A Fidelitas megint lement kutyába: nekimentek Kálmán Olgának

forrás: youtube

Orbán Viktor Tusványoson már pedzegette, hogy nem fogják szó nélkül hagyni az ellenzéi újságírók, riporterek működését. Sokat nem is vártak bevetették a nagy ágyút a Fidelitast. Az ifjú fideszesek természetesen megint hozták a színvonalat. Ha már terrorcselekmény történt akkor úgy gondolták, hogy itt a legjobb lehetőség, beleszállni Kálmán Olgába.

“A Fidelitas megdöbbenéssel értesült, hogy Kálmán Olga a barcelonai, 13 halálos áldozatot követelő terrortámadás napján a Hír TV Egyenesen című műsorában arról beszélt, hogy valójában a magyar határt védő rendőrök és katonák bánásmódja radikalizálja a nyugat-európai muzulmánokat.

A Fidelitas felháborítónak tartja, hogy a Hír TV műsorvezetője ilyen szavakkal illesse a határainkat védelmező magyar rendőröket és katonákat. Felszólítjuk Kálmán Olgát és a Hír TV-t, hogy kérjenek bocsánatot a megsértett és megvádolt testületek tagjaitól!

A műsorvezetőnek és csatornájának világossá kell tennie, hogy az iszlamista terrorizmus olyan veszély, amelyet nem relativizálni kívánnak, hanem támogatják az ellene fellépő magyar hatóságokat.”

Az utánpótlásnál Kálmán Olga a következő mondataival húzta ki a gyufát:

„A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet az… például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek, és bármilyen befogadótáborba. Na, őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni.

Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”

219 Comments

 1. Orbán és csapata is KIABÁLTA 1989.táján,hogy demokráciát,ki a szovjetekkel,stb. 27 éve itt a “demokrácia “,az a / állítólag régi fajta szerint cigány,mai megnevezéssel roma / ember,aki bőrünkön szerzett diplomát,jogot,stb. jócskán kiépítette a személyi kultuszt.Most ,aki ellenük mer beszélni pl. atv,hírTv azokat nyírják,hogy maradhassanak,lophassanak,…….Van még jó érzésű ember ebben az országban,akkor legalább itt nyilvánuljon meg pl. Kálmán Olga műsoráért. Nincs KISZ. van mocskosabb,”taknyosabb” FIDELITÁS ?

 2. Ja, hát egyébként Kálmán O. tényleg baromságot mondott, ha ismerné a Közel-Keletet, akkor tudná, hogy a keresztényellenességhez nem kell drótakadály meg tábor, hanem az a default arrafelé a keresztes háborúk óta (és sajnos ők ott is ragadtak, a középkorban).

 3. Vén agyament! Fogadjunk, nem olvasta el, mit mondott Kálmán Olga! (Lásd fentebb!) Egy szó nem esett benne sem a magyar katonákról, sem a drótkerítésről, sem a határzárról. Ezt azok a szerencsétlen agynélküli Fidelitas-osok találták ki, az olyan agymosottak, mint maga meg csak azt olvassa el, ami valóban elhangzott az miért is érdekelné.

 4. Ezek már tényleg igazi talpnyalók ! Bisztos ,hogy ezeket anya szülte ? Osztom Kálmán Olga véleményét , addig fognak szemétkedni velük a nagy hazafiak , mi is célkeresztbe kerülünk . Őket védi a TEstőrség , de a hétköznapi embert ki védi majd meg ?

 5. De szépen összegyűltek itt a hazug gyűlöletkeltők.
  Tényleg komolyan gondoljátok, hogy a schengeni szerződést és a genfi, valamint a dublini egyezményt betartó magyar hatóságok miatt vannak nyugaton terror támadások?
  Nem inkább az illegális, ellenőrizetlen beözönlést támogatók – azaz a hozzátok hasonlóan felelőtlenül gondolkodók miatt?
  Gondolkodjatok el és szálljatok magatokba, mert a terrorizmus valódi támogatói ti vagytok és a halálos áldozatok tömegei miatt rajtatok a bűn felelőssége.

 6. Szoktatok őrjöngeni, hogy “jogállamot!”
  Aztán kiderül, hogy a törvénytelenséget, a jogtiprásokat, az illegalitást támogatjátok és mikor ennek következtében megtörténnek a tömeges tragédiák, akkor már egyből másokra mutogattok.
  Pl, hogy az a hibás, azok miatt vannak a terror támadások, aki csak ellenőrzötten engedik be a migránsokat, hogy lehetőség szerint kiszűrjék közülük a terroristákat.
  Veletek szemben, akik bármiféle ellenőrzés nélkül engednétek be őket, hogy még véletlenül se akadhasson fenn, aki rossz szándékkal jön.
  Eszementen logikátlan és bűnősen hazug a hozzáállásotok.

 7. “Őket védi a TEstőrség , de a hétköznapi embert ki védi majd meg ?”

  Hát ti biztos hogy nem. Akik a terroristákat is ellenőrizetlenül, illegálisan tessékelnétek be. Nem tűnik föl kicsit se, hogy te is nagyobb biztonságban élhetsz mint ott, ahol a te elképzelésed szerint kezelik a migráns áradatot?

