Egy fideszes beismerő vallomását tesszük közzé: “fentről jött az ukáz!”

Forrás: MTI

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Fidesz elég sajátos módon kormányoz, de erre most már bizonyíték is van. 

„Fentről jött az ukáz”, így eshetett el egy nem fideszes vezetésű település a fejlesztéstől, ismerte el a másik település fideszes polgármestere. Lényegében nagyon egyszerű a történet, Jéke azért nem részesülhetett a szennyvízprogramban, mert nem kormánypárti a város vezetése.

Kovács József, Jéke polgármestere számolt be az N1TV-nek arról, hogy más szomszédos településekkel ellentétben őket szándékosan hagyhatták ki egy csatornázási projektből, méghozzá egyszerűen politikai okokból. Szerinte a szálak egészen az akkori miniszteri biztoshoz, Bogáti Jánoshoz érnek.

Az N1TV egy hangfelvételt is bemutatott, amelyben az egyik közeli település polgármestere lényegében elismeri, hogy Jéke tényleg sosem győzhet, és ennek oka, hogy nem Fidesz vezette településről van szó.

Következtetés: ha nem vagy fideszes, akkor egy hazaáruló, sorosista majom vagy. Ha nem olyan helyen élsz, ahol a jobboldal uralkodik, akkor ne is élj sehol!

Forrás: alfahir.hu

111 Comments

 1. 60 éves vagyok úgyhogy nem lep meg ez a fajta eljárás.kigyót békát kiabálnak a kádár korszakra,de pontosan azt a mintát követik.természetes ez is hiszen ők is mszmp-sek és kiszesek voltak.vagy még mindig azok.

 2. Drusza ! Én a hetvenkettediket taposom és vannak emlékeim a Rákosi rendszerről is ! Ahhoz lehet inkább hasonlítani az Orbán rendszert.A Kádár rendszert egypárt rendszernek nevezték ! Felismerte Viktorunk,hogy az a legjobb és most Ő is ezt építi.Már majdnem kész ! Ha jövőre Ők nyernek akkor kész is lesz ! Nekem már mindegy,de a gyermekeinknek meg az unokáinknak nem ! Ebbe kell belegondolni mindenkinek !

 3. én a rákosiról már csak a szüleim elbeszéléséből hallottam.lényegében már 2010 óta egypárt rendszer van.csak remélni lehet ,hogy egyszer ennek is vége lesz.inkább előbb mint utóbb.de ehhez pont a mai fiatalok kellenek.ezen már csak ők tudnak változtatni.mi idősebbek már csak statisztálhatunk.

 4. Kedves Mária néni ! A megnyilvánulásából látszik,hogy egy agymosott fideszes.A műveltségét meg nem is kell megjegyeznem,mert nem fröcsögök hanem beszélek és azt általában mindenik a szájával szokta ! Pofája a lónak van meg ahogy nézem Önnek is! Menjen és puszilgassa a Viktort.Úgyis annak megy jól aki azt teszi ! Éljen száz évig és legalább tudja követni a vezér sorsát !

 5. Mária néni ! Ne csodálkozzon,hogy a megszólításból a kedves elmaradt! Sivalkodni csak a disznók szoktak meg a becsületben megőszült és megöregedett öreglányok! Sajnos abban az időben kötelező 6 elemi az kevés volt.Nem tehet róla,hogy abból ennyire futja !

 6. Aki egész életében a komcsi rendszer szolgája volt, most meg az én kenyeremet eszi, mutasson több alázatot.

 7. Tisztelt Asszonyom! A rejtőzkődés nagymestere, talán a múltban párttitkár tetszett lenni, ezért szeret provokatív vitákat folytatni, csak a stílusa egy kicsit zavaró. Legyen szíves és vonuljon egy kicsit magába, és gondolja át a múltat.

 8. vén fasszopó,vagy ha álnéven ugatsz itt akkor fiatal fasszopó.az a gyanúm,hogy csak unatkozol köcsög azért trollkodsz itt.

