.Tehá
      t aki a valóst is tagadja ilyen emberre van szüksége a jelenlegi kormánynak s te is tudtodon kivül nyalsz neki., mert azt is valósnak akarod látszatni ami nem az.Azt hiszed a hasonló gondolkodásu társaiddal hogy annak ugy kell lennie ahogy gondoljátok. hogy házakat épiteni, nálatok. stadionokat orvosi rendelőket , jéghoki pályát stb az nekünk kötelességün, meg pénzünkből ha szűl /kurvátok ahogy írtad/ pénzt adni, mert ti pénzért tudjátok ezt csinálni.. El kellene olvasnod annak a székerly származásu tanár embernek a gondolatait amit, írt rólatok s meglepődnél.Befejezem a diskurzust csak annyit, hogy minden magyarban lakó és élő embernek a most s születétt csecsemőtől a sirszélén lévőig kb 9-10 millió forint az államadósága.Egy átlag embernek kb.8 évi netto fizetése.Akkor gondolkozz el te is és a hozzád hasonló., amikor a markotokat tartjátok, kb.300.000 gyekeknek kell állami kaját adni olyan szegények a szüleik, hogy ott éhen halnának.. .

     • Aron David

      1.Szerinted Kodály hülyeségeket irt, azért tanitják világszerte a Kodály módszert, elévült igaz?
      2. Lemondtatok Erdélyről és a Felvidékről, az előbbi területeinken 12 aranybánya van az utóbbin 8 aranybánya van. Most rinyálsz hogy nyomor van és éhezés, csodálkozol? Hát csodálkozz! Mert agyad ami van az is csonka! Csonkaországban, csonkaaggyal mélyszegénységben, miközben mások köszönik szépen jól megélnek munka nélkül is az aranybányákból. Rinyálj csak tovább! b@szmeg!

     • János Huncutka

      Komám még véletlenül sem arra válaszoltál, amit kérdeztem hanem össze vissza hadoválsz.Ne bozgorkodj b…zd meg legyen már gerinced.Miért kerülöd ki a kérdésre a választ.Ugy mert igazam van azért. Jössz itt a süket dumáddal meg az aranybányával. Szóval nem hiába mondják a románöok az ilyen emberre, hogy bozgor. Hát tényleg az vagy még szövegben is. Nincs egy őszinte válaszod, csak a sértegetés. Na áldjon az ur. Gyáva féreg.

    • Németh Csaba

     Ott volt Nektek Ceausescu, Őt sem tudtátok megbecsülni, pedig, csak értetek élt.
     Rengeteget tett Romániáért, mégsem tetszett!

  • Jovobelato

   Ha neked a csuti cigany a miniszterelnokod, akkor nekem ki a fasz??? Ugyanis en magyar vagyok, te meg roman (allampolgarilag !!!). Akkor viszont az en miniszterelnokom ez a szemetlada es nem a tied ! Csak gondolkodj el rajta !

   • Aron David

    Rosszul tudod, nekünk itt Erdélyben csak és csakis Orbán Viktor a miniszterelnökünk és 2018-ban újra fogjuk választani, hiába hözöngsz a románságoddal!

    • Tisztánlátó

     A Román hatóságok,helyében lennék ezt az uszító lázító a Román belpolitikába,belekontárkodót, be sem engedném Romániába,de a bandáját sem! vagy tartsák ott örökre!

     • Aron David
     • János Csaba Hegyi

      Ne áltasd magad! Tudsz térképet olvasni?

     • Rozsa Zelene

      Ted is ezt, de ne magyarorszagra szaladj utanna, mert itt szettepnek a meg a kutyak is ha megerzik a roman szagot rajtad.

     • Tisztánlátó

      Bozgor téged hogy nem téptek szét a kutyák,mert te is egy Román vagy le sem tagadhatnád!!!! Fogadd örökbe Orbán Vezért,nektek adjuk,ha annyira imádjátok,Causeckut,így istenítettétek,és milyen vége lett!

    • János Huncutka

     Van egy ötletem, vigyétek magatokhoz és a ti adótokbvól hagy jöjjön hozzánk a pénz számlálatlanul. Aztán mi magjd elköltjük pld-ul egészségügyre és oktatásra.