 8. Figyelem! Ne reagáljatok semmit “Mária néni” szövegeire. Olvastam, hogy a Fidesz fizetett kommentelőket alkalmaz. Ő egyike ezeknek. Lerázhatatlan és közönséges, mint kenyéradó gazdája.

 9. Nagyobb biztonságban élünk? Mitől? Kitől? 2015-ben százezrek vonultak be az országba, ellenőrizetlenül. Hány terrorista volt köztük? Ki tudja. És hány letelepedési kötvényt árusítottak ki Rogán, Habony és bandája? Több tízezer ember fizetett nekik, aztán oda ment, ahová akart….Erről kell beszélni, nem marhaságokról.

 10. Beteg némber. Nem kéne mindjárt lámpavasra húzni mindenkit, aki másként gondolkodik, mint amit az orbán-habony művek által kijelölt propagandaműsor ver bele a fafejekbe? ? Sorosról egy szó sincs? Pedig állítólag milliókat akar betelepíteni Európába! Akik mind iszlámok. Ő meg zsidó magyar. De az most nem is érdekes, úgy tűnik. Mindenesetre a beteg orbáni gyűlölet Magyarországon a legnagyobb, miközben a menekült meg a legkevesebb. Egyszerűen: ide nem is akar jönni senki! Még a hazai polgárok is menekülnek, amerre csak lehet.

 11. A menedékkérőket (akikről atr meri ismeretek nélkül állítani, hogy terroristák) a magyar kormányzat a saját felkészülletlensége és hozzá nem értése miatt engdték át vizsgálat nélkül. Nem a menekültek nem vizsgálták magukat, hanem a magyar

 12. Jogállamot az egészségesen gondolkodó értelmes polgárok szoktak elvárni. Szerte a világon. Őrjöngeni orbán szokott, de Grazban lenyugtatják.

 13. Mária néni, maga szokta a szatyrával püfölni és köpködni az orbánvajda ellen tüntetőket? Mert akkor helyben vagyunk. Viki mennyivel egészíti ki a nyugdíját, hogy ennyi idiótaságot lefetyel itt?

 14. Ha ilyeneket mond akkor azt a ” becsületben megőszült” szlogent , vitatnám! Aki ennyire nyalja a Fidesz seggét az eleve nem lehet becsületes! Mivel a segg tulajdonosa egytől egyig , tolvaj , korrupt gazember!!

 15. Nem is biztos, hogy szipirtyó. Meg az se, hogy Mária néni. Csak gátlástalan és gerinctelen. Rogán propagandaosztályán képezték ki, hogy beépüljön még normálisan gondolkodók közé. Mondták, hogy a kend dossziéján a fedőnév mostantól Mária néni. És csak ontsa a hülyeséget, uszítson, ahogy csak bír.

 16. Hol olvastál ilyet , hogy ellenőrízetlenül??? Ezt Orbánék csinálták 2015-ben! Senki nem beszél ellenőrizetlenségről!

 17. Egyáltalán nem mondott baromságot. Nézd végig 2010-től a terrorcselekmények elkövetőit mind másod-HARMAD generációsok voltak. Sokuk még az “őshaza” környékén sem járt, a vallását sem gyakorolta, mégis megtette. Képzeld el azt a gyermeket, aki végigcsinálta a menekülést, km-eken át cipelték-vonszolták, éhezett, fázott, kerítés szaggatta anyját-apját. Nem valószínű, hogy Magyarország ellen, lehet, hogy pont az ellen az ország ellen fog fordulni, aki végül befogadta. Ha kicsit is fogékony, az alapokat keményen megkapta. Lesz mit mesélnie a másodgenerációjának. Mielőtt nekem esnétek. Ezzel nem azt akarom állítani, hogy minden menekültből ezt váltja ki, amit átélt, csak azt, hogy nem pozitív irányba fogja befolyásolni az érzelmeit.

 18. Elore leszogezem, nem vagyok fidesz parti, de csak halkan megkerdeznem,(es itt most mindegy ki haborog Kalman Olga ellen) felfogtatok, hogy mit mondott? O nem uszitja egymasnak az embereket ? Lam itt is egymasnak ugrik mindenki. Kalman Olga nem fogta fel hany ember halt mar meg terror tamadasban. Vagy az nem szamit? Lenyeg, hogy ennek okozoja a magyar rendor, es katona, aki az o es ti seggeteket is vedi, hogy veletek ez ne tortenhessen meg.En kerek elnezest ! (most lehet engem is kopkodni)

 19. “Nézd végig 2010-től a terrorcselekmények elkövetőit mind másod-HARMAD generációsok voltak. Sokuk még az “őshaza” környékén sem járt, a vallását sem gyakorolta, mégis megtette.”