 9. Abban sem vagyok biztos,hogy egy öreglánnyal levelezek ! Maradjunk abban,hogy ez a kenyérevés fordítva van ! Az alázatot meg nem nekem kellene mutatnom hanem annak aki névtelenül baromságokat beszél és azt hiszi,hogy milyen okos ,holott egy nagy ..rom! A mai fiatalok azt mondanák,hogy egy köcsög troll vagy ! Én nem mondom,viszont mindenki azt gondol amit akar !

 10. Higgadjon le, vén komcsi. Örüljön, hogy az adómból kap nyugdíjat. Havonta többet, mint amennyit egész életében befizetett.

 11. Nem vagyok ideges,habár annak örülnél ! Most már biztos,hogy az vagy akinek gondoltak a hozzászólók és én is ! Ilyen egyénbe a cipőtalpamat sem törülném bele,mert a cipőmet többre tartom ! Nem véletlen írtam egyént és nem embert ! Ezzel befejeztem a témát !

  2017-08-13 21:11 GMT+02:00 Disqus :

 12. – öregasszony létére még nem tanult a múltból?
  – mennyit fizet a fizessmaffia???
  -jaaaaa, így van nyugdíjpótlás!

 13. Maga nagyon vulgáris. Megértem, hogy ennyi alkohol után nehéz uralkodni magán, de akkor ne firkáljon mindenfelé.

 14. Egész biztos vagyok, hogy Mária néni és a fotó egy egész más ember. Ha másokat vén komcsinak nevez és arra utal, hogy az ő adójából kapunk nyugdíjat, akkor ez a Mária néni egy véresszájú, saját magát itt felhergelő lény, ráadásul gerinctelen, mert nem adja a saját pofalemezét és burkolt néven osztja az észt, amiből neki nincs, csak a gonoszság élteti!

 15. Tőlem is ugyanúgy vontak pénzt, hogy az akkori nyugdíjasok megéljenek, úgy-ahogy. Az akkori fizetésemhez képest az sem volt kevés összeg.

 16. Ne erolkodj mariska bácsi, itt is lebuktal, valassz masik nick nevet rakj fel uj pofa lemezt es kezdheted elolrol. ITT mar veged van, barmit mekegsz mar csak a szanalmas rohogest valtod ki az emberekbol riska mariska. Bar en feltelek, hogy nehogy tuleroltesd az a kis csokevenyt ami az eszed helyen meg sziporkazik, mert akkor a vidd ki helyett meg idd ki lehet belole. Na pa kit tundi bundi idiotacska.

 17. “Aki egész életében a komcsi rendszer szolgája volt, most meg az én kenyeremet eszi, mutasson több alázatot.”

  Igazad van marcsi! Tényleg több alázatot kéne mutatnod!!

 18. Mária néni hozzászólásai jól illusztrálja a mai kormányzást. Szórakozzunk rajta. A mondatok, a szavak mindent elárulnak.

 19. Maga még arra is képtelen, hogy a különböző alanyokat megkülönböztesse. A kedves papája zaklatta magát gyerekkorában, hogy ilyen deblilis lett?

 20. Romániában a Tisza felső folyásánál az egyetlen magyar lakosú falu Hosszúmező. Körülötte a román nyelvűeknél mindenütt van vezetékes víz. Ott hosszú sorban állnak vödrökkel az asszonyok az egy szem közkútnál. Mi a különbség?

 21. Maga két hónapja szólalt meg utoljára: “Te egy igazi bunkó vagy!”
  Magának elég sivár a gondolatvilága, maga egy igazi proli.