     • Aron David

      Magunkkal hoztuk, itt a Kárpát Medencében minden magyar miniszterelnöke lesz minimum még 20 évig. Mi magyarok ezt akarjuk!

     • János Csaba Hegyi

      Mi magyarok meg NEM ezt akarjuk!

     • Aron David

      https://uploads.disquscdn.com/images/324cc99b50b89d7dce692e77f2fd8ec6a829f93add2b38981600056a3d5d9194.jpg te oláh vagy, a gyilkosok fajtájából. így gyilkoltatok minket magyarokat! Mi magyarok összefogunk és még 20 évig tartjuk hatalomban minden magyarok legnagyobb miniszterelnökét Orbán Viktort! ( kép: oláhok gyilkoságai a Körös völgyében)

     • János Csaba Hegyi

      Te hülye vagy? Semmit sem tudsz, csak Orbán seggét nyalni. Az a kucsmás a nagyapád?

     • Aron David

      Az oláhgyilkos nagyapád gyilkolt, ti magyarellenes nyilasok ma gyilkoltok. Veletek szöröstalpú szekusügynökökkel szemben meg fogjuk védei Viktor minden magyarok örökös miniszterelnökét! Hajrá Viktor! Hajrá magyarok!!!

     • János Csaba Hegyi

      Nagyon begerjedtél. Vedd be a gyógyszered. Orbán Viktorodat vidd magaddal, és vigyázz rá, amíg egy új miniszterelnök rendbe teszi Magyarországot. Árulj el valamit. Ceaușescuért is így lelkesedtél? Ő is örökösnek volt kikiáltva. Mégsem sem tudtad megvédeni. Hajrá Aron David! Hajrá Erdély! 🙂

     • Aron David

      Te vidd magaddal a Ceausescudat és az egész szekut, az való neked hiszen hegyi móc vagy, szifiliszes mint ahogy a mócok többsége.

     • János Csaba Hegyi

      Szegény Aron! Egyre zavarosabb vagy, Csaut lelőtték, a mócokat nem ismerem, és még katona sem voltam, nemhogy szekus. Pláne nem Magyarországon. A szifiliszedet kezeltesd, mert ilyen idegrendszeri problémákat okoz, mint ami neked van. Látom azt sem értetted, amit direkt feltettem neked az idiótákról, de nem baj, vigyázz továbbra is az Orbánodra, majd eljön neked a megdicsőülés. Ezennel veled tovább nem vitatkozom.
      “Igazad van, -mondta a mester”. 🙂

     • Aron David

      Töketleneket sehol sem vittek katonának 😀 Látom jobban ismered a móc fajtád betegségeit, nem is tudtam hogy az idegeidre mentek ezek a dolgok 😀

     • János Csaba Hegyi

      Igazad van-mondta a mester…

     • Aron David

      milyen nyelven mondta, ha te is megértetted…

     • János Csaba Hegyi
     • Aron David

      ez irás nem mondás, nagyokos, te mint hegyi bocskoros móc nem tudsz jól magyarul, nem érted a mondás és irás közti különbséget 😀

     • János Csaba Hegyi
     • Tisztánlátó

      Nyaljátok ki a szaros seggét,érdekből imádjátok,mert önti hozzátok,a Magyar Emberek adóforintjait,ez a hitvány Hazaáruló! mintha itthon,nem lenne mire költeni,le sem szar benneteket,csak a szavazataitok kell neki hogy tovább tudja rombolni ezt a szegény Országot,és ti mocskos gazemberek,aszisztáltok,ennek a csürhének! LELKETEK,rajta,még jobban meg utálunk,benneteket,amiért pofátlanul tisztességtelenül,szavaztok,semmi közötök ehhez az Országhoz,azon kívül hogy a mi pénzünkből élősködtök,fizessetek itt adót,azután szavazhattok!! ENNYI!

     • János Huncutka

      A teféléd az nem magyar, mert annak van tartása. A teféléd az csak magyarkodik, jó pénzért.

     • Aron David

      Jancsika, te nem vagy magyar csak egy szöröstalpú hazaáruló!