  Ez így van, de ezzel pont azt bizonyítod, hogy a terror elkövetőinek semmi közük bármiféle határellenőrzés okozta flusztrációhoz.
  A másod, harmad generációsok már ott nőttek fel nyugaton, ott szocializálódtak, de sajnos még mindig a saját, az őshazájuk szerinti elvek alapján a zárt kolóniáikban, a no-go zónáik mélyén.
  Az ő mentalitásuk generációk során át is annyira szilárd, hogy azt semmiféle kertés megléte vagy nem megléte nem befolyásolja. Az ettől függetlenül, az évszázadok alatti zsigeri beidegződésből fakad.

 20. Felejtsük el a migránsokat, és vegyünk csak egy egyszerű embert. Mindegy hogy hol, de nagyon megalázzák, bántják, az életét fenyegetik, menekülni kényszerül. Kis idő múlva felkeresi őt két ember. Az egyik azt mondja: Ne törődj velük, felejtsd el a sok bántást, szeresd őket. A másik pedig azt: Állj bosszút, ne tűrd, hogy így bánjanak veled! Önök szerint kire fog hallgatni? Azt hiszem erre akarta Kálmán Olga felhívni a figyelmünket. Azok többsége, akik a mostani terrorcselekményeket elkövették, nem most vándorolt be az adott országba, hanem már régóta ott éltek, esetleg ott is születtek, tehát legális állampolgárok voltak!

 21. “Jogállamot az egészségesen gondolkodó értelmes polgárok szoktak elvárni. Szerte a világon.”

  Igen ez így van, de ti mit csináltok?
  Egyfelől számonkéritek, hogy miért nem volt meg a határvédelem már 2015-ben is, aztán hogy most megvan, most meg az ellen tiltakoztok.
  El kellene döntenetek végre hogy mit akartok, mert ez így csak egy saját magatoknak is ellentmondó kötözködés, de hogy nem a jogállamiság igénye, az holt biztos.

 22. Nagyobb biztonságban élünk, mint sok más európai országban, de ezt te is nagyon jól tudod.
  Most számonkéritek, hogy miért nem volt meg a határvédelem már 2015-ben is, de meg tiltakoztok is a határőrizet ellen.
  El kellene döntenetek, hogy mit akartok.
  Egyelőre úgy néz ki, hogy önmagatoknak is ellentmondva, szimplán csak komolytalanul kötözködtök.
  Azt, hogy mi ad nagyobb biztonságot, az ha ellenőrzötten történik a menedékkérők beléptetése, vagy árkon bokron ellenőrzés nélkül illegálisan özönlenek be, ennek eldöntése nem politikai kérdés, hanem a józan ész és technikai megoldások területe.
  Politikai kérdés az lehet, hogy akarunk-e biztonságot, vagy sem? Ti amennyiben a határvédelem ellen vagytok, nem akartok, hát ez is lehet egy politikai álláspont.
  Nyilván akadályozni akarjátok a biztonság megteremtését, hogy aztán megint csak önellentmondással mutogassatok, hogy miért nics biztonság. Az ilyesmi taktika egy már jól ismert, ősi lenini módszer.

 23. A fideliTASSZ “bekaphassa”….még hogy ezektől bocsánatot kérni?….már bocsánatot kérek, de milyen alapon?…..aljas szarrágó társaság, egy koszos csűrhe, akárcsak a kondása!

 24. Kedves Mária néni, maga úgy ” Mária néni”, mint ahogy én vagyok a római Pápa. Azért figyelem a szövegét, ami annyira jellemző az Ali Baba táborának szellemi szín vonalára.

 25. Ennek nagyon örülök, ha az összes Ali Baba és a 40 rablójának híve ilyen kedves és bölcs okos lény, mint maga. Csak így tovább mind.

 26. Írod ezt annak tudatában, hogy létezik az a határellenőrzés, ami ellen annak idején még hevesen tiltakoztatok, de most meg számonkéred, hogy miért nem volt meg már 2015-ben is, de ugynakkor ismét tiltakoztok a megléte ellen?
  Amúgy pedig nyilván, hogy akkoriban kellett hozzá némi idő, kiépíteni a határvédelem rendszerét.

 27. Lámpavas? Ezen jár az eszed?
  Nézz utána, én semmi ilyet nem említettem, te hozod ezt fel valami freudi elszólásból, mint ahogy a zsidózás is tőled ered.
  Ha már a zsidók, hát nézd csak meg ők hogyan viszonyulnak az illegális betolakodókkal szemben és nagyon helyesen.
  Ki gyűlöl és kit?
  Te gyűlölöd azokat, akik a nemzetközi előírásoknak megfelelően járnak el és nem pedig az illegalitást, a törvénysértéseket és a búnöket, a terrorizmust támogatják.
  Elgondolkodhatnál rajta, hátha felvillan a szikra és találsz összefüggést az országban tartozkódó illegális migránsok alacsonyabb száma és a határvédelem között. Ha ez nem megy, hát sajnálom.
  A hazai polgárok olyannyira menekülnek, hogy Magyarország lakosságából 6,0% él külföldön, míg Ausztriából 6,7%, Svájcból 8,0%.
  Ajánlom ezeket az ENSZ adatokat a figyelmedbe:
  https://jakubmarian.com/emigration-in-europe-destination-countries-and-percentages-of-emigrants/

 28. Igen, betört a horda 2015-ben, aztán elég gyorsa kiépült az a határvédelem, ami ellen akkoriban oly hevesen tiltakoztatok. Most meg számonkéred, hogy miért nem már hamarabb volt? 🙂
  Amennyiben a határvédelem ellen vagytok – márpedig Kálmán Olga szavai ezt egyértelművé teszik – azzal pontosan az ellenőrizetlen, illegális beözönlést akarjátok.

