Korda Gyuri bácsi olyan jelzőkkel illette Vajna Timit, hogy az ember leesik a székről

Néhány hónapja még senki nem gondolta volna, hogy egy lapon fogják majd emlegetni Vajna Tímeát és Korda Györgyöt. Ahogyan azt is elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy filmben  szerepeljenek. Pedig…

Tegnap mutatták be a hazai mozikban a Pappa Pia című musicalt, melyben többek közt Nagy Feró, Vajna Timi, és a Korda házaspár is szerepelt.

A Pappa Pia kapcsán Gyuri bácsi az AC News-nak mesélt arról, hogyan és milyen körülmények között ismerkedett meg Timivel, akiről a személyen találkozás után gyökeresen megváltozott a véleménye…

– A Pappa Pia forgatásán találkoztam életemben először személyesen Vajna Timivel. Annyira kedves volt, hogy azt alig hittem el.

Az emberek furcsákat gondolnak róla a médiában megjelent hírek miatt, de szerintem ő pont az ellenkezője. Barátságos, és egyáltalán nem nagyképű. Hatalmas csalódás volt számomra, de a pozitív értelemben – kezdte az AcNews-nak az énekes.

– Nem csinált ő semmilyen előnyt abból, hogy kinek a felsége.

Ugyanúgy kivette mindenből a részét a forgatáson. Bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit kiszúrt velem a munka közben, mert azt hittem lassabban fog menni azzal a Jetskyvel. Úgy száguldozott, hogy alig bírtam követni – mesélte az énekes.

“Nem csinált ő semmilyen előnyt abból, hogy kinek a felsége” Őszintén érdekelne a véleményetek erről a mondatról.

13 Comments

  1. Ha valamit tagadni kell , vagy legalább is annak szükségét érzi a riport alany , hogy erről beszéljen anélkül , hogy kérdeznék …. azt hiszem az akkor megtörtént . 🙂 Egyszerű pszichológia .

  2. hátha a következő vajna által gründolt remekműben is jut neki egy szerepecske. hiába öregedett meg, bölcs az nem lett gyuribá.

Leave a Reply

Your email address will not be published.