Kínos: a Fidesz-szavazók üzentek be a rendszernek, méghozzá nem is akárhogy

Forrás: nol.hu

A legfrissebb közvélemény kutatás arra volt kíváncsi, a magyar embereknek mennyire tetszik az, hogy a Fidesz határon túl is rengeteget költekezik. Az eredmény megdöbbentő a Fidesz számára.

A válaszadók nagyobb része nem ért egyet azzal, hogy a Fidesz több száz milliárd forinttal támogatja a határon túli magyarokat, hisz szerintük itthon is lenne bőven olyan terület, aminek pénzre lenne szüksége.
A magyarok több mint 53%-a nem ért egyet a kormánnyal a külhoniak támogatását illetően.

Míg korábban a Fidesz táborán belül nagy volt az egyetértés, most ez is megbomlani látszik. Pártszimpatizánsok tekintetében a fideszesek 29%-a már nem tartja helyesnek a kormány hasonló intézkedéseit.
Más pártoknál sem túl nagy sikernek örvend a külhoni támogatás. Az MSZP 20% míg a Jobbik szimpatizánsok 37%-a valamint a pártoktól független szavazók 35%-a ért csak egyet a jelenlegi kormány határon túli költekezésével.

A legsarkalatosabb kérdés a fideszes törzsszavazók között az volt, egyetértenek-e azzal, hogy milliárdos összeg megy a székelyföldi labdarúgó akadémiára. Erre a kérdésre a fideszesek 63%-a nemmel válaszolt. Szóval úgy látszik, már a törzsbázis sem helyesli az ilyen pénzszórást.

Forrás: nepszava.hu

123 Comments

 1. Megint hazudnak, gusztustalan, hogy egy kép alá beírnak ilyen hazug szöveget. A nyelvénél húznám végig az Andrási úton, mocskos férgek. 100 alatt semmit sem tudtak felépíteni, csak rombolni, gyilkolni tudtak ezek a komcsik.

 2. Nem hazudik, csak rosszul lát és nagyothall. Mivel kicsi a nyugdíja, az m1-ből /ami ingyenes/ tud “tájékozódni” /félre/!

 3. hááát egyre kevesebben , egyre kevesebben hála ISTENNEK !!
  a népnek előbb vagy utóbb , de kinyílik a szeme csau is azt hitte amit , és mi lett a vége !!! utoléri ezt a “csau-t” is .. úgy legyen ..

 4. Lelke rajta kedves Mária néni. Ha egyszer esetleg beteg lesz, ne kórházba menjen, hanem stadionba. Ott majd valamelyik falábú focista megműti a havi több millás fizetésből. Orvos nem lesz, se ápoló, mind elmenekül külföldre. Jó egészséget Mária néni, kívánom, ne keljen sokáig a stadionba mennie. Szavazzon a fideszre. Gratulálok. Azért a gyógyszert vegye be néha.

 5. Álmodozz csak fityesz bérenc!!! az idő ketyeg és a narancs darabopkra hullik elfonnyad loptatok már eleget úgy látom nem elég még mindig majd Gyurcsány elnök úr letörli a vigyort a pofátokról már itt az ideje móresre legyetek tanítva.

 6. Gyurcsány elnök úr a neve te tahó több tiszteletet egy pártelnöknek értve vagyok? majd a Viktorod fog az a mocsok geci érdekes a nép többsége Orbánt nem akarja tudod miért felébredtek!!! mert elegük volt belőle és a többség dönt nem az ilyen fizetett fidesz bérencek! Magyarország nem a tiétek takarodjatok el!!! biztos székely román geci vagy

 7. Szerintem most sokkal több lesz a Fidesznek, mint kétharmad. A DK nem is fog bekerülni a parlamentbe. Akkor inkább Thürmer, mert az becsületes, nem úgy mint az El Qúró.

 8. Megmondtam hogy több tiszteletet Gyurcsány Ferencnek melyik részét nem érteted hazaáruló azért van 35% mi nyívákolj csak szopni fogtok

 9. Kikéne állnia az emberek elé a te Viktorodnak és bevallania hogy 8 éve hazudnak de fosik a néptől!! ahogy Gyurcsány Ferenctől is!!!

 10. Akkor nyaljátok ki a picsáját!!! annak csüti cigánynak! csak a normális emberek utálják mint mi!!!! holnap tűntetés remélem kifütyülik ahogy március 15-én ott is szégyent hozott 1848-as szabadságharc halottaira!