 29. Az egy dolog, de hogy mit tartanak felháborítónak a választók, az meg egy másik dolog, aminek a levét majd ti isszátok meg. Aztán meg majd csak csodálkoztok 🙂

 30. Kedves Judit. Látom maga is félre van vezetve, mint rengeteg más ember, mert a terrorizmus bölcsőjét kell keresni, az pedig nem az Európába menekülő szerencsétlenek, hanem az ISIS által kipécézett reménytelen emberek beszervezési mechanizmusa. A szervezők jó helyismerettel rendelkeznek. Európa minden országába be vannak épülve, talán még hozzánk is.Ide azután a legkönnyebb beépülni. Például Orbán barátja a Doktor Pháraó, aki már meg lett “ölve “. Mindenkinek nagyon el kell gondolkodni, hogy mik is történnek a hátterekben nagy titokban. Meg még kedves Judit nehogy azt gondolja, a mi rendőreink annyira éberek, mikor az orruk előtt rabolnak ki bankokat, ejnye-bejnye.

 31. Jó a kép és tényszerűen valósághű, de ez a díszes társaság itt nem a DK-sok.
  Tényleg marha nehéz megkülönböztetni őket, de ezek itt azok a fajta jobbikosok, akiknek a retorikája a DK-val, a Gyurcsánnyal tökéletesen azonos.

 32. Kedves Rita! Mondta nagyon helyesen, hogy gondolkodjon mindenki. De a terrorizmus valódi támogatóit, ha keressük, akkor azt jó helyen kell tennünk. Kik a szervezők azt tudjuk!!!! Hát az ISIS vezetősége. Hát hol vannak? Hát ott ahol nincsenek Terrorista támadások.Melyik országok nem akarnak belépni az egységes Európa Unió terror elhárítási rendszerébe. Nos hát ott bujkálnak a fenti vezetők. különböző segítségekkel. Megy a veszélyes porhintés, kiabálás, gyűlölködés szítása. Mindenfelé. Igaza van nem veszekedni kell, hanem gondolkodni!!!!!!!!!! !!!!!!!!

 33. Megvezete az van, aki egy hazug álliberális politikai propaganda kedvéért lesöpri a szakemberek véleményét.
  Márpedig a nyugati szakemberek is azon a bizonyított megállapításon vannak, hogy a migráció növeli a terror veszélyt. Különösen ha az – mint ahogy ti szeretnétek – illegális és ellenőrizetlen. Csak hogy ott elhallgattatják ezeket a szakembereket.
  Inkább örüljünk neki, hogy legalább nálunk figyelembe veszik a szakvéleményeiket és reménykedjünk, hogy ha lassan is, de már némely nyugati politikusok is ébredeznek. Lásd Ausztriában, Olaszországban.
  Ugye tudod, hogy a 2015-ös Franciaországi nagy merénylethez a Keletinél összegyűlt migránsok közül toborztak elkövetőket:
  Ennyit arról, hogy a migráció nincs összefüggésben a terror veszéllyel.
  Persze ha valakiknek más az érdeke, vagy egyszerűen csak naívan bedől a hazug álliberális propaganda gépezetnek, az a terror veszély növekedését segíti elő.

 34. András teljesen igaza van!!! Ezek a mostani terroristáink nem maguktól lettek gyilkosok. Ezeket szépen kipécézték, lehet, hogy még kínozták is jószerivel kíméletlen ráhatással egy normál emberből is vadállatot lehetcsinálni. Ez szerintem a mostani terrorizmus lényege.Igazat mondok, vagy nem mondok igazat???????

 35. Kedves Laszlo Csapo, nem, nem vagyok megvezetve. Az a baj, hogy nem realisan latja On sem (lehet en sem egeszen). Hogy jon ide Orban ?
  Kalman Olga kijelenteseirol szol a cikk. Ami felhaborito, hogy ha nem is konkretan de durva kijelentest tett azokra, akik a hataron szolgalnak. Oda kene menni nehany honapra, es veluk dolgozni, valtozna a velemeny. Magyarorszagon divat szidni a rendoroket, ha van sapkaja azert, ha nincs azert.
  Valoban moge kene nezni a dolognak, mi es ki is all a hatterben,de ezt sose tudjuk meg. Ma csak teoriakat gyart mindenki ezzel kapcsolatban.
  Ide kene jonni Nemetorszagba kicsit , mindjart realisabb kepet lathatnanak ,tapasztalhatnanak az ugynevezett “menekultekrol”.

 36. K-O. szavai NEM ezt teszik egyértelművé.
  A másik dolog pedig, hogy éppen most néztem meg, az Unió területén évente átlagban 30-40 ezer ÁRTATLAN HALÁLOS áldozata van a közúti baleseteknek.

