Másnak terror, a jobboldalnak propaganda: “Ezt is az Unió és a vén majom Soros számlához lehet írni”

forrás: euronews

Barcelona belvárosában egy fehér furgon a járókelők közé hajtott csütörtök délután. A kisbusz 530 méteren keresztül hajtott az emberek között a la Ramblán, mielőtt egy kioszknak ütközött.

A katalán belügyminiszter késő este azt mondta, hogy legkevesebb 13 ember meghalt, több mint 100-an pedig megsérültek, közülük 15 ember állapota válságos. Az áldozatokról egyelőre azt tudni, hogy egyikük belga állampolgár, hárman németek. a hatóságok szerint legkevesebb tizennyolc ország állampolgárai vannak az áldozatok, vagy a sérültek között. írja az index.hu

Ameddig Európa normálisabb része gyászol és felelősen viselkedik, addig természetesen mindig vannak, akik kihasználnak egy terrortámadást arra, hogy politikai tőkét kovácsoljanak. A jobboldali orgánumok rögtön heves hangulatkeltésbe kezdtek.

Lovas István nem sokat vacakolt az úgynevezett részvétnyilvánítással, rögtön meglátta az adódó „lehetőséget”.

lovas

Mindezek után mondanom sem kell, hogy a kormánypárt többi propagandalapja szinte örömtáncot járt a terrortámadás miatt.

De, hogy miként is vélekedik a terrortámadásról a fideszes néplélek, azt a következő kép nagyon szépen mutatja:

terrorcselekmény

 

 

Ezt is az UNIÓ és a vén majom Soros számlához lehet írni de azért Merkelt sem szabad kihagyni. “Egyszer már ott kellen robbantsanak ahol tartózkodnak.”

Ezúton szeretném részvétemet kifejezni minden áldozat hozzátartozójának, és gyors felépülést kívánni a sérülteknek!

 

12 Comments

  1. A liberálisok hajnalig ünnepelnek minden terrorista merénylet után. Elvégre az ő munkájuk eredménye minden gyilkosság.

  2. Lehet, hogy becsületben megőszült öreg nénikének tetszik lenni, de amellett végtelenül tájékozatlan, ami nem volna baj, csak nem kellene vele tüntetni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.