Hagyjuk már a focistadionokat! Olyasmit építtetünk Mészárossal, ami valóban megkönnyíti a te életed is!

Forrás: nol.hu

Gigantikus beruházás vette kezdetét nemrégiben Szilvásváradnál, ugyanis nem talált jobb helyet a kormány az ország egyik legkedveltebb kirándulóhelyénél arra, hogy megépüljön egy nem akármilyen stadion. A Szalajka-völgy bejáratánál kezdték el építeni az Állami Ménesgazdaságot, azaz egy lovardát meg egy hatezer férőhelyes lovas stadiont.

És igen, mielőtt még bárki akadékoskodni kezdene, az országnak szüksége van egy hatezer férőhelyes lovas stadionra!

Természetesen egy ilyen fontos nemzeti ügyet nem lehet csak úgy elhamarkodottan felépíteni. Eme nemes feladatra, csak és kizárólag igazi nemzeti érzésű cég lehet a megfelelő. Szerencse, hogy nekünk ilyenünk is van. Az építkezést nagy duzzogva Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az Euro Campus Kft-vel közösen elvállalta.

Hiába kezdődött még csak el nemrégiben a gigaberuházás, melyre hangsúlyozom, szükségünk van, a bolygók állása miatt az eredeti tervek szerinti 4,6 milliárd sajnos nem elég, ezért már megemelték a költségeket 6,2 milliárdra. Bízzunk benne, hogy a kozmikus együttható nem ront tovább a helyzeten.

A lovas stadionnal viszont nem mindenki értett egyet. Bozsik József, a lovas szövetség elnöke, akarom mondani volt elnöke, kritizálta a terveket, mondván nem érti, miért van szükség egy hatezer férőhelyes stadiont egy nehezen megközelíthető kis településre vinni.

Ez az ellenkezés és értetlenkedés nem megtűrt egy demokratikus rendszerben, ezért Bozsikot menesztették állásából és így zavartalanul dolgozhatnak a nemzeti gépezetek.

loading...