 11. Ó, mily szépen beszéli gyönyörű nyelvünket nő létére. Vagy nem is nő?
  Hallom Finkelstein meghalt. Lucifer örömtáncot lejtve öleli keblére kedvenc hívét. Igaz, itt maradtak a tanítványai, akik tovább szítják a gyűlöletet, ami a “hatalmasságoknak” kifizetődő! Netán, ön is az egyik tanítvány?

 12. Nos engem ez a dolog nem érdekel. Ha magának örömet okoz, örvendezzen.
  Magáról állít ki szellemi szegénységi bizonyítványt.

 13. Egy vak és süket provokátorral nem érdemes vitatkozni! Le akar húzni az ő szintjére, ami a gyűlölet maga! Jobb elfordulni tőlük, hisz nem lehet őket meggyőzni – a gyűlöletük már a gerincüket is megtámadta!

 14. Igen, ön is az egyik tanítvány! Minden leírt szavával bizonyítja! Tombol a lelkében a gyűlölet! Jó és szorgalmas tanítvány!

 15. A libsik gyűlölködnek, örjöngenek. Mi dolgozunk, építjük az országot. Nem örülünk más ember halálának, nem akarunk progromokat, mint maguk.

 16. Te baromállat, már ezerszer leírtam, hogy dolgozok, adót fizetek. Mit gondolsz, ki fizetina segélyedet, cseléd? Hát én!

 17. A “Mária néni” nevű troll csak egy áll profil. Nem is nő. Tiltsátok le és had írogasson csak magának.. 🙂 Fizetett kommentelő, már több, mint 25 ezer hozzászólása van, amiért fizetnek neki..

 18. Ez az igazi demokrácia. Liberális szólásszabadság. Akinek nem tetszik a véleménye, azt eliminálni, igaz? Büdös náci.

 19. Haha! Köcsög Neked a Viktorkád, meg Te magad! Hülye elvakult fanatikus! Ja! Máskor a saját képeddel vállald a véleményed és ne a netről letöltött álfotóval! Szánalmas bujdosó SENKI!

 20. Mária te vén kurva itt is pofázol. Mennyit fizetnek érte?
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 21. Most blokkoltam Maria nenit! Szerintem nem kellene hozzaszolni, magara maradna a hulyesegevel. Mocskos szaju nember!

 22. gyíííílkos neeem gyílkos az aki tesz róla hogy leessen a létra vagy a rendőrautóban “öngyílkos lesz .. vagy Rózsa Milán esete vagy a betonba ágyazott áldozat esete arról is mélyen hallgatnak a fasisztafitymaszista csürhebandacsorda ..még csak nem is hallani a hírekben róla .mért is ??? jaaaa mert egy fitymaszista csinálta ??? van még több is na az a gyílkos meg a jó kurva anyád a gyílkos ..

 23. neeem a libsik bazmeg , drogos a fasisztafitymaszista csürhebandacsorda nem a libsik hanem az ILLIBSIK ?? azért írsz ilyen baromságokat mert drogoztál ?? rátok a jellemző ??? hmm ???

 24. Elolvastam a kommenteket. Szomorú vagyok,hogy egymást marjátok,ki-ki pártállásától függően. Ezért nem lesz egység soha Magyarországon! Ha ezt az energiát az ország építésére fordítanátok,akkor már kis Svájc lennénk! SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT(pártállástól függetlenül)

 25. mondtam már hülyékkel nem szabad vitatkozni mert a rutinjukkal legyűrnek .. pá csicska .. ostoba értelmetlen ..csak szidalmazás jön ki a faszarcú pofádból ezért a rutinoddal legyűrnél tehát pá kis csicska 😀 😀 😀 😀

 26. Csicska a jó édes anyád, aki a világra szart, Te vén marha! Vár a temető! Ja! Te még oda se kellesz! Még a föld is kidobna! Süllyedj el a saját szarodban! Infantilis fasz!

 27. Mi az igazi demokràcia te idiòta?Ahol az ellezéket betiltjàk,ès törvénesen lehet lopni a hatalom bitorlòinak…

 28. Hol vannak a rendőrök akiket rám uszítottál te szaros szájú fidesz bérenc?!

  Jelentsed. Vállalom amit írtam a bíróság előtt is. Te is vállalod a mocskolódásodat?
  Mert én bemutatom nekik amit itt írsz az emberekről.
  Amennyiben én győzök, akkor 1 millio euro lesz a kárpótlási díjam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.