 37. Ha arra gondol, van-e erről hivatalos statisztika, olyan természetesen nincs, mert a dolog természetéből következően hogyan is lehetne?
  Erről tapasztalati úton lehet meggyőződni.
  Mint ahogy Németországban még volt idő, amikor a biztonsági szakamberek közül többen is megszólaltak a témában, viszont jó ideje már a sóhajtásukat se lehet hallani.
  Azt ön is észreveheti, hogy a politika (a magyarországi ellenzékhez hasonlóan) egyáltalán nem fogadja meg a szaktanácsaikat és ebből egyenes ágon kikövetkeztethető, hogy a szakemberek véleményei kellemetlenek a hatalomnak, mert nem felelnek meg a politikai céljaiknak. Tehát egy jó ideje már nem szívesen engednek nyilvános utat a véleményeik hangoztatásának.

 38. Közúti balesetekben….
  Hát akkor engedjünk szabad utat a terrornak, mert hiszen más okokból is halnak meg emberek?
  Miféle cinikusan embertelen hozzáállás ez?

 39. Amint az alkalmazott színvonalából kitűnik, kegyed sem áll messze a kifogásolt színvonaltól, ami talán nem egy árva “N” betűn múlik. Tessék megtanulni a kis betűket is. Az írott magyar nyelv nem alkalmaz egy kifejezésben, a végén, kis betű után nagy betűt!!!

 40. Kedves Rita! Tagadhatatlan,hogy kegyed kerítésvédelemből jeles.kíváncsi lennék,hogy pl.kilátóvédelemből is oly hevesen tudna e állást foglalni,mint kerítésvédelemből?Tudja (vagy nem) “Az elmúlt 4 évben Tyukod 264 milliót kapott kilátókra.” Ha nem tudná(és ezen sem csodálkoznék!)ajánlom a guglit. …vagy a receptet,hogy miként lehet pár év alatt egy gázszerelő az ország negyedik leggazdagabb embere? Nem sorolom tovább,de Ön a jogállamról papolva leragad a migrációnál,mint SORSKÉRDÉS-nél,holott az igazi sorskérdés az, hogy egyre nyílik az olló a gazdagok és szegények között, az egészségügyünk maholnap bedől,az iskoláink bérmunkásokat,egyetemeink-főiskoláink emigránsokat nevelnek,öregjeink támasz nélkül maradnak,mert a szociális hálónak nevezett valami mára csak egy nagy lyuk.Ezekre a témákra tessék ráugrani és megmagyarázni,ne Kálmán Olgát cseszegetni azért,amit éppen mondani merészelt.

 41. Senki sem állította, hogy nem kell határellenőrzés. Csak szakszerű intézményi (pl. fogadóállomás, hozzáértő tisztviselői gárda, szociális munkások, stb.) magyar ill. schengeni határon kívüli kialakítása helyett kerítés építéssel, magyar nyelvű plakátok kiakasztásával, bénultan nézték ami történik, holott előre kellett volna látniuk, hogy a magyar lakosság gyűlöletét felszító dumával nem lehet megoldást keresni.

 42. Nem leragadtam a migrációnál, hanem mivel a cikk azt a témát érinti, illik nem valami más, ide nem tartozó dologról fecsegni.

  “Az elmúlt 4 évben Tyukod 264 milliót kapott kilátókra.”
  Igen tudok róla, de a 2010 előtti 40 centis MSZP-s kilátó mutyiról is.

  Aztán, tudod-e ki a polgármester Tyukodon és mióta, hogy éppen abban az ominózus elmúlt 4 évben?
  Mert azt valamiért elfelejtetted megemlíteni.
  Vagy mert tudod hogy ki az és jobbnak láttad elhallgatni, vagy nem tudod, de akkor bölcsebb lettél volna, ha hallgattál volna.

  Ugyanis 2013. március 10-én Czibere Józsefet választották polgármesternek a szabolcsi Tyukodon.
  Látod, éppen az ő idejére esik a kilátók ügye.
  A választást azért kellett megtartani a magyar-román határ mellett fekvő faluban, mert Nagy Miklós (Fidesz-KDNP) eddigi polgármestert január 1-jével a csengeri járási hivatal vezetőjének nevezték ki, így összeférhetetlenség miatt lemondott településvezetői, illetve megyei közgyűlési képviselői tisztségéről is.
  http://hvg.hu/itthon/20130310_A_nap_a_fuggetlen_polgarmester_jelolteke

 43. Aztán meg képes vagy fölrakni azt a régi lemezt? Az ma már nagyon serceg és hamisan szól.
  Mert tudod-e mikori a lemezed? Azon még a 2010 előtti állapotok vannak.