 22. Maga ostoba, fogalma sincs, hogy én mennyit dolgozom és hogy mennyit fizetek be az államkasszába.
  A mostani öregek legnagyobb része csak lazsált a Kádár-rendszerben. Lógtak, loptak. 700 ezer csaló “rokkant”-nyugdíjas volt. Amelyik dolgozott, az meg olyan alacsony hatásfokkal, hogy semmit se ért. A rendszerváltáskor egy kivéreztetett, eladósított országot hagytak maguk után.

 23. Látom, maga sárgára pingált egy régi Pannóniát. Maga még azt sem tudja, hogy ilyen színben akkoriban nem is létezett? Gondolom maga abban az időben csak rollerral járt és csak 60 év után tudta megszerezni.
  Inkább vegyen egy kínai robogót, az jobb, erősebb és automata.
  Vagy a legokosabb, ha marad otthon, ha már amúgy is kevés a pénze.

 24. Mi Vagy igazából, megfigyelő 3/3-as maradék? Vajon melyik grófi családból származol? Nagyképű vagy, pedig nincs rá okod, mert lehet hogy cérnagyári melós voltál, most meg azt hiszed mindenkit leprolizol.

 25. ismerős a lopás ? Mária néni szereti a fideszt ? Mária néni , azért nem mindegy hogy mennyit lopnak , nokiás dobozt (tudja az olyan kicsi egy kézben elfér ! ) de a fidesz amit lop az hosszú tehervonaton szállitja ki az országból. Pld. mészáros lőlő meg gyüjtögeti valakinek a vagyonát………

 26. Tudja “kedves” mária néni, a mostani fidesz/kdnp-ben van a legtöbb régi kommunista, ahogy maga mondja “komcsi” HEMZSEGNEK , nagyon hemzsegnek ott……

 27. Mária “néni” Te még adózol, a képen már öreg nyanya vagy, miért adóznál.? Csak nem dolgozol orbánéknak ?

 28. Ilyen esetekre kellene valami jogi fórumot keresni valahol Európában. Ilyen nincs, hogy embereket kizárnak azért, mert nem kívánnak a fideszes iga alatt nyögni.

 29. Mária néni nevű provokátor trollt egy laza mozdulatta jobbra a neve mellett ki lehet iktatni a láthatóságból. Így reagálni se kell a provokációira, és bosszankodni se kell rajta. Ha mindenki kirakja a saját kommentfolyamából, baszhattya 😉

 30. Dugulj már el te idióta. Menj az Orbán imádók oldalára pettingelni,és ha kellően beizgultál akkor ragaszd imádottad arcképét egy uborkára és fejezd be egyedül.

 31. Igazad van,de abból Lölőnek csak a műanyag lakatra futja majd,csak szegény olyan hülye,hogy Ő még nem tudja. Na de egy értelmest nem választhatott a csuti,mert az hamar rá jött volna,hogy Ő csak a balek.

 32. Kezd mindjárt a vezéreddel. Ha szarba kerülnél a pofád miatt a vezéred nyomná meg elsőnek a kilövési gombodat.

 33. Most buktattad le magad te hígagyú. Ha tényleg néni lennél,akkor már te is a nyugdíjasok száraz kenyerét majszolnád. Ilyen idiótákat ápoltam én a nyugdíj korom eléréséig,mint te vagy,csak azok legtöbbje tényleg a munkától lett beteg.

 34. Te ütődött. Mikor én 1973_ ban elkezdtem dolgozni mint ápolónő,akkor a havi fizetésem 1700 ft volt. 3 műszak,nincs ünnep,karácsony szilveszter,stb. De szerintem ezt fiatal korod ellenére neked is tudni kéne,mert akik most ápolnak téged azok is szarêrt – húgyért ápolnak téged,pedig a fizetésük havonta több mint nekem egy évben volr,még is nagyobb nyomorban élnek,mint én éltem akkor.