     • János Huncutka

      Én a hazámat, ingyen szolgáltam évekig, s nem pénzért komám. Te az én hazámat nem árulhatod el, mert nem itt élsz, nem itt dolgozol és nem itt adózol. S még véletlenül sincs román vér az ereimben.

     • Tisztánlátó

      Ti nem vagytok Magyarok,az őseitek voltak valamikor,aki Magyarországon született,az a Magyar!!!!!!! remélem ha nálatok garázdálkodna,kilopná alólatok az Országot,hamar a Causesku sorsára jutna,kinyírnátok!

    • Tisztánlátó

     Hibbant Román mit szól a te Román Miniszterelnököd,hogy neked egy Magyar a Miniszterelnököd! fogadjátok örökbe ha nektek annyira jó ha itt élnél,meg változna a véleményed,erről a Diktátorról!

   • János Huncutka

    Van egy ötletem.Vigyétek magatokhoz.Aztán az adótok egyrészét küldjétek meg nekünk hogy a kórházakra, éhező gyermekekre forditsuk, és érezzük, hogy milyen jó az amikor tömnek pénzzel.

  • Misi Lőrincz

   NEM TUDOM MIÉRT KELL TISZTELNEM OVŐGONOSZSÁGÁT,MIKOR A MI ADÓNKBÓL ÖSSZETARHÁLT MILLIÁRDOKAT, KÜLHONBAN ÉLŐ MAGYAROK SZAVAZATAINAK A MEGVÁSÁRLÁSÁRA FORDÍTJA, ….DE AZT IS MONDHATNÁM,HOGY NEKED ADJA,AMIT TŐLEM ELLOP….MAGYARUL UTÁLATOT SZÍT,MAGYAR ÉS MAGYAR ELLEN….
   TE,MINT MÁS ÁLLAM LAKÓJA,SZAVAZHATSZ,…ÉN,MEG MINT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR,NEM SZAVAZHATNAK LEVÉLBEN,A SAJÁT JÖVŐMRŐL,….
   NEKED NEM FURCSA???
   MÉG AZT IS EL KELL HINNEM,HOGY TE ERRE A GONOSZ KORMÁNYRA SZAVAZTÁL,MERT NINCS JOGOM ELLENŐRÍZNI ŐKET….
   AZT HAZUDNAK,AMIT AKARNAK,ÉN MEG UTAZHATOK TÖBB SZÁZ KM- TERT HOGY SZAVAZZAK A SORSOMRÓL…..

  • Márton Gold

   MOCSKOS HAZAÁRULÓ ORBÁNC TAKARODJ!!!! MAGYARORSZÁG NEM A TIÉD!!!! SZÉTLOPTÁL MINDENT DE GYURCSÁNY ODAJUTATT AHOVÁ VALÓ VAGY TE SZEMÉT! vén nyuggerek mennyit fizettél nekik hogy tapsikoljanak neked? Viktorka

  • Márton Gold

   Nekem biztos nem miniszterelnököm ez a tolvaj az én miniszterelnököm demokrata Gyurcsány most is neki kéne lennie remélem 2018-ba ő lesz megint van mit rendbehoznia amit ez csüti tönkretett.

  • Márton Gold

   Miért is kell tisztelni Magyarország tolvaj gazemberét? aki a szegénysége taszított minket! nem Gyurcsányt értetted esetleg tisztelet szempontjából mert ő valóban egy példás és demokrata elnök nem árulta el a hazáját! a válság miatt került egy idő után szarba az ország nem ő tette abba ezt az értelmes emberek megértik de az agymosottak mint te nem! MOST VISZONT KATASZTRÓFA PUSZTULÁSBA VAGYUNK KÖSZÖNJÜK CSÜTI ROHADJ MEG!

   • Manix Gabor

    miből gondolod hogy a rasszista gyurcsányit visszaengedjük oda ahonnan elzavartuk…..

  • Márton Gold

   https://uploads.disquscdn.com/images/c6917d1e32f0f02dd375724a4b9c16455de17bdb15ce812dbbb92570e96d4d13.jpg TT A TE ELMEBETEG MUTYISZTERELNÖKÖD!