  Amikor csak kivették a pénzt az EÜ-ből és nem beletették, nem fejlesztették, mint most.
  Amikor bezárták és eladták a kórházakat ingatlan mutyiban és nem pedig felújították és újakat is építettek, mint most.
  Amikor még az elszegényedés, az eladósodás volt a jellemző és nem az egyre növekvő családtámogatások, mint most.
  Amikor a magas infláció, az adóemelések és megszrítások miatt drasztikusan csökkent az emberek jövedelme és nem pedig jelentősen emelkedett, mint most.
  Amikor nem csak hogy a 13. havi nyugdíjat vették el, de a maradék reálértékét is elinflálva lerontották, nem pedig inflációt követő nyugdíjemelések voltak, mint most.

 44. Lelked rajta és szavazz, válassz a szived szerint.
  Nyilván nem vagyunk egyformák.

  Vannak akik annak örülnek, ha elszegényedés van, elveszik a családtámogatásokat, elinflálják a nyugdíjakat, a kereseteket, ha adóemelések vannak, ha eladják a kórházakat és ha erre még ellenőrizetlenül rájuk engedik a migránsokat is……

  Aztán vannak mások, akik az ilyesmit nem kedvelik.
  Ők inkább a javuló életkörülményeket, a biztonságot szeretik.
  Az emelkedő kereseteket, a szinte nulla inflációt, az alacsony adókat., ha felújítják a kórházakat és újabbakat is építenek……

  Majd eldöntöd, kik közé tartozol és szavazz az szerint.

 45. menjetek már a büdös p..ba.ingyenélő taknyok.pontosan rávilágított a lényegre kálmán olga.igaza van.amilyen a mosdó olyan a törűlköző.az átélt “élmények”hatására nem lesz nehéz egyik másikat radikalizálni.ez pedig európa felelőssége.

 46. Hű, lehet, félreértett. “adat” azó alatt nyilván azt értettem, hogy esetleg küldhetne valami cikket (bármilyen nyelven), amelyben egy szakember ezt leírja, esetleg egy olyat, amelyben kifogásolja, hogy nem hallgatnak rá stb. szóva bármit, ami KONKRÉT.

 47. Általánosságban azt lehet mondani, hogy Európában ott vannak terrorista gócok, ahol nagy tömegben élnek együtt – jellemzően no-go zónákban – az iszalmista közösségek és ott öntörvényű, az illető befogadó országtól gyakorlatilag független saját zárt világot alkotnak.

  A jelenleg ismert információk szerint Európában a legnagyobb terorista góc Belgiumban, Brüsszel külvárosában, Molenbeekben van.
  Pl. 2015-ben a párizsi nagy merénylet elkövetői is innen indultak ki és több elkövetőt is szintén Brüsszel külvárosában sikerült aztán elfogni.
  A hatóságok időről időre nekibuzdulnak ezt a zárt öntörvényű iszlamista közösséget kitisztítani, de nem sok sikerrel járnak.
  Hasonlóan a budapesti Józsefvároshoz, ahonnan szintén eléggé reménytelen vállalkozás a drogkereskedelmet, a prostitúciót és egyéb bűnözői köröket kiszűrni. Csak hát a terrorizmus felszámolása még ezeknél is nagyságrenddel súlyosabb és sokkal nehezebb feladat.
  Belgiumban (is) ezt még az a fajta rosszul értelmezett emberi jogvédelem is hátráltatja, hogy a rendőrséget még egy szimpla utcai igazoltatásért is gyakran éles kritika éri.

  Másik fő góc Párizs külvárosai.
  Németországban pedig NRW állam a legfertőzöttebb, pl. Köln, Düsseldorf, Duisburg környéke, de találtak már illegális fegyver raktárat BW-ben, Stuttgart közelében is és mint kiderült, a 2015-ös nagy párizsi merénylethez onnan is szereztek be az elkövetők lőfegyvereket.

 48. TE SÖPREDÉK, UGYAN OLYAN CSÓTÁNY VAGY, MINT A FÜHRERED ! TE ONDÓ, MI JÓT TETT EZ A DAKOTA ALJADÉK A NÉPNEK ??? 1-ET UGASS CSAK !!! TÖNKREVERTE AZ OKTATÁST, EGÉSZSÉGÜGYET, ÉHEZTETI A FÉL ORSZÁGOT, ŐK MEG A FIDESZ HULLADÉKOK MILLIÁRDOSOKKÁ VÁLTAK PÁR ÉVEN BELÜL !! HA ÖKÖR VAGY KUSSOLJ, TALÁN BÖLCSEBB LESZEL !!!!!!

 49. Na, de Rita, ismét félreértett!! Akkor megpróbálom kicsit részletesebben. A közúti baleseteknek nagyságrendekkel több áldozata van, mint a terrortámadásoknak és MÉGSEM teszenk ellene túl sokat pl. itt Mo-n sem. Ugyanígy említhettem volna esetleg a szív és érrendszeri betegségek áldozatait, amelyek szintén elég hatékonyan megelőzhetőek lennének és lám, ezért sem töri magát
  a kormány. Az emberekért számtalan módon lehetne TENNI. Esetleg nem tűnik fel, hogy csak olyanba “áll bele” a jelenlegi garnitúra, amiből politikai tőkét kovácsolhat?? (ld. ellenségkép gyártása) Tehát a logika pontosan FORDÍTVA van! Nem is tudom, hogy jut ilyen eszébe, hogy engedjünk szabad utat a terrornak….. jáj.