 35. Ide figyelj te mocsok! Ha mi annak idején tényleg csak a napot loptuk,akkor miből lett a több ezer milliárdos az országban? Még ma is azokat adogatják el a gazdáid,amit mi véres körmökkel csináltunk az 1956 után itt maradt romhalmazból . Amit te dolgozol abból nem sokat tudnának ellopni,a külföldi haveroknak eladni. Kaptál pár trafikot,mert jól szopsz,alkalmazol 2 minimálbérest 6 órásra bejelentve. Kussoljár már te riherongy. Én tényleg hozzá vagyok szokva a beteg emberekhez,de a tudatosan hülyékkel nem tudok mit kezdeni. Részemről innentől nem létezel. Remenykedj,hogy ha vezéred elbukik senki nem talál meg,aki esetleg jobban megjegyzett magának.

 36. Hát ez az! Én saját névvel,fényképpel felvállalom magam. Állítólag demokrácia van,így nincs értelme a ferdítésnek. Ha meg megütöm érte a bokám,nekem már sokat nem tudnak ártani. Nincs vagyonom,ez az okostelefon a legnagyobb kincsem. Nekem ennyire futja a nyugdíjamból,mert a fizetésem egy részét az ilyen Maria néni félék taníttatására,gyógyíttatására költötte el az állam a masik részéből meg fizettem Máriánk szüleinek a nYugdíját. Bár szerintem az anyja jobban járt volna,ha a méhlepényt neveli fel.

 37. Igen ő egy troll. Ez mind ő. És még kitudja mennyi áll profilja van.Vagyunk egy páran akik figyeljük. Sorozatban tiltatjuk le az állprofiljait.Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 38. Ő egy troll .Ezekkel a nevekkel szokott kommentelni.Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 39. Tökös maris te fizetsz? Neked fizet a trollkodásért a g… fidesz.
  “Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni”.
  Mennyit kapsz egy egy áll profilért te ütődőt? Vigyázz mert közel járunk már hozzád.

 40. Tökös maris b+ meg téged csak nagy késsel lehet megsérteni.Te egy jellemtelen senki vagy . Aki így keresi a kokszra valót az egy rakás foss.

 41. Ez mind ő. Már közel vagyunk hozzá.

  “Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.”

 42. tökös maris te nem adó fizető vagy te fizetett troll vagy. Ezért a sok szarért amit itt böfögsz sok-sok forintot kapsz rohadék.

 43. Ha ezekkel a névekkel találkoztok ez mind egy személy ,akarom mondani egy troll
  .Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt
  Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos
  Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária
  néni.

 44. Nem kaptam trafikot, hanem versenytárgyaláson elnyertem. És igenis nehéz munka, az eredeti ötből már csak három van meg, mert csak ennyi nyereséges. Munkát adok az embereknek, te meg csak élősködsz!

 45. Ha olyan kevés volt a fizetés, akkor minek ment ápolónőnek? Megmondom: mert abban reménykedett, hogy előbb-utóbb megfogja magának valamelyik orvost azok közül, akiket magára mászatott ügyeletben. Kimondottan az ünnepnapi ügyeletek voltak a népszerűek, mert akkor a nős orvosok elszabadultak otthonról, berúgtak ügyeletben és végigmentek magukon sorban.
  Csak a legostobább és a legrondább nővéreknek nem sikerült így orvost fogniuk. Maga ronda, vagy ostoba? Vagy mindkettő?

 46. Dehogynem Marcsi! Te például egy troll alany vagy, feltehetően egy dagadék harmincas pasi, akit gyerekkorában vertek a lányok. Mára viszont bottal sem piszkálnának meg.

 47. I used to be very happy to find this web-site.I wanted to thanks on your time for this glorious read!! I definitely having fun with each little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 48. I do enjoy the way you have presented this particular situation and it does indeed provide us a lot of fodder for consideration. Nevertheless, from just what I have personally seen, I basically wish as the actual comments pack on that folks keep on issue and not get started upon a soap box regarding some other news du jour. Anyway, thank you for this fantastic piece and though I do not go along with it in totality, I respect the point of view.

Leave a Reply

Your email address will not be published.