Köszönjük meg Orbánnak: mutatunk egy mentőállomást, ami helyett az eutanáziát választanád

Forrás: nol.hu

Amíg a kormány napról napra csak azon munkálkodik, hogy lehetne még több stadiont építeni, fűthető pályát, kisvasutat vagy épp 40 cm-es kilátót, addig az egészségügy romokban hever.

Nemrég került nyilvánosságra az a felvétel, ami bemutatja a Vásárosnaményban uralkodó brutális állapotban lévő mentőállomását.

Penészes fertőtlenítőhelység, süllyedő ingoványos terület, csap helyett koszos vödrök, omladozó vakolat. Ez nem egy elhagyott épület, ez egy jelenleg is működő mentőállomás, és sajnos nem lehet azt mondani, hogy ez egyedi eset. A kórházak sincsenek sokkal jobb helyzetben. A legtöbb egészségügyi intézményben az orvos és ápolóhiány mellett, még az alapvető fertőtlenítőszerek beszerzése is komoly gondot jelent. Ebből adódik, hogy egyre többször hallani arról, mikor fertőzés miatt zárnak le kórházi részlegeket.

Ennek ellenére a kormány érdeklődésének fő irányzata, melyre a támogatások jelentős része megy el, az a sport. Stadionok, akadémiák létesítése. Konkrétan tesznek rá magasról, hogy milyen körülmények uralkodnak az egészségügyben. A lényeg, hogy Orbán álma megvalósuljon, nekünk pedig nem jut más, mint a remény, hogy nem halunk bele a fertőzésekbe, amiket a kórházakban kaphatunk el!

60 Comments

 1. Ejnye-bejny, miért mondjátok, hogy csak stadion épit Orbán? Épp a napokban olvastam, hogy ovodát és bölcsödét épitenek kisebb falvakba- igaz nem Magyarországon Meg milyen szép, nagy központi korház épül, hozzá még villamos meg busz járat, az Magyarországon, igaz, az sem nektek! A stadion is a tietek lesz,csak nektek kell majd fizetni a dögnagy épületek karbantartásáért, üzemeltetéséért. Hogy miért nem vagytok elégedettek????

 2. Rozi néne!Igenis Pest megyében bölcsödék,óvodák,tanuszodák,iskolák épülnek. Ön nem Magyarországon él? Nagyon elfújta az “ellenszél”.Én a nevemet használom,nem Nénjét.

 3. rozinene kedves Ön a demencia biztos jeleit mutatja,gyorsan keressen valami otthont ahol kezelni is tudják!!!!!!!!!!

 4. És az ország elmaradott részeivel mi legyen Gyulainé? Sziveskedjen már közölni mennyi épült a megyében?

 5. Vén barom vagy komcsi múlttal,,,egy hányinger az uszitó dumád!!!Soha ennyi pénz nem folyt be az egészségügybe mint a fidesz alatt!!!A te bandád mit tett az egészségügyért??????? Csak a mocsok irigység beszél belőletek nyomorékok!!!!

 6. Hátha a demencia jele az, hogy az ember minden nap tájékozódik az ujságokból arról, hogy hová, mennyi adomány és mire ment el az elmult hetekben, akkor sajnálom, hogy tévesen értelmezik a demencia szót, illetve nem jó helyen használják. Nem kell ahhoz sem komcsinak, sem libsinek lenni, hogy az ember felháborodjon például az erdélyi kisvállalkozók magyarországi támogatásától, hiszen cserébe azok a kisvállalkozók Romániában fizetnek, adót, a román ipar helyzetét javitják. Vagy azon, hogy magyar faluk tucatjaiban nem jut tornaterem épitésre, s közben a határon kivülieknél épitünk stadionokat, támogatunk másodosztályú focicsapatokat, sőt fociakadémiát is terveznek. És igen is, épitünk ovodát, bölcsödéket a határon kivül, miuközben nálunk kevés a férhely-Nem kéne ennyire nem odafigyelni mi történik minálunk. Nézzenek kedves válaszolgatok körül és lássanak is. Nem árt. üdvözlettel egy “öreg komcsi és stb, aki kora ellenére is lát, hall, és vélreménye is van s van annyi bátorsága, hogy el is mondja A nevem? 32 tagu családom val, több mint a fele adófizető, a másik fele még tanul, s nem akarom, hogy háborgassák őket!!! / mint látják, az ország lakosságának fogyása nem az én családomon mulik/

  2017. augusztus 17. 17:37 Disqus írta, :

 7. Tényleg azt hiszi a cikk írója, hogy Orbán tehet róla ha koszos az eü intézmény. Jó lenne, ha Orbán menne oda takarítani, a negyven . centis kilátó még Gyurcsány hagyaték. Minden vidéki kórházat felújítottak. Persze nem személyesen Orbán. Persze az ellenzék szerint mindent elloptak, csak arról a167 milliárd metró lopásról a Tóth úr titkos számlájáról, a Hunwald gépkocsiairól /bently, meg mercédes/. Nem kell minden ellenzéki hazugságnak felülni., ahol még az újság hír és ,probléma, hogy hol nyaral a miniszterelnökünk. Már unalmas mindig és mindig csak azt hallja, olvassa az ember, hogy itt most minden csak rossz lehet, mert nem a balosok uralkodnak.

 8. mondd, melyik párt mutat igazi komcsi múltat, habonyművek nagy lászlója? Itt alapból nem a köteles kövér párttörténeti mukásságról, nem is a Nemzettemető tezsvér kisztitkárságáról, nem is a korábbi aranyérmes “álamfő” “munkásságára” gondolok, sokkal inkább a többiére.

 9. na… belódult a goebbelsi propaganda gépezet? Ezzel kicsit nagyobb gond lesz itt a neten. Nem kaptok ti annyi pénzt, h a valóságot képesek legyetek eltakarni… szánalmas moslékok vagytok csupán, amit a habony-rogánféle szargyártó művek most már a netre is igyekszik rányomni.

 10. Romániát mikor csatolták Budapesthez????Lemaradtam?????Az erdélyi felujítandó püspöki palotais ide lett csatolva????
  MAGA HOL ÉL!!!

 11. NNAAAAAAAA! AZ ILYEN BARMOK MIATT VAN OTT AZ ORSZÁG NÉPE,AHOLtRAFIKOS,VAGY FÖLDBIRTOKOS VAGY?aKKOR ÉRTHETŐ A TOLVAJOK,RABLÓK IMÁDATA!!!

 12. nEM A rOZINÉNI A PROBLÉMA,Ő JÓL TÁJÉKOZOTT!.a BAJ EZ A MOCSOK FITYMASZ TROLL MÁRIA NÉNI,A HAZUG,MOCSOK!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.