Kövér László olyan mondatot pendített meg, amitől minden fideszesnek összeszorul a gyomra

forrás: nepszava.hu

A Szent Istváni állam politikai vezetésének teljesítménye a mai szellemi elit számára is fontos viszonyítási pont – hangsúlyozta Kövér László a Magyar Idők holnapi számában olvasható ünnepi interjúban.

Az Országgyűlés elnöke kontinensünk jövője kapcsán kétségesnek nevezte az Európai Unió hosszú távú fennmaradását. Ugyanakkor kifejtette: Magyarország abban érdekelt, hogy az unió megreformált, erős nemzetállamokra épülő közösségként tovább éljen.

Kövér László úgy véli, az európai demokratikus elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak az ügynöke, amelynek a most zajló folyamat az érdeke. Szerinte ebbe a körbe tartozik Soros György is, akit a jövő évi magyar parlamenti választásokkal összefüggésben az ellenzék egyik meghatározó szereplőjének nevezett.

Az amerikai spekulánst tekinti a nagyobb ellenfélnek, de – mint fogalmazott – „a régi harcostársat”, Simicska Lajost sem akarja lebecsülni.

A házelnök kitért arra is, hogy a józan ész alapján elképzelhetetlen, hogy ne a Fidesz- KDNP nyerjen 2018 tavaszán, de a közvélemény-kutatások nem téveszthetik meg a kormányzó pártok táborát. A választást még nem nyerték meg.

forrás: magyaridok.hu

Nagy baj lehet a Fidesz táján ha már Kövér Laci is elkezdte pedzegetni, hogy 2018 még nincsen teljesen lejátszva.

30 Comments

  1. Orvos látta már? Lehet előkészíteni a kényszerzubbonyokat, mert ezek már beleőrültek Sorosba. Tévedésben meg ne legyen senki. Már minden elő van készítve a választás megnyeréséhez. Maga a v.törvény is az, + amit még hozzá tudnak tenni önszorgalomból.

  2. ezt mind tudjuk.de amit a magyar lakossaggal tesztek az mindent felülmuloan köteles mutatvany.logni fogtok sokan masokkal az elmult 27 évböl.mindenki szavazzon a munkaspártra.4 év visszafordulás kötelező

  3. Mária te vén kurva itt is pofázol! Mennyit fizetnek érte? Adóztál belőle?
    Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok!

Leave a Reply

Your email address will not be published.