 50. KUSSOLJ TE, TE SZÖRNYSZÜLÖTT AGYHULLADÉK ZOMBI !!! ENNYIRE, HOGY TUDTÁL LEALACSONYODNI TE DÖG, SAJÁT AGYAD SINCS AMIVEL GONDOLKOZZ, ÚGY ÁTMOSTÁK AZT A ROHADT TÖKÖDET AMI A NYAKADON VAN !!!!!!!!

 51. TE SÖPREDÉK, ANNYI ESZED SINCS, MINT 1 CSÓTÁNYNAK !!!!!!! TÉGED AZ orbán ISKOLÁBA JÁRATTAK A SZÜLEID TE TAHÓ????

 52. Azt a problémát látom Rita a kommentjeiben – most, hogy többet is elolvastam – hogy maga NEM reagál egy másik kommentre, véleményre, szinte úgy tűnik el sem olvassa őket, hanem csak “tolja” az agitpropot. Azt viszont kb. mindenki ismeri. Hm?

 53. Igen számon kérem , mert az a dolgom, adófizető állampolgárként ,hogy ezt tegyem. Igen az első perctől kezdve meg kellett volna védeni a határainkat! Ez a mindenkori kormány dolga! 1998-ban a nagyon liberális fidesz részese volt a meglévő kerítés elbontásának mint rendszerváltó párt! Én azt sem helyeseltem , mint ahogy azt sem , hogy 18 000 pénzes migránst telepítsenek be! Igaz a pénz jó része a haverok és a vezér zsebében landolt! Mint ahogy a kerítés építésének és az összes állami beruházásnak a jó része is ! Hogy mit gondol Kálmán Olga nem érdekel , mint ahogy a te szervilis seggnyaló véleményed sem ! Nekem nincs érdekem egyik oldalon sem, saját véleményt fogalmazok! Ti sajnos a szemeteket hagyjátok kilopni , mivel a fidesz seggétől nem láttok semmit , hiszen az mindig előttetek van! Jövőre is nyugodtan szavazzatok rájuk és fogjátok az “emútnyóc-tíz-tizenkét évre! Ezzel ezt a vitát befejeztem mert nem akarok mindenféle érdektelen ostoba, szervilis, fidesz trollokkal vitatkozni. Üdv!

 54. Most már tudom,hogy ki volt azon időben a tyukodi polgármester,és én is tisztességtelen hatáskör elvonásnak nevezném ahogy ő ki merészelte írni a több száz milliós pályázatot, nota-bene még igazolta is a teljesítést.Most már azt is tudom,hogy ez az emberke függetlenként lett a falu első embere,de azt is,hogy a kilátókra juttatott milliókhoz annyi köze van mint nekem,hacsak…nem épített Ő is egyet.Azért annál többre értékeltelek,mintsem ennek a szerencsétlen embernek a nyakába öntsd ezt a vödör szart.

 55. Igazán intellektuális a hozzászólásod “ratyi mami”! A FideSS-ánusz bogárkája, te drága picuri troll!
  Hétvégén is dolgozni kell, a benyalóért? Kihasznál a gazdád, ébredj!

 56. Még hogy nincsenek agyhalottak a magyar egészségügy leépülése miatt! Mária “néni” az ékes példa, mi több a két bitjéből is egy elhalt. Szegényke …

 57. Talán eljön az ideje, hogy minden nép hazatérjen végre ősi szülőföldjére. Itt az alkalom, hogy minden fehér ember jöjjön haza minden fekete. sárga, barna, vörös földrészről, amelynek nem ő az illetékes őslakója…ő népesítse be újra Európát, és ne féltse a többieket, jól meglesznek ők újra otthon, fehér ember nélkül..KBIzabella (Ja, és mi az a Fidelitas?)

 58. Se Mária, se “néni”. Kretén iskolázatlan troll vagy. Egy bites selejt, Orbán bérenc papagály. Nem lennék a tükröd helyében. A lakókat, ahol laksz, szintén figyeled? Fel is nyomod őket? Szerencsétlen!

 59. Ahogy a képét elnézem, viszont maga legalább annyira okos, mint, amennyire szép… Gratulálok az értelmes párbeszédre való képességéhez…

 60. Ha ez így van, akkor azt determinálja a kiinduló kultúra, mivel egyéb (európai, ázsiai, stb.) migránsok másod- és harmadgenerációi beilleszkednek és nem válnak terroristává. Valószínűleg nem is vallási ügyről van szó (albánok pl. tudomásom szerint nem radikalizálódnak), hanem (non-PC alert) arab-kérdésről. Mindenesetre legitim távol tartani ezt a populációt, ha ilyen nehézségek várhatók. Ahol már állampolgárok, ott nehezebb a kérdés, de ez egyelőre nem a mi gondunk szerencsére.

