Nem vicc: a fideszesek már az állatkertben vannak – ha nem hiszed, megmutatjuk!

Forrás: nol.hu

A Fővárosi Állat- és Növénykert bővítéséről már korábban döntés született. Az egykori Budapesti Vidámpark mintegy öthektáros területén hozzák létre rekordösszegért a Pannon Parkot.

Fotó: MTI/H. Szabó Sándor
Fotó: MTI/H. Szabó Sándor

Az újabb gigatender Garancsi István cége nyerte el, aki, mint ismeretes, Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja. A Magyar Nemzet úgy tudja: Garancsi István cégei mintegy nettó 33 milliárd forintért bővíthetik majd az állatkertet.

A Pannon Park-projektre a kormány először 25 milliárd forint támogatást különített el, majd ehhez június végén még hozzácsapott közel 19 milliárdot. A létesítmény 2020-ra készülhet el. A tematikus bemutatókomplexumban a pannon ősvadon világát igyekeznek feleleveníteni.

Forrás: hirtv.hu

29 Comments

  1. Nagyon fáj a libsiknek, hogy fejlődik Budapest. Kedves liberáltak! Ha nem loptak volna mindent el, akkor lehetett volna maguknak is fejleszteni.

  2. Kedves Mária néni! ..” Becsületben megőszült jóravalő nénike vagyok..” Nem kételkedem de, nem kellene elrontani a végén! Ha érti mire gondolok?!

  3. Az az ember gyűlölködik aki mindenkiben az elpusztítandó ellenséget látja aki nem úgy gondolkodik mint ő (ne adj isten még kritizálni is meri). Ezt már csak a korából kifolyólag is önnek kéne tudni a legjobban. Példa: Adolf Hitler, Joszif Sztalin, Benito Mussolini, Orbán Viktor.

  4. Az olyan náci agyhalottakat mint a fenti izé Mária néni cetli alatt, pedig kezeltetni. Kár volt az OPNI-t bezárni.

  5. Ha nekem is festékkel lenne helyettesítve a szemöldököm, akkor tényleg beszámíthatatlan lennék. Tudja mire gondolok…

Leave a Reply

Your email address will not be published.