Kósa megint alakított: két hete olyan dolgot tett a Fidesz, amit aztán kénytelen volt megtagadni

Forrás: nol.hu

Hihetetlen és kicsit szánalmas is már az, amit a kormánypárt csinál. A Fidesz szerint mindenki hazaáruló vagy sorosbérenc, aki nem egy követ fúj velük. A napokban számolt be arról Lakner Zoltán politikai elemző, a 168 óra főszerkesztő-helyettese, hogy Kósa Lajos az eddig fontosnak tartott Európa Tanács alkotmányügyi tanácsadó testületét, a Velencei Bizottságot kezdte el szidni.

Mivel a Lex CEU nem igazán tetszik a Velencei Bizottságnak, így egyértelmű Kósa számára, a bizottságot Soros György irányítja!

„Szerintem az derült ki, hogy Soros György által pénzelt emberek a Velencei Bizottságban is szép számmal vannak, és meg kell találni a jogi magyarázatot.”

Érdekes amúgy, hogy áprilisban, azaz néhány hónappal ezelőtt még teljesen más volt a kormány álláspontja a bizottságot illetően.

„Magyarország Kormánya tudomásul veszi a Parlamenti Közgyűlés határozatát, amely a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosításáról szóló jogszabály és a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslat Velencei Bizottság általi véleményezését kezdeményezi. (…) Magyarország Kormánya fontosnak tartja a Velencei Bizottsággal való együttműködést.”

Természetesen elképzelhető, hogy ez alatt a néhány hónap alatt, Soros minden energiáját és pénzét arra áldozta, hogy embereket vásároljon meg a bizottságban, csak azért, hogy borsot törjön a Fidesz orra alá. Mindenesetre lassan ugyan olyan unalmas a Sorosozás, mint annak idején a Gyurcsányozás volt. Kíváncsian várom az újabb „mumus” felbukkanását!

loading...