Keményen üzent a hatalomnak Rékasi Károly fia: “Ha baj éri a szüleimet, az engem igazol”

Nem ritka példa, hogy színművészeink, híres énekeseink gyermekei öröklik felmenőik tehetségét, és itt nem Fásy Zsülikére gondolunk, mert azért ízlésünk még nekünk is van, hanem a nemzet egyik leggyakrabban hallott szinkronhangjára és kiváló színészére: Rékasi Károlyra és fiára.

Rékasi Zsigmond fiatalon belecsapott a lecsóba, és kreatív énjét nem egy eldugott felolvasóesten bontakoztatta ki, hanem egy nagyon is forradalmi, közéleti helyszínen, a ligetvédők táborában. Ő maga ugyanis kortársait megszégyenítő bátorsággal emelte fel hangját a rendszer ellen. – írta meg a pestibulvar.hu

“A feljelentéseket többedmagammal megtettük jogszerűtlen intézkedés és rendőri túlkapás miatt, de sajnos ebben az országban nem sokra fogunk menni”

– nyilatkozta Rékasi Zsigmond a Story magazinnak, majd arról is beszélt, hogy ha politikai szerepvállalása miatt baj érné a szüleit, az őt igazolná.

“Annak ellenére, hogy mindent megbeszélek velük, igyekeznek távol tartani magukat a közéleti szerepléseimtől. Én sem szeretném, ha a nézeteim miatt nem hívnák őket fellépni valahová, vagy félteni kellene ilyesmitől őket”

loading...

28 Comments

  1. Csak így tovább Zsigmond majd kiforrja magát. Sok sikert az ellenzékben, és dícséretes,hogy vigyázol az őseidre. Vigyázz is rájuk,nem csak azért,mert 1 van belőlük,hanem azért mert a művész urat is szeretem!

  2. Elég nagy szégyen az apjának, hogy ilyen idióta lett a fia. Nagyon elrontotta a nevelését. Szégyent hozott a családra.

  3. Arról miért nem írnak itt, hogy Tíz tolmáccsal megszakította tavaly az együttműködést a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH), mert helyzetükkel visszaélve megpróbáltak segítséget nyújtani az eljárás alá vont migránsoknak – írta szombaton a Magyar Idők a Belügyminisztériumra hivatkozva.

  4. Draga Maria neni ez egy igazi klassz kis srác !! Fellép a tolvaj mutyi mindent romboló hatalom ellen !!

  5. NYANYA !!!! CSÓKOLJA MEG A FIDESSES NÉPNYUZÓ orbán KÖVÉR HÁTSÓJÁT !!!! NE,, HÜLYÉZZE LE A GYEREKEKET CSAK AZÉRT MERT VAN VÉLMÉNYÜK S AMINEK HANGOT IS ADNAK !!!!!!!

  6. Ugyan, miért lenne baja a szüleidnek?? Ahhoz te túl kevés vagy fiúcska!!!
    Sokkal inkább lenne gyanús, hogy te tettél valamit a szüleiddel, ha baj érné őket!

  7. Hová lettek a vicces GIF-ek? Anyád meglátta, hogy megint tanulás helyett sz@akodsz az interneten? Nem azért zabáltatlak, hogy lógjál! Én fizetem a taníttatásodat és a szüleid segélyét.

  8. I just want to say I am very new to blogging and certainly enjoyed you’re web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You absolutely have excellent well written articles. Thanks for sharing with us your blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.