   BOCSI HOZZÁÍROM AZT IS “ELMEBETEG VAGY ELMEHETEK? PONT RÁ SZABTÁK EZT A SZÉP RUHÁTXDDDD

  • János Huncutka

   Neked nem miniszterelnököd, mivel a minisztérium fentartásához egy petákkal nem járulsz hozzá Pénzéhes in gyenélő vagy a határonbelüliek adójából.,

   • Aron David

    Dehogynem, mindig Orbánra szavazunk! te mennyit fizetsz be a miniszterelnökség pénztárába? Gondolom semmit, mégis szavazhatsz, mert demokráciában nincs választási cenzus. Nemtudtad? Egyáltalán te mit tudsz rasszizmuson kivül? te hegyimóc!

    • János Huncutka

     áruló és bozgor

     • Manix Gabor

      Isten Áldja a miniszterelnökünket. Jövőre is rá szavazok!

  • Peter Kovacs

   Mit tisztelsz Orbànban? Hogy belepofàzhatsz egy orszàg dolgaiba amihez semmi közöd…Vagy az ajàndékstadionokhoz, amiket a rohadò magyar korhàzakra fordìtandò pénzböl lettek felépìtve?

   • Aron David

    Ha Erdélyben jársz tarsd tiszteletben kultúránkat, mert mi tiszteljük Orbán Viktor miniszterelnökünket. Neked is tisztelned kell!!!

 • Ákos Kertész

  Ha Erdélybe jössz tisztelt az ott élőket és ne hidd azt őket az orruknál fogva vezetheted úgy mint Magyarországon a birkáidat!

  • Aron David

   Igy igaz! Aki Erdélybe jön tisztelje a kultúránkat, mi tiszteljük Orbán Viktort. Nekik is tisztelni kell!!!

  • Manix Gabor

   Ákoska-Okoska! Tisztelt Orbán Viktort mert ő mindannyiunk szeretett miniszterelnöke!!!

 • János Virág

  Ha Erdélyben élsz,ne lopd meg az itthoni Magyarokat! Próbálj megélni ott,mert itt ingyenélő vagy!

  • Mária néni

   Hazaáruló

   • Dezső Németh

    Mi van, vén kurva ? Lipót bezárt, te meg éled világodat ?…

    • Aron David

     https://uploads.disquscdn.com/images/4ffb443bce4546862946ecbd160aa14440a4630bbc1070834597c84651bc7a8d.jpg
     Az antiszemita gyurcsányi bezáratta a Lipótot, nem akart visszakerülni, azóta Grazban jár gyógyókezelésre.

     • Dezső Németh

      Te, faszszopó ! Mindig elfelejted, hogy viktorka jár gyógykezelésre Grazba… Aki normális, mint Gyurcsány, annak nem kell ilyen helyen hetelnie… Egyébként mi a bizonyítékod arra, hogy Gyurcsány antiszemita ? Az anyósa zsidó, ez elég ok ? Annak a szarrágó rolvaj hazug csaló csüngőhasú orbánnak az apja félig zsidó. Ő mondta. Neki sem hiszel, te fos ? Hiszen állandóan a seggét nyalod ! Már a szar ízéből tudnod kellene, hogy igazat mond-e ?…

     • János Huncutka

      az Orbán, most már tudod.

   • Varga Kriszta

    Na megjottel!!! Mar hianyoztal

    • Mária néni

     Qss

  • Aron David

   Te megint bebizonyitotttad hogy egy antiszemita oláh féreg vagy!

 • Mária néni

  A 444 hazugsággyár

 • Mária néni

  Libsik! Több alázatot Orbán Viktornak!
  Kushadjatok!

  • Tisztánlátó

   Hibbant vén K………va agy mosott, nyalj be neki alázatból csontig!

  • rozinene

   Már megint itt vagy?Mi magyarok, itt az óhazában tiszteljük azokat, akik megérdemlik, és munkájukkal kivivják tiszteletünket. Akik valóban épitik ezt az országot, s nem egymásra uszitják az embereket. Na ebből megértheted, miért nem örvend saját hazájában korlátlan tiszteletnek a jelenlegi miniszterelnök. S nekünk ne kiabáljon át senki a szomszédból, hogy kushadjunk.S különösen ne azok, akik a mi gyermekeink, unokáink adójából kapnak adományokat. Ugye ez érthető! S mivel én nem gorombáskodok, szeretném, ha Te is tisztességesen szólnál.