 61. Kamu a képe is “Mária néni”-nek. Se arc, se erkölcs, se tisztesség. Akiket képvisel, ő maga is olyanná vedlett. FideSS-es seggnyaló troll. A stílusa után -amilyen primitív- akár egy iskolázatlan férfi is lehet. Vagy inkább egy Fidelitas/FideSS-ittas túlbuzgó hülye …

 62. Tehát ezek szerint neked Orbán “G.” Viktor személyesen ígérte meg, hogy mostantól kevesebbet fognak lopni a minden pályázatot megnyerő haverjai? A hatalom megtartásáért mindent beáldoznak. Az ország jövőjét is.

 63. Való igaz,,Egy országos bohózat nesze semmi,,Rémes!! Ő majd megment benneteket,,Orbántól..Csak nehogy féllábon várjátok ki,,!!! hihetetlen politikai fanatizmus,akár az iszlám,,,!!

 64. AZ A BETEGSÉG, HOGY MÉG 10 – 20 ÉV UTÁN IS GYURCSÁNYOZTOK , SOROSOZTOK, BRÜSSZELEZTEK, IMF-TEK ,…SOROLJAM MÉG ?? A LESZAKADT ORSZÁGUNK MOSTANI HELYZETE IS A GYURCSÁNY MIATT VAN IGAZ , MIATTA LETTEK FIDESZES MILLIÁRDOSOK, ÚJ GAZDAGOK !!!!! SOK MOCSKOS orbánista SÖPREDÉK HULLADÉKOK ! VELETEK MÁR IGY KELL BESZÉLNI, ALJASUL, AMILYEN A DAKOTA FÜHRERETEK !!!!!! ROHADJATOK MEG MIND !!!!!!

 65. orbánista bűnöző söpredékek !!!!!!! tolvaj, sikkasztó férgek ! lógni fogtok ! elegünk van a fideszből és a szavazóiból ! az országot kivéreztettétek rohadékok ! elegünk van a moslék fideszből, most lesz igazi rendszerváltás hulladék bűnöző patkányok ! vágetek lesz de nagyon !

 66. Mária te vén kurva itt is pofázol! Mennyit fizetnek érte? Adóztál belőle?
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 67. Húde mérges valaki, gondolom az, hogy takarítónak is hülye vagy, és sehová nem vesznek fel az agyadra ment mostanra teljesen.

 68. Nem régen a Sorosozással,leszerepelt,kis köcsögök,jobb lenne befognák a pofájukat,szégyenükben a föld alá bújnék,egy ép mondatot nem tudtak kimondani,az adófizetők,pénzéből,verik a nyálukat,szarházi kis mocskok!

 69. Ha észérvekkel nem tudnak vitatkozni márpedig nem tudnak még mindig jól jön a fideszi retorika ami gennyes ugyan de a közpénzen tartottaknak jó.

 70. Mária te vén kurva itt is pofázol! Mennyit fizetnek érte? Adóztál belőle?
  Amikor Orbán bukik fuss, mert várnak rád és a társaidra a pesti villanyoszlopok.

 71. sajnálom azért azokat, akik orbánisták, mert halvány gőzük sincs, hogy ki is ez a söpredék fidesz führer !!!!

 72. Te is az antiszemita gyurcsányi kloakájából bújtál ki? ki a f@szom hogy hogy itt rikácsolsz? Úgy látom csak egy antiszemita balosnáci vagy szarf@szú!

 73. Áron, én szívesen elolvasnám a véleményét, ha lenne. Ha nem tudja megfogalmazni, akkor javaslom, először próbálkozzon egyszerű tőmondatokat írni. Várom!

 74. Miért? Miről szól a cikk, el sem olvastam, engem csak a hozzászolások érdekelnek. A kedvencem Mari néni, ő legalább nem antiszemita mint te!

 75. Hát nem érdekes ez az olga? A libsi szekATV-ből a szélső jobbos (náci, antiszemita, stb….) megmondója lett. Persze mindez, csak véletlen, hogy ezt is benyald! Na, és ez az elmebeteg duma…

 76. Kérj időpontot valamelyik ideggondozóba hogy tavaszra rendben legyenek az idegeid, mert félő hogy ezzel a vérmérséklettel akkor gutaütést fogsz kapni.

 77. Szerintem te vagy kicsit megtévedve.
  “Imádat” ezen az oldalon nem jellemző.
  Gondolkodás annál inkább.
  És Gyurcsányt leginkább a nemzeti sperma és bandája emlegeti.

 78. NE AGGÓDJ TE NYOMORULT FIDESZES SÖPREDÉK ! INKÁBB KPD BE A FÜHRERED FARKÁT ÉS SZÍVD KI BELŐLE A SZEMÉTSÉGEIT , HOGY TE IS OLYAN LEGYÉL TE HERNYÓ !

 79. TE SÖPREDÉK FIDESZ PALÁNTA, CSAK NE AGGÓDJ MIATTAM, INKÁBB VEDD A SZÁDBA A FÜHRERED LANKADT FARKÁT ÉS SZOPOGASD KI BELŐLE A SZEMÉTSÉGEKET, VAN BENNE RENGETEG ! NA TAKARODJ TE SÖPREDÉK !

Leave a Reply

Your email address will not be published.