Orbán megtette az első lépést, hogy templomot építtessen magának? + videó

Olyan információk láttak napvilágot, hogy most már mindenki felkészülhet lélekben, hogy majd egy szép napon jön a bejelentés, hogy készül az Orbán Viktor tér.

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás lett Orbán Viktor svábhegyi gyülekezetének építkezése.

Ezt a Magyar Nemzet tudta meg. A közösség a templom mellett alakítana ki egy központot, de az erre kinézett területek még nincsenek a református egyház tulajdonában – az egyik a XII. kerületé, a másik pedig a Fővárosi Közterület-fenntartóé.

A két telket az állam először félmilliárdért megvenné, majd az egyház kezelésébe adná –írja a lap, amelynek az FKF-nél elmondták: a nemzeti vagyonkezelő már kezdeményezte is a fővárosi önkormányzatnál, hogy az ingatlan állami tulajdonba kerüljön.

Nemzetgazdaságilag azért lenne még ötletem, hogy mit kellene kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánítani. Ti mit javasolnátok Orbánnak mit tegyen?

forrás: hirtv.hu

90 Comments

 1. fent nevezettnek van olyan,hogy ” Felház” nevü gyülekezete ird be a gyülekezet nevét és a z általad leirt nevet

  és olvas róla ,szerintem még kap állami támogatást is, csak idő kérdése.

 2. Nálunk is az lesz majd mint az ireknél hogy hadat üzen a protestáns horda a katulikusoknak hogy őljék egy mást ugye VIKTOR VIKTOROVICS

 3. Valami hasonlo fordult meg nekem is a fejembe , hogy miutan bekoltozott a varba ( hanyni tudok tole !!!!), meg a vegen meg is koronaztatja magat !!!!!?????

 4. Szerintem Orbán mauzóleumot kellene építeni.Természetesen az elvakult fidess hívőknek lakhatási engedély….

 5. Remélem, mellé temetnek. Vagy holtodban arccal fordítva a f@rkára, ha már életében is fizetett trollként szopkodtad …

 6. Ha jól értem, a hír egy gyülekezetnek építendő templom. Ezzel én semmi problémát nem látok és csodálkozok a felháborodáson. Igaz, az is furcsa, hogy ez a templom miért is lenne nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű.

 7. itt nem gyűlölet szólal meg hanem az elkeseredettség, szomorúság, felháborodás, leszegényedés. merem írni válaszomat mivel én kegyetlen kommunista diktatúrába nőttem fel és éltem,és 25 év után utol ért az a kutya világ amitől menekültem. DIKTATÚRA VAN, nagyzolás, korrupció, lopás, csalás, magyar nemzett tönkretevése. ISTEN ÓVJA A MAGYART!adjon neki erőt hogy újra életre keljen a hamvaiból mind a Phonix madár.

 8. köszönöm szépen a választ, tény itt mindenki hazudik, legyen kellemes szép délután. Um dir sanfte Tage und Glück zu geben, To give you gentle days and happiness. Sa fii fericita batrinica senila si vrajita de viata de toate zilele.

 9. Ne etessétek a trollt! “Mária néni” egy a sok-sok elvakult, hivatásos fidesz-seggnyaló közül. Naphosszat bújja a netet, mindenhol ajvékol, mocskolódik, gyűlöletet szít. Ez van neki kiadva feladatnak, ezért kap fizetést. Minél többen reagáltok a hozzászólásaira (lol…), annál “jobban” teljesít. Tehát ne “etessétek”, hagyjátok figyelmen kívül!

 10. “SZEGÉNY MÁRIA” néni! Már megint itt KOTNYELESKEDIK a NORMÁLISAN gondolkozók között? “Rossz Előjel”! Ilyen Korban, SZELLEMI LEÉPÜLÉS után, csendben “DÜNNYÖGVE” imádkozzon “LOVÁRIUL”,—FŐNÖKE ÉRTÉKELNI FOGJA!

 11. Én libsi??Te vén gyengénlátó cemende.Te vakegér.Ha azt mondanám ,ápold le viktorkád alfelét,olyan vaksi vagy,hogy meg sem találnád!!!

 12. Libsi,meg demokrata?.Van még valami veretes baromságod,amit még nem csillogtattál meg.Te vén kriptaszökevény.Mi történt veled elgurult a gyógyszered,vagy napszúrást kaptál.

 13. Az volt a baromállat aki,Magyarországra ellett,te vén lotyó.S,nem a Jordán partjára ,te kivénhedt örömlány!!!

 14. Se söpredék, mék beszélni sem tudsz magyarul. Piszkos proli szüleid nem tanítottak meg. Mocskos alkoholistáknak minek gyrek? Ilyen mocsok lesz, mint amilyen te vagy.

 15. kuss, büdös vén banya, (már ha nő vagy egyáltalán te hülye troll)
  befogod a szaros pofádat, és takarodj az akolba!

 16. Érdemeim szerint élek. Szép, nagy és szerető családban, jólétben, olyan kormány alatt amit szeretek és támogatok.

 17. Nem biztos, hogy fityesz bérenc. Lehet, hogy mások fikázására gerjed. Valószinü azt is élvezi ha őt mocskolják. Ettől nedvesedik a puncija. (vagy áll a dákó???… olvassa a kommenteket, és recskázik….)

 18. Te nyanya!! Olvasd mar el mit irtal!!!! Meg mielott kitorolned, kijavitanad , mint a multkor tetted!! Idezlek!!!! ” felembeN”, “feledbeE”. Te szerinted , teeeeee tudod a magyar nyelvet???? Ne karogjal mar annyit!!! Csitulj !!!!

 19. VÉGÉRE , KÉRDÖJEL (?), teeeee bugris!!!! Mi van nem tudsz Magyarul ???? Azt nem irom, hogy tanulj meg, mert annyi idod mar nincs!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.