   • Mária néni

    Tekintettel arra, hogy nem gorombáskodott, én iss udvarias leszek: kussol!

    • János Huncutka

     Tiszteld apádat és anyádat.

     • Mária néni

      Kussolsz

     • János Huncutka

      tiszteld apádat és anyádat

     • Mária néni

      qss

     • János Huncutka

      TISZTELD ATYÁDAT ÉS ANYÁDAT

     • Aron David

      látom te is tiszteled a nyilas lotyó anyádat és a faszista apádat 🙂

 • Tisztánlátó

  Én nem tisztelem ezt az Ország rombolót,semmi tisztelni való nincs benne,az erdélyiek ki is nyalhatják a szaros seggét,annyi pénzt,töm Erdélybe,a Magyar Adófizetők,pénzéből!

  • Mária néni

   Ne aggódjon, marad magának is nyugdíjra, lesz mit zabálnia

   • Dezső Németh

    Nagy állat vagy te, vén kurva !…

    • Mária néni

     Dupla farhát. Zabálj!

     • Dezső Németh

      Másnál is észrevettem ilyesmit, aki a vitya seggét nyalja ! Vigyázz, valami fertőző lehet benne, mert azok is akkora állatok, mint te vagy…

     • Aron David

      te a gyurcsányi kloakájából rikácsolsz… kurva jól áll neked nagyokos!

     • János Huncutka

      tiszteld anyádat és atyádat

     • Aron David

      látom te is tiszteled a nyilas lotyó anyádat és a faszista apádat 😀

     • János Huncutka

      komenista volt az Orbán és Kövér apjával együtt. Na ehhez mit szólsz kicsi rigó.

     • Aron David

      azt sem tudod mi az amit mondtál!

     • János Huncutka

      Olan sötét vagy mint a négegrlány feneke a az éjszakában.Tedd már ki a fotódat primitiv anonym.

     • Aron David
    • Mária néni

     Zabálj és köszönd meg!

     • János Huncutka

      tiszteld anyádat és köszönj mindenkinek mert nem tudod ki az apád.

     • Mária néni

      Zabáltál már?

     • János Huncutka

      Kisfiam mondtam, köszönj mindenkinek mert nem tudod ki az apád.Ha tudnád akkor ilyen primitiv nem lennél.

     • János Huncutka

      Ba….szátok meg a fajtátokat, hát annak az öreglánynak a fotóját kellett betenni, aki pornófilmben, szivarozik, füstmentesen

    • Aron David

     Dezsőke egy egy gyülölködő lippsi vaty ! 😀

     • Dezső Németh

      Na, most olvasd el faszszopó, mit is írtál ? 6 szóban 4 hiba… És a hiányzó vesszőt még nem is számoltam …

     • Aron David

      Dezsőke, a hiba benned van és az anyukádban is, sőt nem csak helyesirási hibák vannak bennetek hanem genetikai is… ezek után te normális vaty?

     • Dezső Németh

      Mi a bajod, te szarházi faszszopó ? Ja, hogy idióta “vaty” ? De hát azt már régen tudjuk !…

     • Manix Gabor

      Dezső miért kell neked mindig állva szarnod? Most is teljesen összegyurcsányoltad magad!

     • Dezső Németh

      Mondtam már, hogy a kurva anyáddal szórakozz, te fos ?…

   • János Huncutka

    TISZTELD APÁDAT ÉS ANYÁDAT

  • Aron David

   Erdély magyarabb mint a csonkaország! lemondtatok Erdélyről, átengedtétek a románoknak az összes aranybányát hogy gazdagodjanak, most meg rinyálsz hogy nyomor van… Csodálkozol? Ha a csonkaagyad nem fogja fel akkor csodálkozz és harapd el a saját torkod 😀 te adócsaló vagy, aki ellopja a mi magyar hazánk pénzét!

 • Attila Bagdi

  Mária te vén kurva itt is pofázol! Mennyit fizetnek érte? Adóztál belőle?
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.