Polt Péter tátott szájjal áll: nem találja, amit Orbán nagyon régóta keres

Forrás: nol.hu / Teknős Miklós - Népszabadság

Orbán Viktor szerint az egyik legfontosabb teendőjük a választásokig az lesz, hogy felszámolják a Soros-maffiahálózat által működtetett médiumokat. Ezek azok a bűnszervezetek, melyek meghekkelték Orbán interjúját Mészáros Lőrinc lapjánál, és mely ügyben még azóta is tart a nyomozás.
Szóval, míg Orbán a Soros-maffiát szeretné felszámolni, addig a legfőbb ügyész azt se tudja miről van szó. Polt Péter nem tud olyan médiumról, melyet bűnszervezet tartana fenn.

Lássuk be, így elég nehéz küzdeni valaki vagy valami ellen, hogy még az ügyészség sincs képben. De talán majd a belső telefonhálózat segítségével sikerül Viktornak felvilágosítást adnia arra vonatkozólag, kik Magyarország leggaládabb emberei és bűnszervezetei.

Természetesen nem állítom azt, hogy Orbán szavai nem találnak befogadásra alkalmas személyt, hisz már a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd is azt nyilatkozta korábban, a nem a kormányzat álláspontját visszhangzó sajtóorgánumokkal kapcsolatban, hogy azokat Soros maffiahálózata működteti.

Jelenleg tehát még nincs egyetértés az üggyel kapcsolatban, hisz Polt Péter nyilatkozatában összesen nyolc nyomozást vagy vádemelést említ meg, amelyek érinthetik a sajtót, de egyiknek sincs köze olyasmihez, amiről Orbán vagy Németh beszélt, adta hírül az index.hu.

Kijelenthetjük, hogy bűnszövetkezetben irányított médiumok ügyben nem folyik nyomozás… egyelőre!

15 Comments

  1. És mennyit fizet a Soros maffia a folyamatos jelenlétért,mások zaklatásáért,sértegetéséért ? jó lenne előjönnél az álarc mögül ,mert meglásd igyis-úgyis megtudom ki vagy ! Ez tuti !

  2. Tehát maga is Soros által fizetett ügynök, mint orbán és társai voltak kezdetben? Hiszen ingyen nem lehet valaki annyira hülye, mint amilyennek kommentjei mutatják!

  3. Meglep, hogy valaki pont engem gondol Soros támogatónak. Én inkább arra gondolnék, hogy maga Soros-szopó. A vén rohadt szemétládát a büdöslibsik istenítik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.